Kad je taj dio sa pizzom otprilike? Trazim po streamuBosniaBoston je napisao/la: ↑09 jul 2025, 19:55Još Nuni kae no pizza no, konta u sebi od ovih nisam pare uzeo
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
ne mozes porediti kinu i nas, kad su ljudi izmislili kulturu za nas...kulturniji oni konji sto su obisli od ovih sto su ga ganjali, male ulice, nemas sadrzaja, i grad i drzava slabo rade tj nikako na promovisanju znamenitosti i pravljenju nekih turistickih tura i atrakcija od stvari koje u vecini slucajeva propadaju i samo ih obilazi po koji travel blogger...drugo, za neku ozbiljniju organizaciju obilaska znamenitosti bi ti trebala i pomoc grada, da to fino prodje, da nema puno lufta u obilazenju i sta znam, a kod nas politicari od YT vjerovatno samo gledaju isjecke mace diskrecije...NoDi80 je napisao/la: ↑09 jul 2025, 20:26https://www.youtube.com/live/K8d4n9GhBr ... 3wKi1O0R8jJHam je napisao/la: ↑09 jul 2025, 20:24pa predstavlja te i Robert Dacesin, ali njega gleda druga publika, i ova djeca sutra kad budu u 20im 30im i razmisljaju o tom da dodju kod nas, sigurno nece upaliti ovaj video nego travel bloggere, tako da se uopste oko toga ne treba sekirati , ne predstavlja nas ni nuni ni aki onoj publici od koje drzava u narednih 5-10 godina moze imati koristi
@Otelo nakon onog razbijanja auta, cini mi se da je bio plan ici na pizzu, onda ovaj rekao da idu dalje, posto se nema vremena i onda su valjda samo htjeli da pokupe pizzu u montani, ali zbog guzve i svega i to im je propalo...mozda su se i tu uzele pare, al propala reklama

- Nerminovic
- Kontakt:
da je stigao na vrijeme sad bi Svicarac iz Mostara bio najpoznatiji lik u Americi
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- BosniaBoston
- Kontakt:
2:17:00Otelo je napisao/la: ↑09 jul 2025, 20:27Kad je taj dio sa pizzom otprilike? Trazim po streamuBosniaBoston je napisao/la: ↑09 jul 2025, 19:55Još Nuni kae no pizza no, konta u sebi od ovih nisam pare uzeo
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
- Kontakt:
Ispali ga brat na max, jos gleda i ne vjeruje sta mu ovaj daje kao poklon

Cudi me pa mu se i zena nije tu ugurala, inace je ko vegeta, svugdje nos mora zavuci
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Hvala,
neugodno ovo za gledati jbt, tačno mi žao lika malo
neugodno ovo za gledati jbt, tačno mi žao lika malo
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Kontakt:
Svaka ti je na mjestu,meni je stvarno jos uvijek zao kako smo predstavili grad covijeku i milionima njegovih gledatelja,cekam hoceli mu iko reci za zicaru,sjetiti se uopste nje,da su mu pokazu gdje je poceo svjetski rat mislim da bi gledateljima a i njemu bila zanimljiva sama ta cinjenica,jbt na tabiji makar moze vidjet grad on ga odveo da jase konja bzs19vendetta87 je napisao/la: ↑09 jul 2025, 19:34Ma to je najmanji problem, njemu i trebaju takve zayebancije za preglede, boli njega taki za tabijom, inat kucom i takvim stvarima.Nerminovic je napisao/la: ↑09 jul 2025, 19:30vodica poslat u guantanamo, mafijaski uzeo paru za promociju eeeeee. cuj vodio ga u Sarajevo kod prijatelja da lomi auto ahahahahaha
Ali problem je sto je frajer ljakse, ne zna ni engleski kako treba.
Ruta za kretanje katostrofalno zamisljena.
@Otelo na 2 i 18 tacno
U životu ništa nije zagarantirano, ali realno svi znamo kako se ovdje do posla dolazi.coelho41 je napisao/la: ↑09 jul 2025, 15:39zamisli koliko moraš biti prepotentan da smatraš da ti posao treba biti zagarantovan na osnovu mjesta rođenja
Pola moje raje ne može posao u struci naći, ja nemam problem sa tim odakle je ko, ali zna se u državnim firmama čitave familije rade...
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- ASD
- Kontakt:
Kaže Speed na Baščaršiji da mu se pišta. Nuni mu odgovara, pišaj ovdje, u Bosni je to normalno. 

Kakva skupina debila, ispisali 15stranica o nekom glupanu. Pronađite zivot pič.ka vam mater'na svima 

Stone hands👊
- VensanKasel
- Kontakt:

Tako je buraz .

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- VensanKasel
- Kontakt:
Hem mu je žena , hem menađerica .19vendetta87 je napisao/la: ↑09 jul 2025, 20:39Ispali ga brat na max, jos gleda i ne vjeruje sta mu ovaj daje kao poklon![]()
Cudi me pa mu se i zena nije tu ugurala, inace je ko vegeta, svugdje nos mora zavuci
Hem je zbog nje ostavio bivšu ženu i dvoje djece .
Šta očekuješ od takve ?
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- feniksptica
- Kontakt:
Nije da nece nego ne zna objasnit na engleskom
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ima i toga. Pljuni me ako lik zna kako se kaze genocid na engleskom. Strasno kakvog debila su nasli kao vodica. A ni ostali nisu nista bolji bili.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
100%, umjesto da ustanu u 4, procitaju 2 knjige, do 12 pokrenu 3 posla za pasivne prihode i onda na miru u bazenu provedu par sati dok se biznisi sami razvijaju, oni gledaju YT kanale...
I treba da se pise
Ova video je jedan od navecih bruka u historiji Sarajeva
Milioni ljudi ce tek vidjeti ovaj primitivizam pecinskog covjeka
Takodjer bilo je toga u ostalim ex Yu drzavama medjutim nuni u prvom planu je zasjenio sve ostalo
Ovo je veliki problem drustva i ovo treba lijeciti pod hitno
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 09 jul 2025, 21:56, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- feniksptica
- Kontakt:
Nije covjek kriv sto je manje vise prikazano dosta toga loseg u i oko grada.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Nije do speeda do nas jefeniksptica je napisao/la: ↑09 jul 2025, 21:55Nije covjek kriv sto je manje vise prikazano dosta toga loseg u i oko grada.
Ovo je sramota, mene iskreno stid
Jedva cekam da Zeljo sutra odigra i da bjezim negdje drugo sa familijom
Mislio sam boraviti duze u seheru dok se nisam razocarao
Od budala u voznji do ovih
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 09 jul 2025, 21:58, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Zato su sirotinja i gola bijeda, ko ih yebe

Stone hands👊
- relativizam
- Kontakt:
Ništa nije prikazano loše
Samo prikazana naša realnost.
Djecu smirujemo tako što im upalimo mobitel i gledaju dok mi sijelimo ili gledamo tv,u školu kad krene već ima mobitel, tamo algoritmi rade i ovi youtuberi su neminovnost.
To mu postane trend kasnije idol i dobijemo što dobijemo, da neki bilde koji laje skakuće dodje u grad a hiljadu ljudi skace vristi oko njeg
Samo prikazana naša realnost.
Djecu smirujemo tako što im upalimo mobitel i gledaju dok mi sijelimo ili gledamo tv,u školu kad krene već ima mobitel, tamo algoritmi rade i ovi youtuberi su neminovnost.
To mu postane trend kasnije idol i dobijemo što dobijemo, da neki bilde koji laje skakuće dodje u grad a hiljadu ljudi skace vristi oko njeg
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.