Nodi blamiras se kolega. Da ovaj selektor nije menadzerski potrcko kao sto jeste nijedan od ovih amatera pafosa, astane, osjeka I slicnih ne bi prismrdio repci. Ne bi bili no medzu 50 kandidata za poziv. Lagumdzija je sinoc odigrao dobro protiv poluamaterske ekipe koja ni u nasoj ligi ne bi bila u vrhu.NoDi80 je napisao/la: ↑11 jul 2025, 20:34Nije se vidio protiv Veleza , Zeljkovic i Ovcina ga pojeli u dvije utakmice i nedugo nakon toga otjeran je iz Aeka
Eto igraci Astane, Pafosa, Orenburga, Nekog turskog spora vam igracine
Izgleda po vama sve lige bolje od nase i svaki igrac koji ne igra nasu ligu je igracina i za repke
A kontradiktornost vasa se pokazala na Zoloticu koji vam je kao smijesan igrac, jer je igrao u Casa Pia
Sjecam ste danima ste jeli **** o Casa Pia
Necu vise spamati, vrijeme ce sve reci
Meni Lagumdzija trenutno izgleda prestrasno i ono sinoc sto je odigrao je bolje nego sto sam ikad vidio od Sunjic, Basic, Tahirovic i slicnih
Vi fanatici bh klubova ste toliko zasljepljeni SA tom ljubavlju prema klubu da vi jednostavno niste u stanju da racionalno analizirate I shvatite koliko je nizak nivo fudbala koji SE igra u nasoj ligi. Covjece bozji jel tebi jasno da bi ovi gore navedeni poluamateri pafosa, astane itd bili zacimentirani u prvoj postavi svakog naseg kluba.
Hrvatski klubovi osim dinama nisu u stanju da prodzu 2 pretkola konferencije I to vec nekoliko godina. Otpatci tih klubova poput Sosica ( decko Nije mogao ni do klupe u nikad gorem hajduku) SU redovno najbolji igraci u nasoj ligi. Pogledaj sinoc onog pejica, lik 23 godine dosao iz druge lige hnl gdje Nije bio standardan I on je prva postava u zelji. Ili onaj Erick, lik igrao u petoj ligi u Brazilu u zelji je standardan.
Armin hodzic je bio Puno bolji igrac od lagumdzije I eno ga nakon 2 godine nemoze u hebenoj turskoj cvajti da se zadrzi.
Sjecas SE Kako si pitari gurali benju Tatara , dosao do repke cak odigrao 2 pasa I pitarski pateticari ga hvalili na sva usta. Eno GA u Sligi iz doboja. Covjece amaterski klubovi iz Andorre koja ima stanovnika ko dobrinja trpaju nase klubove iz vrha vec 2 godine zaredom. Mene bi Bilo sramota spominjati bh ligu u kontekstu repke.