Zasto im to postavljas ? ne zanima to njih.
Pa vidis sta pisu ovdje ? jedva cekaju da popljuju sve u vezi Zelje, Grbavice, Manijaka.
Zasto im to postavljas ? ne zanima to njih.
Bez obzira koliko vas mi podjebavali i pljuvali za posjetu, ulaznice, za stadion, za klub, grupu, neuspjehe, qurce, palce - postoje ljudi prema koje imaš ogromno poštovanje bez obzira s koje tribine dolaze. Nisam želio provocirati, samo mi je bilo čudno da nigdje nije objavljena slika s ovom parolom, zato sam i pitao.let3 je napisao/la: ↑11 jul 2025, 12:58Zasto im to postavljas ? ne zanima to njih.
Pa vidis sta pisu ovdje ? jedva cekaju da popljuju sve u vezi Zelje, Grbavice, Manijaka.
Ne glumatam nista - govorim Vendetti, a ne tebi
Dvostruki aršini.
Kako nas je to zavalio? Nemaš pojma šta se desilo.fks74 je napisao/la: ↑11 jul 2025, 12:30Kao što vrli virto reče, zavalio ih pitar pravo.jurisicduska je napisao/la: ↑11 jul 2025, 12:16Neće on vise nastupati za željezničar bar kako sad stvari stoje možda se i promijeni , Velež ja mislim da čeka u redu a i Posusje se interesuje.
Produžili su mu ugovor u februaru, smatrali ga najboljim igračem poslije Jabera, sumnjam sad da će se on odreći bas ugovora do 2027 sto ima i rec halal vam bilo.
Nikad vi meni necete bit jasni s tim dovodjenjimaRiquelme1921 je napisao/la: ↑11 jul 2025, 14:47Dvostruki aršini.
Ipak, radi se na tome da se sve riješi.
Opa, ajmo momci po jos jedan trofejsvrakino1921 je napisao/la: ↑11 jul 2025, 14:52
KK Bosna ove sezone izlazi i na evropsku scenu – osim nastupa u AdmiralBet ABA League, Studenti će igrati i u FIBA Europe Cupu!
Evropsko takmičenje započinjemo kroz kvalifikacije, koje su zakazane za 24. septembar i 1. oktobar. Protivnika ćemo saznati 23. jula, kada će u Minhenu biti održan žrijeb.
Kvalifikacije se igraju po FIBA sistemu – dvije utakmice, jedna kod kuće i jedna u gostima. Ekipa koja bude bolja u ovom dvomeču izborit će plasman u grupnu fazu takmičenja
A što ih uzimamo? Momak je jedan od najboljih veznih u ligi bio kada je igrao za Velež. Ja bih ga prvi pokušao dovesti. Uz to, za Željezničar je uvijek pružao maksimum, nekoliko puta igrao pod injekcijama za bolove. Sada također nije uradio ništa loše, po meni je nepravedno izbačen sa treninga i nadam se da će se vratiti.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑11 jul 2025, 14:56Nikad vi meni necete bit jasni s tim dovodjenjimaRiquelme1921 je napisao/la: ↑11 jul 2025, 14:47Dvostruki aršini.
Ipak, radi se na tome da se sve riješi.
Mislim znam sto ih uzimate ali sebi stetite
Ova prijava je samo da bi Bosna izbjegla igrati regularni dio prvenstva BiHsvrakino1921 je napisao/la: ↑11 jul 2025, 14:52
KK Bosna ove sezone izlazi i na evropsku scenu – osim nastupa u AdmiralBet ABA League, Studenti će igrati i u FIBA Europe Cupu!
Evropsko takmičenje započinjemo kroz kvalifikacije, koje su zakazane za 24. septembar i 1. oktobar. Protivnika ćemo saznati 23. jula, kada će u Minhenu biti održan žrijeb.
Kvalifikacije se igraju po FIBA sistemu – dvije utakmice, jedna kod kuće i jedna u gostima. Ekipa koja bude bolja u ovom dvomeču izborit će plasman u grupnu fazu takmičenja
Ma vise čovjek misli ovo finansijski. Ako ga fkt otjerate ima ugovor 2 godine podebljan prije 4 mjeseca , pune 2 godine plate. Ako kaže da neće da se odrekne vi mu to morate isplatiti , sumnjam da će njega neko kupit, ili da će raskinut na svoju štetu ugovor.Riquelme1921 je napisao/la: ↑11 jul 2025, 14:49Kako nas je to zavalio? Nemaš pojma šta se desilo.fks74 je napisao/la: ↑11 jul 2025, 12:30Kao što vrli virto reče, zavalio ih pitar pravo.jurisicduska je napisao/la: ↑11 jul 2025, 12:16
Neće on vise nastupati za željezničar bar kako sad stvari stoje možda se i promijeni , Velež ja mislim da čeka u redu a i Posusje se interesuje.
Produžili su mu ugovor u februaru, smatrali ga najboljim igračem poslije Jabera, sumnjam sad da će se on odreći bas ugovora do 2027 sto ima i rec halal vam bilo.
Što se mene tiče neka nam uzme svaku marku ako ga otjeramo. Nije Samir kriv što ga Adžem ne miriše bez razloga i što ima dvostruke aršine.jurisicduska je napisao/la: ↑11 jul 2025, 15:10Ma vise čovjek misli ovo finansijski. Ako ga fkt otjerate ima ugovor 2 godine podebljan prije 4 mjeseca , pune 2 godine plate. Ako kaže da neće da se odrekne vi mu to morate isplatiti , sumnjam da će njega neko kupit, ili da će raskinut na svoju štetu ugovor.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], mosarajvosa83 i 12 gostiju.