Ono je najveći cringe koji sam ikada gledao. Mene sramota.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
FK Borac Banja Luka zvanično podržava terorizam.
A idi brate gdje hoces, ko te yebe naporan siNoDi80 je napisao/la: ↑09 jul 2025, 21:57Nije do speeda do nas jefeniksptica je napisao/la: ↑09 jul 2025, 21:55Nije covjek kriv sto je manje vise prikazano dosta toga loseg u i oko grada.
Ovo je sramota, mene iskreno stid
Jedva cekam da Zeljo sutra odigra i da bjezim negdje drugo sa familijom
Mislio sam boraviti duze u seheru dok se nisam razocarao
Od budala u voznji do ovih
1946-1987
Baš sam htio napisati kako sam shvatio koliki sam boomer postao jer ne razumijem opčinjenost ovime, i meni su iskočili njegovi klipovi gdje ima smiješnih situacija i gafova ali ne znam ako bi Modrić u Splitu, Dončić u Ljubljani, Djoković u Beogradu i Džeko u Sarajevu skupili ovoliki broj djece koja bi padala u trans, baš nevjerojatno. Nemam ništa protiv čovjeka i ne radi nikakvo zlo samo mi je teško razumjeti ovo sve.relativizam je napisao/la: ↑09 jul 2025, 22:07Ništa nije prikazano loše
Samo prikazana naša realnost.
Djecu smirujemo tako što im upalimo mobitel i gledaju dok mi sijelimo ili gledamo tv,u školu kad krene već ima mobitel, tamo algoritmi rade i ovi youtuberi su neminovnost.
To mu postane trend kasnije idol i dobijemo što dobijemo, da neki bilde koji laje skakuće dodje u grad a hiljadu ljudi skace vristi oko njeg

Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Isto je radio michael jackson u svoje doba u kojoj god se državi pojavio, ljudi padali u trans. I jedno i drugo entertainment, samo što boomeri ne mogu da razumiju koncept ovoga.
Tek cu sad pregledat stream, al ovo malo isjecaka sto sam vidio bas transfer blama, kakva fula Speedovog tima sa Nunijem, kakav ba Nuni otkud im on ispade 
Pa bolje Memu Haljevca da su mu dali.

Pa bolje Memu Haljevca da su mu dali.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Bolje nemoj postedi se
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
sta ovo bi tebra aki i nuni nam sjebase grad

bukvalno jos jedno ostvarenje one never meet your heroes

MJ je barem imao spoj glasa i plesnih pokreta koje vidiš jednom u 100 godina, slično kao Elvis. Šta to Speed ima osim lajanja i kreveljenja čemu bi se mogao diviti ili mu zaviditi? Zapravo nemoj ni odgovarati, složit ćemo se da sam boomer.

Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
- JayCatwright
- Kontakt:
Jos bio pedofil
Postoji li ijedna novokomponovana stvar koju finn nije ispromovisao kao bolju od "onog tamo nekad prije"? 
Cim to koristi riječi poput boomer znas da ide sve u krac.

Cim to koristi riječi poput boomer znas da ide sve u krac.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Nije bitno šta ima, pruža entertainment koji se djeci sviđa, o tome se igra sve. Gdje god ode je ista pjesma kao danas.
Inače, ovo se moralo mnogo bolje realizovati, djeluje da su imali dosta drugih planova, ali su u startu propali zbog rulje na carsiji.
U ljubljani ga je prije dva dana npr ugostio gradonačelnik grada u office. Svašta se moglo izopcijati, na kraju su ćevapi i vožnja u autu bili jedini content.
Nisam rekao da je ova bolja od od onog tamo prije, klasični pogba koji ne zna čitati.

Samo kažem da i ovo i ono spada pod entertainment. Sad guglaj šta znači ta riječ.
Nevjerovatno je kod nas,da niko ne valja i da su glupi oni koji na lagan nacin uzimaju milione..
Ovog speeda i ne pratim,danas prvi put usao da vidim ko je i sta je,bosanska seljadija pljuje po liku,a uzima milione,ne valjaju Jala i Buba jer ih ne razumiju dok pjevaju,momci okrecu zestoku lovu,kao i onaj Baka Prase itd itd..
Ko je nama kriv sto nismo glupi kao oni da uzimamo milione,bolje pametan krivit kicmu za 1500 km ili cekat u redu pred njemackom ambasadom..
Ovog speeda i ne pratim,danas prvi put usao da vidim ko je i sta je,bosanska seljadija pljuje po liku,a uzima milione,ne valjaju Jala i Buba jer ih ne razumiju dok pjevaju,momci okrecu zestoku lovu,kao i onaj Baka Prase itd itd..
Ko je nama kriv sto nismo glupi kao oni da uzimamo milione,bolje pametan krivit kicmu za 1500 km ili cekat u redu pred njemackom ambasadom..

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Finn ima trinaest godina i treba mu se zadati jednacina kako bi nastavio koristiti forum.
#MaxOUT
#MaxOUT
- JayCatwright
- Kontakt:
Ti razumijes ishowspeeda i nunija pred spavanje, to je tvoj svijet koji se sastoji od kontinuiranog skrolanja do polaska ujutro u skolu, aka balkon.
#MaxOUT
#MaxOUT
Kae na 1:02
“This stream is cooked”

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Pensioner26
- Kontakt:
Aki na speedu priča sa speedom 

- napoleon72
- Kontakt:
Ma nisu oni glupi, skontali su foru kako se oparit. Sve je danas biznis, treba znat prodat uslugu. Neko sjedi i gleda reality show i 10 debila koji se yebu po nekim vilama, neko gleda seriju koju je tamo neko izmislio od rijeci do rijeci i prodao proizvod, a neko gleda ovakve likove. Jbg, nekom je zanimljivo. Moja generacija u djetinjstvu nosila dresove Ronalda i Ronaldinha, ovi rodjeni 2005. su nosili majice John Cene, a danas nose majice koje pravi Baka Prase. Princip je isti, sve ostalo su nijanse.harry_90 je napisao/la: ↑09 jul 2025, 22:53Nevjerovatno je kod nas,da niko ne valja i da su glupi oni koji na lagan nacin uzimaju milione..
Ko je nama kriv sto nismo glupi kao oni da uzimamo milione,bolje pametan krivit kicmu za 1500 km ili cekat u redu pred njemackom ambasadom..![]()
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Konacno neko ko kapira stvarinapoleon72 je napisao/la: ↑09 jul 2025, 23:09Ma nisu oni glupi, skontali su foru kako se oparit. Sve je danas biznis, treba znat prodat uslugu. Neko sjedi i gleda reality show i 10 debila koji se yebu po nekim vilama, neko gleda seriju koju je tamo neko izmislio od rijeci do rijeci i prodao proizvod, a neko gleda ovakve likove. Jbg, nekom je zanimljivo. Moja generacija u djetinjstvu nosila dresove Ronalda i Ronaldinha, ovi rodjeni 2005. su nosili majice John Cene, a danas nose majice koje pravi Baka Prase. Princip je isti, sve ostalo su nijanse.harry_90 je napisao/la: ↑09 jul 2025, 22:53Nevjerovatno je kod nas,da niko ne valja i da su glupi oni koji na lagan nacin uzimaju milione..
Ko je nama kriv sto nismo glupi kao oni da uzimamo milione,bolje pametan krivit kicmu za 1500 km ili cekat u redu pred njemackom ambasadom..![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.