FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
83
53%
Prolazak u Play off
30
19%
Grupnu fazu
45
28%

Ukupno glasova: 158

KosevoZove
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la KosevoZove » 13 jul 2025, 14:01

Ide li nam gullinza 6,7 mil vidjoh negdje ovu vjest, ali ne znam koga trazi?
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻

nedimmmm1337
Kontakt:

Post Postao/la nedimmmm1337 » 13 jul 2025, 14:05

Mihael Mlinaric :
Koje su ambicije kluba u nadolazećoj sezoni?

Ambicije Sarajeva su uvijek visoke. Cilj je dupla kruna, a na nama je da se pripremimo na najbolji mogući način i da u svakoj utakmici idemo na pobjedu.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu.“

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 13 jul 2025, 14:14

pjankesarajevo je napisao/la:
13 jul 2025, 13:37
napoleon72 je napisao/la:
13 jul 2025, 12:32
13 jul 2025, 12:02

Mozda Zekic zna nesto sto ti ne znas, jesi li o tome razmisljao?
Ja kralju Zekica podrzavam u svemu, a tako i u promjeni formacije. Meni su smijesni postovi tipa "kakva je ovo formacija, daj 4231". Em je ta formacija izumrla prije 10 godina u modernom fudbalu, em je formacija raspored igraca na papiru koji u praksi ima ucinka 10% na igru. Zekic je moderan trener koji zna sta hoce od ekipe, a u kojoj ce ih formaciji poredat je najmanje bitno.
Hebiga ja preletio, halali :bow:

Tek sam nakon 2-3 citanja skontao da je ironija
Nista drug. :thumbup:
Samo vjerovat strucnom stabu. Uzeo je kup uz najtezi moguci put do finala, u ligi je moglo mozda i bolje al su nas povrede kasapile, uz sudjenje. Cuj im primjedbe, puno eksperimentise. A Cali i Husrefu se yebavalo sve jer im se 5 dana prije utakmice znalo koga ce izvest i na koju poziciju. Eksperimentise i Guardiola, proba iznenadit u finalu bez DMFa pa fasuje, pa sta onda. To je trener, dio taktike, pokusavas nadmudrit protivnika. Neka nama Zorana i njegovih eksperimenata. :bih:
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 13 jul 2025, 14:17

luckystrike je napisao/la:
08 jul 2025, 22:26
28 jun 2025, 20:35
Craiova maloprije završila svoju prijateljsku s češkom Bohemijom 3 - 3. Vodili 1 - 3 do 86. minute.
Neki dan su pobjedili MTK Budapest 1 0, a sad za vikend već igraju ligu te do utakmice s nama imaju i još jednu ligašku. Ako neko bude to već negdje uspio pogledati nek' nam javi na šta liče.
Jučer sa UTA Arad, gdje brani naš Iliev, 3 3 odigrali. Vodili 0 3 do 81. minute.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 13 jul 2025, 14:19

13 jul 2025, 13:51
jurisicduska je napisao/la:
13 jul 2025, 12:55
slika

Ovako smo počeli prošlu godinu.
Nažalost Posusje i Siroki su nas pokrali i nismo imali 100% nakon 11 kola a ovaj derbi 1:1 smo također deklasirali željezničar.
E onda su odlučili da nas smire… počelo je protiv Posusja i nije nikad prestalo do Veleza na kraju.
Koga to briga vidis da moras dobiti 100% tekmi da bi bio iza rezimskih klubova.

Ali kad ovako pogledas rezultate, hebote kakav posao je ZZ napravio svaka mu cast :tokralju:
Naravno, nego ovi retardi peru mozak. Nikad niko nije sistemski pokraden kao Sarajevo prethodne godine. Imali bi 2 remija u prvih 20 kola i 18 pobjeda da su sudili normalno.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 13 jul 2025, 14:25

13 jul 2025, 14:17
08 jul 2025, 22:26
28 jun 2025, 20:35
Craiova maloprije završila svoju prijateljsku s češkom Bohemijom 3 - 3. Vodili 1 - 3 do 86. minute.
Neki dan su pobjedili MTK Budapest 1 0, a sad za vikend već igraju ligu te do utakmice s nama imaju i još jednu ligašku. Ako neko bude to već negdje uspio pogledati nek' nam javi na šta liče.
Jučer sa UTA Arad, gdje brani naš Iliev, 3 3 odigrali. Vodili 0 3 do 81. minute.
Mogli su izgubiti čini mi se.

Što se tiče formacije samo 433 holding, jedan zadnji vezni i dvije osmice. U toj formaciji samo bi nam nedostajalo LW, ali pošto od toga nema ništa nema smisla ići dalje i kreirati formacije.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 13 jul 2025, 14:26

13 jul 2025, 14:14
13 jul 2025, 13:37
13 jul 2025, 12:32

Ja kralju Zekica podrzavam u svemu, a tako i u promjeni formacije. Meni su smijesni postovi tipa "kakva je ovo formacija, daj 4231". Em je ta formacija izumrla prije 10 godina u modernom fudbalu, em je formacija raspored igraca na papiru koji u praksi ima ucinka 10% na igru. Zekic je moderan trener koji zna sta hoce od ekipe, a u kojoj ce ih formaciji poredat je najmanje bitno.
Hebiga ja preletio, halali :bow:

Tek sam nakon 2-3 citanja skontao da je ironija
Nista drug. :thumbup:
Samo vjerovat strucnom stabu. Uzeo je kup uz najtezi moguci put do finala, u ligi je moglo mozda i bolje al su nas povrede kasapile, uz sudjenje. Cuj im primjedbe, puno eksperimentise. A Cali i Husrefu se yebavalo sve jer im se 5 dana prije utakmice znalo koga ce izvest i na koju poziciju. Eksperimentise i Guardiola, proba iznenadit u finalu bez DMFa pa fasuje, pa sta onda. To je trener, dio taktike, pokusavas nadmudrit protivnika. Neka nama Zorana i njegovih eksperimenata. :bih:
Ja da sam Ismir, on bi meni ostao minimum jos 2 prelazna i odrijesio bih kesu mangupski. Nadam se da to nas debeljuca osjeca.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 13 jul 2025, 14:28

13 jul 2025, 14:19
13 jul 2025, 12:55
slika

Ovako smo počeli prošlu godinu.
Nažalost Posusje i Siroki su nas pokrali i nismo imali 100% nakon 11 kola a ovaj derbi 1:1 smo također deklasirali željezničar.
E onda su odlučili da nas smire… počelo je protiv Posusja i nije nikad prestalo do Veleza na kraju.

Ali kad ovako pogledas rezultate, hebote kakav posao je ZZ napravio svaka mu cast :tokralju:
Naravno, nego ovi retardi peru mozak. Nikad niko nije sistemski pokraden kao Sarajevo prethodne godine. Imali bi 2 remija u prvih 20 kola i 18 pobjeda da su sudili normalno.
Pisao sam vec ranije i opet podvlacim:

Svi znamo da ce nas sudije krast i ovu sezonu, jer smo prakticno najjaci klub u BiH. Ali neka, mislim da s time samo ubrzavaju nas rast i jacaju nam ekipu.

rimljanin90
Kontakt:

Post Postao/la rimljanin90 » 13 jul 2025, 14:34

13 jul 2025, 14:28

Svi znamo da ce nas sudije krast i ovu sezonu, jer smo prakticno najjaci klub u BiH. Ali neka, mislim da s time samo ubrzavaju nas rast i jacaju nam ekipu.
Nemoj nas tako dizati sace se negativci upaliti da smire situaciju i da nam kazu kako smo osrednji tim

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 13 jul 2025, 14:41

13 jul 2025, 14:28

To smo i pokazali sa direktn8m konkurentima gdje su nas ubijali sudjenjem. Popljuvali smo da sve rasprodajemo a mi produzili sa Gulijem i otisli Pavicic od bitnijih i donekle Lulic,dovedeni na svim pozicijama bolji igraci osim na poziciji Pavicica.

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 13 jul 2025, 14:41

Jedino navijači na Balkanu beru brigu oko priprema i eksperimentisanja. Boli me qurac koga će izvesti, koju postavu će miksati, hoće li igrati 20 minuta jedni, 20 minuta drugi. Po vašoj logici, ako u prijateljskoj samo poreda prvih 11 koji će istrčati protiv Craiove, to je to prolazimo uz dobru igru. Pojma nemamo ni kako se vode treninzi, ni kako šta i koju liniju tima uigrava, šta mu je fokus, taktika, da li proba taktiku za odbranu, za kontra napad, presing itd.

Manite se već jednom palamuđenja i miješanja u rad svakome, pogotovo ovom čovjeku koji ima 15 godina iskustva, plus igračka karijera. Ne mogu da vjerujem kako ljudi sebi daju za pravo, steknem dojam da pišu Guardiola, Klopp i Enrique. Znam da je forum, znam da je napravljen za diskusiju, ali dajte malo neke pametne stvari, a ne da čitam kako je Paskalev qarina i da je zato stavio Beganovića, kako je Mlinarić zadnji vezni, hoće li biti 4-2-3-1 jer samo u toj varijanti mi prolazimo itd. Sjašite.

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 13 jul 2025, 14:55

GalileoGalilei je napisao/la:
13 jul 2025, 14:41
Jedino navijači na Balkanu beru brigu oko priprema i eksperimentisanja. Boli me qurac koga će izvesti, koju postavu će miksati, hoće li igrati 20 minuta jedni, 20 minuta drugi. Po vašoj logici, ako u prijateljskoj samo poreda prvih 11 koji će istrčati protiv Craiove, to je to prolazimo uz dobru igru. Pojma nemamo ni kako se vode treninzi, ni kako šta i koju liniju tima uigrava, šta mu je fokus, taktika, da li proba taktiku za odbranu, za kontra napad, presing itd.

Manite se već jednom palamuđenja i miješanja u rad svakome, pogotovo ovom čovjeku koji ima 15 godina iskustva, plus igračka karijera. Ne mogu da vjerujem kako ljudi sebi daju za pravo, steknem dojam da pišu Guardiola, Klopp i Enrique. Znam da je forum, znam da je napravljen za diskusiju, ali dajte malo neke pametne stvari, a ne da čitam kako je Paskalev qarina i da je zato stavio Beganovića, kako je Mlinarić zadnji vezni, hoće li biti 4-2-3-1 jer samo u toj varijanti mi prolazimo itd. Sjašite.
A tebe pa udaras na ponos ovim sto hoce da se anonimno cuje da nesto znaju, jer nemaju kome da pametuju / sa kime da diskutuju pa dodju ovdje. A pritom, ugasi ga napoleon ko kandilo.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 13 jul 2025, 16:00

Pustite covjeka da radi svoj posao, jer vi niste kompetentni prvo niko od vas nema ni A licencu a kamoli pro, drugo niko od vas nezna zasto ZZ radi neke stvari na PRIPREMNIM utakmicama, niko (99,9%) nezna kakva je situacija sa svim igracim u vidu povreda umora privatno (famelija transveri itd)

Takodje ebvo i ovaj fizioterapeut rece da nece ni bobanja ni Djordjevic bit spremni, odnosno da ce bubanja tek pocet trenirat u fulu posle prve utakmice sa rumunima..

ZZ je nadigran u 45 utamica koje je vodio jednom i to protiv zrinjskog na kosevu, gdje izgubio 0-1 i GDJE ZRINJSKI IMAO 21 dan odmora i utakmicu manje..

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 13 jul 2025, 16:04

Šta se dešava sa Elezijem ako je već potpisao,zašto još uvijek nema zvanične potvrde od kluba?

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 13 jul 2025, 16:16

Pa ne kaze dzaba Zekic ode u mesaru ljudi mu predlazu formaciju. :urnebes:
Pametnom dosta.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 13 jul 2025, 16:35

13 jul 2025, 14:55

A tebe pa udaras na ponos ovim sto hoce da se anonimno cuje da nesto znaju, jer nemaju kome da pametuju / sa kime da diskutuju pa dodju ovdje. A pritom, ugasi ga napoleon ko kandilo.
Jest vala, ugasio me :rol: Stvar je u tome što ja nemam živaca, da bi svakoj ublehi odgovarao, sprženi su mi u ratu, krijuci se nepune 4 godine po podrumima u najboljim godinama u svom gradu. Znaš koliko ja bendam tebe, Napoleona i slicne papke i provincijalce ovdje, mogu ti otac biti. Idi iskoristi ovaj raspust kako treba, brzo ce septembar.

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 13 jul 2025, 17:12

Lucas je napisao/la:
13 jul 2025, 16:35
13 jul 2025, 14:55

Jest vala, ugasio me :rol: Stvar je u tome što ja nemam živaca, da bi svakoj ublehi odgovarao, sprženi su mi u ratu, krijuci se nepune 4 godine po podrumima u najboljim godinama u svom gradu. Znaš koliko ja bendam tebe, Napoleona i slicne papke i provincijalce ovdje, mogu ti otac biti. Idi iskoristi ovaj raspust kako treba, brzo ce septembar.
:facepalm: :facepalm: :facepalm:

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 13 jul 2025, 17:15

visokohz je napisao/la:
13 jul 2025, 16:04
Šta se dešava sa Elezijem ako je već potpisao,zašto još uvijek nema zvanične potvrde od kluba?
I mene zanima, je li zapelo negdje ili ?
Bilo bi steta, odlican igrac.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 13 jul 2025, 17:18

Možda ga kriju, ko onda Letića :D

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 13 jul 2025, 17:22

Lucas je napisao/la:
13 jul 2025, 11:55
13 jul 2025, 07:43
alacious je napisao/la:
13 jul 2025, 00:18
Naletim nakon godinu dana, vidim situacija uredna, i dalje historicar glavni na temi, opet mu testiranje na prijateljskim ne valja

Tacno kao da nikad nisam ni prestao ulaziti na forum :mrgreen:
Cekamo svi tu famoznu 4-2-3-1 da covjek nadje smiraj. Ovako nesretnik luta forumskim limbom i pise o starim vremenima kad se znalo da je desetka - desetka, da svako igra svoju poziciju... bez eksperimenata...
Nesretna ti je mater, kad je rodila takvog idiota i maloumnika. Drži se svoje selendre i provincije i idi u 100 **** materina :rol:
Bices iskljucen Ako nastavis psovati I vrijedjati forumase.

Sve se može reci i bez toga.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, amypitar, Google Adsense [Bot], Proximic, rimljanin90, Rule_hz, SamoDaKazeem, sekac, Tatamata1946 i 61 gost.