Mislim da može, ali skuplja je varijanta, i nema potrebe za pre******njem.. Nema frke, bitno je da se samo da naprave i da se ori. Jug bliže terenu i još kada se stavi krov, totalno drugi svijet. HajdeeeeNoDi80 je napisao/la: ↑15 jul 2025, 11:09Ne moze na krov, jer onda ne mogu biti samo dva famozna stubamamonelafo je napisao/la: ↑15 jul 2025, 08:18Definitivno bih semafor stavio na krov. I to bi bilo odlično rješešnje ili neka poluviseća varijanta. I da, mora se zvati po Đildi.
Bice dva nova led semafora
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- mamonelafo
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Slazem se jedva cekammamonelafo je napisao/la: ↑15 jul 2025, 11:31Mislim da može, ali skuplja je varijanta, i nema potrebe za pre******njem.. Nema frke, bitno je da se samo da naprave i da se ori. Jug bliže terenu i još kada se stavi krov, totalno drugi svijet. HajdeeeeNoDi80 je napisao/la: ↑15 jul 2025, 11:09Ne moze na krov, jer onda ne mogu biti samo dva famozna stubamamonelafo je napisao/la: ↑15 jul 2025, 08:18
Definitivno bih semafor stavio na krov. I to bi bilo odlično rješešnje ili neka poluviseća varijanta. I da, mora se zvati po Đildi.
Bice dva nova led semafora![]()
![]()
![]()
Bice kapacitet 15.301
Prvo Kopera da se rijesimo haahah
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Govorim cisto iz razloga sto se gubi dosta stolica koje bi se sigurno popunile na derbiju i europskim tekmama, a mozda i protiv Zrinjsokg.mamonelafo je napisao/la: ↑15 jul 2025, 11:31Mislim da može, ali skuplja je varijanta, i nema potrebe za pre******njem.. Nema frke, bitno je da se samo da naprave i da se ori. Jug bliže terenu i još kada se stavi krov, totalno drugi svijet. HajdeeeeNoDi80 je napisao/la: ↑15 jul 2025, 11:09Ne moze na krov, jer onda ne mogu biti samo dva famozna stubamamonelafo je napisao/la: ↑15 jul 2025, 08:18
Definitivno bih semafor stavio na krov. I to bi bilo odlično rješešnje ili neka poluviseća varijanta. I da, mora se zvati po Đildi.
Bice dva nova led semafora![]()
![]()
![]()
- mamonelafo
- Kontakt:
Da li se Bolja oporavio za uzvrat?
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Zamjenio si profile, bar to pripaziV3rtigo je napisao/la: ↑15 jul 2025, 12:27Govorim cisto iz razloga sto se gubi dosta stolica koje bi se sigurno popunile na derbiju i europskim tekmama, a mozda i protiv Zrinjsokg.mamonelafo je napisao/la: ↑15 jul 2025, 11:31Mislim da može, ali skuplja je varijanta, i nema potrebe za pre******njem.. Nema frke, bitno je da se samo da naprave i da se ori. Jug bliže terenu i još kada se stavi krov, totalno drugi svijet. Hajdeeee![]()
![]()
![]()
-
NekoSaDaleka
- Kontakt:
koliko je klub / grupa na kraju dobila ukupno karti od Kopera
Kakve profile?TutanNodi je napisao/la: ↑15 jul 2025, 13:02Zamjenio si profile, bar to pripaziV3rtigo je napisao/la: ↑15 jul 2025, 12:27Govorim cisto iz razloga sto se gubi dosta stolica koje bi se sigurno popunile na derbiju i europskim tekmama, a mozda i protiv Zrinjsokg.mamonelafo je napisao/la: ↑15 jul 2025, 11:31
Mislim da može, ali skuplja je varijanta, i nema potrebe za pre******njem.. Nema frke, bitno je da se samo da naprave i da se ori. Jug bliže terenu i još kada se stavi krov, totalno drugi svijet. Hajdeeee![]()
![]()
![]()
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:

Nakon sedmodnevnog odmora u Banovićima zbog ne simpatisanja predsjednika Srbije A. Vučića, želim da vas pozdravim iz Ankarana nadomak Korpra.
IGRAJTE SRCEM, SARAJEVSKI PLAVI!
MA HAJTE MOLIM VAS
-
enterofuryl
- Kontakt:
The police have classified the meeting between two clubs from the former common republic as high-risk, which is also very well known in the yellow-blue offices. " The people of Sarajevo have been given 850 tickets for their organized fan group. We expect at least twice as many visiting fans who have secured a valuable piece of paper online. Roughly speaking, we are counting on around 1,500 Željezničar supporters, " revealed Matej Pirjevec.NekoSaDaleka je napisao/la: ↑15 jul 2025, 13:11koliko je klub / grupa na kraju dobila ukupno karti od Kopera
Ostalo je još 200-250 ulaznica na sajtu Kopera. Nešto malo na A2 i ostalo iza gola.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- dubioza144
- Kontakt:
Sta je sa Radovca jel otputovo sa ekipom
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Ja koliko znam mozete jos uvijek uzeti iz TM shopa ima ljudi koji su uzeli ranije karte , ali u medjuvremenu nesto im je iskrslo pa vracaju karte grupi .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
- jointunija
- Kontakt:
Nema istine.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Da hoće doći Rijad Bajić ili neko njegove kvalitete za špica...
Može i Melekinušić za krila...
Može i Melekinušić za krila...
-
RatoborniMrmot
- Kontakt:
Moramo dovoditi igrace koji se mogu prodati, to je iedini nacin ili bas klase, a to klasa je vrlo upitno sto se nase lige tice.
Kad smo dosli ovdje, trenutno, ja bih pricekao, napadace mogu igrati i Boljevic i Vini, a cini mi se i Pejic pored Krpica i Jaganjca. Glupo se sada zaletati, dovesti napadaca koji je mediokritet samo da bi se nesto dovelo, a kada se otvore opcije u Augustu da se hvatamo za glavu na sta smo bacili pare i sta smo mozda mogli dovesti. Boljevic je dosao u Septembru, primjera radi.
Kad smo dosli ovdje, trenutno, ja bih pricekao, napadace mogu igrati i Boljevic i Vini, a cini mi se i Pejic pored Krpica i Jaganjca. Glupo se sada zaletati, dovesti napadaca koji je mediokritet samo da bi se nesto dovelo, a kada se otvore opcije u Augustu da se hvatamo za glavu na sta smo bacili pare i sta smo mozda mogli dovesti. Boljevic je dosao u Septembru, primjera radi.
- svrakino1921
- Kontakt:
@NoDi bruda moj evo kako je nekad Grbavica izgledala
Ma jok dovedi ga tamo jedno 10 kolo kad budemo zaostajali jedno 10 boba pa ce bit da smo imali napadaci bili bi u vrhu.Pa jesi corav pasa vidis li da je upravo napadac jedini.problem.