Javi sta kazu

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Meridian sport piše da je on odbio našu ponudu.Pitaristok je napisao/la: ↑01 jul 2025, 16:59Kopka me koja li ovo agencija dovodi ove holanđane u bih.
Mora da je neki bosanđere, odjednom holanđani u bih, borac, zelji , eto i mi, al ne prođe taj ljekarski
Ako bude ovaj, da vratim clanskubelosevic23 je napisao/la: ↑01 jul 2025, 18:31https://i.postimg.cc/zBzTQvVW/file-0000 ... 0de949.png
Steta sto odose onoliki hrvati
Lazu.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑01 jul 2025, 18:42Meridian sport piše da je on odbio našu ponudu.Pitaristok je napisao/la: ↑01 jul 2025, 16:59Kopka me koja li ovo agencija dovodi ove holanđane u bih.
Mora da je neki bosanđere, odjednom holanđani u bih, borac, zelji , eto i mi, al ne prođe taj ljekarski
To će se lako utvrditi,pratit ćemo gdje će potpisati.soe je napisao/la: ↑01 jul 2025, 18:48Lazu.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑01 jul 2025, 18:42Meridian sport piše da je on odbio našu ponudu.Pitaristok je napisao/la: ↑01 jul 2025, 16:59Kopka me koja li ovo agencija dovodi ove holanđane u bih.
HNK Sarajevobelosevic23 je napisao/la: ↑01 jul 2025, 18:31https://i.postimg.cc/zBzTQvVW/file-0000 ... 0de949.png
Steta sto odose onoliki hrvati
Bila je ta prica onih godina, kad su igrali mumi, saraba, belosevic, semjon i jos ih je bilo, ne sjecam se, da se nema kome bajram cestitati u ekipi
Ima dole imena menađera, ovaj jedan igro u čeliku i kozara, taj ih i i dovodi u bih, vjerovatnoHordas1990 je napisao/la: ↑01 jul 2025, 17:25YSI Football vodi Meijersa, Carolinu, ovog Sedorfa: https://www.transfermarkt.com/ysi-footb ... rater/4114Pitaristok je napisao/la: ↑01 jul 2025, 16:59Kopka me koja li ovo agencija dovodi ove holanđane u bih.
Uglavnom dobri igraci. Vidim vode i neke fudbalere s naseg podneblja, tako da je moguce da je tu ukljucen i neko iz regije.
Nemam sta pratiti imam informacije direktno sa ljekarskog.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑01 jul 2025, 18:49To će se lako utvrditi,pratit ćemo gdje će potpisati.
edgarallanpoe04 je napisao/la: ↑01 jul 2025, 16:19Hajduk sto je izgubio od Villareala 6:2 nije bara-bara. Ako cemo ici ovom logikom i toliko u proslost mi smo igrali sa Celticom bara-bara, Zrinjski je pobjedio AZ i druge respektabilne klubove, Borac je igrao osminu KL. Oni imaju bolje reprezentacije, ali sto se tice toga da im neko nastupa svake godine u LS ili EL znamo svi da govorimo o Dinamu i Zvezdi jedino i oni opravdano imaju visoke cijene i o njima ne pricam. Na osnovu svega ne kazem da trebamo biti skuplji od ovih nekih ekipa, pa niti da moramo biti u ravni ali da smo duplo jeftiniji to je umobolno a pogotovo ovo da Zrinjski i Borac vrijede pisljivih 8 miliona ili manje. Isto tako je bolesno da Celje ima cijenu 9 miliona sa 37 igraca u rosteru a Fiorentina ih jedva izbaci u **** cetvrtfinalu KL.Kyle88 je napisao/la: ↑01 jul 2025, 13:38Hajmo malo biti realni i reci da od tih svih nabrojanih ekipa unazad 10 godina igraci su igrali ili jos igraju u ligama petice, repke su im jace od nase i ucestvuju na SP/EP, liga im je bolja imaju ekipe koje svake god nastupaju u LŠ ili EL a da nam bjeze nekih 10 mjesta u poretku liga.edgarallanpoe04 je napisao/la: ↑01 jul 2025, 13:12Smatram da je realna vrijednost FKS tima 20 miliona trenutno, obzirom na (ne)kvalitetu koju su timovi poput Hajduka, Vojvodine, Rijeke itd. pokazali u Europi u zadnjih 5 godina, a svi "vrijede" mnogo više od FKS. Također, staviti da Borac i Zrinjski vrijede ispod 10 miliona je bolesno u najmanju ruku, koliko god ih ja ne volio.
Ne znam koji valjan argument imas da me razuvjeris a volio mi da ga imas i da nam ekipa vrijedi 50 mil al nazalost ne vrijedi.
Ta Rijeka je igrala bara-bara sa Lille-om
Taj Hajduk je igrao bara-bara sa Villareal-om itd itd
Nažalost, ništa od toga.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑01 jul 2025, 19:03Danas je 1. Juli. Dan kada je izbor igraca bez ugovora najveci.
Ne znam koliko je realno, ali Ivan Basic bi bio totalna prevaga.
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 jul 2025, 20:12Nažalost, ništa od toga.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑01 jul 2025, 19:03Danas je 1. Juli. Dan kada je izbor igraca bez ugovora najveci.
Ne znam koliko je realno, ali Ivan Basic bi bio totalna prevaga.
Raspitivali smo se prije mjesec - dva.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 43 gosta.