Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

jasmin10
Kontakt:

Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Post Postao/la jasmin10 » 11 jul 2025, 20:22

Tanković bi u Želji bio Messi.
Čuj otpadak Hajduka, Madzid Šosić kapiten i najbolji igrac. :rol:

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 11 jul 2025, 20:34

jasmin10 je napisao/la:
11 jul 2025, 20:22
Nije se vidio protiv Veleza , Zeljkovic i Ovcina ga pojeli u dvije utakmice i nedugo nakon toga otjeran je iz Aeka
Eto igraci Astane, Pafosa, Orenburga, Nekog turskog spora vam igracine
Izgleda po vama sve lige bolje od nase i svaki igrac koji ne igra nasu ligu je igracina i za repke
A kontradiktornost vasa se pokazala na Zoloticu koji vam je kao smijesan igrac, jer je igrao u Casa Pia
Sjecam ste danima ste jeli **** o Casa Pia
Necu vise spamati, vrijeme ce sve reci
Meni Lagumdzija trenutno izgleda prestrasno i ono sinoc sto je odigrao je bolje nego sto sam ikad vidio od Sunjic, Basic, Tahirovic i slicnih
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 11 jul 2025, 20:54

Došao papak ruke u dzepovima, polupijan na stadion.
Niko ga ne ferma ni 5%
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Diadora
Kontakt:

Post Postao/la Diadora » 11 jul 2025, 21:35

NoDi80 je napisao/la:
11 jul 2025, 20:34
jasmin10 je napisao/la:
Nije se vidio protiv Veleza , Zeljkovic i Ovcina ga pojeli u dvije utakmice i nedugo nakon toga otjeran je iz Aeka
Izgleda po vama sve lige bolje od nase i svaki igrac koji ne igra nasu ligu je igracina i za repke
A kontradiktornost vasa se pokazala na Zoloticu koji vam je kao smijesan igrac, jer je igrao u Casa Pia
Meni Lagumdzija trenutno izgleda prestrasno i ono sinoc sto je odigrao je bolje nego sto sam ikad vidio od Sunjic, Basic, Tahirovic i slicnih
Nodi blamiras se kolega. Da ovaj selektor nije menadzerski potrcko kao sto jeste nijedan od ovih amatera pafosa, astane, osjeka I slicnih ne bi prismrdio repci. Ne bi bili no medzu 50 kandidata za poziv. Lagumdzija je sinoc odigrao dobro protiv poluamaterske ekipe koja ni u nasoj ligi ne bi bila u vrhu.

Vi fanatici bh klubova ste toliko zasljepljeni SA tom ljubavlju prema klubu da vi jednostavno niste u stanju da racionalno analizirate I shvatite koliko je nizak nivo fudbala koji SE igra u nasoj ligi. Covjece bozji jel tebi jasno da bi ovi gore navedeni poluamateri pafosa, astane itd bili zacimentirani u prvoj postavi svakog naseg kluba.

Hrvatski klubovi osim dinama nisu u stanju da prodzu 2 pretkola konferencije I to vec nekoliko godina. Otpatci tih klubova poput Sosica ( decko Nije mogao ni do klupe u nikad gorem hajduku) SU redovno najbolji igraci u nasoj ligi. Pogledaj sinoc onog pejica, lik 23 godine dosao iz druge lige hnl gdje Nije bio standardan I on je prva postava u zelji. Ili onaj Erick, lik igrao u petoj ligi u Brazilu u zelji je standardan.

Armin hodzic je bio Puno bolji igrac od lagumdzije I eno ga nakon 2 godine nemoze u hebenoj turskoj cvajti da se zadrzi.

Sjecas SE Kako si pitari gurali benju Tatara , dosao do repke cak odigrao 2 pasa I pitarski pateticari ga hvalili na sva usta. Eno GA u Sligi iz doboja. Covjece amaterski klubovi iz Andorre koja ima stanovnika ko dobrinja trpaju nase klubove iz vrha vec 2 godine zaredom. Mene bi Bilo sramota spominjati bh ligu u kontekstu repke.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 11 jul 2025, 22:24

Diadora je napisao/la:
11 jul 2025, 21:35
NoDi80 je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:
Nodi blamiras se kolega. Da ovaj selektor nije menadzerski potrcko kao sto jeste nijedan od ovih amatera pafosa, astane, osjeka I slicnih ne bi prismrdio repci. Ne bi bili no medzu 50 kandidata za poziv. Lagumdzija je sinoc odigrao dobro protiv poluamaterske ekipe koja ni u nasoj ligi ne bi bila u vrhu.

Vi fanatici bh klubova ste toliko zasljepljeni SA tom ljubavlju prema klubu da vi jednostavno niste u stanju da racionalno analizirate I shvatite koliko je nizak nivo fudbala koji SE igra u nasoj ligi. Covjece bozji jel tebi jasno da bi ovi gore navedeni poluamateri pafosa, astane itd bili zacimentirani u prvoj postavi svakog naseg kluba.

Hrvatski klubovi osim dinama nisu u stanju da prodzu 2 pretkola konferencije I to vec nekoliko godina. Otpatci tih klubova poput Sosica ( decko Nije mogao ni do klupe u nikad gorem hajduku) SU redovno najbolji igraci u nasoj ligi. Pogledaj sinoc onog pejica, lik 23 godine dosao iz druge lige hnl gdje Nije bio standardan I on je prva postava u zelji. Ili onaj Erick, lik igrao u petoj ligi u Brazilu u zelji je standardan.

Armin hodzic je bio Puno bolji igrac od lagumdzije I eno ga nakon 2 godine nemoze u hebenoj turskoj cvajti da se zadrzi.

Sjecas SE Kako si pitari gurali benju Tatara , dosao do repke cak odigrao 2 pasa I pitarski pateticari ga hvalili na sva usta. Eno GA u Sligi iz doboja. Covjece amaterski klubovi iz Andorre koja ima stanovnika ko dobrinja trpaju nase klubove iz vrha vec 2 godine zaredom. Mene bi Bilo sramota spominjati bh ligu u kontekstu repke.

Haha cuj blamiram, a sve sto si napisao i ja sam govorio
Govorio sam da ne treba da se zovu igraci nase lige, ali uvijek ie bilo pojedinaca koji mogu biti na spisku
Moja poenta svega je da je bolje da se zovnu dva, tri mlada igraca iz nase lige nego dva, tri polovnjaka iz Kiparske, Turske,Rusije, Kazahstana, Srbije, Hrvatske…
Ne znam sta vi gledate godinu dvije, jer Lagumdzija je prestrasan igrac
Nije ovo njegova prva utakmica u kojoj je pokazao nesto posebno
Kad pricamo generalno o nasoj ligi, nasa liga je iznjedrila bolje igrace nego mnoge Europske lige
Dzeko, Modric obojica poceli seniorski fudbal u nasoj ligi
Turska moze sanjati takve igrace
Sucic iz nase lige, Kulenovic iz nase lige, Vasilj iz iz nase lige…
Stevanovic iz nase lige pisa Svicarsku, Visca Tursku ligu o cemu pricamo
Kod nas ima potencijala, ali nema puno ljudstva da stancamo igrace i zato moramo kao Arapi poceti petero djece po porodici
Najgore meni od svega sto kad se spomene igrac Zelje nastane frka, a dok ovi ostali guraju igrae sve je ok
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Velizar
Kontakt:

Post Postao/la Velizar » 11 jul 2025, 22:34

Lagumdzija je hrvatski drzavljanin.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 11 jul 2025, 22:35

Ne znam stvarno kako si uspio dati plus Premier ligi zbog Dzeke i Modrica? Bruda, nijedan klub u nasoj ligi nije sposoban napraviti igraca od kojeg ce repka imati koristi u smislu da ti donesu rezultat i morate prestati da nas smarate se igracima iz nase lige, najvise sto mozemo dati je treci golman i cao. Dok ne legne neki plan o razvoju igraca kao sto su to uradile mnoge zemlje i dok ne prodje odredjen broj godina rada na tom planu ne bih pozivao nase momke.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 11 jul 2025, 22:36

Sheyi je napisao/la:
11 jul 2025, 22:35
Ne znam stvarno kako si uspio dati plus Premier ligi zbog Dzeke i Modrica? Bruda, nijedan klub u nasoj ligi nije sposoban napraviti igraca od kojeg ce repka imati koristi u smislu da ti donesu rezultat i morate prestati da nas smarate se igracima iz nase lige, najvise sto mozemo dati je treci golman i cao. Dok ne legne neki plan o razvoju igraca kao sto su to uradile mnoge zemlje i dok ne prodje odredjen broj godina rada na tom planu ne bih pozivao nase momke.
Vasilj jedan od najboljih golmana Bundeslige je iz nase lige
Kulenovic jedan od najboljih strijalaca Nizozemske lige je iz nase lige
Kome cu dati plus, nekoj ligi na Marsu?
Odakle si krenuli Barbarez, Salihamidzic, Bolic, Baljic?
Pali s Marsa?
Sucic pao s Marsa, Jovic pao s Marsa?
To su sve igraci iz BiH ili iz nase lige ili iz omladinaca nekog BH kluba
Memic bolji igrac nego vjeciti cvajtas Burnic
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Turo
Kontakt:

Post Postao/la Turo » 11 jul 2025, 22:39

Ti jednostavno ne razumiješ razliku. samo zato što je neko počeo kod nas ne znači da je liga napravila igrača.

lobiranje
Kontakt:

Post Postao/la lobiranje » 11 jul 2025, 22:42

NoDi80 je napisao/la:
11 jul 2025, 22:24
Diadora je napisao/la:
11 jul 2025, 21:35
NoDi80 je napisao/la:

Haha cuj blamiram, a sve sto si napisao i ja sam govorio
Govorio sam da ne treba da se zovu igraci nase lige, ali uvijek ie bilo pojedinaca koji mogu biti na spisku
Moja poenta svega je da je bolje da se zovnu dva, tri mlada igraca iz nase lige nego dva, tri polovnjaka iz Kiparske, Turske,Rusije, Kazahstana, Srbije, Hrvatske…
Ne znam sta vi gledate godinu dvije, jer Lagumdzija je prestrasan igrac
Nije ovo njegova prva utakmica u kojoj je pokazao nesto posebno
Kad pricamo generalno o nasoj ligi, nasa liga je iznjedrila bolje igrace nego mnoge Europske lige
Dzeko, Modric obojica poceli seniorski fudbal u nasoj ligi
Turska moze sanjati takve igrace
Sucic iz nase lige, Kulenovic iz nase lige, Vasilj iz iz nase lige…
Stevanovic iz nase lige pisa Svicarsku, Visca Tursku ligu o cemu pricamo
Kod nas ima potencijala, ali nema puno ljudstva da stancamo igrace i zato moramo kao Arapi poceti petero djece po porodici
Najgore meni od svega sto kad se spomene igrac Zelje nastane frka, a dok ovi ostali guraju igrae sve je ok
Hahahaha premijer liga iznjedrila Dzeku i Modrica? Druze bjezi od fudbala na kilometre

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 11 jul 2025, 22:42

Turo je napisao/la:
11 jul 2025, 22:39
Ti jednostavno ne razumiješ razliku. samo zato što je neko počeo kod nas ne znači da je liga napravila igrača.
To I govorim da treba da pravimo i da guramo svoje igrace
Koga je to npr Kiparska liga napravila da ima prednost?

Lobiranje normalno da je ih je Bh liga napravila
To Modric i Dzeko sami kazu, nema potrebe da negiras njihove rijeci
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 11 jul 2025, 22:48

NoDi80 je napisao/la:
11 jul 2025, 22:36
Sheyi je napisao/la:
11 jul 2025, 22:35
Vasilj jedan od najboljih golmana Bundeslige je iz nase lige
Kulenovic jedan od najboljih strijalaca Nizozemske lige je iz nase lige
Kome cu dati plus, nekoj ligi na Marsu?
Odakle si krenuli Barbarez, Salihamidzic, Bolic, Baljic?
Pali s Marsa?
Sucic pao s Marsa, Jovic pao s Marsa?
To su sve igraci iz BiH ili iz nase lige ili iz omladinaca nekog BH kluba
Memic bolji igrac nego vjeciti cvajtas Burnic
Ne da mi se porediti igraca sa igracem ne dobijamo nista nego fulamo temu.

Hajde da poguramo incijativu za nacionalni plan razvoja fudbalera, umjesto da gurate Muftica i slicne kao sto su npr. Norvezani odradili i kupe kajmak, a tek najbolje treba da dodje. Evo prvo osvrt glavnog kod njih za razvoj igraca:

https://www.fotball.no/barn-og-ungdom/l ... fa-betalt/

A evo ti i njihov cijeli plan sa milion detalja da citas satima sve mozes na nas prevesti. Ljudi su napravili plan i drze se toga.
https://www.fotball.no/barn-og-ungdom/l ... utvikling/
Toliko informacija ima na linku da bukvalno sve mozes prepisati i raditi po tome od djece do pubertetlija.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 11 jul 2025, 22:50

Kakve veze ima Salihamidzic sa našom ligom ? :rol:

Turo
Kontakt:

Post Postao/la Turo » 11 jul 2025, 22:50

Kakve to veze ima? Pafos je prvak lige koja je iznad Hrvatske i Srbije prema petogodišnjoj rang listi.na kraju krajeva, bitna je igra, a ne klub.

Džeko i Modrić su bili mladi igrači koji nisu bili ni blizu kvaliteta koji će kasnije postići.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 11 jul 2025, 22:54

Pa Dzeko i Modrić mogu biti odličan pokazatelj toga da ako ne odeš prije 20e da si amaterski igrac kakvi i igraju u našoj ligi. Čuj Lagumdžija iz Opatije, miks Pogbe i Busquetsa.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 11 jul 2025, 22:55

NoDi80 je napisao/la:
11 jul 2025, 22:42
Turo je napisao/la:

Mozda vise novca? Samim time mogu imati bolje igrace u svim klubovima. Dobro ti neko napisa, Basic i Sunjic bi 99,9% bili starteri u svakom nasem klubu. A sigurno bi bili najbolji veznjaci lige.

Da ne govorim o sudjenju. Eto vidi famozni Borac, nabise ih konobari i moleri. Da su bili prisebniji, mogli su im hladno uvaliti jos makar 2 gola sinoc.

Ovo o Dzeki i Modricu je cirkus. Modric odigrao sezonu u Mostaru. Zeljo jedva cekao da se rijesi Dzeke. Dali ga u Cesku za prvu ponudu koja je dosla. Dovoljno govori to da su mu dali nadimak sljivotres dok je bio u Zelji.

Ne mozes prizivati igraca u reprezentaciju na osnovu par utakmica u najsumnjivijoj ligi Evrope. Ovo sto se igra kod nas je drugi sport u odnosu na evropski fudbal. Da ne govorim o ostalim sporednim stvarima tipa ishrana, sportski zivot i slicno. Makar 50% igraca u ligi ga ni ne vodi.

Dok se iz korijena ne promijene stvari vezane za ligu, igrace, pa i klubove, ne treba zvati igrace iz lige i tacka.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 11 jul 2025, 23:14

DamirT je napisao/la:
11 jul 2025, 22:55
NoDi80 je napisao/la:
Turo je napisao/la:

Mozda vise novca? Samim time mogu imati bolje igrace u svim klubovima. Dobro ti neko napisa, Basic i Sunjic bi 99,9% bili starteri u svakom nasem klubu. A sigurno bi bili najbolji veznjaci lige.

Da ne govorim o sudjenju. Eto vidi famozni Borac, nabise ih konobari i moleri. Da su bili prisebniji, mogli su im hladno uvaliti jos makar 2 gola sinoc.

Ovo o Dzeki i Modricu je cirkus. Modric odigrao sezonu u Mostaru. Zeljo jedva cekao da se rijesi Dzeke. Dali ga u Cesku za prvu ponudu koja je dosla. Dovoljno govori to da su mu dali nadimak sljivotres dok je bio u Zelji.

Ne mozes prizivati igraca u reprezentaciju na osnovu par utakmica u najsumnjivijoj ligi Evrope. Ovo sto se igra kod nas je drugi sport u odnosu na evropski fudbal. Da ne govorim o ostalim sporednim stvarima tipa ishrana, sportski zivot i slicno. Makar 50% igraca u ligi ga ni ne vodi.

Dok se iz korijena ne promijene stvari vezane za ligu, igrace, pa i klubove, ne treba zvati igrace iz lige i tacka.
Mozda prije 2 godine, jer trenutno Sunjic bi bio klupa u Zelji

Tako pricate samo kad je igrac Zelje u pitanju
Sjecamo se Zolotica i Casa Pia, evo igra i Hadziahmetovic u Besiktasu
Jesu li to Pafos, Rijeka i slicni bolji klubovi od Hsv,Kolna, Hoffenheima?
Ako su to kriteriji sto ne igraju Tabakovic, Huseinbasic?
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 11 jul 2025, 23:25

NoDi80 je napisao/la:
11 jul 2025, 23:14
DamirT je napisao/la:
11 jul 2025, 22:55
NoDi80 je napisao/la:

Tako pricate samo kad je igrac Zelje u pitanju
Sjecamo se Zolotica i Casa Pia, evo igra i Hadziahmetovic u Besiktasu
Jesu li to Pafos, Rijeka i slicni bolji klubovi od Hsv,Kolna, Hoffenheima?
Ako su to kriteriji sto ne igraju Tabakovic, Huseinbasic?
Sunjic bi trenutno bio klupa u Zelji
Kako će Željo napravit Džeku kad niko nije vjerovao u tog istog Džeku... Plišek da nije bio u BiH u tom momentu,nikad Džeko ne bi postao to što je danas.
Željo je napravio dosta igrača od kojih je reprezentacija imala koristi i to niko ne spori ali Džeko je neka druga priča.
Jedva čekali da ga se kotarišu...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

Diadora
Kontakt:

Post Postao/la Diadora » 11 jul 2025, 23:28

Ljudi nekontaju da igranje I dominacija u nasoj ligi neznaci ama bas nista. Bilbija je otisao 3 puta kao najbolji igrac lige u hnl, korejsku ligu I Jos negdje( nesjecam se) I svaki put SE ekspresno vratio jer Nije mogao meda. Dzeko da je ostao Jos godinu u nasoj ligi igrao bi federalku vecinu vremena. Modric je u nasoj ligi igrao sa 17 godina bio najbolji igrac lige. Hadziahmetovic je kao junior sa 17 godina bio medzu boljim igracima u ligi. Zukanovic dogurao do serie a nakon sto je otisao iz nase lige u trecu ligu austrije, pa druga belgijska, pa prva I na kraju serija a.

U nasoj ligi nema plana, Nema strucnih ljudi dovoljno u omladinskim kategorijama, igraju babini sinovi, nema profesionalizma jer SU sitni interesi male grupe ljudi uvijek bitniji I iznad interesa klubova. Dodaj tome mahalsko shvatanje fudbala od strane mladih igraca I onda Nije ni cudo sto ti polovnjaci iz osrednjih srpskih I hrvatskih klubova dominiraju Ligom.

Nasim klubovima je postalo Norma da ispadaju od amatera iz malte, Andorre itd.

Uzmite najbolje domace igrace iz nase lige recimo, Sosic, kulasin, mujkic. Tesko da CE I jedan od njih dalje od turske lige.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 11 jul 2025, 23:31

Njima je Turska liga premija.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.