Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Ne kontam sto prekinuse meč Sheltona, zar se ne moze do 23 igrati po njihovom vremenu
- AshburtonG
- Kontakt:
To je to. Milion puta sam to rekao. Wawrinka kad pocne samarat s oba krila, ne moze ga dobit niko.
Zapravo je velika nepravda da on i Murray imaju jednak broj slemova.AshburtonG je napisao/la: ↑03 jul 2025, 22:34To je to. Milion puta sam to rekao. Wawrinka kad pocne samarat s oba krila, ne moze ga dobit niko.![]()
Zbog mraka mislim jer vidim da je na dvici bio meč.JayCatwright je napisao/la: ↑03 jul 2025, 22:31Ne kontam sto prekinuse meč Sheltona, zar se ne moze do 23 igrati po njihovom vremenu
- JayCatwright
- Kontakt:
Jeste, skroz smetnuh da ovo pravilo vazi samo za centralniCAGarfia je napisao/la: ↑03 jul 2025, 23:18Zbog mraka mislim jer vidim da je na dvici bio meč.JayCatwright je napisao/la: ↑03 jul 2025, 22:31Ne kontam sto prekinuse meč Sheltona, zar se ne moze do 23 igrati po njihovom vremenu
u pravu si bio. fonseca nije loše izgledao ali previše je nestabilan. odigra strašnu loptu i pnda promaši najobičniji forehand.
ok, tek mu je 18 ali mora se dozvati, ovo u zadnje vrijeme ninašta ne liči
struff odlično igra, on carlitosa vazda namuči
Sa 18 je mozda jedino Rafaelo igrao bolje. Novax i Fed sigurno nisu. A ni ova dvojica trenutno najboljih.
Veću glupost odavno nisam pročitao. Zato sa skoro 19 godina tek ulazi među 50.Masqareda je napisao/la: ↑04 jul 2025, 20:24Sa 18 je mozda jedino Rafaelo igrao bolje. Novax i Fed sigurno nisu. A ni ova dvojica trenutno najboljih.![]()
- JayCatwright
- Kontakt:
Alcarazova mala je teška chokerka
Djokovic sa 18 imao trecu rundu WB i USO.
Federer sa 18 ispadao u prvoj rundi slemova.
Dopingovani imao prvu rundu USO.
Alcaraz je nesto bolji jer je imao cetvrtfinale USO.
Ja ne mogu vjerovati da ova mala romkinja ima US open iz 2021e.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Prepala se kao i mnoge odvratne likuse sa suprotne strane.
Fonseca nije otišao dalje od 3. runde a Federer je igrao 4. ako već to gledamo. Sinner je igrao četvrtfinale. Đoković po tome najtanji, jednak ko Fonseca.
Prestanite dizat momka u nebesa a svake godine takvih koliko hoćete.
Gledam ovog Martineza, za njega je i Damir servis-bot 
- akisarajevo92
- Kontakt:
Koliki moras biti besposlicar ili budala da na gledanje teniskog meca u ovim ranijim fazama turnira bacis 3-4 sata zivota, grehota ocam'
Don't believe the hype.
- JayCatwright
- Kontakt:
Nije to nista, znam budale koje gledaju svjetsko klupsko prvenstvo.akisarajevo92 je napisao/la: ↑05 jul 2025, 17:39Koliki moras biti besposlicar ili budala da na gledanje teniskog meca u ovim ranijim fazama turnira bacis 3-4 sata zivota, grehota ocam'
Jaooo sto se voditelj na areni ugasi kad upita ova na kraju Novaka da objasni sta znaci ova proslava. Samo rece toliko od nas sa centralnog terena. A yebo ih Vucic da ih yebo
Glupi kamenjar opet prosao. Al mislim da mu je protiv Cobollia kraj.
Shelton jedan od konstantnijih igraca. Uvijek ove slabije od sebe prolazi bez problema. Ako uhvati dobar danas mozda uspije zakomplikovat protiv dopingovanog.
Shelton jedan od konstantnijih igraca. Uvijek ove slabije od sebe prolazi bez problema. Ako uhvati dobar danas mozda uspije zakomplikovat protiv dopingovanog.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.