Prepala se kao i mnoge odvratne likuse sa suprotne strane.

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Prepala se kao i mnoge odvratne likuse sa suprotne strane.
Fonseca nije otišao dalje od 3. runde a Federer je igrao 4. ako već to gledamo. Sinner je igrao četvrtfinale. Đoković po tome najtanji, jednak ko Fonseca.
Nije to nista, znam budale koje gledaju svjetsko klupsko prvenstvo.akisarajevo92 je napisao/la: ↑05 jul 2025, 17:39Koliki moras biti besposlicar ili budala da na gledanje teniskog meca u ovim ranijim fazama turnira bacis 3-4 sata zivota, grehota ocam'
Momak radi svoj posao i ne miješa se u politiku kao ovi sa rahmetli sk. Inače, daleko bolji komentatori na Areni.
Dopingovani jedan od ruznijih tenisera, a ona ruskinja sa kojom je bio jedna od ljepsih teniserki. Ne znam koga je jos dejtao.akisarajevo92 je napisao/la: ↑06 jul 2025, 20:05e cuj Alcaraz vise voli ganjati zenske od Sinnera
za Sinnera su mnogi teniseri izjavljivali da je najveci 'bad boy' na Touru van terena, iako ovako kad ga gledas ne bi nikad rekao
eto samo u posljednjih par sedmica je vidjan sa Larom Leitom i onom "nasom" sto je bila sa sinom od SchumacheraMasqareda je napisao/la: ↑06 jul 2025, 20:17Dopingovani jedan od ruznijih tenisera, a ona ruskinja sa kojom je bio jedna od ljepsih teniserki. Ne znam koga je jos dejtao.akisarajevo92 je napisao/la: ↑06 jul 2025, 20:05e cuj Alcaraz vise voli ganjati zenske od Sinnera
za Sinnera su mnogi teniseri izjavljivali da je najveci 'bad boy' na Touru van terena, iako ovako kad ga gledas ne bi nikad rekao![]()
Koristi lik status jer vjerovatno do prije koju godinu nije imao nikakvog iskustva sa zenama.akisarajevo92 je napisao/la: ↑06 jul 2025, 20:21eto samo u posljednjih par sedmica je vidjan sa Larom Leitom i onom "nasom" sto je bila sa sinom od SchumacheraMasqareda je napisao/la: ↑06 jul 2025, 20:17Dopingovani jedan od ruznijih tenisera, a ona ruskinja sa kojom je bio jedna od ljepsih teniserki. Ne znam koga je jos dejtao.akisarajevo92 je napisao/la: ↑06 jul 2025, 20:05e cuj Alcaraz vise voli ganjati zenske od Sinnera
za Sinnera su mnogi teniseri izjavljivali da je najveci 'bad boy' na Touru van terena, iako ovako kad ga gledas ne bi nikad rekao![]()
btw jesi li to ti Mogli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.