To je Arsenal bruda community shield I te stvari.JayCatwright je napisao/la: ↑13 jul 2025, 21:58Chelsea je dokazani šampion nebitnih takmičenja, ništa čudno.
Znam da ti je krivo sto ovo Gledas uzivaj

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
To je Arsenal bruda community shield I te stvari.JayCatwright je napisao/la: ↑13 jul 2025, 21:58Chelsea je dokazani šampion nebitnih takmičenja, ništa čudno.
Jesul oni kupili učešće u ovom takmičenju ili šta ? Otkud oni tu u opšte, nebitni od prodaje kluba Ruske oligarhije.JayCatwright je napisao/la: ↑13 jul 2025, 21:58Chelsea je dokazani šampion nebitnih takmičenja, ništa čudno.
Ja I tvoja stara na moru na laptopu.JayCatwright je napisao/la: ↑13 jul 2025, 22:01ne gledam iskreno, ispratio na rezultatima, koja budala to gleda
Ja ne znam stvarno kako je Liverpool uspio ispasti od ovog PSG-a čovjeće pa još u osmini finala LŠ, al izgleda da nisu nešto jakiJayCatwright je napisao/la: ↑13 jul 2025, 21:58Chelsea je dokazani šampion nebitnih takmičenja, ništa čudno.
Neka još 45 minuta pa da osvetimo cijelu ligu.Pensioner26 je napisao/la: ↑13 jul 2025, 21:59Ah nisu baš srdačni
Sreća pa Chelsea nije imao u svojim rukama Salaha i De Bruynea, jbg to je fudbal.tiketoke je napisao/la: ↑13 jul 2025, 22:03navijači Citya (i ja sam) se trenutno grizemo za muda od muke.
Klub je u svojim redovima ostavio parmake i qrčine od igrača tipa : Foden, McAtee, Gundogan, Grealish i Bernardo
a u Chelsea poslali ovo NEPROCJENJIVO zlato
kakva greška u koracima, epska, za izučavanja.
Osvojis LP da bi se kvalifikovao, prvak 21, 22, 23 i 24(Zadnja 4 prvaka cini mi se)chily-rz je napisao/la: ↑13 jul 2025, 22:00Jesul oni kupili učešće u ovom takmičenju ili šta ? Otkud oni tu u opšte, nebitni od prodaje kluba Ruske oligarhije.JayCatwright je napisao/la: ↑13 jul 2025, 21:58Chelsea je dokazani šampion nebitnih takmičenja, ništa čudno.
Lingvista, ja se nadam da si i na ulici takvog agresivnog pristupa da pobereš koji zub ali sumnjam, tastatura huligan.
Lik ne zna Kako izgleda trofej LP…soxx je napisao/la: ↑13 jul 2025, 22:06Osvojis LP da bi se kvalifikovao, prvak 21, 22, 23 i 24(Zadnja 4 prvaka cini mi se)chily-rz je napisao/la: ↑13 jul 2025, 22:00Jesul oni kupili učešće u ovom takmičenju ili šta ? Otkud oni tu u opšte, nebitni od prodaje kluba Ruske oligarhije.JayCatwright je napisao/la: ↑13 jul 2025, 21:58Chelsea je dokazani šampion nebitnih takmičenja, ništa čudno.
Ne cudi me da fan arsenala to ne zna.
Ili preko uefa ranking liste sad neda mi se guglat kako sta.
Zanimljiv stil pisanja za nekog ko nema mamu, bravo buraz.wadethegreat je napisao/la: ↑13 jul 2025, 22:02Ja I tvoja stara na moru na laptopu.JayCatwright je napisao/la: ↑13 jul 2025, 22:01ne gledam iskreno, ispratio na rezultatima, koja budala to gleda
Evo zube je izvadila.
Kakav je xg zna li neko![]()
JayCatwright je napisao/la: ↑13 jul 2025, 21:58Chelsea je dokazani šampion nebitnih takmičenja, ništa čudno.
wadethegreat je napisao/la: ↑13 jul 2025, 22:02Ja I tvoja stara na moru na laptopu.JayCatwright je napisao/la: ↑13 jul 2025, 22:01ne gledam iskreno, ispratio na rezultatima, koja budala to gleda
Evo zube je izvadila.
Kakav je xg zna li neko![]()
Dva lika za mater zapinju ovdje, frustracije.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑13 jul 2025, 22:10Klub im igra finale, vode, umjesto da komentarišu utakmicu ili pojedine igrače sa iste, ovaj retard je napisao okruglo 6 postova o Arsenalu. Tobejarabbi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.