Pa ako se po tvom automatski produžuje, onda je većina prekršila taj ugovor jer se nije pojavila u baražu?!?Warlord je napisao/la: ↑02 jul 2025, 21:37Opet mjesas kruske i jabuke, naravno da bi htio troduplu platu, ovdje se radi o odnosu prema klubu i situaciji u kojoj se klub tad nalazio, ja mu to zamjeram valjda imam pravo.. pa da je ronaldinho. a sto se tice ugovora. Ugovor se automatski produzuje u slucaju nepredvidjenih situacija kao baraz. Malo se raspitaj..Bihac1299 je napisao/la: ↑02 jul 2025, 19:34Drug sam si ti jedini rekao da mu zamjeraš, ti kao ne bih htio sa 2000 plate na 4000-5000 nemoj se zavaravati…Warlord je napisao/la: ↑02 jul 2025, 16:52
Pa da za drugu se ozlijedio na toj probi! Tako da u principu nije mogao igrat jer je vazniji zeljo.. ljudi tupimo zube bezveze oko tog, momak je tu i neka igra, daj boze da bude najbolji..
ja samo konstatujem da to sto su uradili prije svega adzem pa i njih 2 obradov i salkanovic je supacki! To se ne radi svom klubu u kojem primas platu, to se ne radi svojim navijacima! To ne rade ljudi sa karakterom i to je to.. ko hoce da skonta poentu svega, ne treba mu puno objasnjavati, ta proba je trajala i poslije 18 kad smo igrali zadnju sa capljinom.. nemojte ovdje umotavat, zamotavat, opravdavat… nazalost to je tako.. ja bi volio da nije ali jeste.. za mene su to 3 supka koji su nas ostavili kad je bilo najteze..
Svako ima pravo na svoje misljenje ! I opet ponavljam nije niko mu rekao da nije dobrodosao, al to ne znaci da ljudi ne
Mogu imat svoje misljenje a ni da se pljulju ljudi.. toliko od mene na ovu temu
Sve tvoje navedeno pobija jedna činjenica, do kojeg su datuma SVI igrači imali ugovore? Dan poslije isteka ugovora on je slobodan igrač sve dok ne produži ugovor ili nađe novi klub… usta baljezgaju a papir govori sve…
Druze moj, golovi tog momka su zaslužni što smo ostali u ligi, šta god da je uradio on je jedan od zaslužnijih bez obzira na kolektiv, veći je šupak Mariagga jer niko nema informacije…