FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
91
43%
Prolazak u Play off
52
25%
Grupnu fazu
68
32%

Ukupno glasova: 211

mosarajvosa83
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mosarajvosa83 » 03 jul 2025, 01:46

Rule_hz je napisao/la:
02 jul 2025, 23:25
Bolje je Mrvahu da uzme Bosnu i da pratimo Košarku i da stanemo iza Bosne, tu se mozes probiti na vrliku scenu svakqko. Neces imati problema sa odlascima kao u fubalu. Nazalist to je tako. Poligon smo za ozivljavanje karijera i svega sto ne ide u korist našem klubu. Mi se ovdje nemamo cemu nadati realno se treba pomiriti sa tom cinjenicom. Sve dok ne budemo postali federalni ili kantonalni projekat na duze staze nema hajra. Sport su unistili ustase i srbi i pogotovo prodane balije, da bi "napakostile'' sarajevskom sportu....ovo ulaganje u klub je slabo i nece ga doskorijwg vremenq biti dok ne preuzme **** baja koji ce sakom od sto udariti.. a ovo nicemu ne vodi...lagano se gubi interes i draz za fudbalom u državi.
:clap:

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 03 jul 2025, 06:29

Prodava i DINAMO igrace tako reci na dnevnoj bazi i 30 godina uzastopno sampion.

Vrlo jednostavno imas AKADEMIJU NAJKACU U DRZAVI, IMAS SKAUTING SLUZBU ZA MLADJE KATEGORIJE NAJBOLJE U DRZAVI, imas lovu da to poguras kad promasis, KUPUJES GLAVNE IGRACE OD GLAVNI KONKURENATA TACNIJE OD RIJEKE AJDUKA, UBACIS PROKSI KLUB (lokomotiva) njemu dajes igrace za koje ti nemas vremen a vidis potencijal i njima..

Ja nisam protiv prodavanja ja sam ZA PRODAVANJE, al za lovu koja klubu odgovara da ovo gore navedeno moze funcijonisat.

Takodje, mora se priznat da ljudi u klubu slabo rade u vidu skautiranja igraca na odredjene pozicije unaprijed. Kasno je sad da mi trazimo zamjenu za Begana gulisu bubanju. Prem da se moze reci da se i na tom radi recimo Jatta je pripremljen da uzjase na Bubanjino mjesto kao i Mlinaric na gulisevo mjesto

johntravolta123
Kontakt:

Post Postao/la johntravolta123 » 03 jul 2025, 07:03

Karte se mogu kupiti online .

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 03 jul 2025, 08:50

Pitar6785 je napisao/la:
03 jul 2025, 06:29
Prodava i DINAMO igrace tako reci na dnevnoj bazi i 30 godina uzastopno sampion.

Vrlo jednostavno imas AKADEMIJU NAJKACU U DRZAVI, IMAS SKAUTING SLUZBU ZA MLADJE KATEGORIJE NAJBOLJE U DRZAVI, imas lovu da to poguras kad promasis, KUPUJES GLAVNE IGRACE OD GLAVNI KONKURENATA TACNIJE OD RIJEKE AJDUKA, UBACIS PROKSI KLUB (lokomotiva) njemu dajes igrace za koje ti nemas vremen a vidis potencijal i njima..

Ja nisam protiv prodavanja ja sam ZA PRODAVANJE, al za lovu koja klubu odgovara da ovo gore navedeno moze funcijonisat.

Takodje, mora se priznat da ljudi u klubu slabo rade u vidu skautiranja igraca na odredjene pozicije unaprijed. Kasno je sad da mi trazimo zamjenu za Begana gulisu bubanju. Prem da se moze reci da se i na tom radi recimo Jatta je pripremljen da uzjase na Bubanjino mjesto kao i Mlinaric na gulisevo mjesto
Dinamo je uspostavio sistem i Dinamo razmislja godinu dana unaprijed sigurno. Nije problem prodavat kad si najjaci u ligi i vec si izgradio ime, uhodan sistem, imas spremne zamjene za svako pojacanje. Mi smo treci klub u ligi, taman skupis dobre igrace na npr 5 pozicija, sad cekas da popunis jos barem tri vrhunskim igracima, i prije realizacije ikakvog transfera od ovih 5 dobrih prodas trojicu. Npr mi sad imamo Beganovica, Gojkovica, Kupresaka, Bubanju i Guliashvilija kao top igrace. Sad ocekujes jos jednog klasnog stopera, jednog veznog i jedno krilo tog ranga, i dok njih docekas npr ostanes bez Gulija, Bubanje i Beganovica. I opet si na 5 dobrih, samo izmiksane pozicije. I uvijek vrtnja u krug.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

edgarallanpoe04
Kontakt:

Post Postao/la edgarallanpoe04 » 03 jul 2025, 09:10

nedimmmm1337 je napisao/la:
03 jul 2025, 00:09
bordobijeli je napisao/la:
02 jul 2025, 23:49
Sta je s informacijama na zvanicnoj na fb . Prvo napisu bit ce online prodaje , a ne mozes kupit ,izbacili mozes dres kupit online a nema slke kako izgleda . Sad objavili raspored za juli a nije ubacena utakmica s zrinjskim . Sta im je ???
Izgleda da su obrisali post ovaj sa kalendarom

Mozda je malo i stara informacija al ovaj kod Makija prica da bi mogo doci taj bek iz Lige 5 do polaska u Sloveniju.

Iskreno se nadam da taj bek nije Šabanovic jer realno on bi samo bio downgrade na ovu ekipu ali eto hajde da sacekamo da vidimo sta ce biti od svega
Manite me tih priča o nekim pojačanjima iz Liga 5 il nekih jačih liga, očigledno je da od tog načina nema ništa. Kupuju se prosječni ili ispodprojsečni igrači u prosječnim ligama otprilike našeg levela ili malo bolje, gleda se da imaju makar nekog potencijala da postanu bolji i to je sva mudrost i to je strategija. Očigledno je da nema "pojačanja" koja će doći da prave prevagu. Zbog toga i imamo ovoliko dovođenja u nadi da će makar neki se isplatiti i da će se sa nekim makar ubosti. Nemojte džaba očekivati neka ogromna pojačanja iz jakih liga.

plisek
Kontakt:

Post Postao/la plisek » 03 jul 2025, 09:22

Nema nista od transfera Beganovica, Hajduk nema novac da plati nama, kaze mi haver sto radi u njihovom fan shopu u skladista (znam momka citav zivot nije lazov) da im klub nece nista dovodit ove sezone, pogotovo ne placati obestecenja. Izgleda da su u dugovima do vrata, tako da Beganovic ostaje kod nas sigurno
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 03 jul 2025, 09:22

edgarallanpoe04 je napisao/la:
03 jul 2025, 09:10
nedimmmm1337 je napisao/la:
03 jul 2025, 00:09
bordobijeli je napisao/la:
02 jul 2025, 23:49
Sta je s informacijama na zvanicnoj na fb . Prvo napisu bit ce online prodaje , a ne mozes kupit ,izbacili mozes dres kupit online a nema slke kako izgleda . Sad objavili raspored za juli a nije ubacena utakmica s zrinjskim . Sta im je ???
Izgleda da su obrisali post ovaj sa kalendarom

Mozda je malo i stara informacija al ovaj kod Makija prica da bi mogo doci taj bek iz Lige 5 do polaska u Sloveniju.

Iskreno se nadam da taj bek nije Šabanovic jer realno on bi samo bio downgrade na ovu ekipu ali eto hajde da sacekamo da vidimo sta ce biti od svega
Manite me tih priča o nekim pojačanjima iz Liga 5 il nekih jačih liga, očigledno je da od tog načina nema ništa. Kupuju se prosječni ili ispodprojsečni igrači u prosječnim ligama otprilike našeg levela ili malo bolje, gleda se da imaju makar nekog potencijala da postanu bolji i to je sva mudrost i to je strategija. Očigledno je da nema "pojačanja" koja će doći da prave prevagu. Zbog toga i imamo ovoliko dovođenja u nadi da će makar neki se isplatiti i da će se sa nekim makar ubosti. Nemojte džaba očekivati neka ogromna pojačanja iz jakih liga.
Sve su to bajke. Pa nece da nam dodje Mudradzija iz hebenog HNLa zbog drzave i korupcije.

Mozes iz liga petice ocekivati samo nekoga od 3. ranga pa na dole. Ili iz 2. ranga cajnoslu da dodje neko ko zeli oziviti karijeru.

Priznali mi to ili ne, drzava i liga su nam zadnja opcija ozbiljnom igracu. Vec ispricana prica.

Odavno smo se trebali okrenuti mladima skroz, ali eto uprava je odlucila da se balansira i da se mladi uvode sukcesivno, pa vidjecemo sta ce to donijeti. Par transfera do sada su ok, drzimo rekorde koje niko nece ni blizu doci u narednih 5 godina, rezultati to ne prate svi znamo zbog cega.

Sto sam ja ovo napisao nemam pojma ali eto svi baljezgaju na temi, pa da i ja.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 03 jul 2025, 09:24

plisek je napisao/la:
03 jul 2025, 09:22
Nema nista od transfera Beganovica, Hajduk nema novac da plati nama, kaze mi haver sto radi u njihovom fan shopu u skladista (znam momka citav zivot nije lazov) da im klub nece nista dovodit ove sezone, pogotovo ne placati obestecenja. Izgleda da su u dugovima do vrata, tako da Beganovic ostaje kod nas sigurno
Jes ako ne ode u Tursku, jer navodno imamo i ponude iz dva kluba otamo.
Mada kome vise vjerovat.

plisek
Kontakt:

Post Postao/la plisek » 03 jul 2025, 09:25

pjankesarajevo je napisao/la:
03 jul 2025, 09:24
plisek je napisao/la:
Mada kome vise vjerovat.
e to ne znam, nemam nikog tamo da pitam. Koji je klub znas li? Bilo bi steta da ode cisto jer pocinje nova sezona uskoro a standardan je bio. Al ono, da je moguce dovest boljeg, jest, samo treba iskesirat
2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 03 jul 2025, 09:26

plisek je napisao/la:
Problem je što nije samo Hajduk zainteresovan. I neki Turci se tu spominju.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 03 jul 2025, 09:32

plisek je napisao/la:
03 jul 2025, 09:25
plisek je napisao/la:
Mada kome vise vjerovat.
e to ne znam, nemam nikog tamo da pitam. Koji je klub znas li? Bilo bi steta da ode cisto jer pocinje nova sezona uskoro a standardan je bio. Al ono, da je moguce dovest boljeg, jest, samo treba iskesirat
Pisalo se svasta i pise par stranica ispred i Maroon evo kaze da ima neko.
Velika bi steta bilo da ode, momak koji sigurno najvise trci u nasem sastavu. Mozda nije genije u napadu ali je za ono sto nama treba sasvim solidan u odbrani.
Volio bih da ga zadrzimo ali bice kako on odluci sta ces.

plisek
Kontakt:

Post Postao/la plisek » 03 jul 2025, 09:34

03 jul 2025, 09:32
plisek je napisao/la:

Mada kome vise vjerovat.
Velika bi steta bilo da ode, momak koji sigurno najvise trci u nasem sastavu. Mozda nije genije u napadu ali je za ono sto nama treba sasvim solidan u odbrani.
Upravo to sto kazes, mozda nije najpametniji u napadu, al zato momak izginu trceci po tereni. Steta bi bilo da ode prije pocetka sezone, al to je njegova odluka jel mu se ostaje. Mozemo mi njemu kule i gradove obecat, ako mu se ne ostaje ovdje, otici ce ako treba u trecu tursku ligu
2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH

maroon46
Kontakt:

Post Postao/la maroon46 » 03 jul 2025, 09:48

Nije Halid bek iz lige petice, neko je drugi.

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 03 jul 2025, 09:53

Halid je u gradu...pa sad...iskreno ja ne bih volio ali eto

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 03 jul 2025, 09:56

belosevic23 je napisao/la:
03 jul 2025, 09:53
Halid je u gradu...pa sad...iskreno ja ne bih volio ali eto
Pauza u ligama, Halid iz Sarajeva. Gdje će biti drugo jbt? :D
Samo nek se ne mota oko prostorija kluba, osim ako hoće produžiti člansku :mrgreen:
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 03 jul 2025, 10:06

plisek je napisao/la:
03 jul 2025, 09:34
plisek je napisao/la:

Upravo to sto kazes, mozda nije najpametniji u napadu, al zato momak izginu trceci po tereni. Steta bi bilo da ode prije pocetka sezone, al to je njegova odluka jel mu se ostaje. Mozemo mi njemu kule i gradove obecat, ako mu se ne ostaje ovdje, otici ce ako treba u trecu tursku ligu
Sta mi mozemo ponuditi? Jedan Crepulja je u Rumuniji imao 600k eura godisnje,zamisli kako je onda tesko dovest nekog boljeg od njega,jos dodas da nece u nasu logu.

plisek
Kontakt:

Post Postao/la plisek » 03 jul 2025, 10:18

mosarajvosa83 je napisao/la:
03 jul 2025, 10:06
plisek je napisao/la:
03 jul 2025, 09:34

Sta mi mozemo ponuditi? Jedan Crepulja je u Rumuniji imao 600k eura godisnje,zamisli kako je onda tesko dovest nekog boljeg od njega,jos dodas da nece u nasu logu.
Ne vjerujem da mozemo ponudit 50k mjesecno al 20 je valjda normala moguce, pojma nemam, previse informacija stize sa svih strana, neko kaze nemaju nasi ni 5 milja mjesecno neki kazu imaju po 30, haj znaj
2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 03 jul 2025, 11:21

Koja prasina oko Beganovica,nevjerovatno.
Cuj najbolji bek lige :shock:
Broj upotrebljivih centarsuteva za sezonu mozes prebrojati na prstima jedne ruke.

Da je dobar jeste,i nista vise od toga.
To sto nema Salgada u ligi njega ne cini takvim.

Da se takav igrac moze lahko zamijeniti i to je tacno.

Da radimo supacki prelazni rok i to je fakt.

Rule je to fino objasnio.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ

Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 03 jul 2025, 11:24

plisek je napisao/la:
Od Hajduka vjerovatno ništa, ali to nikad ni nije bilo nešto ozbiljno, mislim da je veće pitanje hoćemo li ga prodati u Tursku.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 03 jul 2025, 11:28

Rule_hz je napisao/la:
02 jul 2025, 23:25
Bolje je Mrvahu da uzme Bosnu i da pratimo Košarku i da stanemo iza Bosne, tu se mozes probiti na vrliku scenu svakqko. Neces imati problema sa odlascima kao u fubalu. Nazalist to je tako. Poligon smo za ozivljavanje karijera i svega sto ne ide u korist našem klubu. Mi se ovdje nemamo cemu nadati realno se treba pomiriti sa tom cinjenicom. Sve dok ne budemo postali federalni ili kantonalni projekat na duze staze nema hajra. Sport su unistili ustase i srbi i pogotovo prodane balije, da bi "napakostile'' sarajevskom sportu....ovo ulaganje u klub je slabo i nece ga doskorijwg vremenq biti dok ne preuzme **** baja koji ce sakom od sto udariti.. a ovo nicemu ne vodi...lagano se gubi interes i draz za fudbalom u državi.
nemoj da je on uzima svega ti, taman je malo stala na noge...

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: AuroraBorealis, bhfanatic14, Burberry46, Google Adsense [Bot], hajroooooo, HariTz, OzmoodPinglewood, Posejdon, soe i 112 gostiju.