Ako je istina sto su prenosili, da je trazio klauzulu koja bi mu omogucila da ode besplatno ako ga Klub ne uspije registrovati, da li bi ti pristao na to?FCBLAUGRANA1987 je napisao/la: ↑06 jul 2025, 21:51Procitaj opet prve dvije rijeci teksta, evo da opet napisem i to velikim slovima "ISKRENO MISLIM", ili si corav ili si glup...MoodyReboot je napisao/la: ↑06 jul 2025, 21:40Izgleda da si ti upućeniji od insajdera iz Barcelone, oni su pisali da je klub jako zagrijan i da su sve ugovorili s Nicom, ali ipak su trebali tebe pitati, da im opovrgneš sve to.FCBLAUGRANA1987 je napisao/la: ↑06 jul 2025, 20:03Iskreno mislim da Barcelona nikad nije ozbiljno zagrizla za Williamsa, da je htjela on bi i dosao. Ono bilo je interesa ali nedovoljno da se uvjeri Williams da dodje... Barcelona sigurno nije ponudila veliku platu a i sigurno mu nije garantovala prvu postavu... a i zasto bi jer je postigao samo 4 gola u LaLigi prosle godine... Sigurno je bilo ako se dokazes onda ces preci u prvu postavu a i vremenom ce plata rasti... A on je na kraju odlucio da igra na sigurnu kartu i produzio ugovor sa Bilbaom... Ne moze se ni on ni Barcelona kriviti, jednostavo se nisu mogli dogovoriti...
Ja ne bih.