Niko ovdje ne pravda pare necije,vec ja pricam o tome da se ovdje neciji uspjeh ne oprasta,osoba je seljak sa hiljadom ili milionima u dzepu,..Nas narod uvijek voli tudje dvoriste nego svoje,ne gleda kako sebi da poboljsa,vec je lakse tudje ogovarat i minimizirat..RollingPaper je napisao/la: ↑10 jul 2025, 10:46Najvise smo otisli u ku*ac jer se samo kod nas pravda sve parama. Ako si debil ili seljak, onda ti dzaba 100 miliona nosit ces taj epitet.harry_90 je napisao/la: ↑10 jul 2025, 10:16Nisi razumio sta sam htio reci al hajd.. Mene samo nervira to sto nas narod ne moze podnijeti neciji uspjeh kao sto vec imaju Baka,JalaBuba,Speed.. ljudi su na svoj nacin okrenuli pare,a to sto kad nas vecina ceka da za njega uradi neko drugi,to nije nista ili cekaj pocetak mjeseca da legne 1500 km,pa se malo gotivi i onda prst u usta i pljuj sve oko sebe sto zaradjuje vise od tebe..a ti sto pljuju pate da imaju makar 10% sto imaju ovi koji zaradjuju bruke para ..
Ovdje ne valjaju Dzeko sto trci za loptom,Merlin plagijator itd..
Ima ona jedna zlatna "nije meni sto ja nemam,vec otkud tebi"!!
Znaci da sutra dodje taj Baka Prase i pljune ti u facu, ti bi reko ma nije on seljak, on ima puno para, ima pravo da mi pljuje u facu?
Dodje mi neki diler spida, i ja mu trebam reci, ma brate nema veze sto trujes djecu tim sranjem, uzeo si pare imas moje postovanje, zaradjujes vise od mene nemam ti sta reci? I trebam ga postovat, stavljat ga u isti rang sa nekim doktorom, glumcem, umjetnikom itd; zato što zarađuje više para?
Mora se svaki debil nužno poštovat jer ima puno para, wtf?
Svuda ima raznih retardiranih ličnosti koji uspiju, u Americi je Cardi B postala poznata jer je otvarala šampanjac pi*kom, ali tamo ce svi reci milionerka je ali je kurava koje se probila kroz showbiz mašineriju yebat je.
Medjutim kod nas bi rekli "svaka čast uspješna žena, sto ste ljubomorni, ne može to svako".Kakav mentalitet imamo to je čudo.
A uostalom, gdje ces poredit Dzeku i Merlina sa nekim tamo Nunijem, Bakom Prase itd.
Ne poredim ja Dzeku i Merlina sa Prasetom i slicnim,vec ti navodim primjer da i njihov uspjeh u fudbalu i muzici narod omalovazava..