Obrisi nos i idi da se igraš.chily-rz je napisao/la: ↑13 jul 2025, 23:54Vi ste prvak lige konferencije a možete biti samo bivši prvaci lige prvaka. Bivši su mnogi kojih nema a pravila su friška kao i takmičenje, Chelsea je zadnji put prvak bio prije pet godina, da Real nije dva puta osvojio znači vi bi bili bez plasmana? Kažem ti, ko da su krojili pravila da vas bude tamo.
English Premier League
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
- wadethegreat
- Kontakt:
Ma ima tu I Neka urota protiv Arsenala vjeruj mi.chily-rz je napisao/la: ↑13 jul 2025, 23:54Vi ste prvak lige konferencije a možete biti samo bivši prvaci lige prvaka. Bivši su mnogi kojih nema a pravila su friška kao i takmičenje, Chelsea je zadnji put prvak bio prije pet godina, da Real nije dva puta osvojio znači vi bi bili bez plasmana? Kažem ti, ko da su krojili pravila da vas bude tamo.
Iz republike srpske ako se ne varam.
Idemo u off svakako, tema je Engleska Premijer liga, priču o nekakvim svjetskim prvenstvima u vrijeme godišnjih odmora koju klubovi igraju isključivo zbog novčanih nagrada ste trebali zadržati na temi koja je predviđena za to.
- sirBobbyMoore
- Kontakt:
Ma sam izbor ima i nema logike jer ekipa koja je osvojila LP, naravno da treba da bude na tom takmicenju. Samo sto ekipa koja je osvojila prije 4 godine nije i ne mora biti kvalitetom ni blizu trenutne. Svaka cast imam samo reci i na ovoj tituli i pored LK (koju ja izuzetno cijenim
). I samo bih da pitam da li sad zvanicno Chelsea ima uspjesniju sezonu od Arsenala?

- ArtemisFowl
- Kontakt:
Koliko Chelsea ima igrača iz perioda 2021? Pada mi na pamet samo Reece James.
Treba cestitati Chelseau na osvajanju takmicenja. Neocekivano ali i zasluzeno. Jedino sto je smijesno da su oni ucestvovali ispred nekih drugih ekipa iz nba. Nije mi jasno kako su upali. 

ponavljam, 2025 se broji u 2029.chily-rz je napisao/la: ↑13 jul 2025, 23:54Vi ste prvak lige konferencije a možete biti samo bivši prvaci lige prvaka. Bivši su mnogi kojih nema a pravila su friška kao i takmičenje, Chelsea je zadnji put prvak bio prije pet godina, da Real nije dva puta osvojio znači vi bi bili bez plasmana? Kažem ti, ko da su krojili pravila da vas bude tamo.
2021 chelsea
2022 real
2023 city
2024 real
Igrali bi plavci da je osvojio bilo ko, a ne real.
Hvala svima na čestitkama.

Ne znam pravila, zato sam i pitao za pojašnjenje zato što mi nije bilo logike da Chelsea igra to takmičenje a Liverpul i Barselona kao prvaci najjače dvije lige u svijetu ne igraju.
Još uvijek mi pravila nemaju logike, ispade da sad neka ekipa može upasti u krizu, ispasti u niži rang ali će igrati svjetsko prvenstvo zato što su prije četiri godine osvojili ligu prvaka ili Copa Libertadores.
Chelsea osvojio sve sto se tice Europe, nema smisla da se to umanjuje na bilo koji nacin.
ARSENAL4ever
- superFrankie
- Kontakt:
Boze dragi kako glupa i nepotrebna rasprava. Velika pobjeda Chelseaja i dominacija protiv kluba koji je od mnogih europskih velikana napravio da izgledaju amateri. Evidentan je napredak ekipe a i trenera, ovaj trofej je samo slag na kraju. Nepotrebno spominanje drugih ekipa koje nisu ni ucestvovale u ovom takmicenju, a isto tako i nepotrebno ljubomorisanje od strane istih.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
hehehe poyyy
Dajte sad jos tu Super Ligu
Dajte sad jos tu Super Ligu
- Quartararo
- Kontakt:
Zamisli sramote Totaš uzme evropski trofej a Arsenalu rinaka.
Osim ako je Klopp na drugoj strani

Iskreno nisam pratio ali trofej je trofej, cestitke Plavcima.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Kada li ce izmislit neki novi turnircda plavci mogu dodat nesto novo kolekciji
https://en.wikipedia.org/wiki/2025_FIFA ... nental_Cup
Ima sad ovaj umjesto prijašnjeg CWCa, novi trofej valjda
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Cak i Tramp osjetio slavlje nakon uzimanja medjunarodnog trofeja,a mali arsenal nije
Istina,bili su blizu u Europa ligi da uzmu trofej,ali tad ih Celzi nasamarao

Istina,bili su blizu u Europa ligi da uzmu trofej,ali tad ih Celzi nasamarao

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- baboedindzeko09
- Kontakt:
20 sati poslije a ovi i dalje o Arsenalu, strašna šizofrenija.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- wadethegreat
- Kontakt:
The only mistake PSG made was coming out in white shirts because Chelsea thought they were playing Tottenham 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: VivaLaStella i 5 gostiju.