edgarallanpoe04 je napisao/la: ↑03 jul 2025, 09:10
nedimmmm1337 je napisao/la: ↑03 jul 2025, 00:09
bordobijeli je napisao/la: ↑02 jul 2025, 23:49
Sta je s informacijama na zvanicnoj na fb . Prvo napisu bit ce online prodaje , a ne mozes kupit ,izbacili mozes dres kupit online a nema slke kako izgleda . Sad objavili raspored za juli a nije ubacena utakmica s zrinjskim . Sta im je ???
Izgleda da su obrisali post ovaj sa kalendarom
Mozda je malo i stara informacija al ovaj kod Makija prica da bi mogo doci taj bek iz Lige 5 do polaska u Sloveniju.
Iskreno se nadam da taj bek nije Šabanovic jer realno on bi samo bio downgrade na ovu ekipu ali eto hajde da sacekamo da vidimo sta ce biti od svega
Manite me tih priča o nekim pojačanjima iz Liga 5 il nekih jačih liga, očigledno je da od tog načina nema ništa. Kupuju se prosječni ili ispodprojsečni igrači u prosječnim ligama otprilike našeg levela ili malo bolje, gleda se da imaju makar nekog potencijala da postanu bolji i to je sva mudrost i to je strategija. Očigledno je da nema "pojačanja" koja će doći da prave prevagu. Zbog toga i imamo ovoliko dovođenja u nadi da će makar neki se isplatiti i da će se sa nekim makar ubosti. Nemojte džaba očekivati neka ogromna pojačanja iz jakih liga.
Sve su to bajke. Pa nece da nam dodje Mudradzija iz hebenog HNLa zbog drzave i korupcije.
Mozes iz liga petice ocekivati samo nekoga od 3. ranga pa na dole. Ili iz 2. ranga cajnoslu da dodje neko ko zeli oziviti karijeru.
Priznali mi to ili ne, drzava i liga su nam zadnja opcija ozbiljnom igracu. Vec ispricana prica.
Odavno smo se trebali okrenuti mladima skroz, ali eto uprava je odlucila da se balansira i da se mladi uvode sukcesivno, pa vidjecemo sta ce to donijeti. Par transfera do sada su ok, drzimo rekorde koje niko nece ni blizu doci u narednih 5 godina, rezultati to ne prate svi znamo zbog cega.
Sto sam ja ovo napisao nemam pojma ali eto svi baljezgaju na temi, pa da i ja.