Rodjeni su ovog Rahimica hvalili kao da je u najmanju ruku Elon Musk, ja sam mislio da on gura tu pricu, ali izgleda ne. Boga mi na ovom videu neke face za koje su prije govorili sve najgore.Antesportas9AP je napisao/la: ↑03 jul 2025, 23:44
Zamisli da u Hrvatskoj javno Plenkovic dodje pomagati Hajduku u Splitu![]()
![]()
kao ovaj premijer sto smatra klimu luksuzom?
Pika Cemalovic je opet tu i pojedini clanovi skupstine koji kopaju nos![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Vama je to ionako svejedno, kad iduće godine ispadate u Federalku.
רק חזק
- Chapman1886
- Kontakt:
e čuj feležovci nešta predlažu trenera,forumaši biraju haha e tugo bekrijo i jadu si zabavila a sprčim ga posebn o najbolja solucija za bh fudbal bi bila da se plava kurvetina sa pruge i ovaj seoski klub sa proplanka šireg kruga vrapčića ugase i dekretom zabrane.. Koljete se ovdje, a pravo da vam kažem, popiša vas ostatak BH i jedne i druge, seljačine seljačke, jednima vrhunac smilje i pijaca a drugima vrhunac iz foče i sandžaka uhvatit se saraaaaaaaaaaaajva kaže pitanje je samo kad sandžo izađe iz autobusa ako izađe u pofalićima navijače za željA a ko izađe u Vogošći navijaće za menstrualne divove... A za velež navijaju samo oni što imaju stolove na vrapčićkoj pičićkoj pijaci... Kad vidim ono "MOSTAR" prasnem u smijeh, pa možemo onda i mi staviti SLOBODA MOSTAR; tu smo nedgje u dodirnim tačkama s atim velegradom
Samo Sloboda | COYG
-
- Kontakt:
Halid Sabanovic 3 trofeja
Selmir Pidro 4 trofeja
Dizdarević 4 trofeja
Njih trojica 11
Muftic 0
Abdulahovic 0
Odinaka 0
Karamarko 1
Sedorf 0
Sukilovic 0
Osmanovic 0
Semdin 0
Simoni 0
Alic 0
Trupe 0
Lagumdzija 0
Radovac 3 (dva sa Sarajevom)
Erik 0
Šosić 1
Sabic 0
Garcevic 0
Pejic 0
Pexioto 0
Cvetanovski 3
Boljevic 1
Efendic 0
Jaganjac 0
Ibrahim 0
Krpic 0
Svi igrači Željezničara 9 - 2(ova njima mrska) = 7
I onda oni ismijavaju akademiju i povratnike u našu ligu.
Pidro, Sabanovic i Dizdarević su za vas šampioni. Tako ih i oslovljavajte a ove vas luzere počnite smatrati takvim kakvi jesu.
Nas Kenan Vrban sa 16 godina bi bio među trofejnijim vašim igračima. Jedino Cvetanovski ima vise trofeja od njeg. I Radovac ali doduše s nama.
Selmir Pidro 4 trofeja
Dizdarević 4 trofeja
Njih trojica 11
Muftic 0
Abdulahovic 0
Odinaka 0
Karamarko 1
Sedorf 0
Sukilovic 0
Osmanovic 0
Semdin 0
Simoni 0
Alic 0
Trupe 0
Lagumdzija 0
Radovac 3 (dva sa Sarajevom)
Erik 0
Šosić 1
Sabic 0
Garcevic 0
Pejic 0
Pexioto 0
Cvetanovski 3
Boljevic 1
Efendic 0
Jaganjac 0
Ibrahim 0
Krpic 0
Svi igrači Željezničara 9 - 2(ova njima mrska) = 7
I onda oni ismijavaju akademiju i povratnike u našu ligu.
Pidro, Sabanovic i Dizdarević su za vas šampioni. Tako ih i oslovljavajte a ove vas luzere počnite smatrati takvim kakvi jesu.
Nas Kenan Vrban sa 16 godina bi bio među trofejnijim vašim igračima. Jedino Cvetanovski ima vise trofeja od njeg. I Radovac ali doduše s nama.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 04 jul 2025, 00:26, ukupno mijenjano 2 puta.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Lijepo je što pratiš Velež TV.Antesportas9AP je napisao/la: ↑03 jul 2025, 23:44
Zamisli da u Hrvatskoj javno Plenkovic dodje pomagati Hajduku u Splitu![]()
![]()
kao ovaj premijer sto smatra klimu luksuzom?
Pika Cemalovic je opet tu i pojedini clanovi skupstine koji kopaju nos![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nastavi i dalje pratiti Velež TV.
-
- Kontakt:
Evo da te ja pitam, odakle ovaj Cemalovic opet? Meni je raja odozdo sto znam o njemu sve najgore govorila, sinonim je bio za one teske godine Veleza, sad evo tu. Za ovog Rahimica ste pricali da je tezak neke stotine miliona, a ja ne vidim da se pretrgao sa ulaganjem. Niksic hajde, mogu razumjeti zbog finansiranja stadiona da se mota oko kluba. Malo mi je nejasno i sto je tu Kodro sa takvima, kakvi su vama planovi za ovu sezonu?VictoriasFikret je napisao/la: ↑04 jul 2025, 00:23Lijepo je što pratiš Velež TV.
Ok, nisu samo željezničari ludi.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Pozdrav za drugu ligu. ABd trecu.Chapman1886 je napisao/la: ↑04 jul 2025, 00:19e čuj feležovci nešta predlažu trenera,forumaši biraju haha e tugo bekrijo i jadu si zabavila a sprčim ga posebn o najbolja solucija za bh fudbal bi bila da se plava kurvetina sa pruge i ovaj seoski klub sa proplanka šireg kruga vrapčića ugase i dekretom zabrane.. Koljete se ovdje, a pravo da vam kažem, popiša vas ostatak BH i jedne i druge, seljačine seljačke, jednima vrhunac smilje i pijaca a drugima vrhunac iz foče i sandžaka uhvatit se saraaaaaaaaaaaajva kaže pitanje je samo kad sandžo izađe iz autobusa ako izađe u pofalićima navijače za željA a ko izađe u Vogošći navijaće za menstrualne divove... A za velež navijaju samo oni što imaju stolove na vrapčićkoj pičićkoj pijaci... Kad vidim ono "MOSTAR" prasnem u smijeh, pa možemo onda i mi staviti SLOBODA MOSTAR; tu smo nedgje u dodirnim tačkama s atim velegradom
- svrakino1921
- Kontakt:
NoDi80 je napisao/la: ↑03 jul 2025, 18:55“Postavili smo jasan cilj za ovu sezonu, a to je da opet izborimo Europu te da pokušamo smanjiti razliku za top dvije ekipe, kao i da pokušamo promovisati što više mlađih igrača kako bi zauzeli adekvatnu poziciju na svjetskom fudbalskom tržištu i pokušali raditi izlazne transfere.
Prijelazni rok nije završen. U suštini je tek otvoren taj prozor i sigurno možemo očekivati još prinova.”
Predsjednik FK Željezničar
Institucija
Bruda moj
Treba mi tvoja pomoć na temi Kanton Sarajevo - Razvoj
Došli forumaši iz Zenice i Tuzle i postavljaju gas maske,sapune i kondome
Syebaše mi temu - bio sam sam tamo i sve fino posložio
Ti si bruda osnovao tu temu pa da ih pošutaš sa teme tj. da im izbrišeš postove
Toliko Mirvic godisnje trosi na kokain i za Ajline cipelesvrakino1921 je napisao/la: ↑03 jul 2025, 14:56
Idemo Željovci 5 000 sezonskih ulaznica u prosjeku ulaznica 200 konv. maraka i to je u konačnom zbiru milion konv. maraka
IDEMOOOOOOO

Ovaj djecacic sto postavlja titule sabanovica i pidre. Ima i jesus valejjo 2 titule LP, spanske titule i kupove pa eno ga vrijedi milion i bez kluba je.
Kanta kao ti talenti bez ozbiljne jedne utakmice vani.
Imate najbolju semu za lafo prodat igraca i svaka cast na tome, uvalit nekome te antitalente je super posao, sta ti ima bit krivo zbog toga.
Kanta kao ti talenti bez ozbiljne jedne utakmice vani.
Imate najbolju semu za lafo prodat igraca i svaka cast na tome, uvalit nekome te antitalente je super posao, sta ti ima bit krivo zbog toga.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Baš mi je žao što je Velež pristao na to da bude politički (SDP) projekat.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:
Neka pike za mutnih poslova, imate svi svog piku kojem malo gurnes u dzep i moze ti posluzit. Podrzavam, jos samo moramo imat svog sudiju u PL. Golemo je kako to nemamo, evo godinama.Hordas1990 je napisao/la: ↑04 jul 2025, 00:27Evo da te ja pitam, odakle ovaj Cemalovic opet? Meni je raja odozdo sto znam o njemu sve najgore govorila, sinonim je bio za one teske godine Veleza, sad evo tu. Za ovog Rahimica ste pricali da je tezak neke stotine miliona, a ja ne vidim da se pretrgao sa ulaganjem. Niksic hajde, mogu razumjeti zbog finansiranja stadiona da se mota oko kluba. Malo mi je nejasno i sto je tu Kodro sa takvima, kakvi su vama planovi za ovu sezonu?VictoriasFikret je napisao/la: ↑04 jul 2025, 00:23Lijepo je što pratiš Velež TV.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
- Combattente87
- Kontakt:
Nije on glup, samo se pravi glup....
Balorda je forumaš koji će uvijek izbjeći kad zaiskri i krene prepirka, jer zna da je u većini slučajeva u podređenom položaju, pa sačeka da se sve stiša i onda baci neki kratki, lafo pametan komentar, i misli da je ispao mudrac....
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
- svrakino1921
- Kontakt:

Ogromno interesovanje
Željo počinje prodaju ulaznica za Koper: Na Grbavici od jutros velike gužve
Željezničar u 10 sati počinje prodaju ulaznica za meč prvog kola kvalifikacija za Konferencijsku ligu protiv Kopera. Na Grbavici su i prije početka prodaje formirani redovi, što pokazuje da je interesovanje za evropski dvoboj ogromno.
Ulaznice će se danas prodavati od 10 do 18 sati, ali samo za vlasnike sezonskih karti iz prošle ili predstojeće sezone.
GOLEM SI ŽELJO
-
- Kontakt:
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Sad će ti reći da su ti bacili udicu i da si se upecao i da si ti zapravo glup ispao
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 8 gostiju.