10.222 je od prosle sezone. Ma ide to do Kopra hladno. Najaci smo u svim segmentima sto se navijaca tice.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
Novi kontigent od 300 ulaznica ce ipak biti u slobodnoj prodaji, ovih dana karte dolaze u Sarajevo i onda ce krenuti prodaja, pratite zvanicne kanale.
FKŽ !
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
-
tiagofaria25
- Kontakt:
Odličan Šošić, ali je trebao pustiti loptu desno Cveti, ono kad po sred gola opali.Nekadasiigrostarsno je napisao/la: ↑03 jul 2025, 08:53Kako cu da provociram ove nase jadnike sa dvije riječi.... MAGIC ŠOŠA!!!!!!!!!! kapitenskiiiii momak igra i ova mu traka oko ruke daje takav vjetar u ledja....ja se iskreno osjecam ponosno, odavno nisam gledao (PA NI U PRIJATELJSKOJ) da Zeljo odigra ovakav presing, pustili loptu Zrinji sl nisu znali za ce s njom...bas isplanirana taktika i odigrana jako jako dobro, prostora za napredak ima jos dosta al Elham![]()
Je li moguce da grupa upravlja tim kartama, a ne klub?TeaM87 je napisao/la: ↑03 jul 2025, 11:39Danas dosla obavijest da dobijamo jos 300 karti. Dakle 520 otislo, jos 300 je u opticaju. Ako znas koga bliskog grupi, javi mu se i trazi da ti rezervise mjesto, jedino tako ce se moci doci do karte za gostujuci sektor.Argentina je napisao/la: ↑02 jul 2025, 21:37Ja nisam nigdje vidio da su se te karte mogle kupiti. Ako dobijemk jos karata kako se moze doci do njih?TeaM87 je napisao/la: ↑02 jul 2025, 14:04
520 karti za gostujuci sektor smo dobili po cijeni od 20 eura i one su vec pukle interno - po zaslugama kako i treba da bude. Dok vi ovdje naprdjujete kako je 10KM puno, ima 520 ljudi kojima i 40KM za kartu i 700 kilometara nije puno.
PS u pregovorima smo za dodatne karte.
Ako i one idu preko kluba, a valjda bi trebalo ici, nadam se da ce i tu postojati sistem kupovine.
Nemam nikoga bliskog u grupi, jer iskreno ocekijem da imam pravo prvenstva kupovine karte jer imam 10godisnju, pored nje kupim svake godine i sezonsku, clanstvo obnavljam, redovan sam u fan shopu.
Ovo mi je bas lose sto klub ne upravlja sa tim kartama, za razliku od domace tekme gdje je savrseno postavio stvari.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Pa vjerovatno jer je logicno da ljudi koji idu svaku tekmu gostujucu imaju prednost?Argentina je napisao/la: ↑03 jul 2025, 16:41Je li moguce da grupa upravlja tim kartama, a ne klub?
Nemam nikoga bliskog u grupi, jer iskreno ocekijem da imam pravo prvenstva kupovine karte jer imam 10godisnju, pored nje kupim svake godine i sezonsku, clanstvo obnavljam, redovan sam u fan shopu.
Ovo mi je bas lose sto klub ne upravlja sa tim kartama, za razliku od domace tekme gdje je savrseno postavio stvari.
Fk Željezničar.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Ma ovo je realno i najbolji potez. Momci koji idu u razne selendre i putuju po nekoliko sati da bi ih tamo policija skidala i uvodila ih u 35. a izvodili u 75. minuti. Oni su i zaslužili sada u Sloveniju.
Grupa iznad svakog pojedinca.
Što se tiče sinoć, po meni, ubjedljivo najveće pojačanje je Erik. Također ovaj Gojak iako jako mlad uopšte nije inferioran u odnosu na protivnike. Mislim da će biti predobar igrač. Pi meni on je prvi pik u21 (umjesto Dana) Sedorf se jako dobro postavlja, Alić je djelovao dosta dobar.
Biće ovo dobro!
VTŽ
Biće ovo dobro!
VTŽ
Dan nije u21, a Gojak je i mene iznenadio kako je jak fizicki za svoje godine, raznese onog igraca Zrinjskog u duelu.bablaz1 je napisao/la: ↑03 jul 2025, 17:09Što se tiče sinoć, po meni, ubjedljivo najveće pojačanje je Erik. Također ovaj Gojak iako jako mlad uopšte nije inferioran u odnosu na protivnike. Mislim da će biti predobar igrač. Pi meni on je prvi pik u21 (umjesto Dana) Sedorf se jako dobro postavlja, Alić je djelovao dosta dobar.
Biće ovo dobro!
VTŽ
- MrAmarOsim
- Kontakt:
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
-
MoSaZeLjo1921
- Kontakt:
Da li je ili nije najveće pojačanje treba sačekati,ali ono od sinoć,Lagumdzija i on u tandemu djeluju baš fino,dosta trke i jedan i drugi,to će biti dosta korisno u ovakvim derbi utakmicama.A vjerujem i da će Radovac imati značajnu ulogu,pogotovo u utakmicama gdje smo na papiru favoriti,a i stil Adzemov je pas igra.bablaz1 je napisao/la: ↑03 jul 2025, 17:09Što se tiče sinoć, po meni, ubjedljivo najveće pojačanje je Erik. Također ovaj Gojak iako jako mlad uopšte nije inferioran u odnosu na protivnike. Mislim da će biti predobar igrač. Pi meni on je prvi pik u21 (umjesto Dana) Sedorf se jako dobro postavlja, Alić je djelovao dosta dobar.
Biće ovo dobro!
VTŽ
Muftić, Odinaka, Sedorf, Karamarko, Alić, Erik, Radovac, Šošić, Cvetanoski, Boljević, Krpić
Prednost Krpiću zbog iskustva i svega drugog što je potrebno u ovakvim utakmicama. Odinaku posebno upozoriti da se ne zalijeće na svaki trzaj protivnika nego da bude fokusiran.
Prednost Krpiću zbog iskustva i svega drugog što je potrebno u ovakvim utakmicama. Odinaku posebno upozoriti da se ne zalijeće na svaki trzaj protivnika nego da bude fokusiran.
-
Nekadasiigrostarsno
- Kontakt:
tiagofaria25 je napisao/la: ↑03 jul 2025, 16:31Odličan Šošić, ali je trebao pustiti loptu desno Cveti, ono kad po sred gola opali.Nekadasiigrostarsno je napisao/la: ↑03 jul 2025, 08:53Kako cu da provociram ove nase jadnike sa dvije riječi.... MAGIC ŠOŠA!!!!!!!!!! kapitenskiiiii momak igra i ova mu traka oko ruke daje takav vjetar u ledja....ja se iskreno osjecam ponosno, odavno nisam gledao (PA NI U PRIJATELJSKOJ) da Zeljo odigra ovakav presing, pustili loptu Zrinji sl nisu znali za ce s njom...bas isplanirana taktika i odigrana jako jako dobro, prostora za napredak ima jos dosta al Elham![]()
Brate slažem se u potpunosti. Soša ima jos toliko da uci, mene licno nekad dovede do ludila kao nekada Lazar popovic
Drago mi vas je vidjeti u vecem broju da pisete
Samo pisite braco i nemojte se vrijedjati
Sumnjam da tek tako neko moze ubaciti igraca u neki tim
Nadam se da je istina
Samo pisite braco i nemojte se vrijedjati
Ne znam sta da ti kazem
Sumnjam da tek tako neko moze ubaciti igraca u neki tim
Nadam se da je istina
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 03 jul 2025, 18:29, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Eto u isto vrijeme sam editovao svoj post i odgovorio za Ilievskog, tek sad vidim i bersaga je stavljao
Nadam se da je istina i da je nas igrac
Hvala ti brate u svakom slucaju
Kao sto kaze nas Al Pacino **** moderatora, bitno je Zeljo da prodje haha
Evo 10.000 clanova smo zaokruzili, sve ce ljepse vijesti dolaziti iz kluba
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
RatoborniMrmot
- Kontakt:
Jok eto ti ces da se pitas ko ce ici na gostovanje, a ko nece. Jel ides na domace tekme ? Ides. Barem tako kazes. Imas li sezonsku/desetogodisnju ? Imas. Imas li prednost kod kupovine karte za domacu tekmu ? Imas. Jel to posteno. Jeste. Ende.Argentina je napisao/la: ↑03 jul 2025, 16:41Je li moguce da grupa upravlja tim kartama, a ne klub?
Sad isto to primjeni za gostovanja. Logicno, zar ne ? Ko hoda po gostovanjina ili ko je hodao moze zavrsiti kartu, ko to ne radi, ne moze sto je i logicno.
Trenutno korisnika/ca: BarbareZeljin i 23 gosta.