Ovo ako nije ironija, onda je bas da se covjek nasikira.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
I za tebe isto važi. Insajderske navijača drugih timova nas ne zanimaju.Predatod je napisao/la: ↑03 jul 2025, 15:23Eto izadje za Belmina sto sam juce govorio. Za Halida se ne zna u pregovorima su.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 jul 2025, 17:11Ma nije Belmin meni nikakva klasa,prosjek otp rang za Veleza.Halid vrlo dobar ono zadnje sto je igrao kod nas
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Vala kad smo doveli ovog djetića, ne vidim razlog zasto ne bi mogli prihvatiti i halidov dolazak. Tek tako ti je u ovoj ligi dovoljno da imas par igraca da znaju, a ostali su tu da popune mjesta.
Ne može Halid vode donijeti Amaru. Jedino da mu bude zamjena ako Unušić ide.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
dze je Hazre i njegov Hadzikic
ugasi se ko i klub mu
ugasi se ko i klub mu
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Halid zdrav i spreman je bara bara sa Beganom
medjutim momak dvije godine ne postoji imao je i tu povredu
pola priprema je vec proslo i sve to ne ide u prilog
plus sto smo zaradili ko nikad a nesto cicijamo
Ovo je vec tema za PL Aktuelno...Tuce11 je napisao/la: ↑03 jul 2025, 19:10Da, malo sam pretjerao. E sad, kako bi recimo bilo da FK Sarajevo igra svoje utakmice u Srednjem, a da na Koševu igra Glasinac? Gdje biste bili? Ja nemam nikakav kompleks bar što se FK Sarajevo tiče. I kad već ne može Velež, neka Sarajevo bude svake godine prvak. Na sreću poznajem puno navijača Sarajeva koji ne dijele tvoje stavove. Vama je Svinjski rival? Lijep pozdrav i to bez šlihtanja.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑03 jul 2025, 19:02Pa kad jest,ja uvijek realno.Sta hoces da vas lazem?I za Hadzikica kad ste svrsavali ja sam rekao da je 4.ili 5.golman lige sto se na kraju ispostavilo da jesteTuce11 je napisao/la: ↑03 jul 2025, 18:43
"Ma nije Belmin meni nikakva klasa,prosjek otp rang za Veleza" Jao, jao kompleksa. Pa Velež da ima vaš budžet, svake bi god prvaci bili. Nego šta bi sa pusudbama? Kodro sve stopirao, nema više zajebavanja. Niste za Mlinarića isplatili ratu, kasnite dobrano. Gdje su vam milioni?
Vi imate kompleks i hocete na silu da ste u rangu sarajevski klubova a mozete nam jedino filijala biti.Ja vas ne mogu nikada gledati kao rivala vec kao nekog havera koji se na silu šlifta
A u boldiranoj recenici se vidi da veze nemas
Razumijem zasto je Tuce11 reagovao, jer Velez kao klub i njegovu istoriju treba postovati, nije to Famos iz Vojkovica
Ali bih vas zamolio da ovakvu konverzaciju ne nastavljate na ovoj temi
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Raja , zna li se satnica za utakmicu u subotu ?
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Jel realno sta ljudi pisu samo zato jer je Halid "nas". 

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
I kad je skroz zdrav i spreman, u ovoj formaciji nikad. Ne može on istrčat onoliko puta koliko Began može, još je dosta dosta sporiji. Began je hoće povući od šesnaest do centra, ne boji se, zna da zna sa loptom. Halid je malo bolji ofanzivno.BegovicRamiz je napisao/la: ↑03 jul 2025, 19:09Halid zdrav i spreman je bara bara sa Beganom
medjutim momak dvije godine ne postoji imao je i tu povredu
pola priprema je vec proslo i sve to ne ide u prilog
plus sto smo zaradili ko nikad a nesto cicijamo
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
18:00

Moj Tuce, da mi Velez nije drugi najdrazi klub svasta bih rekao al radi vekeza necu.
Dizdarevic pidro sabljic ziljkic kodro su igraci za 7 mjesto. I to su ljudi koje smo mi izbaciki iz upitrebe prije 7-8 godina kad su bili na vrhuncu
Ako kasnimo sa isplatom ima brate savez uefa sindikat nemoj kralju lagat dzaba.
Nemam nista protiv sto federacija pravi stadion vama zelju zrinjskom al finansirat klubovima tekuce racune 90% budzeta to je nesto drugo..
Bedzet nas je u 80% privatan i nasa proizvodnja prodaja igraca sponzori itd to vas i sve druge u pl bh boli i zato ste svi otisli na pogresnu steanu (VICINU STRANU) jer crkavat od ljubome i nase moci..
Zoran ZEKIC je primjer
Dizdarevic pidro sabljic ziljkic kodro su igraci za 7 mjesto. I to su ljudi koje smo mi izbaciki iz upitrebe prije 7-8 godina kad su bili na vrhuncu
Nemam nista protiv sto federacija pravi stadion vama zelju zrinjskom al finansirat klubovima tekuce racune 90% budzeta to je nesto drugo..
Bedzet nas je u 80% privatan i nasa proizvodnja prodaja igraca sponzori itd to vas i sve druge u pl bh boli i zato ste svi otisli na pogresnu steanu (VICINU STRANU) jer crkavat od ljubome i nase moci..
Zoran ZEKIC je primjer
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 03 jul 2025, 19:55, ukupno mijenjano 1 put.
Tuce11 molim te da ne pises na ovoj temi
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ja bih naše navijače zamolio da se ne pecaju odmah za postove navijača drugih timova. Evo, trojica smo i Admin naravno, vrtimo se stalno tu.
Ako smo već pisali i molili Admina da se neke stvari promijene, onda nema potrebe za prljanjem teme odgovorima navijačima drugih timova.
Ako smo već pisali i molili Admina da se neke stvari promijene, onda nema potrebe za prljanjem teme odgovorima navijačima drugih timova.
Pitar6785 je napisao/la: ↑03 jul 2025, 19:54Moj Tuce, da mi Velez nije drugi najdrazi klub svasta bih rekao al radi vekeza necu.
Zoran ZEKIC je primjer
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Da se ponovimMaroonBjelave je napisao/la: ↑01 jul 2025, 22:43Hajde ljudi da vas čujem, prijedlozi za novu anketu?
Pucajte

Bro rezime njegov u FKS je bio da je borben i da je znao zbog gluposti dobiti karton (start na 30 m od gola i sl) otisao u Angers odigrao sezonu na preskok tri na klupi jednu igraj, iduce sezone pola bio ozljedjen pa na polusezoni ode u Valenciennes odigra nesto sitno. Zadnju godinu ugovora izostao zbog ozljede. Znaci od tri godine 50% je bio odsutan sa terena. I on treba za 20 dana da konkurise? Treba mu 7-8 mjeseci da uhvati ritam a do tada ne moze Unusic biti prvi bek.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑03 jul 2025, 17:26Izvini molim te ali ti hoces da mi kazes da momentalno ne bi svi ubacili u prvi 11 Gojkovica i Djordjevica da se danas vrate.Koliko nije igrao Milicevic prije dolaska kod nasKyle88 je napisao/la: ↑03 jul 2025, 16:56Lik u tri godine odigrao 20 ozbiljnih utk i pokidao ligamente, molim te dozovi se.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑03 jul 2025, 16:12
Covjek bi rekao citava liga ima TAA na toj poziciji a ustvari najozbiljniji igrac Memija
Meni je receno da ne dolazi svakako ali nemaju ovi veze o fudbalu ako predstavljaju Beganovica ko Carvajala a Sabanovica ko loseg igraca
Slabo se vi razumijete u fudbal ondosno razumijete ali obrcete kako vam odgovara i jel ima neko atraktivno ime ili nema.Da se zove Ruiz,Luiz,Alberto ne bi se vi bunili
- BegovicRamiz
- Kontakt:
ma stavi koliko ocekujemo od evropeMaroonBjelave je napisao/la: ↑03 jul 2025, 20:37Da se ponovimMaroonBjelave je napisao/la: ↑01 jul 2025, 22:43Hajde ljudi da vas čujem, prijedlozi za novu anketu?
Pucajte![]()
2.
3.
playoff
ligaska
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
I ja sam za.BegovicRamiz je napisao/la: ↑03 jul 2025, 21:11ma stavi koliko ocekujemo od evropeMaroonBjelave je napisao/la: ↑03 jul 2025, 20:37Da se ponovimMaroonBjelave je napisao/la: ↑01 jul 2025, 22:43Hajde ljudi da vas čujem, prijedlozi za novu anketu?
Pucajte![]()
2.
3.
playoff
ligaska
Nakon toga možemo za domaće prvenstvo isto anketu staviti, i naravno u septembru povodom prelaznog roka anketa.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: 061657451, amypitar, bordobijeli, GalileoGalilei, Google Adsense [Bot], HordasFks, iliyaa8, Lecler, Noke995, PeppermintSA, riki46, rimljanin90 i 73 gosta.