FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Standardni reprezentativac, nije se nešto naigrao u Bochumu, ali jeste u Varaždinu i Gorici. Pokretan, dobra tehnika, igrač tipa Pavičića. Hajduk i Rijeka su onomad bili zainteresovani za njega.
-
- Kontakt:
istina. OVe sezone ce Zekic sigurno sa Zrinjskim voditi glavnu rijec. NE vjerujem da Borac ista moze , cim njima Hiros igra tu nema napredka.Pendulum je napisao/la: ↑11 jul 2025, 10:41Ovo bi potpisao naredne 3 godine.Shategabri je napisao/la: ↑11 jul 2025, 09:40Šta god i kako god završi ova sezona, Zekić treba ostati i narednu.
Naravno, ako njemu ne bude puna kapa, pa digne sidro.
Da mi je dočekati jednu sezonu da ne ide 10+ igrača i isto toliko dolazi.![]()
Definitvno covjeku dati slobodu i mislim da vec iduce godine mozemo ocekivati ako on ostane , onda bar 2-3 odlaska i 2-3 dolaska
-
- Kontakt:
Jel ovo neka sprdacina,cuj Borac nece moci pratiti Zrinjskog ili nas
pa sta gledate vi,koji sport pratite? Jel gledamo iste tekme gdje imaju 2 faula u cijeloj tekmi a protivnik 30 ili 0 kartona a protivnik preko 20? Kad imas takvo sudjenje i Miricina je favorit protiv tebe.

I sam Zekić je kriv za debakl u Trnavi.Sa neiskusnim Čelikom na stoperu, Bubanjom na stoperu, Mehmedovićem i Đorđevićem na zadnjim veznimpjankesarajevo je napisao/la: ↑11 jul 2025, 10:35Mi ako budemo na Kosevu imali 1 razlike, tamo ih prolazimo sigurno. Nikad vise Slovacke sebi nece Zekic dopustitit

-
- Kontakt:
Da budemo realni, Sloga Doboj, pa možda čak i Rudar Prijedor može biti u top 3 da ima isti tretman kao Borac od strane sudija i boriti se za titulu. Jednostavno, ništa ne možeš uraditi protiv tima kada se svaki tvoj kontakt sa protivničkim igračem svira kao faul, apsolutno ništa.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 jul 2025, 11:15Jel ovo neka sprdacina,cuj Borac nece moci pratiti Zrinjskog ili naspa sta gledate vi,koji sport pratite? Jel gledamo iste tekme gdje imaju 2 faula u cijeloj tekmi a protivnik 30 ili 0 kartona a protivnik preko 20? Kad imas takvo sudjenje i Miricina je favorit protiv tebe.
-
- Kontakt:
EastMadness je napisao/la: ↑11 jul 2025, 11:09istina. OVe sezone ce Zekic sigurno sa Zrinjskim voditi glavnu rijec. NE vjerujem da Borac ista moze , cim njima Hiros igra tu nema napredka.Pendulum je napisao/la: ↑11 jul 2025, 10:41Ovo bi potpisao naredne 3 godine.Shategabri je napisao/la: ↑11 jul 2025, 09:40Šta god i kako god završi ova sezona, Zekić treba ostati i narednu.
Naravno, ako njemu ne bude puna kapa, pa digne sidro.
Da mi je dočekati jednu sezonu da ne ide 10+ igrača i isto toliko dolazi.![]()
Definitvno covjeku dati slobodu i mislim da vec iduce godine mozemo ocekivati ako on ostane , onda bar 2-3 odlaska i 2-3 dolaska

Nije mu se ostajalo. Mjesec dana prije odlaska preslio stvari u Zg. Kum pio kafu sa njim u Sa, na pitanje hoćeš li ostati, njegov odgovor bio “Nisam lud”. Svi koji su otišli, konačnu odluku su donijeli posle Mostara.propoklopac je napisao/la: ↑11 jul 2025, 10:33Ostajalo mu se baš, ali jednostavno ima dole takav ugovor da nije pomisljao da se to prekine..ili da u ovim godinama igra za manje lovepjankesarajevo je napisao/la: ↑11 jul 2025, 10:12Svima nam je bio drag Pavicic hebiga, niko nije iskopao sta se stvarno desilo i zasto je otisao. Moja zadnja info je da je bio skup
Ja evo citam i ne vjerujem sta pisu pojedinci, cuj borac nece moci pratit nikog ove sezone… jel vi gledate prvi put BHPL??? Jedino ako ste pratili zadnje sezone preko sofascorea, pa da mislite da je bitan sastav borca… Jucer ste vidjeli realnu sliku te ekipe, ispali bi davno u drugu ligu da im se ne daje sudjenje. Opet ce biti prvaci, nas ce opet klat, u najboljem slucaju zavrsimo drugi. Mislim i da su wvi u klubu toga svjesni, ni real ovdje ne bi bio prvak!!!!!
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
-
- Kontakt:
Ako ti kazem da sam xx puta s njim sjedio i Soldo je bio tu cesto, i nikad fakat nije izgovorio "Nisam lud" da ostanem, bas je bio zadovoljan klubom, ekipom, šefom..otvoreno je pricao da ostanak zavisi od Arisa u kom ima bijesnu platu i da to ne pomislja dirati..al dobro sad je to sve manje bitnoSazg je napisao/la: ↑11 jul 2025, 11:42Nije mu se ostajalo. Mjesec dana prije odlaska preslio stvari u Zg. Kum pio kafu sa njim u Sa, na pitanje hoćeš li ostati, njegov odgovor bio “Nisam lud”. Svi koji su otišli, konačnu odluku su donijeli posle Mostara.propoklopac je napisao/la: ↑11 jul 2025, 10:33Ostajalo mu se baš, ali jednostavno ima dole takav ugovor da nije pomisljao da se to prekine..ili da u ovim godinama igra za manje lovepjankesarajevo je napisao/la: ↑11 jul 2025, 10:12
Svima nam je bio drag Pavicic hebiga, niko nije iskopao sta se stvarno desilo i zasto je otisao. Moja zadnja info je da je bio skup

Razumijem Pavičića, ima faraonsku platu u Grčkoj, nije htio da je se odrekne.Ali Mirvić, ako želi taj iskorak, morat ce za nekog kapitalca dati velike pare, evo čitam, Vojvodina ponudila platu Dušanu Tadiću skoro milion i po eura godišnje.
Treba biti realan pa reći da borac ove sezone ima slabiju ekipu nego prošle.
Treba biti realan pa reći da su prošle sezone sa jačom ekipom i silnim pogurancima osvojili tačno nula trofeja.
Također, treba biti realan pa reći da ove sezone imaju/imamo više jačih utakmica, nema više GOŠKova, Sloboda, Igmana i sličnih ekipa gdje imaju sigurne bodove.
Niko ovdje ne govori da oni neće biti pogurani (vjerovatno čak i gore nego prošle sezone) ali, da se možemo pofajtati - možemo i trebamo. Samo to tražimo!
Nada, naravno, uvijek, zadnja umire.
Treba biti realan pa reći da su prošle sezone sa jačom ekipom i silnim pogurancima osvojili tačno nula trofeja.
Također, treba biti realan pa reći da ove sezone imaju/imamo više jačih utakmica, nema više GOŠKova, Sloboda, Igmana i sličnih ekipa gdje imaju sigurne bodove.
Niko ovdje ne govori da oni neće biti pogurani (vjerovatno čak i gore nego prošle sezone) ali, da se možemo pofajtati - možemo i trebamo. Samo to tražimo!
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- muhamedhulk
- Kontakt:
risto od makedonije je projiciran desno ako je vjerovati Klubu i objavi.
began ide sigurno, ne bi bezze dovodili novog beka.
idealan je risto desno a kupresak lijevo, ovaj drugi makedonac ce sigurno desno u sredini igrati i pomagati risti. neko moje vidjenje...
idealan je risto desno a kupresak lijevo, ovaj drugi makedonac ce sigurno desno u sredini igrati i pomagati risti. neko moje vidjenje...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Pa Ristovski nije kapitalac, najbolji strijelac lige Mlinaric nije kapitalac?
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Ja opet mislim, po onome što sam vidio od Zekica, a to je za wing-bekove voli koristiti na stoperskoj poziciji, nešto kao WCB (za ove što prate FM), i da će Ristovski na desnog stopera, a began ostaje na desnom wing-beku, sjećamo se da su i Began i Unusic znali na tog desnog stoperamuhamedhulk je napisao/la: ↑11 jul 2025, 12:05risto od makedonije je projiciran desno ako je vjerovati Klubu i objavi.
Ovog centralnog bi mi činio Gojković kad se oporavi ako Bog da, a lijevog Turda/Jović, ubaciti i Mujkića i Paskaleva tu u rotaciju i to je to
Amin da bude ovako...Rokitansky je napisao/la: ↑11 jul 2025, 12:16Ja opet mislim, po onome što sam vidio od Zekica, a to je za wing-bekove voli koristiti na stoperskoj poziciji, nešto kao WCB (za ove što prate FM), i da će Ristovski na desnog stopera, a began ostaje na desnom wing-beku, sjećamo se da su i Began i Unusic znali na tog desnog stoperamuhamedhulk je napisao/la: ↑11 jul 2025, 12:05risto od makedonije je projiciran desno ako je vjerovati Klubu i objavi.
Ovog centralnog bi mi činio Gojković kad se oporavi ako Bog da, a lijevog Turda/Jović, ubaciti i Mujkića i Paskaleva tu u rotaciju i to je to
Pa imaju slabiju ekipu al mislim da ce i oni do kraja septembra dovest 3-4 igraca. Realno je da imamo svi puno vise jakih utakmica i tu vidim nasu sansu.Pendulum je napisao/la: ↑11 jul 2025, 11:58Treba biti realan pa reći da borac ove sezone ima slabiju ekipu nego prošle.
Ja mislim da ce Beganovic na stopera, a Ristovski na wing beka, Beganovic je tanak ofanzivno, a dobar defanzivno i bas mislim da je zato Ristovski doveden.Rokitansky je napisao/la: ↑11 jul 2025, 12:16Ja opet mislim, po onome što sam vidio od Zekica, a to je za wing-bekove voli koristiti na stoperskoj poziciji, nešto kao WCB (za ove što prate FM), i da će Ristovski na desnog stopera, a began ostaje na desnom wing-beku, sjećamo se da su i Began i Unusic znali na tog desnog stoperamuhamedhulk je napisao/la: ↑11 jul 2025, 12:05risto od makedonije je projiciran desno ako je vjerovati Klubu i objavi.
Možda će i Beganović i Ristovski na stopera a Unušić na beka 

Auuuu ko je slobodan...
Giorgi Arabidze. Vjerovatno ga se sjećate, pojeo nas je u utakmicama sa Torpedom.
Legao bi nam samo tako.
Giorgi Arabidze. Vjerovatno ga se sjećate, pojeo nas je u utakmicama sa Torpedom.
Legao bi nam samo tako.
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 10 gostiju.