NoDi80 je napisao/la: ↑03 jul 2025, 18:55“Postavili smo jasan cilj za ovu sezonu, a to je da opet izborimo Europu te da pokušamo smanjiti razliku za top dvije ekipe, kao i da pokušamo promovisati što više mlađih igrača kako bi zauzeli adekvatnu poziciju na svjetskom fudbalskom tržištu i pokušali raditi izlazne transfere.
Prijelazni rok nije završen. U suštini je tek otvoren taj prozor i sigurno možemo očekivati još prinova.”
Predsjednik FK Željezničar
Institucija
Toliko Mirvic godisnje trosi na kokain i za Ajline cipelesvrakino1921 je napisao/la: ↑03 jul 2025, 14:56
Idemo Željovci 5 000 sezonskih ulaznica u prosjeku ulaznica 200 konv. maraka i to je u konačnom zbiru milion konv. maraka
IDEMOOOOOOO
Neka pike za mutnih poslova, imate svi svog piku kojem malo gurnes u dzep i moze ti posluzit. Podrzavam, jos samo moramo imat svog sudiju u PL. Golemo je kako to nemamo, evo godinama.Hordas1990 je napisao/la: ↑04 jul 2025, 00:27Evo da te ja pitam, odakle ovaj Cemalovic opet? Meni je raja odozdo sto znam o njemu sve najgore govorila, sinonim je bio za one teske godine Veleza, sad evo tu. Za ovog Rahimica ste pricali da je tezak neke stotine miliona, a ja ne vidim da se pretrgao sa ulaganjem. Niksic hajde, mogu razumjeti zbog finansiranja stadiona da se mota oko kluba. Malo mi je nejasno i sto je tu Kodro sa takvima, kakvi su vama planovi za ovu sezonu?VictoriasFikret je napisao/la: ↑04 jul 2025, 00:23Lijepo je što pratiš Velež TV.
Nastavi i dalje pratiti Velež TV.
Nije on glup, samo se pravi glup....

Sad će ti reći da su ti bacili udicu i da si se upecao i da si ti zapravo glup ispao
Imate ba bestrofejnu ekipu drugoligašku i ismijavate igrače koji imaju njih 3 vise trofeja nego svi članovi vašeg kluba kombinovanogodrina je napisao/la: ↑04 jul 2025, 08:53Ovaj djecacic sto postavlja titule sabanovica i pidre. Ima i jesus valejjo 2 titule LP, spanske titule i kupove pa eno ga vrijedi milion i bez kluba je.
Kanta kao ti talenti bez ozbiljne jedne utakmice vani.
Imate najbolju semu za lafo prodat igraca i svaka cast na tome, uvalit nekome te antitalente je super posao, sta ti ima bit krivo zbog toga.
Chapman1886 je napisao/la: ↑04 jul 2025, 00:19e čuj feležovci nešta predlažu trenera,forumaši biraju haha e tugo bekrijo i jadu si zabavila a sprčim ga posebn o najbolja solucija za bh fudbal bi bila da se plava kurvetina sa pruge i ovaj seoski klub sa proplanka šireg kruga vrapčića ugase i dekretom zabrane.. Koljete se ovdje, a pravo da vam kažem, popiša vas ostatak BH i jedne i druge, seljačine seljačke, jednima vrhunac smilje i pijaca a drugima vrhunac iz foče i sandžaka uhvatit se saraaaaaaaaaaaajva kaže pitanje je samo kad sandžo izađe iz autobusa ako izađe u pofalićima navijače za željA a ko izađe u Vogošći navijaće za menstrualne divove... A za velež navijaju samo oni što imaju stolove na vrapčićkoj pičićkoj pijaci... Kad vidim ono "MOSTAR" prasnem u smijeh, pa možemo onda i mi staviti SLOBODA MOSTAR; tu smo nedgje u dodirnim tačkama s atim velegradom
Ko o cemu Duska o Zeljeznicaru, ponovojurisicduska je napisao/la: ↑04 jul 2025, 00:22Halid Sabanovic 3 trofeja
Selmir Pidro 4 trofeja
Dizdarević 4 trofeja
Njih trojica 11
Muftic 0
Abdulahovic 0
Odinaka 0
Karamarko 1
Sedorf 0
Sukilovic 0
Osmanovic 0
Semdin 0
Simoni 0
Alic 0
Trupe 0
Lagumdzija 0
Radovac 3 (dva sa Sarajevom)
Erik 0
Šosić 1
Sabic 0
Garcevic 0
Pejic 0
Pexioto 0
Cvetanovski 3
Boljevic 1
Efendic 0
Jaganjac 0
Ibrahim 0
Krpic 0
Svi igrači Željezničara 9 - 2(ova njima mrska) = 7
I onda oni ismijavaju akademiju i povratnike u našu ligu.
Pidro, Sabanovic i Dizdarević su za vas šampioni. Tako ih i oslovljavajte a ove vas luzere počnite smatrati takvim kakvi jesu.
Nas Kenan Vrban sa 16 godina bi bio među trofejnijim vašim igračima. Jedino Cvetanovski ima vise trofeja od njeg. I Radovac ali doduše s nama.
Trenutno korisnika/ca: laszlo, Marokanci58, Riziko, Vanja8 i 18 gostiju.