NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

Warlord
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la Warlord » 02 jul 2025, 21:37

Bihac1299 je napisao/la:
02 jul 2025, 19:34
Warlord je napisao/la:
02 jul 2025, 16:52
superFrankie je napisao/la:
02 jul 2025, 16:42
Nigdje veze mu je za zamjerati to. Logicno da ce otici na probu u jedan od najvecih bh klubova u drzavi. Za prvu utakmicu je bio suspendovan svakako, a za drugu je bio ozljedjen. U principu je bio sprijecen da igra u dvomecu
Pa da za drugu se ozlijedio na toj probi! Tako da u principu nije mogao igrat jer je vazniji zeljo.. ljudi tupimo zube bezveze oko tog, momak je tu i neka igra, daj boze da bude najbolji..
ja samo konstatujem da to sto su uradili prije svega adzem pa i njih 2 obradov i salkanovic je supacki! To se ne radi svom klubu u kojem primas platu, to se ne radi svojim navijacima! To ne rade ljudi sa karakterom i to je to.. ko hoce da skonta poentu svega, ne treba mu puno objasnjavati, ta proba je trajala i poslije 18 kad smo igrali zadnju sa capljinom.. nemojte ovdje umotavat, zamotavat, opravdavat… nazalost to je tako.. ja bi volio da nije ali jeste.. za mene su to 3 supka koji su nas ostavili kad je bilo najteze..
Svako ima pravo na svoje misljenje ! I opet ponavljam nije niko mu rekao da nije dobrodosao, al to ne znaci da ljudi ne
Mogu imat svoje misljenje a ni da se pljulju ljudi.. toliko od mene na ovu temu
Drug sam si ti jedini rekao da mu zamjeraš, ti kao ne bih htio sa 2000 plate na 4000-5000 nemoj se zavaravati…

Sve tvoje navedeno pobija jedna činjenica, do kojeg su datuma SVI igrači imali ugovore? Dan poslije isteka ugovora on je slobodan igrač sve dok ne produži ugovor ili nađe novi klub… usta baljezgaju a papir govori sve…
Opet mjesas kruske i jabuke, naravno da bi htio troduplu platu, ovdje se radi o odnosu prema klubu i situaciji u kojoj se klub tad nalazio, ja mu to zamjeram valjda imam pravo.. pa da je ronaldinho. a sto se tice ugovora. Ugovor se automatski produzuje u slucaju nepredvidjenih situacija kao baraz. Malo se raspitaj..

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 02 jul 2025, 22:15

Ma stpji to sve da je i Adzem mogao ostati sedmicu dana i odraditi dvije utakmice, ali nije. Sta je tu je. Sad prozivati momka za sta? Sto smo imali jednu dobru polusezonu zadnjih 15 godina trebamo se dizati u nebesa. De spustite se malo, vratio se i hvala mu.

Bihac1299
Kontakt:

Post Postao/la Bihac1299 » 02 jul 2025, 23:40

Warlord je napisao/la:
02 jul 2025, 21:37
Bihac1299 je napisao/la:
Warlord je napisao/la:
02 jul 2025, 16:52

Pa da za drugu se ozlijedio na toj probi! Tako da u principu nije mogao igrat jer je vazniji zeljo.. ljudi tupimo zube bezveze oko tog, momak je tu i neka igra, daj boze da bude najbolji..
ja samo konstatujem da to sto su uradili prije svega adzem pa i njih 2 obradov i salkanovic je supacki! To se ne radi svom klubu u kojem primas platu, to se ne radi svojim navijacima! To ne rade ljudi sa karakterom i to je to.. ko hoce da skonta poentu svega, ne treba mu puno objasnjavati, ta proba je trajala i poslije 18 kad smo igrali zadnju sa capljinom.. nemojte ovdje umotavat, zamotavat, opravdavat… nazalost to je tako.. ja bi volio da nije ali jeste.. za mene su to 3 supka koji su nas ostavili kad je bilo najteze..
Svako ima pravo na svoje misljenje ! I opet ponavljam nije niko mu rekao da nije dobrodosao, al to ne znaci da ljudi ne
Mogu imat svoje misljenje a ni da se pljulju ljudi.. toliko od mene na ovu temu
Drug sam si ti jedini rekao da mu zamjeraš, ti kao ne bih htio sa 2000 plate na 4000-5000 nemoj se zavaravati…

Sve tvoje navedeno pobija jedna činjenica, do kojeg su datuma SVI igrači imali ugovore? Dan poslije isteka ugovora on je slobodan igrač sve dok ne produži ugovor ili nađe novi klub… usta baljezgaju a papir govori sve…
Opet mjesas kruske i jabuke, naravno da bi htio troduplu platu, ovdje se radi o odnosu prema klubu i situaciji u kojoj se klub tad nalazio, ja mu to zamjeram valjda imam pravo.. pa da je ronaldinho. a sto se tice ugovora. Ugovor se automatski produzuje u slucaju nepredvidjenih situacija kao baraz. Malo se raspitaj..
Pa ako se po tvom automatski produžuje, onda je većina prekršila taj ugovor jer se nije pojavila u baražu?!?

Druze moj, golovi tog momka su zaslužni što smo ostali u ligi, šta god da je uradio on je jedan od zaslužnijih bez obzira na kolektiv, veći je šupak Mariagga jer niko nema informacije…

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 03 jul 2025, 00:06

Bihac1299 je napisao/la:
02 jul 2025, 23:40
Warlord je napisao/la:
02 jul 2025, 21:37
Bihac1299 je napisao/la:

Pa ako se po tvom automatski produžuje, onda je većina prekršila taj ugovor jer se nije pojavila u baražu?!?

Druze moj, golovi tog momka su zaslužni što smo ostali u ligi, šta god da je uradio on je jedan od zaslužnijih bez obzira na kolektiv, veći je šupak Mariagga jer niko nema informacije…
Mariagga je i zadnjih par utakmica apsolutno igrao bez volje, znam da sam se čudio lopta 2 metra od njega ide kontra on odustaje i pušta loptu gostima. Ne znam ako je imao privatnih problema, ali opet svejedno odigraj sat vremena glavom na terenu...

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 03 jul 2025, 01:16

Nigdje nisam cuo ovo sto Warlord govori da se automatski produzio ugovor
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

lobiranje
Kontakt:

Post Postao/la lobiranje » 03 jul 2025, 01:36

Ugovor se smatra vazecim do isteka dogovorenog datuma ili do zadnje planirane utakmice u sezoni, ali se odnosi na onaj raspored koji je postojao dok je ugovor potpisan,,
Koliko je igraca imalo ugovor do 30.6?

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 03 jul 2025, 06:53

Ne treba zaliti za Mariagom, nije bio zadnjih par utakmica onaj sa pocetka , nije ni htio igrati, vidjelo se. Sad i da ostane sigurno bi htio neke vece pare, a ko zna kako bi igrao. Daleko lik zivi, mozda se vise i ne vrati ovamo. Samo ne treba dovoditi neke zvijezde jer ce nas takvi prvi sjebati.

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 03 jul 2025, 11:45

Decki posto je godnisnja Karta i moze li se kupit ?
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

Bihacit1937
Kontakt:

Post Postao/la Bihacit1937 » 03 jul 2025, 17:09

Nije moguce da niko ne raspolaze imenima od mogucih pojacanja??? I ova trojica sto su dosla niko nije nista napisao. Spominjao je neko gasala al eno njega u stupcanici. Hajmo biscani imal kakvi prica?
.....Sidje li sunce na luke dole....
.............biscani zive............
Nkj❤🤍

Nim
Kontakt:

Post Postao/la Nim » 03 jul 2025, 23:23

Pozdrav raja,

Moj kratki odgovor na nekoliko komentara sto sam u proteklo vrijeme procitao

Kraj prosle sezone, za kraj se moze samo cestitati momcima , Adzemu i upravi. Steta na kraju sto je Adzem otisao ali opet on je zeljin , veci rang takmicenja vjerovatno veca primanja razumljivo. 15 Utakmica bez poraza je historijski a oni kartoni u Banovicima i ne komentarisati.
Rad ove uprave od samog dolaska je za pohvalu. Transparetni su prema navijacima vise nego i jedna uprava do sad , barem za koliko ja pratim Jedinstvo. To sto bi mi zeljeli znati svaki korak to je drugo, i nije sve za iznosenje javno.
Ovi sto su se javili (pod ovi citaj grobari jedinstva godinama unazad) nadam se da ce ostati sto dalje od kluba. Onaj sto kaze da je sa 200 k izgurao sezonu jeli u tih 200 k racunao vino i kondome sa karticom kluba ili je za to bio neki ekstra budzet? Interestatno je to da su sutjeli nije se znalo za njih 15 utakmica te nakon Banovica na sva zvona i sile pokusavaju opet u klub. Te nakon pobjede nad Capljinom opet usutkani i ne vidim ih nesto previse da govore kako se klub vodi.
Godinama se vodi bez plana , trpaju se pare u svoj dzep , molim vas sto dalje od kluba.
Sadasnja uprava jeste pogurana gradskim/kantonalnim parama ali drugacije ne moze. Bar po meni dovedeno je do stadija da nikakvom privatnom investitoru ili sponzoru nismo interesantni ili cak rizicni za ulaganja. Prave dobru podlogu za nastavak dalje i valjda cemo jednog dana dozivjeti stabilan klub u nasem gradu.
Po prvi puta, za koliko ja pratim (a dolazim na stadion zadnjih 15 i vise godina redovno) zadrzano je pred pocetak sezone glavni kostur ekipe.
Tesko je zadrzati igrace realno u Bihacu, mi smo geografski najudaljeniji od svih, vjerovatno imamo najmanji bazen domacih igraca sa kantona, a parama nevjerujem da smo nesto pretjerano bolji od ostalih. E sad nasa zavrsnica sezone i rad u i oko kluba tretno obecava da budemo primamljivi mozda nekim boljim igracima. Nadam se da ce ova uprava uspjeti stabilizirati klub i ko god nastavi nakon njih da ce samo bolje Jedinstvu donijeti.
Igraci koji su tu bili za kraj sezone a nisu bili za baraz ni sam ne znam sta bi rekao. U jednu ruku kao navijacu mi je krivo sto nisu tu bili te dvije utakmice gdje se lomio opstanak, u drugu ih razumijem. Mi smo sezonu zavrsili utakmicu prije zadnjeg kola. Citavu sedmicu nismo znali dal ostajemo, dal ispadamo ili u baraz idemo. Deckima ugovori istekli? Zeljo poceo pripreme u toj sedmici gdje smo mi cekali zadnje kolo, Salkanovic i Obradov otisli za Adzemom. Sad se Salkanovic vratio sto je odlicna vijest. To sto ga neki prozivaju zbog tog baraza ne treba davati puno paznje. Nama svima da se ponudi prilika za bolji, vise placen posao presli bi. Tako i on gledao svoju karijeru i drago mi je da kad vec tamo nije uspio proci da se nama vratio a ne da takav napadac igra za neku drugu ekipu protiv nas.
Nadam se jos kojem boljem pojacanju . I nadam se da ce se u upravu dodati jos neko fudbalski obrazovan / strucan da to jos ide na veci nivo.
Moja ocekivanja od ove sezone su da ne budemo u grcevitoj borbi za opstanak. Ne ocekujem da budemo prvi na tabeli, volio bi da budemo, ali da ocekujem da smo svakom tvrd orah i da svaka ekipa igra protiv nas sa velikim postovanjem i oprezom to ocekujem.
I jedva cekam novu sezonu i da nas dolazi jos u vecem broju nego prosle sezone :)

lobiranje
Kontakt:

Post Postao/la lobiranje » 04 jul 2025, 01:12

Zelimo stabilan konkurentan tim… Izgleda da se polako i to stvara… Dobili smo nekoliko sponzora … Popravlja se infrastruktura… Sporo ali se popravlja… Zelimo jos strucnih ljudi u klubu… Nakon dugo vremena imamo par momaka koji su sposobni … Mislim da se skoro svaki navijac raduje trenutnom radu uprave … Ali je potrebna konstantnost… Zadrzati upravu dati im podrsku… Glupo bi bilo mijenjati nesto sto napreduje i pokazuje rezultate… Nek i nas krene vec jednom…

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 04 jul 2025, 06:56

Pripreme najvjerovatnije pocinju 07.07. Trazi se par dobrih igraca, ali sve smisljeno, ne napamet. Pozicije na kojima skripi. Trenutno je klub u dobrom stanju, ispostovani svi igraci, bice lakse dovesti igrace nego prosle sezone, tako da se nadam kroz par dana da ce to sve biti kako treba.
Za mene je pojacanje i ostanak Igora jer znamo da ce im dusu uzeti na pripremama, samo jos da Zeric bude dorastao ovom poslu.

Bihac1299
Kontakt:

Post Postao/la Bihac1299 » 04 jul 2025, 13:10

nebeskasila je napisao/la:
04 jul 2025, 06:56
Pripreme najvjerovatnije pocinju 07.07. Trazi se par dobrih igraca, ali sve smisljeno, ne napamet. Pozicije na kojima skripi. Trenutno je klub u dobrom stanju, ispostovani svi igraci, bice lakse dovesti igrace nego prosle sezone, tako da se nadam kroz par dana da ce to sve biti kako treba.
Za mene je pojacanje i ostanak Igora jer znamo da ce im dusu uzeti na pripremama, samo jos da Zeric bude dorastao ovom poslu.
I meni je Žerić trenutno mogu reći previše nježan trenutno, nije taj koji može podići ton kad bude trebalo, prvi počinjemo pripreme eto i zvanično od ponedjeljka, s obzirom da ce prva utakmica biti 2.8 ili 9.8 puno se toga moze odraditi za taj period, par igraca dovest i fina ce to klapa biti.
Slažem se da bih trebalo sad uvesti članske jer previše se priča o Jedinstvu i dobra je tema, zašto da se to ne iskoristi ali sve transparentno naravno da se zna gdje je naš novac otišao…

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 04 jul 2025, 17:07

Pa treba sad napraviti clanske ali normalne cijene. Dici cijenu ulaznica na 7KM, ko ima clanske nek bude 5. Penzioneri 5KM. Nspraviti nesto na takav nacin. Mislim da razmisljaju o tome jer vidi se da rade i da se trude oko svega vezano za klub

superFrankie
Kontakt:

Post Postao/la superFrankie » 04 jul 2025, 17:12

🔴⚪️ 𝐅𝐀𝐑𝐈𝐒 𝐉𝐀𝐒̌𝐀𝐑𝐄𝐕𝐈𝐂́ 𝐍𝐎𝐕𝐎 𝐈𝐌𝐄 𝐏𝐎𝐃 𝐁𝐎𝐑𝐈𝐂́𝐈𝐌𝐀

NK Jedinstvo s ponosom predstavlja novo pojačanje – u crveno-bijeli dres oblači Faris Jašarević ❗️ 💪⚽

Dvadesetgodišnji desni bek iza sebe ima zavidno iskustvo u Prvoj ligi FBiH, ali i Premijer ligi BiH. Svoje prve nogometne korake napravio je u omladinskom pogonu FK Sarajevo, a potom je nastupao za FK Sloboda Tuzla, Radnik Hadžići, te do nedavno za OFK Gradinu Srebrenik.

Poznat je po brzoj tranziciji, agresivnoj igri u defanzivi i izuzetnoj fizičkoj spremi. Upravo takav profil igrača tražili smo za predstojeće izazove.

Faris dolazi sa jasnom misijom – pomoći Jedinstvu da ostvari svoje ciljeve u novoj sezoni Wwin Prve lige FBiH.

Farise, dobro došao na obale Une ! 🔴⚪

#DIGNIGLAVUNISISAM ‼️
Sa pojacanjima se ozbiljno nastavlja, mogli bi imati kompletan roster na okupu prije pocetka priprema :mrgreen:

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 04 jul 2025, 17:51

04 jul 2025, 17:12

NK Jedinstvo s ponosom predstavlja novo pojačanje – u crveno-bijeli dres oblači Faris Jašarević ❗️ 💪⚽

Dvadesetgodišnji desni bek iza sebe ima zavidno iskustvo u Prvoj ligi FBiH, ali i Premijer ligi BiH. Svoje prve nogometne korake napravio je u omladinskom pogonu FK Sarajevo, a potom je nastupao za FK Sloboda Tuzla, Radnik Hadžići, te do nedavno za OFK Gradinu Srebrenik.

Poznat je po brzoj tranziciji, agresivnoj igri u defanzivi i izuzetnoj fizičkoj spremi. Upravo takav profil igrača tražili smo za predstojeće izazove.

Faris dolazi sa jasnom misijom – pomoći Jedinstvu da ostvari svoje ciljeve u novoj sezoni Wwin Prve lige FBiH.

#DIGNIGLAVUNISISAM ‼️
Sa pojacanjima se ozbiljno nastavlja, mogli bi imati kompletan roster na okupu prije pocetka priprema :mrgreen:
Meni svi ovi momci djeluju obecavajuce, mozda grijesim ali za neki vrh tabele bez obzira sto ce liga biti jaka.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

Nim
Kontakt:

Post Postao/la Nim » 04 jul 2025, 18:14

InatSilniBosanski je napisao/la:
04 jul 2025, 17:51

#DIGNIGLAVUNISISAM ‼️
Meni svi ovi momci djeluju obecavajuce, mozda grijesim ali za neki vrh tabele bez obzira sto ce liga biti jaka.
Kao sto reko gore u komentaru, mozda prvi necemo biti al da cemo ozbiljna ekipa u ligi biti sigurno hocemo. Ko hoce bodove od nas dobro ce se potuci trebati

BosnianRahatluk
Kontakt:

Post Postao/la BosnianRahatluk » 04 jul 2025, 18:23

Ide izgleda sve manje-viśe dobro, sve po planu. Bojim se da na kraju price najslabija karika ne bude Žerić.
Nadam se da se varam.

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 04 jul 2025, 18:27

Nim je napisao/la:
04 jul 2025, 18:14

Kao sto reko gore u komentaru, mozda prvi necemo biti al da cemo ozbiljna ekipa u ligi biti sigurno hocemo. Ko hoce bodove od nas dobro ce se potuci trebati
Slazem se fali ovdje i iskustva i kvaliteta za nesto vise, ali sigurno nas niko nece smjeti otpisati
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

Nim
Kontakt:

Post Postao/la Nim » 04 jul 2025, 18:32

04 jul 2025, 18:27
Nim je napisao/la:
04 jul 2025, 18:14

Slazem se fali ovdje i iskustva i kvaliteta za nesto vise, ali sigurno nas niko nece smjeti otpisati

Ma da se vise grcevita borba za opstanak ne ponavlja. Djeluje dosta ozbiljno za sad. Da se rijesi stadion stabilzujemo do kraja pa onda mozda razmisljati o prvom mjestu. Ali opet ako nam se rezultati, forma poklopi i put za napad na prvo otvori sto da ne. Nadati se uvijek moze haha

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.