Nije problem izgubiti, problem je što nemaš šta vidjeti. Najviše boli qrcobolja igrača. Zekić mora odmah odrediti početnu ekipu i uigravati.nokee je napisao/la: ↑06 jul 2025, 08:54E cuj. A ljepote male dosle da daju konstruktivnu kritiku jel? Hahah pa zar i ti sine napoleon.?napoleon72 je napisao/la: ↑06 jul 2025, 00:26Sta ce ovdje moderator pomoc? Nema navijaca drugih klubova, nema psovanja i licnih prepucavanja... jbg, ljudi imaju pravo izrazit nezadovoljstvo kad te pregazi hrvatski drugoligas. Kao da smo protiv Njukasla igrali a ne Vukovara.
Jel vidis ti sta ovi idioti pisu, inace?ne samo za ovu PRIPREMNU utakmicu. Zamisli izgubili PRIPREMNU utakmicu, sa ko zna kojim sastavom. Naravno i ja se slazem da je to ocajno bilo ko god da je igrao ali zamisli isti nikovi se jave samo kad se izgubi ili je po srijedi neki blam da se blati klub. Nisi to skontao do sada.? A lazes..
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Valjda je Zekić konačno shvatio da mi nismo klub jende utakmice, milion puta sam napisao da Sarajavo ne može igrati nebitnu utakmicu (nakad ali da se baš poklopi dosta stvari)
Zato se Zrkić sad evo u par mjeseci dva puta izvinjava navijačima, majstore nemoj sebi dozvoliti da ti neko jjebe mater pa da bi shvatio svu veličinu kluba koji treniraš.
Imaš uslove, ništa ti ne fali, utegni to i izvlači maksimum, jasno se sa tribina vidi do koga je ako se to ne desi.
Zato se Zrkić sad evo u par mjeseci dva puta izvinjava navijačima, majstore nemoj sebi dozvoliti da ti neko jjebe mater pa da bi shvatio svu veličinu kluba koji treniraš.
Imaš uslove, ništa ti ne fali, utegni to i izvlači maksimum, jasno se sa tribina vidi do koga je ako se to ne desi.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Gdje su sad oni što su odmah skakali za vrat čim spomeneš da smo doveli očajna pojačanja, kako da Zekić radi sa kadrom koji ne bi opstao u HNL-u?
Treba nam provjeren štoper
Dva veznjaka (centralni prioritet)
Lijevo krilo
Treba nam provjeren štoper
Dva veznjaka (centralni prioritet)
Lijevo krilo
-
- Kontakt:
Molim te Zekicu pobijedi narednu ili barem x odigrajte da se vrate u pecine ovi pitari sto vazda negativno pisu pa kad se izgubi, slade se pa kazu: jesam ja reko??
To je najgora vrsta ljudi. Vazda negativno pa kad dobro odigramo nigdje ih da pohvale.
I onda onaj kaze nemoj mi laznog optimizma.
Nedjelja je izadjite malo, popijte kafu, zapalite, ostavite se negativnosti stradace vam srce.
Ja se odoh okupat u more za vas sviju
To je najgora vrsta ljudi. Vazda negativno pa kad dobro odigramo nigdje ih da pohvale.
Nedjelja je izadjite malo, popijte kafu, zapalite, ostavite se negativnosti stradace vam srce.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Svi znaju da sam uvijek bio uz ekipu i trenera i da ih branim, ali kad ne valja onda treba kritikovati.pjankesarajevo je napisao/la: ↑06 jul 2025, 09:36Molim te Zekicu pobijedi narednu ili barem x odigrajte da se vrate u pecine ovi pitari sto vazda negativno pisu pa kad se izgubi, slade se pa kazu: jesam ja reko??
Tako je. Pa i sam Zekic je rekao da nece vise imati prostora za eksperimentisanja i da u Sloveniji ide sa uigravanjem prve postave. I tu ce biti svakakvih rezultata ali to je najmanje bitno, ako budemo licili na nešto, sto jucer nije bio slucaj i to jeste problem za tu tekmu.fks74 je napisao/la: ↑06 jul 2025, 09:19Nije problem izgubiti, problem je što nemaš šta vidjeti. Najviše boli qrcobolja igrača. Zekić mora odmah odrediti početnu ekipu i uigravati.nokee je napisao/la: ↑06 jul 2025, 08:54E cuj. A ljepote male dosle da daju konstruktivnu kritiku jel? Hahah pa zar i ti sine napoleon.?napoleon72 je napisao/la: ↑06 jul 2025, 00:26
Sta ce ovdje moderator pomoc? Nema navijaca drugih klubova, nema psovanja i licnih prepucavanja... jbg, ljudi imaju pravo izrazit nezadovoljstvo kad te pregazi hrvatski drugoligas. Kao da smo protiv Njukasla igrali a ne Vukovara.
Jel vidis ti sta ovi idioti pisu, inace?ne samo za ovu PRIPREMNU utakmicu. Zamisli izgubili PRIPREMNU utakmicu, sa ko zna kojim sastavom. Naravno i ja se slazem da je to ocajno bilo ko god da je igrao ali zamisli isti nikovi se jave samo kad se izgubi ili je po srijedi neki blam da se blati klub. Nisi to skontao do sada.? A lazes..
Fali tu jos kreacije, uigravanja, kvalitet i forme. Nadam se da ce se dovesti jos 2 klasna igraca koja ce kreaciju i kvalitetu jos podici a forma i uigravanje ce doci.
-
- Kontakt:
Bolan mi ne igramo sa krilima, gledas li ti utakmice?
Nema razloga za neku negativu, ovakve utakmice i sluze za eksperimentisanje i da se vidi na koje akademce se moze racunati a koje treba poslati na kaljenje. Mislim da cemo tek u sloveniji poceti uigravati prvu ekipu i da su ove tekme protiv vukovara i Np bile test tekme za neke igrace da se vidi koliko ko moze.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Ima tu materijala za dobrih 11 momaka.
Na sredini Jata, Bubanja, Mamas, po bokovima Began, Kupresak, u napadu Mlinaric, Renan. Kad bi Zekic samo imao muda da oderedi prvih 11, a da ne eksperimentise svaki put sa 2-3 čudna izbora, bilo bi bolje.
Vukovar je nebitan, govorim opcenito.
-
- Kontakt:
Al u mom qurcu.Majstore nije to Astana od prije 10ak godina.Ljudi imaju jeftniji tim od nas 2-3 miliona,nisu ni prvaci u Kazahstanu.Sta mislis koliko on ima tamo?Pa nema 30k eura da mu yebes mater.Nije otisao u Grcku da kazes povratak u BiH ni na kraj pameti,isti qurac igrao BiH ligu ili Kazahstan.On bi volio da je blize kuci.Lucas je napisao/la: ↑06 jul 2025, 02:30Legendo, mi Basicu ne bi mogli dati, ni pola onoga sto je dobio u Astani.Ni njemu povratak u BiH, nije bio ni na kraj pameti.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑06 jul 2025, 01:48Ja se naježim na sjecanje da je neko neki dan stavljao Sabanovica sa 4-5 pehara u isti koš sa Unusicem...
Hajde glavu gore sta da se radi.Vidio je sef koliko ko moze odnosno ne moze i nek ih ostavi u Sarajevu.U Sloveniji mora sve 3 utakmice krenuti najjaci sastav da nesto uigramo ljudi,ne igramo za 3 mjeseca nego 18 dana.
Ljudi do odlaska na glavni dio priprema nisu u stanju jednog kreativnog veznjaka dovesti a dvojica iz prvi 11 otisli.E svaka vam cast.Imali su Ivana Basica slobodnog nisu ga pogledali.Nekakvog mi lika dovode frajer ne moze ljekarski iz 3 puta da prodje jos da je on dosao...Ma bjez,rok skroz zakazao ko god od 837473 uposlenika da je radio
Ja bi volio stvarno da izadje neko ispred kluba i kaze koje su nam ambicije pa da i mi prema tome prilagodimo ocekivanja.
Uprava kaze golmanu idemo na duplu krunu a ta ista uprava dovodi iz 2cgl...
@keli On je bolji od njega sa jednom nogom i u 2019 i u 2025 i u 2030.Djaba kad neko ne zna i tacka.
Evo sacekat cu,mozda los dan(prilicno sam siguran da nije to) ali ne stvoriti sanse 120 minuta protiv hrvatskog donedavnog drugoligasa i popusit 3 razlike je sramota.Yebe mi se za rezultat da smo imali igre ali veze nismo imali.I ne mozes stvoriti jer nisu jednog veznjaka doveli.
Igraj bordo bijeli!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Unusic nije stranac za nasu ligu (ti si vjv mislio da bude sa BiH papirima), Unusic je dosao iz ekipe koja je trebala te godine osvojiti prvenstvo no HNS je bolje pasao Sibenik, bio je standardan tamo. Veoma tesko je dovesti igraca koji ce pristat biti backup a da je kvalitetan da bude konkurentan za prvih 11.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑05 jul 2025, 23:53Transfer Šabanovića je prevara isto kao i Dizdarevića ali da ne duljimo,poenta je da backup ne mora biti stranac.Stranac bi trebao biti ili prevaga ili bar za prvih 11.Kyle88 je napisao/la: ↑05 jul 2025, 23:24Dosta slozeno je to pitanje akademaca i akademija nam je u blagom padu iz xy razloga. Unusic je pod ugovorom, kad je doveden Sabanovic je imao 15k eura mjesecno u Angersu. Mi nemamo 27 igraca koji mogu dati ruke a pare i upumpavanje sto ti kazes i to je opsirna tema, imas zadnju epizodu Tribine pa ce ti to objasniti kako klubovi u HNL i uprkos nekim ciframa 300-500k € godisnje dobiju prosjek igraca koji ne odskace od ostalih. A za Butica se mozemo slozitiSamoDaKazeem je napisao/la: ↑05 jul 2025, 23:16
Momcima iz akademije je dvojna registracija vrh vrhova,jer ako ćemo iskreno to im je u ovom trenutku vrhunac mogućnosti.Na silu se gura većina njih,a i to je po nalogu.Da su neki kvalitet,ma i nisu al eto...
Što se tiče Unušića,backup desni bek može biti i Šabanović,naše dijete akademac,a za Unušića je Lahm.Ali očigledno da to mora biti baš Unušić.
Butić nije doveden kao backup napadač već kao prvi napadač.Ako se sjećaš do zadnjeg su ganjali Prevljaka,znači tražio se prvi napadač pošto nisu bili zadovoljni sa Turkešom,e pošto ih je **** Prevljak onda su izvukli Butića i još naglasili kako je prošao pripreme i kako će biti od velike koriti.Kad ono kurko, backup backupova.
I za kraj, mi imamo ne 17 već 27 igrača koji mogu dati ruke,ali ne mogu napraviti ništa spektakularno uprkos kontinuiranom upumpavanju para u ekipu jer se dovodi škart.
Evo imamo kvantitet,kad će kvalitet?
A da neće niko u BiH
A i backup opcija se usko veze za akademiju itd itd
Koja je alternative evo da ode ili otjeramo Mirvica.?edgarallanpoe04 je napisao/la: ↑06 jul 2025, 08:49Ja sam za to da mi uguramo u upravni odbor SamoDaKazem, Lucas, Antikloc ako fakat hoćemo da budemo najjači u regionu.
Ako ima neko resenje da odmah krenemo
TM nije uopce mjerilo koliko neka ekipa trosi na plate jer npr Dzeko vrijedi 2-3 mil € a ima toliko godisnje u Fiorentini, tako i ovaj Tomasov 37 god 9 sezona i Astani, eto on nas voli Kazahstan i -250 C od Septembra. Basic ima i preko 30k eura mjesecno tamo.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑06 jul 2025, 10:39Al u mom qurcu.Majstore nije to Astana od prije 10ak godina.Ljudi imaju jeftniji tim od nas 2-3 miliona,nisu ni prvaci u Kazahstanu.Sta mislis koliko on ima tamo?Pa nema 30k eura da mu yebes mater.Nije otisao u Grcku da kazes povratak u BiH ni na kraj pameti,isti qurac igrao BiH ligu ili Kazahstan.On bi volio da je blize kuci.Lucas je napisao/la: ↑06 jul 2025, 02:30Legendo, mi Basicu ne bi mogli dati, ni pola onoga sto je dobio u Astani.Ni njemu povratak u BiH, nije bio ni na kraj pameti.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑06 jul 2025, 01:48Ja se naježim na sjecanje da je neko neki dan stavljao Sabanovica sa 4-5 pehara u isti koš sa Unusicem...
Hajde glavu gore sta da se radi.Vidio je sef koliko ko moze odnosno ne moze i nek ih ostavi u Sarajevu.U Sloveniji mora sve 3 utakmice krenuti najjaci sastav da nesto uigramo ljudi,ne igramo za 3 mjeseca nego 18 dana.
Ljudi do odlaska na glavni dio priprema nisu u stanju jednog kreativnog veznjaka dovesti a dvojica iz prvi 11 otisli.E svaka vam cast.Imali su Ivana Basica slobodnog nisu ga pogledali.Nekakvog mi lika dovode frajer ne moze ljekarski iz 3 puta da prodje jos da je on dosao...Ma bjez,rok skroz zakazao ko god od 837473 uposlenika da je radio
Ja bi volio stvarno da izadje neko ispred kluba i kaze koje su nam ambicije pa da i mi prema tome prilagodimo ocekivanja.
Uprava kaze golmanu idemo na duplu krunu a ta ista uprava dovodi iz 2cgl...
@keli On je bolji od njega sa jednom nogom i u 2019 i u 2025 i u 2030.Djaba kad neko ne zna i tacka.
Evo sacekat cu,mozda los dan(prilicno sam siguran da nije to) ali ne stvoriti sanse 120 minuta protiv hrvatskog donedavnog drugoligasa i popusit 3 razlike je sramota.Yebe mi se za rezultat da smo imali igre ali veze nismo imali.I ne mozes stvoriti jer nisu jednog veznjaka doveli.
Igraj bordo bijeli!
Mozda cak i 50k
- napoleon72
- Kontakt:
Bilo je toga i u doba moderatora, ne pravi se lud. Gledaj samo otkad ovaj (anti)klocina orgija po temi, generalno otkad ko pise i sta pise. Takve se stvari nikad nisu sankcionisale. Shvati da moderatori sluze da prate pravila foruma opcenito, znaci da nema licnih prepucavanja, psovanja, da na temi nema ljudi koji nisu dio teme, da se ne izlazi iz okvira teme... msm boli me qrac, ja prvi bih platio da se banuju gore spomenuta klocina i slicni njemu, al ne radi to bas tako. Nisi od juce ovdje, znas kakvih je stvari bilo, ljudi jedni drugim identitete otkucavali, trazili se po gradu radi foruma, pola foruma ima 2-3 accounta. Nije to nista od juce, nego eto sad imamo moderaciju, hajmo na njih prebacit lopticu nek rjesavaju ovo.nokee je napisao/la: ↑06 jul 2025, 08:54E cuj. A ljepote male dosle da daju konstruktivnu kritiku jel? Hahah pa zar i ti sine napoleon.?napoleon72 je napisao/la: ↑06 jul 2025, 00:26Sta ce ovdje moderator pomoc? Nema navijaca drugih klubova, nema psovanja i licnih prepucavanja... jbg, ljudi imaju pravo izrazit nezadovoljstvo kad te pregazi hrvatski drugoligas. Kao da smo protiv Njukasla igrali a ne Vukovara.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Banić, Beganović-Paskalev-Jović-Mujkić-Kuprešak, Jatta-Bubanja-Mamas, Oliveira-Guliashvili.
Nadam se da ovako počinjemo protiv Rumuna. Sa klupe imamo Kyeremeha, Mlinarića, donekle Krdžalića i Turkeša, Turdu po potrebi. Itekako fali još ovdje, ostale zamjene su bijedne.
Nadam se da ovako počinjemo protiv Rumuna. Sa klupe imamo Kyeremeha, Mlinarića, donekle Krdžalića i Turkeša, Turdu po potrebi. Itekako fali još ovdje, ostale zamjene su bijedne.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Koji je fazon s ovo "oba kluba su se složila da ne otkrivaju cijenu transfera mladog Račića"? FK Transparentni
Pozitivno je što je mali konstantno najbolji strijelac u konkurenciji po 2 godine starijih igrača. Sretno!
Pozitivno je što je mali konstantno najbolji strijelac u konkurenciji po 2 godine starijih igrača. Sretno!
Korak do bogatstva, korak do bijede, redovno stanje na forumu
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Suzdrzavamo se mi svaku sezonu pa na kraju kad das sud o smijesnim igrama protiv ekipa koje su ispale 6 mjeseci prije kraja, onda si pljuvator i svasta nesto.gh0stHZ je napisao/la: ↑06 jul 2025, 09:16Suzdržati se od konačnih sudova nakon dvije utakmice (revijalne!). Sramota je jedino u nonšalantnom pristupu u igri. Glupo je za utakmicu ovakvog tip reći “šta bi bilo da je Turkeš pogodio umjesto okvira gola”, ali realno ko da se nisu ljudi sastavili sa loptom u životu. Par dobrih blijeskova i to je to. Naše kardinalne greške u odbrani presudile.
Vidjet ćemo sada u Sloveniji “bez eksperimentisanja” kako će izgledat i nakon Zorye ćemo vidjeti kako stojimo. Do tad se nadam još pojačanje u veznom redu i nazad, pa da se pobijemo.
Za ovu blamazu juce bi mi i zekic povratne trcao.
Ovako ce i oni najoptimisticniji dici ruke, je li moguce kao da imaju sipke u nogama, zaprijetili nismo drugoligasu!!!
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Nadam se da ce sad u Rogli odma u Tekmi protiv Slovackog izvesti ono najbolje sta imamo i da vidimo na cemu smo .
Sto se tice jucerasnje utakmice nekako mi je bilo cudno to sto Keremeh igra desetku a Mlinaric krilo mislim da su on i Mihael trebali zamjeniti pozicije zato sto je Keremeh dosta brzi od njeg a ovaj zna da probaci loptu.
Sto se tice jucerasnje utakmice nekako mi je bilo cudno to sto Keremeh igra desetku a Mlinaric krilo mislim da su on i Mihael trebali zamjeniti pozicije zato sto je Keremeh dosta brzi od njeg a ovaj zna da probaci loptu.
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
- feniksptica
- Kontakt:
Samo jedna stvar je bitna
YEEBO VAS PRIJATELJSKE UTAKMICE, to se i ne gleda.
YEEBO VAS PRIJATELJSKE UTAKMICE, to se i ne gleda.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bvsic, EastMadness, Google Adsense [Bot], miguelramos, pjankesarajevo, skoJaa, Vrhbosnian i 49 gostiju.