Potpuna euforija na Grbavici: Rasprodana istočna tribina
Bravo Željovci
200 000 konv. maraka zarade od ulaznica
GOLEMO
Brate, halali, ali dosta je veća cifra od tih 200.000 KM.svrakino1921 je napisao/la: ↑06 jul 2025, 18:28
Potpuna euforija na Grbavici: Rasprodana istočna tribina
Bravo Željovci
200 000 konv. maraka zarade od ulaznica
GOLEMO
Fakat, evo iz kluba kontaju otkazat utakmicu skroz da ne igramo zbog ove porazavajuce statistikeNajvecaRadosti je napisao/la: ↑06 jul 2025, 18:34E ne znam vala kakva euforija 3 dana ne mozete rasprodati 12-13k ostalo vam jos 23% znaci haman 1/4 stadiona
Bez zayebancije Bgm ali prenapuhani naslovi svake godine
Bez online prodaje prodati 10 h u tri dana, na jednom prodajnom mjestu (stadion), nije malo realno.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑06 jul 2025, 18:34E ne znam vala kakva euforija 3 dana ne mozete rasprodati 12-13k ostalo vam jos 23% znaci haman 1/4 stadiona
Zbog specifičnosti načina prodaje nije moglo online. Samo ovako prodavati kad je Evropa u pitanju, da ulaznice dobiju oni koji treba da ih dobiju.
Ti znaš da cijeli svijet može tako prodavati? Hajde ba poklopi se ušima. Ovako se jednostavno moralo prodavati da se članovi kluba ispoštuju.
Nisa znao da nemate online prodaju?club21 je napisao/la: ↑06 jul 2025, 18:40Bez online prodaje prodati 10 h u tri dana, na jednom prodajnom mjestu (stadion), nije malo realno.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑06 jul 2025, 18:34E ne znam vala kakva euforija 3 dana ne mozete rasprodati 12-13k ostalo vam jos 23% znaci haman 1/4 stadiona
Ali u 21 vijeku ne imati online prodaju ili bar nekoliko mjesta u gradu je sramota za klub kao sto je zeljeznicar .
Da stvar bude gora nije ni tu uspio da se nametne. Prosle sezone je branio u samo 8 utakmica i uspio primiti 15 golova. Pretprosle, u tom istom petom rangu samo druga regija, je imao samo devet nastupa. Citav ovaj prelazni rok vam je horor, bas se zajebavate.IMResurrected je napisao/la: ↑06 jul 2025, 14:55Prijatelju, peta liga. Amaterska. Ne mislim to kao uvredu, nego zaista amaterska. Ta liga ima preko 100 klubova, to su termini, nisu utakmice. Ode Hadzikic, dodje golman iz takve lige. Gdje je to dobro?Direktorcic je napisao/la: ↑06 jul 2025, 14:53Inace puna liga igraca sa 30+ utakmica po sezoni u francuskoj prvoj ligi, ali hajde bitni je da se malo serenda po forumuIMResurrected je napisao/la: ↑06 jul 2025, 14:35
Decko je branio u Championnat National 3, sto je peti rang u Francuskoj.
Zapravo, ispravka, nije branio.
Napokon i neko objektivan na forumubordobijeli je napisao/la: ↑06 jul 2025, 11:52Zeljezničar apsolutni favorit ove sezone. Borac mozda pomrsi racune zato sto slavi 100 g . Zrinjski ,Siroki borba za trecu poziciju , Velez i Sarajevo za poziciju pet. Sto se tice Sarajeva smanjen budzet i sve iznad pozicije 5 podnosljivo .
Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921, Hajdeee, mosarajvosa83, Vanja8, Venom i 13 gostiju.