Ma da svakakobiljka99 je napisao/la: ↑13 jul 2025, 00:50U svakom slučaju korektniji i čistiji klub od Lištice. Više je praćen i tribine su mu pune za razliku od Pesarebrig je napisao/la: ↑12 jul 2025, 22:30Da, i izdaše se. Objavili da prodaju pun kapacitet. 4200 ulaznica. Sto ja tvrdim otkad su usli da lazu broj gledatelja. Al nebitno
S druge strane ne kontam čemu ova tekma osim financijske koristi? Ko da sam protiv sebe radis. Maltene svaki Posušak kojeg imam u kontaktima s obitelji ili ekipno objavio sliku u dresovima Hajduka. Znaci nece bit 2% ljudi koji za Posusje navijaju večeras
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Posušje nema navijače nego publiku tako da čisto sumnjam i na tih 2%. Utakmica je vjerovatno dogovorena zbog pritiska sponzora radi nekog podizanja imidža kluba i punih tribina a i financijska dobit je jako upitna jer ugostiti Hajduk nije nimalo jeftino i od tih ulaznica od 4200 teško da im je šta ostalo.brig je napisao/la: ↑12 jul 2025, 22:30Da, i izdaše se. Objavili da prodaju pun kapacitet. 4200 ulaznica. Sto ja tvrdim otkad su usli da lazu broj gledatelja. Al nebitno
S druge strane ne kontam čemu ova tekma osim financijske koristi? Ko da sam protiv sebe radis. Maltene svaki Posušak kojeg imam u kontaktima s obitelji ili ekipno objavio sliku u dresovima Hajduka. Znaci nece bit 2% ljudi koji za Posusje navijaju večeras
Gostovanje tih klubova po Hercegovini je surova realnost i bolna istina svim koji upravljaju lokalnim klubovima domaćinima.
Evo Zrinski je istu takvu blamažu doživio protiv Hajduka pa je morao pod pritiskom navijačke skupine odgoditi Dinamao da se ne bi desilo isto pišanje po tim momcima koji godinama prate klub i trude se da naprave nešto.
Sjeti se i praznog stadiona u Banja Luci na utakmici KL samo zato što je KK Partizan gostovao u Laktašima.
Meni je iskreno žao pojedinih navijača i istinskih sportskih radnika koji vole svoje lokalne klubove i trude se da naprave nešto i onda im se desi ovako nešto ali to je već politika i otvara druge teme a ne da mi se o tom..
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Ne znam što navijaju za Hajduk od stranih klubova. Isto im dođe i Hajduk i Real i Barcelona, nijedno nije lokalno, mogli su uspješniji klub probrat.
Grupa iznad svakog pojedinca.
- svrakino1921
- Kontakt:

Sarajevo bi u ljetnom prijelaznom roku moglo prodati kapitena i najboljeg igrača Giorgija Guliashvilija.
Navodno je interes za Gruzijca pokazao jedan klub iz MLS-a koji je spreman platiti 3,7 miliona dolara, što je otprilike 6,7 miliona KM. Prema istom izvoru postoji još zainteresovanih klubova, a izvjesno je da će kapiten Sarajeva igrati evropske utakmice.
Koju ovi koriste kursnu listu - koja je ovo banka
Izgleda kao i Pidro i onda povratak u Velež
- tutankamon1905
- Kontakt:
Sta je pogresno u obracunu i kursnoj listi, ako iskljucimo to da nece niko dat te pare
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Odi pa poslusaj podcast zadnji kod Marijana, jbga vi morate prodati Nalardina za 400-500k dok mi to glat odbijamo, to ti je tako kad si poloticki projekat al bice bolje.tutankamon1905 je napisao/la: ↑13 jul 2025, 10:32Sta je pogresno u obracunu i kursnoj listi, ako iskljucimo to da nece niko dat te pare
- svrakino1921
- Kontakt:
Vrijednost $tutankamon1905 je napisao/la: ↑13 jul 2025, 10:32Sta je pogresno u obracunu i kursnoj listi, ako iskljucimo to da nece niko dat te pare
Naravno ako isključimo to da mogu naštampat koliko hoce navcanica
Ono fazon Helenski traži milijardu i naštampaju i kažu izvoli brate
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Ažem 
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Drz'se turizma. To ti ide bolje. Toliko.svrakino1921 je napisao/la: ↑13 jul 2025, 10:42Vrijednost $tutankamon1905 je napisao/la: ↑13 jul 2025, 10:32Sta je pogresno u obracunu i kursnoj listi, ako iskljucimo to da nece niko dat te pare
Naravno ako isključimo to da mogu naštampat koliko hoce navcanica
Ono fazon Helenski traži milijardu i naštampaju i kažu izvoli brate
-
Antesportas9AP
- Kontakt:
Mamlaze glupi Nardin je iz Sarajeva otisao za 0 KM a iz Zrinjskog za 500 000 eura.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑13 jul 2025, 10:41Odi pa poslusaj podcast zadnji kod Marijana, jbga vi morate prodati Nalardina za 400-500k dok mi to glat odbijamo, to ti je tako kad si poloticki projekat al bice bolje.tutankamon1905 je napisao/la: ↑13 jul 2025, 10:32Sta je pogresno u obracunu i kursnoj listi, ako iskljucimo to da nece niko dat te pare
Tornjak bosanski
- svrakino1921
- Kontakt:
- LavoviGabela
- Kontakt:
Posusje - Split 1sat udaljenostiRiquelme1921 je napisao/la: ↑13 jul 2025, 09:24Ne znam što navijaju za Hajduk od stranih klubova. Isto im dođe i Hajduk i Real i Barcelona, nijedno nije lokalno, mogli su uspješniji klub probrat.
Koliko su udaljeni recimo Srebrenik-Sarajevo, puno veća udaljenost, a dolaze navijači navijati za FKZ.
S tim što idu gledati raspali Zeljeznicar, treba im spomenik dići
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Gluperdo hercegovacka,zato uzmemo na 2 transfera vise nego vi za 20, mislim kad prodate jednog igraca u 100 godina,inace nisi mi govorio ovo tornjak dok sam ti staru i seku ka.rao? Nije ni cudo sto vas hrvati nemogu ocimaAntesportas9AP je napisao/la: ↑13 jul 2025, 11:07Mamlaze glupi Nardin je iz Sarajeva otisao za 0 KM a iz Zrinjskog za 500 000 eura.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑13 jul 2025, 10:41Odi pa poslusaj podcast zadnji kod Marijana, jbga vi morate prodati Nalardina za 400-500k dok mi to glat odbijamo, to ti je tako kad si poloticki projekat al bice bolje.tutankamon1905 je napisao/la: ↑13 jul 2025, 10:32Sta je pogresno u obracunu i kursnoj listi, ako iskljucimo to da nece niko dat te pare
Tornjak bosanski![]()
![]()
![]()
-
19vendetta87
- Kontakt:
Raspravljas se sa najogranicenijim likom na forumuAntesportas9AP je napisao/la: ↑13 jul 2025, 11:07Mamlaze glupi Nardin je iz Sarajeva otisao za 0 KM a iz Zrinjskog za 500 000 eura.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑13 jul 2025, 10:41Odi pa poslusaj podcast zadnji kod Marijana, jbga vi morate prodati Nalardina za 400-500k dok mi to glat odbijamo, to ti je tako kad si poloticki projekat al bice bolje.tutankamon1905 je napisao/la: ↑13 jul 2025, 10:32Sta je pogresno u obracunu i kursnoj listi, ako iskljucimo to da nece niko dat te pare
Tornjak bosanski![]()
![]()
![]()
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
I sta vi imate od tih transfera. Odkad je mirvic dosao vi ste skoro minus 100 bodova iza zrinjskog u 4 sezone i osvojili ste jedan kup . Dok je zrinjski osvojio 3 titule i 2 kupa. Ja ih iskreno ne volim ali vi dok se hvalite milionima ljudi osvajaju sve redom. I za 20 godina nece se raspravljati ko je imao vece transfere nego ko je u tom periodu imao vise trofeja. Evo vi ste ove sezone digli ogromne transfere pa niste nikog konkretno doveli . Mamas mozda bude dobar ovo ostalo ne znam . Najvece ce vam pojacanje biti kad se gojkovic vrati sa povrede.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑13 jul 2025, 11:40Gluperdo hercegovacka,zato uzmemo na 2 transfera vise nego vi za 20, mislim kad prodate jednog igraca u 100 godina,inace nisi mi govorio ovo tornjak dok sam ti staru i seku ka.rao? Nije ni cudo sto vas hrvati nemogu ocimaAntesportas9AP je napisao/la: ↑13 jul 2025, 11:07Mamlaze glupi Nardin je iz Sarajeva otisao za 0 KM a iz Zrinjskog za 500 000 eura.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑13 jul 2025, 10:41
Odi pa poslusaj podcast zadnji kod Marijana, jbga vi morate prodati Nalardina za 400-500k dok mi to glat odbijamo, to ti je tako kad si poloticki projekat al bice bolje.
Tornjak bosanski![]()
![]()
![]()
![]()
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Osvojili smo 2 kupa,mada glupo je uopste pricati o titulama u ovoj ligi od kad je Vico tu. Pa eto skontaj sam sta nas klub ima od toga kad igrac ode za 4 mil ili kad ode u lige petice. Dovedite vi Ristovskog,Elezija i Banica onda da se nebi peglali. Kad vec pricas koga smo doveli mi vec imamo poslozenu ekipu i da niko nije dosao. Evo uzmimo vas za primjer,nit prodajete,nit osvajate a pojacavate se i dajete ogromne pare a jedva ste u evropu izasli,koji je vas cilj? Mozda osvojite i vi titulu kad vam bude dozvoljeno igracu da rukama ubacuje u gol i kad vam recimo Amidza bude sudio meceve kao sto Bandic sudi i slicni.Pact1921 je napisao/la: ↑13 jul 2025, 11:48I sta vi imate od tih transfera. Odkad je mirvic dosao vi ste skoro minus 100 bodova iza zrinjskog u 4 sezone i osvojili ste jedan kup . Dok je zrinjski osvojio 3 titule i 2 kupa. Ja ih iskreno ne volim ali vi dok se hvalite milionima ljudi osvajaju sve redom. I za 20 godina nece se raspravljati ko je imao vece transfere nego ko je u tom periodu imao vise trofeja. Evo vi ste ove sezone digli ogromne transfere pa niste nikog konkretno doveli . Mamas mozda bude dobar ovo ostalo ne znam . Najvece ce vam pojacanje biti kad se gojkovic vrati sa povrede.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑13 jul 2025, 11:40Gluperdo hercegovacka,zato uzmemo na 2 transfera vise nego vi za 20, mislim kad prodate jednog igraca u 100 godina,inace nisi mi govorio ovo tornjak dok sam ti staru i seku ka.rao? Nije ni cudo sto vas hrvati nemogu ocimaAntesportas9AP je napisao/la: ↑13 jul 2025, 11:07
Mamlaze glupi Nardin je iz Sarajeva otisao za 0 KM a iz Zrinjskog za 500 000 eura.
Tornjak bosanski![]()
![]()
![]()
![]()
-
RatoborniMrmot
- Kontakt:
Uspio si sam sebe da demantujes u istoj recenici, nema titula dok he Vico tu ( jer drzi savez ), ali je Sarajevo uzelo dva kupa. Prvi kup, finale u trening kampu u Zenick, protiv Borca koji uvede juniore da pucaju i promase penale sto se na kraju i dogodi. Drugi kup, dobiju vas u prvoj tekmi i onda napravite sklanjalicu oni vama u kupu i vi njima u liZi.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑13 jul 2025, 11:51Osvojili smo 2 kupa,mada glupo je uopste pricati o titulama u ovoj ligi od kad je Vico tu. Pa eto skontaj sam sta nas klub ima od toga kad igrac ode za 4 mil ili kad ode u lige petice. Dovedite vi Ristovskog,Elezija i Banica onda da se nebi peglali. Kad vec pricas koga smo doveli mi vec imamo poslozenu ekipu i da niko nije dosao. Evo uzmimo vas za primjer,nit prodajete,nit osvajate a pojacavate se i dajete ogromne pare a jedva ste u evropu izasli,koji je vas cilj? Mozda osvojite i vi titulu kad vam bude dozvoljeno igracu da rukama ubacuje u gol i kad vam recimo Amidza bude sudio meceve kao sto Bandic sudi i slicni.Pact1921 je napisao/la: ↑13 jul 2025, 11:48I sta vi imate od tih transfera. Odkad je mirvic dosao vi ste skoro minus 100 bodova iza zrinjskog u 4 sezone i osvojili ste jedan kup . Dok je zrinjski osvojio 3 titule i 2 kupa. Ja ih iskreno ne volim ali vi dok se hvalite milionima ljudi osvajaju sve redom. I za 20 godina nece se raspravljati ko je imao vece transfere nego ko je u tom periodu imao vise trofeja. Evo vi ste ove sezone digli ogromne transfere pa niste nikog konkretno doveli . Mamas mozda bude dobar ovo ostalo ne znam . Najvece ce vam pojacanje biti kad se gojkovic vrati sa povrede.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑13 jul 2025, 11:40
Gluperdo hercegovacka,zato uzmemo na 2 transfera vise nego vi za 20, mislim kad prodate jednog igraca u 100 godina,inace nisi mi govorio ovo tornjak dok sam ti staru i seku ka.rao? Nije ni cudo sto vas hrvati nemogu ocima![]()
Kaze se Idi, odakle si, zivota timosarajvosa83 je napisao/la: ↑13 jul 2025, 10:41
Odi pa poslusaj podcast zadnji kod Marijana, jbga vi morate prodati Nalardina za 400-500k dok mi to glat odbijamo, to ti je tako kad si poloticki projekat al bice bolje.