Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Burrey bi mogao biti veliko pojačanje za Zrinjski.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne treba od vas nista, zadovoljan sam radom kluba
To sto sam dobar, ne znaci da cu ikoga trpiti
Nemoj se zezati s nodijem
Otices u forumsku penziju ko virto
Nodi ce vam pecat udariti
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
U zrinjskom se istakao Burrey dobro izgleda ,u željezničaru Šošic bas dobar.
Jaganjac ovo rijesava za 0:2
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Razbi Željezničar Zrinjskog toliko o njihovom nekakvom vele kvalitetu, a da je takmicarska utakmica ne bi im dao da igraju i Zrinjski bi izgledao kao Real Madrid. Sanjam našu ligu da se sudi korektno.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Baš gledate levate ?jurisicduska je napisao/la: ↑02 jul 2025, 21:42Razbi Željezničar Zrinjskog toliko o njihovom nekakvom vele kvalitetu, a da je takmicarska utakmica ne bi im dao da igraju i Zrinjski bi izgledao kao Real Madrid. Sanjam našu ligu da se sudi korektno.
-
- Kontakt:
Ja volim nas fudbal brate. Nije bitno da igraju Posusje Igman ja bih gledao. Stvarno vise volim pogledati ovakvu utakmicu nego Real Barcelona.fks74 je napisao/la: ↑02 jul 2025, 21:43Baš gledate levate ?jurisicduska je napisao/la: ↑02 jul 2025, 21:42Razbi Željezničar Zrinjskog toliko o njihovom nekakvom vele kvalitetu, a da je takmicarska utakmica ne bi im dao da igraju i Zrinjski bi izgledao kao Real Madrid. Sanjam našu ligu da se sudi korektno.
PS. Ima u Alicu fudbala.
- LavoviGabela
- Kontakt:
Da se pošteno sudi u ligi Željezničar bi bio 1.liga FBih, a onako je lijepo kupio protiv Sloge itd.jurisicduska je napisao/la: ↑02 jul 2025, 21:42Razbi Željezničar Zrinjskog toliko o njihovom nekakvom vele kvalitetu, a da je takmicarska utakmica ne bi im dao da igraju i Zrinjski bi izgledao kao Real Madrid. Sanjam našu ligu da se sudi korektno.

Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
-
- Kontakt:
Ne znamo šta bi bilo. Ali sigurno ne bi Zrinjski bio “dominantan” u toj mjeri kako se pokušavaju predstaviti. Ja imam mnogo respekta prema Zrinjskom mislim da imaju najbolju sportsku politiku ali razlika u kvalitetu nije velika kao sto nekad izgleda. Tu razliku naprave sudije sjeckanjem igre, sa 2-3 pogrešne odluke, ubijanjem u pojam protivnika.LavoviGabela je napisao/la: ↑02 jul 2025, 21:48Da se pošteno sudi u ligi Željezničar bi bio 1.liga FBih, a onako je lijepo kupio protiv Sloge itd.jurisicduska je napisao/la: ↑02 jul 2025, 21:42Razbi Željezničar Zrinjskog toliko o njihovom nekakvom vele kvalitetu, a da je takmicarska utakmica ne bi im dao da igraju i Zrinjski bi izgledao kao Real Madrid. Sanjam našu ligu da se sudi korektno.![]()
Ovo je nekako realnije. Dvije podjednake ekipe gdje mogu obije pobijediti kad im je dan. A to se ne dešava godinama.
Jesi gledao posljednju prvenstvenu utakmicu između Zrinjskog i Željezničara?jurisicduska je napisao/la: ↑02 jul 2025, 21:51Ne znamo šta bi bilo. Ali sigurno ne bi Zrinjski bio “dominantan” u toj mjeri kako se pokušavaju predstaviti. Ja imam mnogo respekta prema Zrinjskom mislim da imaju najbolju sportsku politiku ali razlika u kvalitetu nije velika kao sto nekad izgleda. Tu razliku naprave sudije sjeckanjem igre, sa 2-3 pogrešne odluke, ubijanjem u pojam protivnika.LavoviGabela je napisao/la: ↑02 jul 2025, 21:48Da se pošteno sudi u ligi Željezničar bi bio 1.liga FBih, a onako je lijepo kupio protiv Sloge itd.jurisicduska je napisao/la: ↑02 jul 2025, 21:42Razbi Željezničar Zrinjskog toliko o njihovom nekakvom vele kvalitetu, a da je takmicarska utakmica ne bi im dao da igraju i Zrinjski bi izgledao kao Real Madrid. Sanjam našu ligu da se sudi korektno.![]()
Ovo je nekako realnije. Dvije podjednake ekipe gdje mogu obije pobijediti kad im je dan. A to se ne dešava godinama.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- tutankamon1905
- Kontakt:
Zeljo osvaja
Eurogol Sabica 0:2 kraj
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- LavoviGabela
- Kontakt:
Deset godina su ispred vas na tablici, šiju vas skoro svaku tekmu, zadnju pod BB ručnu povukli nisu vas htjeli više punit, i ti nakon jedne prijateljske donosiš zaključak da je Željezničar sila neka šta li, a Zrinjskom ovo prvi pripremni meč uopćejurisicduska je napisao/la: ↑02 jul 2025, 21:51Ne znamo šta bi bilo. Ali sigurno ne bi Zrinjski bio “dominantan” u toj mjeri kako se pokušavaju predstaviti. Ja imam mnogo respekta prema Zrinjskom mislim da imaju najbolju sportsku politiku ali razlika u kvalitetu nije velika kao sto nekad izgleda. Tu razliku naprave sudije sjeckanjem igre, sa 2-3 pogrešne odluke, ubijanjem u pojam protivnika.LavoviGabela je napisao/la: ↑02 jul 2025, 21:48Da se pošteno sudi u ligi Željezničar bi bio 1.liga FBih, a onako je lijepo kupio protiv Sloge itd.jurisicduska je napisao/la: ↑02 jul 2025, 21:42Razbi Željezničar Zrinjskog toliko o njihovom nekakvom vele kvalitetu, a da je takmicarska utakmica ne bi im dao da igraju i Zrinjski bi izgledao kao Real Madrid. Sanjam našu ligu da se sudi korektno.![]()

-
- Kontakt:
Ma jesam buraz. Ne kažem ja da je Željezničar bolja ekipa, daleko od tog. Kažem da mogu dobiti u nekakvim okolnostima koje im idu na ruku. A rijetko su vas kad dobil, toliko rijetko da se ja stvarno ne sjećam tog.Rigoletto je napisao/la: ↑02 jul 2025, 21:54Jesi gledao posljednju prvenstvenu utakmicu između Zrinjskog i Željezničara?jurisicduska je napisao/la: ↑02 jul 2025, 21:51Ne znamo šta bi bilo. Ali sigurno ne bi Zrinjski bio “dominantan” u toj mjeri kako se pokušavaju predstaviti. Ja imam mnogo respekta prema Zrinjskom mislim da imaju najbolju sportsku politiku ali razlika u kvalitetu nije velika kao sto nekad izgleda. Tu razliku naprave sudije sjeckanjem igre, sa 2-3 pogrešne odluke, ubijanjem u pojam protivnika.LavoviGabela je napisao/la: ↑02 jul 2025, 21:48
Da se pošteno sudi u ligi Željezničar bi bio 1.liga FBih, a onako je lijepo kupio protiv Sloge itd.![]()
Nije ovo nikakav bezobrazluk s moje strane ili umanjivanje bilo čega sto vi jeste, svaka čast sve ok, samo nekad u ključnim momentima imate vjetar u leđa i u ključnim utakmicama. Meni odgovaraju jake obje ekipe da otkinu bodove Borcu jer pretpostavljam da ne mogu kupit ni jedne ni druge.
Ovaj LavoviGabela, nisi ti to nešto dobro povezao.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 02 jul 2025, 21:58, ukupno mijenjano 1 put.
duska tije stara navijacica zeljeLavoviGabela je napisao/la: ↑02 jul 2025, 21:55Deset godina su ispred vas na tablici, šiju vas skoro svaku tekmu, zadnju pod BB ručnu povukli nisu vas htjeli više punit, i ti nakon jedne prijateljske donosiš zaključak da je Željezničar sila neka šta li, a Zrinjskom ovo prvi pripremni meč uopćejurisicduska je napisao/la: ↑02 jul 2025, 21:51Ne znamo šta bi bilo. Ali sigurno ne bi Zrinjski bio “dominantan” u toj mjeri kako se pokušavaju predstaviti. Ja imam mnogo respekta prema Zrinjskom mislim da imaju najbolju sportsku politiku ali razlika u kvalitetu nije velika kao sto nekad izgleda. Tu razliku naprave sudije sjeckanjem igre, sa 2-3 pogrešne odluke, ubijanjem u pojam protivnika.LavoviGabela je napisao/la: ↑02 jul 2025, 21:48
Da se pošteno sudi u ligi Željezničar bi bio 1.liga FBih, a onako je lijepo kupio protiv Sloge itd.![]()
Ovo je nekako realnije. Dvije podjednake ekipe gdje mogu obije pobijediti kad im je dan. A to se ne dešava godinama.![]()
menstrual
- LavoviGabela
- Kontakt:
ma trzno dvi travarice, a vrućejurisicduska je napisao/la: ↑02 jul 2025, 21:57Ma jesam buraz. Ne kažem ja da je Željezničar bolja ekipa, daleko od tog. Kažem da mogu dobiti u nekakvim okolnostima koje im idu na ruku. A rijetko su vas kad dobil, toliko rijetko da se ja stvarno ne sjećam tog.Rigoletto je napisao/la: ↑02 jul 2025, 21:54Jesi gledao posljednju prvenstvenu utakmicu između Zrinjskog i Željezničara?jurisicduska je napisao/la: ↑02 jul 2025, 21:51
Ne znamo šta bi bilo. Ali sigurno ne bi Zrinjski bio “dominantan” u toj mjeri kako se pokušavaju predstaviti. Ja imam mnogo respekta prema Zrinjskom mislim da imaju najbolju sportsku politiku ali razlika u kvalitetu nije velika kao sto nekad izgleda. Tu razliku naprave sudije sjeckanjem igre, sa 2-3 pogrešne odluke, ubijanjem u pojam protivnika.
Nije ovo nikakav bezobrazluk s moje strane ili umanjivanje bilo čega sto vi jeste, svaka čast sve ok, samo nekad u ključnim momentima imate vjetar u leđa i u ključnim utakmicama. Meni odgovaraju jake obje ekipe da otkinu bodove Borcu jer pretpostavljam da ne mogu kupit ni jedne ni druge.
Ovaj LavoviGabela, nisi ti to nešto dobro povezao.
Dobro ga je provalio. Duška je naš stari navijač.
Nama je bitan Koper i Europa, a o ligi unutar kluba, skoro pa nikako i ne razmisljaju
Trofeje i te stvari mozes samo procitat na forumu
Upravo je Adzemova izjava to potvrdila
U stvarnosti klub je na zemlji, ide korak po korak i ne leti visoko
Mislimo da Koper nije bolji od Zrinjskog i zbog toga ova pobjeda nam je vazna
Dobro je sto ce nam vjerovatno doci jos jedan napadac i idemo pretkolo po pretkolo
Trofeje i te stvari mozes samo procitat na forumu
Upravo je Adzemova izjava to potvrdila
U stvarnosti klub je na zemlji, ide korak po korak i ne leti visoko
Mislimo da Koper nije bolji od Zrinjskog i zbog toga ova pobjeda nam je vazna
Dobro je sto ce nam vjerovatno doci jos jedan napadac i idemo pretkolo po pretkolo
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Gorio bi ovaj pdf da smo izgubili, nego sad ne smiju a njih bolan Novi Pazar podero al prijateljski odigrano 4-3
Crni Cerak 🐦⬛
Trenutno korisnika/ca: HyperOS, supervizor i 18 gostiju.