Helem sve je poskupilo, tako da nije cudo da su i karte.
Stadio je takav kakav je, jbg, kisnu i navijaci rivera i barselone, ima jos bruku stadiona gdje nema krova.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nema te utakmice (neki dan smo pisali)pjankesarajevo je napisao/la: ↑15 jul 2025, 06:02Danas u 16h prijateljska sa Al-Dhafra iz UAE njihovu Pro ligu igraju, zadnji bili pretprosle godine (gledam na Sofi nema 24/25 sezone, sega).
Za sezonske, sta da vam kazem, tako je kako je. Kupi ili nemoj, ima sluha klub za popuste, pa ako ima taj use-case sto Duska govori dobice popust za istu porodicu sigurno.
Ne moze klub praviti sada rjesenja za 300 razlicitih situacija, pa to objavljivati; ali ako im se posalje email, trebali bi reagovati.
Jos kukaju na uslove na stadionu (jesu katastrofa) ali to nije nas stadion I mi se tu slabo pitamo.pjankesarajevo je napisao/la: ↑15 jul 2025, 06:55A tebe budale! Pa puno im je bolan 25KM clanarina za godinu dana, a kamoli 200KM za sezonsku! Da takvi nesto racunaju na mjesecnom nivou?? Smijesno!obrijanopile je napisao/la: ↑15 jul 2025, 06:34Drug, problem je humanitaran! Navikao bosnjo da je sve za džabe, da se donira. Hocemo kapitalne, hocemo Evropu, hocemo iskorak, a kada se mi kao navijači trebamo, malo, isprsuti. E, onda ide napadanje, bojkot i kuknjavija. Nema gorih navijaca i simpatizera, garantujem u Evropi od nas. Daj za 20 KM ili ako moze dzaba, onda bi bilo ok, dok ne bi nesto krenulo loše, pa bi isla prica da to valja ne bi bilo ovako jeftino ili džabe. Puno mi zahtjevamo, za ono što dajemo. Navikli kao narod da nam se sadaka daje i nikako to da iz mentaliteta izbacimo. Kada kupimo godišnju, tako ne pomažemo samo prvi tim, tako pomažemo i akademiju, možda bolje uslove gledanja utakmice, onog čiku koji nosa lopte i sta znam sta vec. De ba, završimo više sa kukanjem. Zar je 16.6KM mjesečno puno, za klub koji volimo i navijam, ej 16 maraka.GalileoGalilei je napisao/la: ↑15 jul 2025, 00:18
Nije druže poenta u tim parama, naravno da ima i tih 200 KM. Evo prvi ja ću ih dati, hvala Bogu pa imam mogućnost, ali gledam iz perspektive ljudi koji nemaju, koji neće toliko da daju. Meni nije nimalo logično da nešto poskupi za 80 KM, jer je to jako poskupljenje.
Garantujem da 80% ovih sto piskaraju ovdje nemaju clansku kartu a redovno se nesto zale: cijene karata, dresovi, igraci u formi jesu/nisu, Ismir uzima lopatom a nista ne daje, ne valja stadion (nisu 2 tekme pogledali uzivo, prate rezultate online), pa ovi sto nas sa Grbavicom porede (?!?!).
Druze nema ovdje logike, ovo je sve samo daj da se pozalim jer sagledat situaciju u klubu i imati strpljenja kad se nesto pravi - neces to od vecine pitara dozivjeti.
Navijacig Hajduka i Borusije i Santosa se mogu zaliti, imaju pravo jer je vise od 20-30k uclanjeno u januaru u klub. Napune stadion igralo se ili ne igralo dobro. Onda hebi svima mater imas pravo!
Pitari se nemaju pravo ni na sta zaliti!!!
Pa realno je da idu obojica . Na mjestu Bubanje imaš Jattu i Mamasa ,imaš 3 igraca koji ce pokriti jednu poziciju . Takodje Guly imaš dovoljno napadača i da ode . Jednostavno to tako funkcionise,posebno kad su u pitanju strani igraci ako ima bolji ponuda teško je to zadržati, gleda se naravno da i klub profitira i kao sto reko to je neka realnost . Mislim da imamo ok zamjene za njih dvojicu.
Nema to buraz sa Arapima. Jučer bio završni sastanak i team building. Jutros trening lagani i gas kući.pjankesarajevo je napisao/la: ↑15 jul 2025, 06:02Danas u 16h prijateljska sa Al-Dhafra iz UAE njihovu Pro ligu igraju, zadnji bili pretprosle godine (gledam na Sofi nema 24/25 sezone, sega).
Za sezonske, sta da vam kazem, tako je kako je. Kupi ili nemoj, ima sluha klub za popuste, pa ako ima taj use-case sto Duska govori dobice popust za istu porodicu sigurno.
Ne moze klub praviti sada rjesenja za 300 razlicitih situacija, pa to objavljivati; ali ako im se posalje email, trebali bi reagovati.
Sve ja to razumijem, nije da nisi upravu, samo kažem da mi nije jasno ovoliko poskupljenje. Opet kažem, ja ću opet uzeti sezonsku, tih 80 KM potrošim u veće gluposti.obrijanopile je napisao/la: ↑15 jul 2025, 06:34Drug, problem je humanitaran! Navikao bosnjo da je sve za džabe, da se donira. Hocemo kapitalne, hocemo Evropu, hocemo iskorak, a kada se mi kao navijači trebamo, malo, isprsuti. E, onda ide napadanje, bojkot i kuknjavija. Nema gorih navijaca i simpatizera, garantujem u Evropi od nas. Daj za 20 KM ili ako moze dzaba, onda bi bilo ok, dok ne bi nesto krenulo loše, pa bi isla prica da to valja ne bi bilo ovako jeftino ili džabe. Puno mi zahtjevamo, za ono što dajemo. Navikli kao narod da nam se sadaka daje i nikako to da iz mentaliteta izbacimo. Kada kupimo godišnju, tako ne pomažemo samo prvi tim, tako pomažemo i akademiju, možda bolje uslove gledanja utakmice, onog čiku koji nosa lopte i sta znam sta vec. De ba, završimo više sa kukanjem. Zar je 16.6KM mjesečno puno, za klub koji volimo i navijam, ej 16 maraka.GalileoGalilei je napisao/la: ↑15 jul 2025, 00:18Nije druže poenta u tim parama, naravno da ima i tih 200 KM. Evo prvi ja ću ih dati, hvala Bogu pa imam mogućnost, ali gledam iz perspektive ljudi koji nemaju, koji neće toliko da daju. Meni nije nimalo logično da nešto poskupi za 80 KM, jer je to jako poskupljenje.JavierBosnia je napisao/la: ↑15 jul 2025, 00:15
Ko ima 120-150 ima i 200 da plati, nije u tome stvar, neće ljudi iz nekog principa. Ja prvi, pričao sa svojim prijateljima, nakon godina i godina neće ni oni kupiti sezonske. Birat će se i pojedinacne ligaske, generalno nam je muka kisnuti (i ne, ne trazimo grijace u sjedista i neka cuda, 2025 godina, Zeljo zavrsava stadion kao kutija, Velez gradi, BL se gradi navodno, Posusje mozda isto? ) Vidim na fb u komentarima i Sema se usprotivio
Ne trazimo puno, nisu se udostojili saprati stolice, blato na ulazu u tribinu i sl.
Aha nisam upratio i travolta pise gore da je greska. Ma usto rano pa kad sam ugledo tna Sofi tekmu, obradovao se, rekoh da podijelim.Sazg je napisao/la: ↑15 jul 2025, 08:13Nema to buraz sa Arapima. Jučer bio završni sastanak i team building. Jutros trening lagani i gas kući.pjankesarajevo je napisao/la: ↑15 jul 2025, 06:02Danas u 16h prijateljska sa Al-Dhafra iz UAE njihovu Pro ligu igraju, zadnji bili pretprosle godine (gledam na Sofi nema 24/25 sezone, sega).
Ma dosta vise sa pricom da se natkrije jedna tribina i to je to i svi zadovoljni. Stadion je u fazi raspadanja. Svako ulaganje je bacanje para.Nek se krece od necega. Graditi tribinu po tribinu . Srusiti sjever , primaci terenu i napraviti od 3500-4000 kapacitet i natkriti. Onda za 2 godine istok i tako. Nek se gradi 10 godina ako treba. Uopste cifre za izgradnju stadiona nisu aman da opstina,klub i kanton ne krenu zajednoMaroon1946 je napisao/la: ↑15 jul 2025, 08:21Nije problem da su karte i sezonske duplo skuplje ali daj uloži nešto u stadion. Bukvalno izgleda kao ona napuštena igrališta u Černobilu. Fino da se sredi atletska fino i natkrije bar jedna tribina i da uzivamo u miru. Svi znamo da se nikad nece izgraditi novi stadion, ulozite bar u jedini dom. Pritom i rezultati nisu idealni godinama ali opet jedva cekaju dići cijene..
Nisu problem pare, problem je sto te ljuska od kospice koja je pljunuta jos od utakmice sa Torpedom iz gruzije ceka na stoliciZutti je napisao/la: ↑14 jul 2025, 23:20Očigledno povećanje i cijena pojedinačnih ulaznica. Ništa posebno protiv nemam. Imamo ubjedljivo najjeftinije karte u Evropi, a ako se hoće ozbiljan klub red je da i mi podržimo. Jedina zamjerka je što nisu uključili i finale kupa u cijenu sezonskih, to bi bila neka zahvala, al dobro - tako je svake godine.
@JurisicDuska - aferim![]()
Nije da moze al upitna je motivacija za dalje. Oni su ljudska bica sa emocijama, nece htjet ginut vise za klub koji nece da i njega ispostuje. Jbg, ako mozes ista zaradit a on bas ima volju da ide, bolje ga je prodat nego da imas nezadovoljnog igraca koji nece da povuce nikako, a placas ga jos godinu/dvije. Osjetljivo je to.
Zar postoji bitna i manje bitna utakmica kad se radi o voljenom klubu?SamoDaKazeem je napisao/la: ↑15 jul 2025, 08:22Daš 200 KM i onda krenu one naše čuvene nebitne utakmice pred kraj sezone![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.