Nelose, svidja mi se agresivnost u igri bez lopte, fino trcimo barem trenutno.
Eh sada, postoji nekoliko problema. Prvi problem je rezervni desni stoper, neka neko zamisli sta bi se desilo da se Seedorf povrijedi, padne u formi jer ga zena vara i tako ta desavanja i na teren istrci Suki

Rezevnog lijevog beka nismo vidjeli na sta lici, to je isto, potencijalni, problemcic. Mada cim nismo ni trazili lijevog beka ocito je da Adzem misli da je neko od ove dvojice dobar ili mozda obojica pa da jedan ode na dvojnu registraciju.
Vidjecemo sredinu terena odnosno rezerve, trenutno to su Radovac i Gojak. Lea Adzem nesto ne mirise, bio je rezerva protov Sindikata ovo ostalo nije ni igrao. Mislim da je i Foco ispred njega. Jel' pametno ostati na dva djecaka i Samiru kao rezervama. Po meni tu nam fali jos jedan korpulentniji veznjak cisto zbog skok igre koja je bitan faktor u nasoj liZi. Takodjer je pitanje moze li Sabic biti zamjena za Madzida odnosno ko jeste adekvatna zamjena ako Saba to nije.
Ne moram ni spomenuti da nam fali napadac.
Sto se tice Pejica imam osjecaj da on igra jer je defanzivno odgovoran krilni igrac. Dobio je zuti karton sprijecivsi kontru nakon sto je neko sjebo stvar nakon naseg prekida. Igra odbranu i Adzem ocito nesto vidi u njemu. Vini se takodjer igrati jer se takodjer vraca i pomaze odbrani. Bice zanimljivo vidjeti kako ce se Boljevic uklopiti u cijelu pricu. Sa ovakvom postavkom Krpic ce biti koristan, problem je njegova (ne)efikasnost. Za presing je veoma bitan, jos da daje golove iz jedne, dvije sanse, ih
Mislim da nam fali nekoliko igraca, desni stoper pogotovo. Vjerujem jos nekoliko igraca jer bice 40+ tekmi, bice povreda, kartona, svega, a u takvim situacijama, dovoljno kvalitetni, igraci sa klupe su jako bitan faktor.