FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Neka plate milion i po eura i neka vode Boljevića, sve ispod bi bilo smiješno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Rijeci treba igrač koji će odmah uskočiti, ne treba im talenat. Plus što pričamo o igraču koji ima ugovor još dvije godine.
Nikad više ne smijemo najbolje igrače davati u bescijenje. Nikad.
Boljević sutra može početi utakmicu za Rijeku, nema tu adaptacije i "daj mu vremena".
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
sve je to tacno i slazem se, on je nas najbolji igrac, ali kad je iko ista platio za igraca od 29 godina iz plbih, a tek 1.5m. realno to nam niko nece ponudit ni blizu.Virtu4l je napisao/la: ↑11 jul 2025, 14:40
Rijeci treba igrač koji će odmah uskočiti, ne treba im talenat. Plus što pričamo o igraču koji ima ugovor još dvije godine.
Nikad više ne smijemo najbolje igrače davati u bescijenje. Nikad.
Boljević sutra može početi utakmicu za Rijeku, nema tu adaptacije i "daj mu vremena".
Iličića si zaboravio.Hrammm1921 je napisao/la: ↑10 jul 2025, 22:49INVAZIJA SLOVENIJA !
Moze se realno, njihova dva igraca garava su samo jako opasna, ovo ostalo je smijesno !
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
-
- Kontakt:
300k za najkorisnijeg igraca u ekipi koji ima vazeci ugovor jos 2 godine?
To je kao da ga besplatno dajemo...
Ispod 700-800k ne treba pristajati.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
nemam pojma hocemo li ga dati ikako ili necemo, samo kazem ne vjerujem da ce iko ponuditi preko tog iznosa.19vendetta87 je napisao/la: ↑11 jul 2025, 15:04300k za najkorisnijeg igraca u ekipi koji ima vazeci ugovor jos 2 godine?
Sto znaci da ga ne treba pustati. Meni je isto ili otisao sad za tih pisljivih 300k ili za 2 godine dzabe a bio nam koristan u te 2 godinesvemalim1 je napisao/la: ↑11 jul 2025, 15:06nemam pojma hocemo li ga dati ikako ili necemo, samo kazem ne vjerujem da ce iko ponuditi preko tog iznosa.19vendetta87 je napisao/la: ↑11 jul 2025, 15:04300k za najkorisnijeg igraca u ekipi koji ima vazeci ugovor jos 2 godine?
Da je takmicenje u alkoholu onda je vrijedan pomena, a posto je sport on s onom stomacinom i sporinom nije nikakva opasnost.perun je napisao/la: ↑11 jul 2025, 14:55Iličića si zaboravio.Hrammm1921 je napisao/la: ↑10 jul 2025, 22:49INVAZIJA SLOVENIJA !
Moze se realno, njihova dva igraca garava su samo jako opasna, ovo ostalo je smijesno !
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Milion eura i gotovo.
Ispod ni feninga.
Ni pod razno.
Ispod ni feninga.
Ni pod razno.
i kao takav je bolji od većine igrača u PLV3rtigo je napisao/la: ↑11 jul 2025, 15:08Sto znaci da ga ne treba pustati. Meni je isto ili otisao sad za tih pisljivih 300k ili za 2 godine dzabe a bio nam koristan u te 2 godinesvemalim1 je napisao/la: ↑11 jul 2025, 15:06nemam pojma hocemo li ga dati ikako ili necemo, samo kazem ne vjerujem da ce iko ponuditi preko tog iznosa.19vendetta87 je napisao/la: ↑11 jul 2025, 15:04
300k za najkorisnijeg igraca u ekipi koji ima vazeci ugovor jos 2 godine?
Da je takmicenje u alkoholu onda je vrijedan pomena, a posto je sport on s onom stomacinom i sporinom nije nikakva opasnost.perun je napisao/la: ↑11 jul 2025, 14:55Iličića si zaboravio.Hrammm1921 je napisao/la: ↑10 jul 2025, 22:49INVAZIJA SLOVENIJA !
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Bez 500.000 eura ne treba ga pustati ni slucajno u ovom trenutku
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Sutjeska - Dinamo Brest 1:2
A. Escaldes - Dudelange 2:0
Vardar - La Fiorita 3:0
Ja nositelja i govana.

A. Escaldes - Dudelange 2:0
Vardar - La Fiorita 3:0
Ja nositelja i govana.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Neka realna cijena Boljevića s obzirom na godine je 800 hiljada eura i možemo ga prodati
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Volio bi ja da Zeljo uzme za Boljevica i 5 miliona.
Ali budimo realni - 29 godina, dolazi iz slabije lige od HNL, iz lige koja je na losem glasu zbog namjestanja i malverzacija. Ne znam koliko mu je ostalo ugovora.
Sve su to stvari koje uticu na cijenu. Jedina pozitivna stvar mu je sto igra u Zelji, u velikom klubu.
Ali budimo realni - 29 godina, dolazi iz slabije lige od HNL, iz lige koja je na losem glasu zbog namjestanja i malverzacija. Ne znam koliko mu je ostalo ugovora.
Sve su to stvari koje uticu na cijenu. Jedina pozitivna stvar mu je sto igra u Zelji, u velikom klubu.
-
- Kontakt:
Dati ga za 300k eura bi bio dobitak iz sledećih razloga
- krenuo bi kontinuitet prodaje igrača
- izlazimo na tržište HNL-a
- ako ostane bit cemo mu bolnica kao i vecinu ovog vremena
- pravit ce nered jer nije ostvario transfer
- mahat ce rukama i otjerat cemo ga sami za džaba na kraju
- od njega u igri onda nećemo imati ništa
Da nije sklon povredama i ovakvom ponašanju mogao bi za 200 k više, a da je majstor, jeste definitivno.
- krenuo bi kontinuitet prodaje igrača
- izlazimo na tržište HNL-a
- ako ostane bit cemo mu bolnica kao i vecinu ovog vremena
- pravit ce nered jer nije ostvario transfer
- mahat ce rukama i otjerat cemo ga sami za džaba na kraju
- od njega u igri onda nećemo imati ništa
Da nije sklon povredama i ovakvom ponašanju mogao bi za 200 k više, a da je majstor, jeste definitivno.
Poslije sinoć su mi pomiješane emocije. Po svemu trebali smo dobiti 2,3 razlike. a s druge strane gol u 96 za izjednačenje je uvijek dobar.
Ovo ima smisla sve itekako. visoki presing, puno trke, bez dizelaša....
Krenuću od odbrane:
ono što je bilo prošle godine sad je sve kontra. Linija se drži jako dobro, izlaze visoko, kvalitetniji su igrači nego lani.
Muftić- čestitke za ono što je izvadio u drugom poluvremenu. Nije imao nekog haman posla
Troupee - imao je možda i najteži zadatak sinoć. Ono što ga nismo vidjeli je prema naprijed. U odbrani dobar. Pasove ne griješi... Nadam se da će biti još bolji
Alić- Zuji ko pčela. slobodnjak, probijanja, ubačaji, ima još prostora da se uigra.
Seedorf- Po mom ukusu stoper, brz, odlično čita igru, čak nije ni inferioran u skoku zbog manjka visine,. Jednu grešku imao, al sastavni dio igre su greške. Kad se sjetim Cavnića i Šukilovića
Karamarko- predobro sinoć, možda i najbolji
Eric- greška kod gola, ali je po meni najveće pojačanje. ono što mu nedostaje je pas u prostor. siguran u duelu, brz..
Lagumdžija- vrlo dobra utakmica. biće to još bolje.
Cvetanovski- Uz Karamarka najbolji sinoć sigurno. Probojan, hitar...
Pejić- gledao sam ga protiv Posušja i Zrinjskog i nije me baš oduševio. Sinoć više nego korektno odigrao. Malo, po meni, sdlabije predviđa stvari.
Šošić- sigurno najtalentovaniji, po meni jako dobra partija sinoć. Jeste malo izgorio u želji, trebaće još malo vremena da se sve posloži. Šteta za konflikt (ali Bašić je govorio o tome već)
Krpić- Nemamo boljeg, a treba nam. Tukao se, koliko je mogao imao šansu onu na odbijenu, koju je ovaj slovenski Oliver Kahn skinuo čudom.
Jaganjac- Ima predispozicije, i nadam se da će se dozvati (treba nam u21 za prvenstvo). ali je lošija opcija od Krpića
Boljević- Najveći majstor u ekipi, meni lično jedan od dražih. Opet gol u sudijskoj...
Šabić- Moram priznati da me iznenadio, ne samo sinoć za ovih 10-tak minuta, nego mi djeluje življi u odnosu na prošlu sezonu. Mogao bi biti Joker s klupe.
Sve u svemu brži smo, jači, bolje taktički stojimo. ali je klupa poprilično tanka. dovesti Amera Gojaka, Bajića (ili nekog približnih kvaliteta), te još jednog zadnjeg veznog (ako je istina za Radovca).
Subjektivno!
Ovo ima smisla sve itekako. visoki presing, puno trke, bez dizelaša....
Krenuću od odbrane:
ono što je bilo prošle godine sad je sve kontra. Linija se drži jako dobro, izlaze visoko, kvalitetniji su igrači nego lani.
Muftić- čestitke za ono što je izvadio u drugom poluvremenu. Nije imao nekog haman posla
Troupee - imao je možda i najteži zadatak sinoć. Ono što ga nismo vidjeli je prema naprijed. U odbrani dobar. Pasove ne griješi... Nadam se da će biti još bolji
Alić- Zuji ko pčela. slobodnjak, probijanja, ubačaji, ima još prostora da se uigra.
Seedorf- Po mom ukusu stoper, brz, odlično čita igru, čak nije ni inferioran u skoku zbog manjka visine,. Jednu grešku imao, al sastavni dio igre su greške. Kad se sjetim Cavnića i Šukilovića

Karamarko- predobro sinoć, možda i najbolji
Eric- greška kod gola, ali je po meni najveće pojačanje. ono što mu nedostaje je pas u prostor. siguran u duelu, brz..
Lagumdžija- vrlo dobra utakmica. biće to još bolje.
Cvetanovski- Uz Karamarka najbolji sinoć sigurno. Probojan, hitar...
Pejić- gledao sam ga protiv Posušja i Zrinjskog i nije me baš oduševio. Sinoć više nego korektno odigrao. Malo, po meni, sdlabije predviđa stvari.
Šošić- sigurno najtalentovaniji, po meni jako dobra partija sinoć. Jeste malo izgorio u želji, trebaće još malo vremena da se sve posloži. Šteta za konflikt (ali Bašić je govorio o tome već)
Krpić- Nemamo boljeg, a treba nam. Tukao se, koliko je mogao imao šansu onu na odbijenu, koju je ovaj slovenski Oliver Kahn skinuo čudom.
Jaganjac- Ima predispozicije, i nadam se da će se dozvati (treba nam u21 za prvenstvo). ali je lošija opcija od Krpića
Boljević- Najveći majstor u ekipi, meni lično jedan od dražih. Opet gol u sudijskoj...
Šabić- Moram priznati da me iznenadio, ne samo sinoć za ovih 10-tak minuta, nego mi djeluje življi u odnosu na prošlu sezonu. Mogao bi biti Joker s klupe.
Sve u svemu brži smo, jači, bolje taktički stojimo. ali je klupa poprilično tanka. dovesti Amera Gojaka, Bajića (ili nekog približnih kvaliteta), te još jednog zadnjeg veznog (ako je istina za Radovca).
Subjektivno!
-
- Kontakt:
Vrlo jasno je ova situacija za Boljevića,ako se dobila kakva ponuda,zavisi šta je prioritet klubu,zarada bilo kakva ili jačanje igračkog kadra.Njegovim odlaskom puno gubimo,a sad koja je cijena koja će zadovoljiti klub,za igrača njegovih kvaliteta je stvarno upitno.
Zadnja izmjena: MoSaZeLjo1921, dana/u 11 jul 2025, 16:05, ukupno mijenjano 1 put.
- gegenpressing
- Kontakt:
I to da ode u Koreju ili neku egzotičnu zemlju iako ima jakog menadžera.
Brohra ribo se...
-
- Kontakt:
Meč je obilježio i crveni karton doskorašnjeg fudbalera Željezničara Martina Mirčevskog u 50. minuti utakmice.
Hahahahaha, Mirče nastavlja…
Hahahahaha, Mirče nastavlja…
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Hrasno15, PeppermintSA i 53 gosta.