Ako pronađe djevojku i prestane čitati klix, to je to. Doktor ne treba.Masqareda je napisao/la: ↑12 jul 2025, 21:02Pronadji djevojku.RobertHrkac555 je napisao/la: ↑12 jul 2025, 20:23Meni mnogo znači što sam ovo podijelio ovdje s vama. Hvala svima na pomoći, mnogo mi znači![]()
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Sve je bolja opcija od odlaska psihologu.JackW je napisao/la: ↑12 jul 2025, 21:07Ako pronađe djevojku i prestane čitati klix, to je to. Doktor ne treba.Masqareda je napisao/la: ↑12 jul 2025, 21:02Pronadji djevojku.RobertHrkac555 je napisao/la: ↑12 jul 2025, 20:23Meni mnogo znači što sam ovo podijelio ovdje s vama. Hvala svima na pomoći, mnogo mi znači![]()

Odlazak psihologu je najbolja opcija

Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
- napoleon72
- Kontakt:
Zasto? Isto kad te boli zub pa stavljas rakiju i sodu bikarbonu, umjesto da odes zubaru.
Samo strucna pomoc, sta god da je u pitanju. Neko se dobro iskolovao da takve probleme rjesava ljudima.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Zubar uradi nesto konkretno i rijesi problem. Ovi supljatori uzimaju novac na naivnima.
Uostalom eto nas Rio je psiholog, a godinama kmecao na forumu i sebi nije mogao pomoci.
Uostalom eto nas Rio je psiholog, a godinama kmecao na forumu i sebi nije mogao pomoci.

Zadnja izmjena: Masqareda, dana/u 12 jul 2025, 21:35, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
Ni hirurg ne moze sam sebe operisati

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Sad mi pade na pamet onaj psiholog sto je mazno zensku liku pa bi drama. Kako se zvao?

Kakva crna djevojka. Nije iskljuceno da ubije nju i sebe. Depresija i anksioznost su zajebane stvariMasqareda je napisao/la: ↑12 jul 2025, 21:02Pronadji djevojku.RobertHrkac555 je napisao/la: ↑12 jul 2025, 20:23Meni mnogo znači što sam ovo podijelio ovdje s vama. Hvala svima na pomoći, mnogo mi znači![]()
- Marsal
- Kontakt:
Igrom slučaja poznajem dvije cure koje rade na odgovornim mjestima kao psiholozi. Jedna se karala za drogu, a druga je došla preko stranke i najveća je alapača, lično prisustvovao kad ismijava pacijente i njihove probleme. Yeah, radije bih se ubio nego otišao psihologu.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Drugo ste vi zenicaniMarsal je napisao/la: ↑12 jul 2025, 22:01Igrom slučaja poznajem dvije cure koje rade na odgovornim mjestima kao psiholozi. Jedna se karala za drogu, a druga je došla preko stranke i najveća je alapača, lično prisustvovao kad ismijava pacijente i njihove probleme. Yeah, radije bih se ubio nego otišao psihologu.
- VensanKasel
- Kontakt:
Kada sam imao 13-14 godina išao sam sportskom psihologu , meni je pomogao .Marsal je napisao/la: ↑12 jul 2025, 22:01Igrom slučaja poznajem dvije cure koje rade na odgovornim mjestima kao psiholozi. Jedna se karala za drogu, a druga je došla preko stranke i najveća je alapača, lično prisustvovao kad ismijava pacijente i njihove probleme. Yeah, radije bih se ubio nego otišao psihologu.
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- feniksptica
- Kontakt:
Izlijecen pacijent ne sluzi nicemu psihologu
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Samo duga setnja prirodom. Iskljuci mobitel i laganini upijaj planetu zemlju. Nemate pojma koliko planinski zrak utice na mozak i relaksaciju
Borovina...
Borovina...
- tutankamon1905
- Kontakt:
Mac sa dvije ostrice. Moze mu pomoc, ali poznavajuci danasnje djevojke sjebala bi ga jos viseTekashi je napisao/la: ↑12 jul 2025, 21:49Kakva crna djevojka. Nije iskljuceno da ubije nju i sebe. Depresija i anksioznost su zajebane stvariMasqareda je napisao/la: ↑12 jul 2025, 21:02Pronadji djevojku.RobertHrkac555 je napisao/la: ↑12 jul 2025, 20:23Meni mnogo znači što sam ovo podijelio ovdje s vama. Hvala svima na pomoći, mnogo mi znači![]()
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ja se malo zezam. Ne možeš očekivati od njega da promovise vodopade i slične stvari.Finn je napisao/la: ↑12 jul 2025, 16:45Možeš ti planirati koliko hoćeš, on i njegova ekipa na kraju odlučuju. Objasnio je choda kako fercera, domaćini predlažu, on i ekipa mu govore 'to može, to nećemo, to smo radili'. Dao mu je prijedlog stadion partizana ili ona dječija skakaonica, odabrao je skakaonicu. Fol je što sarajevo ništa ne nudi zanimljivo za contenta, bar ovog kakvog ovaj pravi. Plus je veliki problem što je sve bilo 5 do 12, vjerovatno se počelo dogovarati noć prije. I uz sve to, sve moraš spakovati u tri sata.
Debakl se morao desiti.
Lik budalesa i to je njegovoj publici zanimljivo. Bar koliko sam ja upratio sa klipova što je raja ovdje postavljala.
Vjerovatno bi njegovoj publici bilo zanimljivo da je skočio sa starog mosta u Mostaru (ako bi smio skočiti, naravno).
Zato mi je smiješna ova priča o reklamiranju cevabdzinica i neke picerije. Možda je bitno vlasnicima radi vlastitog ega da budu uzivo na videu koji gledaju milioni, ali pričati o reklami je meni smiješno. Baš je neki mali Jose Armando koji ima 12 godina i zivi u Mexicu, nakon gledanja videa iz Sarajeva, počeo skupljati pare da dodje na cevape u Sarajevo.
Isto kao i priča da ga je primio premijer Albanije i napravio odlicnu reklamu, pa će sad djeca od 10-ak godina pohrliti na ljetovanje u Albaniju, jer su dobili dobru reklamu od nekog Speeda.
Obzirom da mu je publika uglavnom neki maloljetnici, od kojih nema neke finansijske koristi, ništa mi nismo izgubili...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Jasta radi. Imam druga, pun para btw. Ljetovanje u Barceloni s djevojkom, sve divno krasno... Na kraju je polupao hotelsku sobu, djevojku vukao za kosu niz hodnik, a la Diddy. Eno ga pije terapiju i redovno posjecuje psihologa.tutankamon1905 je napisao/la: ↑12 jul 2025, 22:45Mac sa dvije ostrice. Moze mu pomoc, ali poznavajuci danasnje djevojke sjebala bi ga jos vise
Najednom prekipio jbt.
Djaba ti sve ako ne znas sta je problem. Sutra ce ga nesto opet trigerovati i tako ces napraviti problem i sebi i drugome. Ja sam zapisivao svoje slucajeve i trigere koji su dovodili do toga, i onda kad ih se nakupilo dosta trazio vezu medju njima, trazio ono sto me u dubini pogadja i nasao sam. Nasao sam i razloge zbog cega je to tako.
Sad kad primjetim formiranje atmosfere koja dovodi do trigera odreagujem prije nego se upali stres, strah, ocaj, briga, depresija...Najvise se sad u saobracaju treniram.
Sad kad primjetim formiranje atmosfere koja dovodi do trigera odreagujem prije nego se upali stres, strah, ocaj, briga, depresija...Najvise se sad u saobracaju treniram.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Uzeo neku lošu drogu, pa ga prenijelo...Tekashi je napisao/la: ↑12 jul 2025, 22:58Jasta radi. Imam druga, pun para btw. Ljetovanje u Barceloni s djevojkom, sve divno krasno... Na kraju je polupao hotelsku sobu, djevojku vukao za kosu niz hodnik, a la Diddy. Eno ga pije terapiju i redovno posjecuje psihologa.tutankamon1905 je napisao/la: ↑12 jul 2025, 22:45Mac sa dvije ostrice. Moze mu pomoc, ali poznavajuci danasnje djevojke sjebala bi ga jos vise
Najednom prekipio jbt.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Ne znam. Kazu sakama udarao u prozore jbt. Stravakraljttbvb je napisao/la: ↑12 jul 2025, 23:02Uzeo neku lošu drogu, pa ga prenijelo...Tekashi je napisao/la: ↑12 jul 2025, 22:58Jasta radi. Imam druga, pun para btw. Ljetovanje u Barceloni s djevojkom, sve divno krasno... Na kraju je polupao hotelsku sobu, djevojku vukao za kosu niz hodnik, a la Diddy. Eno ga pije terapiju i redovno posjecuje psihologa.tutankamon1905 je napisao/la: ↑12 jul 2025, 22:45
Mac sa dvije ostrice. Moze mu pomoc, ali poznavajuci danasnje djevojke sjebala bi ga jos vise
Najednom prekipio jbt.
Anksioznost izaziva takvu vrstu bijesa.
Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 12 jul 2025, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.