Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pretpostavio sam, zato sam i napisao pasus ispod slike.napoleon72 je napisao/la: ↑08 jul 2025, 07:29Ma nisam toliko mislio na samo takmicenje koliko na nas kao klub. Moras odigrat 3 ili 4 perfektna pretkola, sto je za nas prije svega mentalno prepreka. Mi smo klub koji je ispao od Zete nakon prolaza Levskog, na jednu utakmicu nismo uspjeli proci Dinamo Brest itd. Kao prvak odigras dobro prvo pretkolo LP, pogotovo kao nosioc gdje izbacujes neke diletante, i ti si u grupi.PikachuSA je napisao/la: ↑08 jul 2025, 01:46Netačno, armenski Noah je to uspio prošle sezone.napoleon72 je napisao/la: ↑08 jul 2025, 00:21Do grupne faze da dodje ekipa koja nije bila prvak je realno koliko i da nam Mirvic napravi bordo arenu od 87 hiljada stolica.
Međutim, morali su skinuti skalp (AEK). Mi to nismo učinili od 2014., zbog čega nam grupna faza i jeste nedostižna.
Što se tiče Evrope, nisam više optimističan kao na dan žrijeba. Ako rosteri obje ekipe ostanu nepromijenjeni, dajem nam nekih 25% u najboljem slučaju.
Zato što je prije 3 godine bila žestoka kriza kod nas ,nismo mogli Sablica registrirati par mjeseci a kamo li dovesti nešto ozbiljno.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 jul 2025, 20:31Koliko je samo dobar igrač Doffo, odličan.
Ne mogu vjerovati da ga nismo pokupili tada kod nas, nego pustili da samo tako ode u Olimpiju.
Sad je tamo već 3 godine, evo danas kapiten u meču protiv Kairata.
Pa ne baš, prije 3 godine je bila 2022, tad smo doveli Dudića, svakakva smo imena dovodili, a Boga mi i love potrošili. Mi umjesto da dovedemo Doffa iz TC, mi doveli Džafića, pa nam čak i on jedno vrijeme nekog kreativca igrao.bordobijeli je napisao/la: ↑08 jul 2025, 20:36Zato što je prije 3 godine bila žestoka kriza kod nas ,nismo mogli Sablica registrirati par mjeseci a kamo li dovesti nešto ozbiljno.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 jul 2025, 20:31Koliko je samo dobar igrač Doffo, odličan.
Ne mogu vjerovati da ga nismo pokupili tada kod nas, nego pustili da samo tako ode u Olimpiju.
Nama i da je dosao mi bi ga dosad prodali ili otjerati a u Olimpiji vec 3 sezone . Mi nemamo ni jednog igraca koji je igrao 2022 za Sarajevo da je i sad u timu .GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 jul 2025, 20:39Pa ne baš, prije 3 godine je bila 2022, tad smo doveli Dudića, svakakva smo imena dovodili, a Boga mi i love potrošili. Mi umjesto da dovedemo Doffa iz TC, mi doveli Džafića, pa nam čak i on jedno vrijeme nekog kreativca igrao.bordobijeli je napisao/la: ↑08 jul 2025, 20:36Zato što je prije 3 godine bila žestoka kriza kod nas ,nismo mogli Sablica registrirati par mjeseci a kamo li dovesti nešto ozbiljno.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 jul 2025, 20:31Koliko je samo dobar igrač Doffo, odličan.
Ne ponovilo se.
Otjerat i pola tima molit cu.feniksptica je napisao/la: ↑08 jul 2025, 20:54Ako izgubimo sledecu prijateljsku treba otjerati trenera
Nema smisla ulaziti u sezonu s tako losim rezulatatima na pripremnim.
Samo RvateOldTownDistrict je napisao/la: ↑08 jul 2025, 21:05Otjerat i pola tima molit cu.feniksptica je napisao/la: ↑08 jul 2025, 20:54Ako izgubimo sledecu prijateljsku treba otjerati trenera
Hocemo li tebe staviti za trenera?feniksptica je napisao/la: ↑08 jul 2025, 20:54Ako izgubimo sledecu prijateljsku treba otjerati trenera
100%. Raspustiti kompletan strucni stab i otjerati Mirvica, bolje smo igrali na virslama.feniksptica je napisao/la: ↑08 jul 2025, 20:54Ako izgubimo sledecu prijateljsku treba otjerati trenera
Trenutno korisnika/ca: mnon46, nedimmmm1337, OzmoodPinglewood i 44 gosta.