Iskontrolises smajli brigadu koja pri tom iznosi neistine i klevete i ja necu nikad prokomentarisat nista. Ti si druga prica imas normalne rezone nisi poremecen. Ovaj ima 10.000 potova i sigurno 8000 od tog direktno laze o mom klubu. Tik tak i tako to. Hajde da ne privatizujemo forum nisam tema ja ili bilo ko.Argentina je napisao/la: ↑12 jul 2025, 23:02Ja sam te more puta citira i ismijavao sto stalno Zelju komentarises. Ne mozes bez toga.jurisicduska je napisao/la: ↑12 jul 2025, 22:14Hajde ba izvadi 2 posta da nisu odgovor na knjigovođu i njegovu svitu. Prvo nemam 18 postova ukupno a od tih 18 je objasnajavanje sirovini da je sekundarna 5 i to je to.
Izvadi evo imas priliku. Pusti suplju. Jel i ovo o Zelji ?
Boli me ba kralju **** i za tebe i za zelju nego nece jedan Virtual poremeceni i jedan njegov potrcko srat po mom klubu bez reakcije .
Nemate odgovor na istine pa samo to znate pisat. Boli vas sto vas argumentima neko porazi svaki put kad pocnete izmisljat. I tebi nudim u pp kontakt da odemo na rucak veceru vise sam ja podrzao zeljeznicar nego ovi ovdje na forumu kad se sastave. Naravno ja placam.
Ako te boli briga za Zelju, onda prestani komentarisati i pisati postove i dijeliti informacije o Zelji. I to si vise ukljucen nego uposlenici kluba, jer dajea komentar na sve, opsjednutost![]()
Druga stvar bas suprotno napisao sam da ste pravo dobro igrali protiv slovenaca da je Adzem gospodin etc nego valjda to ne vidite. Pisao da se ne spominju mrtvi ljudi, cetnici etc. I nije ovo jer se branim ili jer me zaboli k za tvoje misljenje ili bilo kog od vas nego vidis ovog bolesnika konta da ga neko kopira. Zivi u Virtuelnom svijetu zarobljen. Boze sacuvaj vjeruj a vi kako hocete.