To kralju, zasluzujes moderatora i ovdje

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
To kralju, zasluzujes moderatora i ovdje
ČAušević S.SportBh. košarkaši uspjeli su da izbore plasman na Eurobasket koji počinje krajem prošlog mjeseca, a kao što je već poznato naš tim će mečeve grupne faze igrati na Kipru.
Ne bi ga ni vodio na EB svakako. Jedino da ovaj proigra toliko da ga neki Euroligas uzme. Mozda bi tad razmislio da ga zove. Covjek bas rijetko mijenja spiskove za okupljanje.
Jakupovic nije zaslužio da bude medu prvih 150 igracaNoDi80 je napisao/la: ↑04 jul 2025, 13:22Na širem spisku bh. tima su 24 košarkaša, a to su: Amar Alibegović, Edin Atić, Jusuf Nurkić, Miralem Halilović, Amar Gegić, Džanan Musa, Ajdin Penava, Aleksandar Lazić, Sani Čampara, Adin Vrabac, Adnan Arslanagić, Kenan Kamenjaš, Ismet Sejfić, Luka Garza, Xavier Castaneda, Fahrudin Manjgafić, Markus Lončar, Asim Gutić, Tarik Hrelja, Haris Delalić, Kosta Kondić, Njegoš Sikiraš, Jasmin Jakupović i Amsal Delalić.
Ne znam mnoge igrace, ali mi he drago da su tu Garza, Kondic i Delalic
Mislim s ovim spiskom Nurkic, Musa, Garza… da mozemo biti senzacija Eurobasketa
Ako se bude vodio zdravim razumom, pozvace ga. Bolje da ide igrac koji moze biti od koristi, nego Campara da mase peskirom i dodaje vodu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.