FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ide li nam gullinza 6,7 mil vidjoh negdje ovu vjest, ali ne znam koga trazi?
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Mihael Mlinaric :
Koje su ambicije kluba u nadolazećoj sezoni?
Ambicije Sarajeva su uvijek visoke. Cilj je dupla kruna, a na nama je da se pripremimo na najbolji mogući način i da u svakoj utakmici idemo na pobjedu.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu.“
- napoleon72
- Kontakt:
Nista drug.pjankesarajevo je napisao/la: ↑13 jul 2025, 13:37Hebiga ja preletio, halalinapoleon72 je napisao/la: ↑13 jul 2025, 12:32Ja kralju Zekica podrzavam u svemu, a tako i u promjeni formacije. Meni su smijesni postovi tipa "kakva je ovo formacija, daj 4231". Em je ta formacija izumrla prije 10 godina u modernom fudbalu, em je formacija raspored igraca na papiru koji u praksi ima ucinka 10% na igru. Zekic je moderan trener koji zna sta hoce od ekipe, a u kojoj ce ih formaciji poredat je najmanje bitno.pjankesarajevo je napisao/la: ↑13 jul 2025, 12:02
Mozda Zekic zna nesto sto ti ne znas, jesi li o tome razmisljao?![]()
Tek sam nakon 2-3 citanja skontao da je ironija

Samo vjerovat strucnom stabu. Uzeo je kup uz najtezi moguci put do finala, u ligi je moglo mozda i bolje al su nas povrede kasapile, uz sudjenje. Cuj im primjedbe, puno eksperimentise. A Cali i Husrefu se yebavalo sve jer im se 5 dana prije utakmice znalo koga ce izvest i na koju poziciju. Eksperimentise i Guardiola, proba iznenadit u finalu bez DMFa pa fasuje, pa sta onda. To je trener, dio taktike, pokusavas nadmudrit protivnika. Neka nama Zorana i njegovih eksperimenata.

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- luckystrike
- Kontakt:
Jučer sa UTA Arad, gdje brani naš Iliev, 3 3 odigrali. Vodili 0 3 do 81. minute.luckystrike je napisao/la: ↑08 jul 2025, 22:26Neki dan su pobjedili MTK Budapest 1 0, a sad za vikend već igraju ligu te do utakmice s nama imaju i još jednu ligašku. Ako neko bude to već negdje uspio pogledati nek' nam javi na šta liče.luckystrike je napisao/la: ↑28 jun 2025, 20:35Craiova maloprije završila svoju prijateljsku s češkom Bohemijom 3 - 3. Vodili 1 - 3 do 86. minute.
-
- Kontakt:
Naravno, nego ovi retardi peru mozak. Nikad niko nije sistemski pokraden kao Sarajevo prethodne godine. Imali bi 2 remija u prvih 20 kola i 18 pobjeda da su sudili normalno.pjankesarajevo je napisao/la: ↑13 jul 2025, 13:51Koga to briga vidis da moras dobiti 100% tekmi da bi bio iza rezimskih klubova.jurisicduska je napisao/la: ↑13 jul 2025, 12:55
Ovako smo počeli prošlu godinu.
Nažalost Posusje i Siroki su nas pokrali i nismo imali 100% nakon 11 kola a ovaj derbi 1:1 smo također deklasirali željezničar.
E onda su odlučili da nas smire… počelo je protiv Posusja i nije nikad prestalo do Veleza na kraju.
Ali kad ovako pogledas rezultate, hebote kakav posao je ZZ napravio svaka mu cast![]()
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Mogli su izgubiti čini mi se.luckystrike je napisao/la: ↑13 jul 2025, 14:17Jučer sa UTA Arad, gdje brani naš Iliev, 3 3 odigrali. Vodili 0 3 do 81. minute.luckystrike je napisao/la: ↑08 jul 2025, 22:26Neki dan su pobjedili MTK Budapest 1 0, a sad za vikend već igraju ligu te do utakmice s nama imaju i još jednu ligašku. Ako neko bude to već negdje uspio pogledati nek' nam javi na šta liče.luckystrike je napisao/la: ↑28 jun 2025, 20:35Craiova maloprije završila svoju prijateljsku s češkom Bohemijom 3 - 3. Vodili 1 - 3 do 86. minute.
Što se tiče formacije samo 433 holding, jedan zadnji vezni i dvije osmice. U toj formaciji samo bi nam nedostajalo LW, ali pošto od toga nema ništa nema smisla ići dalje i kreirati formacije.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Ja da sam Ismir, on bi meni ostao minimum jos 2 prelazna i odrijesio bih kesu mangupski. Nadam se da to nas debeljuca osjeca.napoleon72 je napisao/la: ↑13 jul 2025, 14:14Nista drug.pjankesarajevo je napisao/la: ↑13 jul 2025, 13:37Hebiga ja preletio, halalinapoleon72 je napisao/la: ↑13 jul 2025, 12:32
Ja kralju Zekica podrzavam u svemu, a tako i u promjeni formacije. Meni su smijesni postovi tipa "kakva je ovo formacija, daj 4231". Em je ta formacija izumrla prije 10 godina u modernom fudbalu, em je formacija raspored igraca na papiru koji u praksi ima ucinka 10% na igru. Zekic je moderan trener koji zna sta hoce od ekipe, a u kojoj ce ih formaciji poredat je najmanje bitno.![]()
Tek sam nakon 2-3 citanja skontao da je ironija![]()
Samo vjerovat strucnom stabu. Uzeo je kup uz najtezi moguci put do finala, u ligi je moglo mozda i bolje al su nas povrede kasapile, uz sudjenje. Cuj im primjedbe, puno eksperimentise. A Cali i Husrefu se yebavalo sve jer im se 5 dana prije utakmice znalo koga ce izvest i na koju poziciju. Eksperimentise i Guardiola, proba iznenadit u finalu bez DMFa pa fasuje, pa sta onda. To je trener, dio taktike, pokusavas nadmudrit protivnika. Neka nama Zorana i njegovih eksperimenata.![]()
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
-
- Kontakt:
Pisao sam vec ranije i opet podvlacim:jurisicduska je napisao/la: ↑13 jul 2025, 14:19Naravno, nego ovi retardi peru mozak. Nikad niko nije sistemski pokraden kao Sarajevo prethodne godine. Imali bi 2 remija u prvih 20 kola i 18 pobjeda da su sudili normalno.pjankesarajevo je napisao/la: ↑13 jul 2025, 13:51Koga to briga vidis da moras dobiti 100% tekmi da bi bio iza rezimskih klubova.jurisicduska je napisao/la: ↑13 jul 2025, 12:55
Ovako smo počeli prošlu godinu.
Nažalost Posusje i Siroki su nas pokrali i nismo imali 100% nakon 11 kola a ovaj derbi 1:1 smo također deklasirali željezničar.
E onda su odlučili da nas smire… počelo je protiv Posusja i nije nikad prestalo do Veleza na kraju.
Ali kad ovako pogledas rezultate, hebote kakav posao je ZZ napravio svaka mu cast![]()
Svi znamo da ce nas sudije krast i ovu sezonu, jer smo prakticno najjaci klub u BiH. Ali neka, mislim da s time samo ubrzavaju nas rast i jacaju nam ekipu.
-
- Kontakt:
Nemoj nas tako dizati sace se negativci upaliti da smire situaciju i da nam kazu kako smo osrednji timpjankesarajevo je napisao/la: ↑13 jul 2025, 14:28Pisao sam vec ranije i opet podvlacim:jurisicduska je napisao/la: ↑13 jul 2025, 14:19Naravno, nego ovi retardi peru mozak. Nikad niko nije sistemski pokraden kao Sarajevo prethodne godine. Imali bi 2 remija u prvih 20 kola i 18 pobjeda da su sudili normalno.pjankesarajevo je napisao/la: ↑13 jul 2025, 13:51
Koga to briga vidis da moras dobiti 100% tekmi da bi bio iza rezimskih klubova.
Svi znamo da ce nas sudije krast i ovu sezonu, jer smo prakticno najjaci klub u BiH. Ali neka, mislim da s time samo ubrzavaju nas rast i jacaju nam ekipu.
-
- Kontakt:
To smo i pokazali sa direktn8m konkurentima gdje su nas ubijali sudjenjem. Popljuvali smo da sve rasprodajemo a mi produzili sa Gulijem i otisli Pavicic od bitnijih i donekle Lulic,dovedeni na svim pozicijama bolji igraci osim na poziciji Pavicica.pjankesarajevo je napisao/la: ↑13 jul 2025, 14:28Pisao sam vec ranije i opet podvlacim:jurisicduska je napisao/la: ↑13 jul 2025, 14:19Naravno, nego ovi retardi peru mozak. Nikad niko nije sistemski pokraden kao Sarajevo prethodne godine. Imali bi 2 remija u prvih 20 kola i 18 pobjeda da su sudili normalno.pjankesarajevo je napisao/la: ↑13 jul 2025, 13:51
Koga to briga vidis da moras dobiti 100% tekmi da bi bio iza rezimskih klubova.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Jedino navijači na Balkanu beru brigu oko priprema i eksperimentisanja. Boli me qurac koga će izvesti, koju postavu će miksati, hoće li igrati 20 minuta jedni, 20 minuta drugi. Po vašoj logici, ako u prijateljskoj samo poreda prvih 11 koji će istrčati protiv Craiove, to je to prolazimo uz dobru igru. Pojma nemamo ni kako se vode treninzi, ni kako šta i koju liniju tima uigrava, šta mu je fokus, taktika, da li proba taktiku za odbranu, za kontra napad, presing itd.
Manite se već jednom palamuđenja i miješanja u rad svakome, pogotovo ovom čovjeku koji ima 15 godina iskustva, plus igračka karijera. Ne mogu da vjerujem kako ljudi sebi daju za pravo, steknem dojam da pišu Guardiola, Klopp i Enrique. Znam da je forum, znam da je napravljen za diskusiju, ali dajte malo neke pametne stvari, a ne da čitam kako je Paskalev qarina i da je zato stavio Beganovića, kako je Mlinarić zadnji vezni, hoće li biti 4-2-3-1 jer samo u toj varijanti mi prolazimo itd. Sjašite.
Manite se već jednom palamuđenja i miješanja u rad svakome, pogotovo ovom čovjeku koji ima 15 godina iskustva, plus igračka karijera. Ne mogu da vjerujem kako ljudi sebi daju za pravo, steknem dojam da pišu Guardiola, Klopp i Enrique. Znam da je forum, znam da je napravljen za diskusiju, ali dajte malo neke pametne stvari, a ne da čitam kako je Paskalev qarina i da je zato stavio Beganovića, kako je Mlinarić zadnji vezni, hoće li biti 4-2-3-1 jer samo u toj varijanti mi prolazimo itd. Sjašite.
-
- Kontakt:
A tebe pa udaras na ponos ovim sto hoce da se anonimno cuje da nesto znaju, jer nemaju kome da pametuju / sa kime da diskutuju pa dodju ovdje. A pritom, ugasi ga napoleon ko kandilo.GalileoGalilei je napisao/la: ↑13 jul 2025, 14:41Jedino navijači na Balkanu beru brigu oko priprema i eksperimentisanja. Boli me qurac koga će izvesti, koju postavu će miksati, hoće li igrati 20 minuta jedni, 20 minuta drugi. Po vašoj logici, ako u prijateljskoj samo poreda prvih 11 koji će istrčati protiv Craiove, to je to prolazimo uz dobru igru. Pojma nemamo ni kako se vode treninzi, ni kako šta i koju liniju tima uigrava, šta mu je fokus, taktika, da li proba taktiku za odbranu, za kontra napad, presing itd.
Pustite covjeka da radi svoj posao, jer vi niste kompetentni prvo niko od vas nema ni A licencu a kamoli pro, drugo niko od vas nezna zasto ZZ radi neke stvari na PRIPREMNIM utakmicama, niko (99,9%) nezna kakva je situacija sa svim igracim u vidu povreda umora privatno (famelija transveri itd)
Takodje ebvo i ovaj fizioterapeut rece da nece ni bobanja ni Djordjevic bit spremni, odnosno da ce bubanja tek pocet trenirat u fulu posle prve utakmice sa rumunima..
ZZ je nadigran u 45 utamica koje je vodio jednom i to protiv zrinjskog na kosevu, gdje izgubio 0-1 i GDJE ZRINJSKI IMAO 21 dan odmora i utakmicu manje..
Takodje ebvo i ovaj fizioterapeut rece da nece ni bobanja ni Djordjevic bit spremni, odnosno da ce bubanja tek pocet trenirat u fulu posle prve utakmice sa rumunima..
ZZ je nadigran u 45 utamica koje je vodio jednom i to protiv zrinjskog na kosevu, gdje izgubio 0-1 i GDJE ZRINJSKI IMAO 21 dan odmora i utakmicu manje..
Šta se dešava sa Elezijem ako je već potpisao,zašto još uvijek nema zvanične potvrde od kluba?
Pa ne kaze dzaba Zekic ode u mesaru ljudi mu predlazu formaciju.
Pametnom dosta.

Pametnom dosta.
Jest vala, ugasio mepjankesarajevo je napisao/la: ↑13 jul 2025, 14:55A tebe pa udaras na ponos ovim sto hoce da se anonimno cuje da nesto znaju, jer nemaju kome da pametuju / sa kime da diskutuju pa dodju ovdje. A pritom, ugasi ga napoleon ko kandilo.GalileoGalilei je napisao/la: ↑13 jul 2025, 14:41Jedino navijači na Balkanu beru brigu oko priprema i eksperimentisanja. Boli me qurac koga će izvesti, koju postavu će miksati, hoće li igrati 20 minuta jedni, 20 minuta drugi. Po vašoj logici, ako u prijateljskoj samo poreda prvih 11 koji će istrčati protiv Craiove, to je to prolazimo uz dobru igru. Pojma nemamo ni kako se vode treninzi, ni kako šta i koju liniju tima uigrava, šta mu je fokus, taktika, da li proba taktiku za odbranu, za kontra napad, presing itd.

Lucas je napisao/la: ↑13 jul 2025, 16:35Jest vala, ugasio mepjankesarajevo je napisao/la: ↑13 jul 2025, 14:55A tebe pa udaras na ponos ovim sto hoce da se anonimno cuje da nesto znaju, jer nemaju kome da pametuju / sa kime da diskutuju pa dodju ovdje. A pritom, ugasi ga napoleon ko kandilo.GalileoGalilei je napisao/la: ↑13 jul 2025, 14:41Jedino navijači na Balkanu beru brigu oko priprema i eksperimentisanja. Boli me qurac koga će izvesti, koju postavu će miksati, hoće li igrati 20 minuta jedni, 20 minuta drugi. Po vašoj logici, ako u prijateljskoj samo poreda prvih 11 koji će istrčati protiv Craiove, to je to prolazimo uz dobru igru. Pojma nemamo ni kako se vode treninzi, ni kako šta i koju liniju tima uigrava, šta mu je fokus, taktika, da li proba taktiku za odbranu, za kontra napad, presing itd.
Manite se već jednom palamuđenja i miješanja u rad svakome, pogotovo ovom čovjeku koji ima 15 godina iskustva, plus igračka karijera. Ne mogu da vjerujem kako ljudi sebi daju za pravo, steknem dojam da pišu Guardiola, Klopp i Enrique. Znam da je forum, znam da je napravljen za diskusiju, ali dajte malo neke pametne stvari, a ne da čitam kako je Paskalev qarina i da je zato stavio Beganovića, kako je Mlinarić zadnji vezni, hoće li biti 4-2-3-1 jer samo u toj varijanti mi prolazimo itd. Sjašite.Stvar je u tome što ja nemam živaca, da bi svakoj ublehi odgovarao, sprženi su mi u ratu, krijuci se nepune 4 godine po podrumima u najboljim godinama u svom gradu. Znaš koliko ja bendam tebe, Napoleona i slicne papke i provincijalce ovdje, mogu ti otac biti. Idi iskoristi ovaj raspust kako treba, brzo ce septembar.

I mene zanima, je li zapelo negdje ili ?
Bilo bi steta, odlican igrac.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Možda ga kriju, ko onda Letića 

Bices iskljucen Ako nastavis psovati I vrijedjati forumase.Lucas je napisao/la: ↑13 jul 2025, 11:55Nesretna ti je mater, kad je rodila takvog idiota i maloumnika. Drži se svoje selendre i provincije i idi u 100 **** materinanapoleon72 je napisao/la: ↑13 jul 2025, 07:43Cekamo svi tu famoznu 4-2-3-1 da covjek nadje smiraj. Ovako nesretnik luta forumskim limbom i pise o starim vremenima kad se znalo da je desetka - desetka, da svako igra svoju poziciju... bez eksperimenata...![]()
Sve se može reci i bez toga.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, amypitar, Google Adsense [Bot], Proximic, rimljanin90, Rule_hz, SamoDaKazeem, sekac, Tatamata1946 i 61 gost.