ubipara je napisao/la: ↑02 jul 2025, 16:01
Bili bi vi svi u zatvoru da je ovo pravedna drzava i da se zakoni postivaju, posto je ovo divljina i drzava bez zakona i pravosudza sada ste se ispalili na baustelu vani
Ko bi bolan gdje bio? Za sta?
Prvo si neposmen da bi mogao nekoga u zatvor da strpas, a drugo, nisam se ja bacao Sabrini na auto.
A to ko je sta krao, uzimao, talio se, valjda klub i takvi kao ti imate dokaze...
https://av.az.ba/sport/nogomet/738102/i ... ne-prijave
"Prethodna uprava i menadžment su imali odlične sportske rezultate, ali su ispod tepiha gurali sve probleme s kojima se klub suočavao, zarađivali novce za sebe na račun kluba i to niko nije primjetio sve dok klub zamalo nije bankrotirao.", između ostalog je za Klix istakla Ajla Alimanović.
E to vam je ona sto se vrzmala po klubu iako je ismir u oci govorio neistinu da ne radi vise u klubu dok su navijaci u rukama drzali njenu platnu listu (e to je tek prica za sebe

) koja kada su je poslije pitali sta je bilo s optuznicom, nema odgovora zato sto je nije ni bilo u ozbiljnom obliku vec samo predstava za javnost.
E sad, nikad niko ne kaze da sve sto sada rade je pogresno, daleko od toga. Promasili su sepet trenera, promasili su autobus igraca, evo pogodili su s trenerom, valjsa nekad ubodu i igrace, ali price da smo najbolji i da nam samo sudije stoje na putu titule je smijesna, pa gledamo svi utakmice nase.
U svakoj situaciji igrac opcija ABC mi dovedemo u 90% slucajeva opciju C.
Pricamo o tome kako su se pokazali vrhunski ovi dovedeni igraci Jovic, Đorđević, i golma koji je prikovan za klupu. Jovic nidta vise nego solidan, dosta dobrih tekmi ali i slabih, nikakva prevaga, đorđevića nema i bog zna kada će biti on je eksplodirao i on to sam kaze i to se desava i to je normalno i drago mi je da je tako jer je momak za 10 ali nakon ovih problema daj boze. Za Jattu nisam nista rekao, sem da je nepoznanica, gledao ga u akademiji i vidio jako dobru motoriku ali sirov, ali je momak napredovao strasno radeći sa prvim timom (to odvaja juniore/seniore, da li ce uspjeti ili ne) i pokazao se fenomenalnim pogotkom.
Mujkica sam pljuvao samo i samo zato jer je otjeran iz akademije jer mu je otac udarao trenera iz akademije i receno je da takvi nemaju mjesta u Sarajevu. Nikakve veze to nema sa njegovim igrama i igranjem. I da, mislim da ima problem slican kao i Trako, visina i skok, i tesko da ce to nadoknaditi iako ima dosta vrlina ali mu je pozicija nedefinisana i stoper moze samo kao treci u 352 ali u formaciji sa dva stopera jako jako tesko.
Na kraju, za 4 godine mi ni jednom nismo napravili ekipu koja je igrala odlican fudbal vise od dva mjeseca, do mozemo reci ove sezone ali i tada smo na zimu kada smo trebali pojačati ekipu opet napravili lose transfere dovodeci igrace koji su C opcija.
U savezu 4 godine nismo uspjeli instalirati svog čovjeka, o ovome sada sto se desavalo ne zelim ni pricati oko fsks.
Pozitivne stvari su da se pravi fina ekipa oko kluba sto se tice skautinga, sto se vidjelo ko zna raditi a ko prodaje ublehe.
Ovaj momak sto je postao sada glavni skaut je vrhunski čovjek, poznaje jako puno mladih igraca posebno iz hercegovine koji imaju hr pasoš i time odmah imaju i vecu vrijednost.
Nadam se da ce uskoro i zamjeniti podlogu u kampu, umjetnu, jer je ono beton postao i svaki igrac iz akademije ima otvoren put ka problemima sa tetivama, zglobovima i sl.