Ostalo kako i treba.
Cijene korektne.
Kad ste mogli za San Marino plaćati 30KM za Jug i Sjever ovo je ništa
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Što? Meni je baš normala da prvo idu sezonske pa članske.
Hvala
Pa eto iz razloga jer npr volim skupljat karte, nikad ne uzimam sezonske, a idem evo 90% utakmica domace i gostujuce zajedno.
Imam dovoljno informacija o gostovanju, ne znam otkud ti ta prica?enterofuryl je napisao/la: ↑01 jul 2025, 18:55Pa kako toliko gostovanja a nemas pojma o kartama za revans u Koperu?
Razumijem ali tako je kako je jbg. Mislim da će ipak velika većina članova kluba imati priliku da uzme kartu. Ne znam, postoji li podatak koliko sezonskih smo imali prošle sezone?
Ovo ostalo je idealno. Clanska i na tekmu nema druge. Odlicna prilika da se zaradi, sumnjam da se nece prodati sve karte.
Mislim da može bez problema uz pokazivanje članske kartice. Dao sam ja jaranu svoju člansku kada su se kupovale karte za derbi i normala nam je uzeo.MoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑01 jul 2025, 20:25Sve mi je jasno ovo za sezonske i to kako ide,imam jedno pitanje vezano za članske,može li neko ko dođe u subotu da kupi kartu,a da ta članska nije od te osobe,već od druge,npr ja imam člansku,jaran nema,može li on kupiti na osnovu članske koju će pokazati od druge osobe ?
Trenutno korisnika/ca: Argentina, Napaceni87 i 50 gostiju.