English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: English Premier League
ne gledam iskreno, ispratio na rezultatima, koja budala to gleda
- wadethegreat
- Kontakt:
Ja I tvoja stara na moru na laptopu.JayCatwright je napisao/la: ↑13 jul 2025, 22:01ne gledam iskreno, ispratio na rezultatima, koja budala to gleda
Evo zube je izvadila.
Kakav je xg zna li neko

Ja ne znam stvarno kako je Liverpool uspio ispasti od ovog PSG-a čovjeće pa još u osmini finala LŠ, al izgleda da nisu nešto jakiJayCatwright je napisao/la: ↑13 jul 2025, 21:58Chelsea je dokazani šampion nebitnih takmičenja, ništa čudno.

Neka još 45 minuta pa da osvetimo cijelu ligu.Pensioner26 je napisao/la: ↑13 jul 2025, 21:59Ah nisu baš srdačni
navijači Citya (i ja sam) se trenutno grizemo za muda od muke.
Klub je u svojim redovima ostavio parmake i qrčine od igrača tipa : Foden, McAtee, Gundogan, Grealish i Bernardo
a u Chelsea poslali ovo NEPROCJENJIVO zlato
kakva greška u koracima, epska, za izučavanja.
Klub je u svojim redovima ostavio parmake i qrčine od igrača tipa : Foden, McAtee, Gundogan, Grealish i Bernardo
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ovi i kad spavaju u snu spominju Arsenal, kakva sorta jbte.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Sreća pa Chelsea nije imao u svojim rukama Salaha i De Bruynea, jbg to je fudbal.tiketoke je napisao/la: ↑13 jul 2025, 22:03navijači Citya (i ja sam) se trenutno grizemo za muda od muke.
Osvojis LP da bi se kvalifikovao, prvak 21, 22, 23 i 24(Zadnja 4 prvaka cini mi se)chily-rz je napisao/la: ↑13 jul 2025, 22:00Jesul oni kupili učešće u ovom takmičenju ili šta ? Otkud oni tu u opšte, nebitni od prodaje kluba Ruske oligarhije.JayCatwright je napisao/la: ↑13 jul 2025, 21:58Chelsea je dokazani šampion nebitnih takmičenja, ništa čudno.
Ne cudi me da fan arsenala to ne zna.
Ili preko uefa ranking liste sad neda mi se guglat kako sta.
Lingvista, ja se nadam da si i na ulici takvog agresivnog pristupa da pobereš koji zub ali sumnjam, tastatura huligan.
- wadethegreat
- Kontakt:
Lik ne zna Kako izgleda trofej LP…soxx je napisao/la: ↑13 jul 2025, 22:06Osvojis LP da bi se kvalifikovao, prvak 21, 22, 23 i 24(Zadnja 4 prvaka cini mi se)chily-rz je napisao/la: ↑13 jul 2025, 22:00Jesul oni kupili učešće u ovom takmičenju ili šta ? Otkud oni tu u opšte, nebitni od prodaje kluba Ruske oligarhije.JayCatwright je napisao/la: ↑13 jul 2025, 21:58Chelsea je dokazani šampion nebitnih takmičenja, ništa čudno.
Ne cudi me da fan arsenala to ne zna.
Ili preko uefa ranking liste sad neda mi se guglat kako sta.
- JayCatwright
- Kontakt:
Zanimljiv stil pisanja za nekog ko nema mamu, bravo buraz.wadethegreat je napisao/la: ↑13 jul 2025, 22:02Ja I tvoja stara na moru na laptopu.JayCatwright je napisao/la: ↑13 jul 2025, 22:01ne gledam iskreno, ispratio na rezultatima, koja budala to gleda
Evo zube je izvadila.
Kakav je xg zna li neko![]()

- Pensioner26
- Kontakt:
JayCatwright je napisao/la: ↑13 jul 2025, 21:58Chelsea je dokazani šampion nebitnih takmičenja, ništa čudno.

- BocaJuniors1905
- Kontakt:
wadethegreat je napisao/la: ↑13 jul 2025, 22:02Ja I tvoja stara na moru na laptopu.JayCatwright je napisao/la: ↑13 jul 2025, 22:01ne gledam iskreno, ispratio na rezultatima, koja budala to gleda
Evo zube je izvadila.
Kakav je xg zna li neko![]()

MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Klub im igra finale, vode, umjesto da komentarišu utakmicu ili pojedine igrače sa iste, ovaj retard je napisao okruglo 6 postova o Arsenalu. Tobejarabbi.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
PSG večeras na nekih 15% mogućnosti. Jedva čekaju da se završi.
- JayCatwright
- Kontakt:
opet će im trener za 2 mjeseca davati izjave kako nisu kandidati za titulu, to je taj mentalitet
- Quartararo
- Kontakt:
Šamara Chelsea, šamaraju plavci budale na forumu.
Dva lika za mater zapinju ovdje, frustracije.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑13 jul 2025, 22:10Klub im igra finale, vode, umjesto da komentarišu utakmicu ili pojedine igrače sa iste, ovaj retard je napisao okruglo 6 postova o Arsenalu. Tobejarabbi.
U trajni ban da Terek Grozni ni ove sezone neće dobiti Arsenal u ligi. Imal vas ?
- wadethegreat
- Kontakt:
Aha Zato su sviju do sada razbili

Joj Kakav cope. Ma Sladimo se malo vama topnicima malo najvise lajete a klub vam je kanta. Skauzere I kontam osim Jaya I njegovih 17 acounta.
Ali vi ste zasluzili sve pocasti Egipta koliko ste odvratan fan base.
Osvoji i ovo, nije dovoljno što smo sve osvojili što se moglo osvojiti, ma daj i ovu "nebitnu" kantu šampiona svijeta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.