Dobra duga lopta i bas je borben.hazarder je napisao/la: ↑13 jul 2025, 17:27Mislim da klub ne objavljuje dok' se svi papiri ne završe kako bi se izbjegla bruka ako se nešto u zadnjoj sekundi izjalovi.
Na insta se prati s Mirvićem i ukinuo je Bochum iz opisa ako to išta znači
Također nađoh ovaj njegov novi video s vimea kojeg nema na YT:
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Konačno neko da napiše. Hvala jarane hiljadu puta. Valjda ovo pročitaju oni koji trebaju pa ako ne shvataju opet pa opet pa opet pa opet, sve dok ne shvate.GalileoGalilei je napisao/la: ↑13 jul 2025, 14:41Jedino navijači na Balkanu beru brigu oko priprema i eksperimentisanja. Boli me qurac koga će izvesti, koju postavu će miksati, hoće li igrati 20 minuta jedni, 20 minuta drugi. Po vašoj logici, ako u prijateljskoj samo poreda prvih 11 koji će istrčati protiv Craiove, to je to prolazimo uz dobru igru. Pojma nemamo ni kako se vode treninzi, ni kako šta i koju liniju tima uigrava, šta mu je fokus, taktika, da li proba taktiku za odbranu, za kontra napad, presing itd.
Manite se već jednom palamuđenja i miješanja u rad svakome, pogotovo ovom čovjeku koji ima 15 godina iskustva, plus igračka karijera. Ne mogu da vjerujem kako ljudi sebi daju za pravo, steknem dojam da pišu Guardiola, Klopp i Enrique. Znam da je forum, znam da je napravljen za diskusiju, ali dajte malo neke pametne stvari, a ne da čitam kako je Paskalev qarina i da je zato stavio Beganovića, kako je Mlinarić zadnji vezni, hoće li biti 4-2-3-1 jer samo u toj varijanti mi prolazimo itd. Sjašite.
Može li nas bit' 20 000 protiv Universitatea?
-
EastMadness
- Kontakt:
-
Pitaristok
- Kontakt:
Da je Pape poslusao narod, ne bi napravio harakiri od sastava protiv Nigerije u Brazilu i Kipra kasnije u Zenici. Zbog njega smo ostali bez 1/8 finala SP i Eura 2016.Pitaristok je napisao/la: ↑13 jul 2025, 19:15Pape kad je bio selektor laže
Valja se meni boriti protiv 3 miliona selektora u bih
Da je Pape poslušao narod ne bi ni otišli na SP.Lucas je napisao/la: ↑13 jul 2025, 19:18Da je Pape poslusao narod, ne bi napravio harakiri od sastava protiv Nigerije u Brazilu i Kipra kasnije u Zenici. Zbog njega smo ostali bez 1/8 finala SP i Eura 2016.Pitaristok je napisao/la: ↑13 jul 2025, 19:15Pape kad je bio selektor laže
Valja se meni boriti protiv 3 miliona selektora u bih
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Ide i preko.EastMadness je napisao/la: ↑13 jul 2025, 19:10Moze sigurno. Dosta raje je kupilo karte bez ikakvog hajca
- JuricaSpindl
- Kontakt:
E cuj zadnja opomenaMaroonBjelave je napisao/la: ↑13 jul 2025, 12:22Ovo ti je zadnja opomena. Samo da znaš.Lucas je napisao/la: ↑13 jul 2025, 11:55Nesretna ti je mater, kad je rodila takvog idiota i maloumnika. Drži se svoje selendre i provincije i idi u 100 **** materinanapoleon72 je napisao/la: ↑13 jul 2025, 07:43
Cekamo svi tu famoznu 4-2-3-1 da covjek nadje smiraj. Ovako nesretnik luta forumskim limbom i pise o starim vremenima kad se znalo da je desetka - desetka, da svako igra svoju poziciju... bez eksperimenata...![]()
Covjek psihicki bolestan sa 10 profila ovdje i na fb, banujte ga vise yebo ga forum
Ma nema ga smisla banovat kad ima jos 10 profilaJuricaSpindl je napisao/la: ↑13 jul 2025, 19:36E cuj zadnja opomena![]()
![]()
![]()
Covjek psihicki bolestan sa 10 profila ovdje i na fb, banujte ga vise yebo ga forum
Nema potrebe sad rastezati tu pricu, ima zadnje upozorenje pred ban, a i lako je iskontrolisati novi account preko IP adrese...ubipara je napisao/la: ↑13 jul 2025, 19:38Ma nema ga smisla banovat kad ima jos 10 profilaJuricaSpindl je napisao/la: ↑13 jul 2025, 19:36E cuj zadnja opomena![]()
![]()
![]()
Covjek psihicki bolestan sa 10 profila ovdje i na fb, banujte ga vise yebo ga forum![]()
I molim vas bez tih epiteta, Jurice...
Kako vazi za njega, vazi i za ostale...
Zadnja izmjena: Vanja8, dana/u 13 jul 2025, 19:56, ukupno mijenjano 1 put.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
I tebi opomena zbog "stručnih" kvalifikacija.JuricaSpindl je napisao/la: ↑13 jul 2025, 19:36E cuj zadnja opomena![]()
![]()
![]()
Ponekad se Zekic gubi mora se priznati i u prvenstvu je imao lutanja,neka dobro razmisli sad za rumune ovo nam je sansa dok su i oni neuigrani imamo dobrih sansi,samo treba prave odabrati. 
-
HeavyBassBlues
- Kontakt:
Pozdrav, ja sam novi.
Šta napisati na početku, osim da se kod nas generalno svi svima petljaju u posao. Kako Zekiću, tako i tom mesaru. Kao da isti taj mesar ne dođe kući i ne žali se hanumi da mu je Zekić danas govorio kako da isječe bubrežnjak.
Suština je u podršci, jer kako mesar vidi gdje će zabiti nož, tako i Zekić vidi gdje će mu ko igrati i sigurno ima razloge za takve odluke.
Uglavnom, kao i svaki trener do sada, ima moju punu podršku. Ja, sa svoje strane, mogu obećati dolaske na utakmice, obnovu članske i kupovinu rekvizita iz fan-shopa.
A Zoran najbolje zna šta on sa svoje strane može obećati.
Šta napisati na početku, osim da se kod nas generalno svi svima petljaju u posao. Kako Zekiću, tako i tom mesaru. Kao da isti taj mesar ne dođe kući i ne žali se hanumi da mu je Zekić danas govorio kako da isječe bubrežnjak.
Suština je u podršci, jer kako mesar vidi gdje će zabiti nož, tako i Zekić vidi gdje će mu ko igrati i sigurno ima razloge za takve odluke.
Uglavnom, kao i svaki trener do sada, ima moju punu podršku. Ja, sa svoje strane, mogu obećati dolaske na utakmice, obnovu članske i kupovinu rekvizita iz fan-shopa.
A Zoran najbolje zna šta on sa svoje strane može obećati.
-
rimljanin90
- Kontakt:
Ne gubi se Zekic, jestel vi ljudi svjesni da se i drugi trener i njegova ekipa nesto pita u utakmici? Zekic moze gresku napraviti ali da se sad gubi, ne znam sta bi ti reko.
Ima i on jaki pritisak sa svih strana nije mu lako,razumim,nas klub je veliko breme,treba sad biti jak i stalozen vidjecemo kako ce se sve posloziti.rimljanin90 je napisao/la: ↑13 jul 2025, 20:03Ne gubi se Zekic, jestel vi ljudi svjesni da se i drugi trener i njegova ekipa nesto pita u utakmici? Zekic moze gresku napraviti ali da se sad gubi, ne znam sta bi ti reko.
-
rimljanin90
- Kontakt:
Daj nam trnavu yebem ih usta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.