FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
7 km je ulaznica u federalnim ligama, nama sve smeta. Da su i smanjili cijenu, raji bi smetalo. A niko ne piše da svaku domaću utakmicu, navijači nabijju 10 milja kazne.
-
- Kontakt:
Samo treba potencirat nezadovoljstvo. Iz tog će se roditi da se nešto pokrene.
Koševo je najneuslovjiji stadion u BiH
Ne sanjam Arene ne sanjam trgove sanjam da dođem s djetetom bez straha gore.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Teško da xe igrati i ako ostane radi operacije ruke tek je počeo raditi s ekipom.belosevic23 je napisao/la: ↑15 jul 2025, 15:09Zar se ne može dogovor napraviti da covjek ide nakon ovih par evropskih, ako vec mora ici..EastMadness je napisao/la: ↑15 jul 2025, 15:06Ode Bubanja i pravi se greska kao i svake godine . Najbolji ti igrac ode sedmicu prije najvaznije tekme . Nikad mi rezultat necemo napraviti dok su nam pare najvaznije .
E ti koji nabiju tolike kazne,placaju najmanje karte,njih treba derati po usima,a ne ostale stavljati u isti kos.
Sirotinjski i prosjački mentalitet stanuje na Bulevar Ivice Osima 27.
Ako Mirvic ikad pročita ovo, molim ga nek digne sezonsku na 500 BAM
Selam
Ako Mirvic ikad pročita ovo, molim ga nek digne sezonsku na 500 BAM
Selam
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
-
- Kontakt:
**** ti mirvic mater za 500 BAM,aktivirani nick iz 2008 sa 170 postova da kontrira i brani svaku odluku Ajle
ako ti smeta sto ti **** ovako mater incognito mozemo se dogovoriti i za uzivo
Selam
Selam
Molim administratore da reaguju.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Koliko su prijateljske utakmice nebitne pokazuje nam Olimpija upravo. Ljudi lagano zabijali po 3-4, evo ih ne mogu osutat protiv Kazahstanaca. Nekada je cak bolje gubiti pripremne da ekipa vidi da mora prebaciti u brzinu vise. Ova nasa posljednja je pokazala dobrih stvari, samo moramo zavrsnicu popravit.
Bubanji sve najbolje u buducoj karijeri i nadam se da je dobio dobar ugovor, pravi momak i profesionalac u svakom smislu. Steta samo sto iz ekipe koja zeli iskorak covjek ide u jednu od najlosijih ekipa u Rusiji koja ima i zabranu igranja evropskih takmicenja. Za nadat se i da ce klub nesto uzeti, ipak je covjek u najboljim godinama sa jos dvije godine ugovora.
Bubanji sve najbolje u buducoj karijeri i nadam se da je dobio dobar ugovor, pravi momak i profesionalac u svakom smislu. Steta samo sto iz ekipe koja zeli iskorak covjek ide u jednu od najlosijih ekipa u Rusiji koja ima i zabranu igranja evropskih takmicenja. Za nadat se i da ce klub nesto uzeti, ipak je covjek u najboljim godinama sa jos dvije godine ugovora.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Nesto ce se rijesiti, htjeli ili ne htjeli. Stadion se raspada. Sto se prije krene, to manji problem, jer u dogledno vrijeme, tribine ce biti zatvorene iz sigurnosnih razloga.jurisicduska je napisao/la: ↑15 jul 2025, 17:41Samo treba potencirat nezadovoljstvo. Iz tog će se roditi da se nešto pokrene.
Ljudi realno na osnovu ccijena svega, karta i nije skupa. To ti dođe cener po utakmici i to nije skupo jer to daš svakih 15 dana. Evo šta ćemo mi koji ne živimo u Sarajevu, nama treba da dođemo na 5 utakmica barem 500 km. Ja nisam navijač drugih klubova a odem pogledati ove federalce i platim 7 km kartu. Klub za koji navijaš zaslužuje da se plati cener po utakmici.
Stvar je u tome, što je Kairat za njih Chelsea po kvalitetu, em im prvenstvo u punom jeku. To je tim, koji svako želi izbjeci u ovim kvalifikacijama.broj6 je napisao/la: ↑15 jul 2025, 18:01Koliko su prijateljske utakmice nebitne pokazuje nam Olimpija upravo. Ljudi lagano zabijali po 3-4, evo ih ne mogu osutat protiv Kazahstanaca. Nekada je cak bolje gubiti pripremne da ekipa vidi da mora prebaciti u brzinu vise. Ova nasa posljednja je pokazala dobrih stvari, samo moramo zavrsnicu popravit.
-
- Kontakt:
Jesi opasansamo sarajevo je napisao/la: ↑15 jul 2025, 17:58**** ti mirvic mater za 500 BAM,aktivirani nick iz 2008 sa 170 postova da kontrira i brani svaku odluku Ajle
Selam
Ti za 15 godina imaš 500 postova. Pa šta?samo sarajevo je napisao/la: ↑15 jul 2025, 17:58**** ti mirvic mater za 500 BAM,aktivirani nick iz 2008 sa 170 postova da kontrira i brani svaku odluku Ajle
Selam
Prijavljen ti je post.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Necemo pretjerivati.. pa onda mi nismo imali sta traziti protiv AktobeaLucas je napisao/la: ↑15 jul 2025, 18:09Stvar je u tome, što je Kairat za njih Chelsea po kvalitetu, em im prvenstvo u punom jeku. To je tim, koji svako želi izbjeci u ovim kvalifikacijama.broj6 je napisao/la: ↑15 jul 2025, 18:01Koliko su prijateljske utakmice nebitne pokazuje nam Olimpija upravo. Ljudi lagano zabijali po 3-4, evo ih ne mogu osutat protiv Kazahstanaca. Nekada je cak bolje gubiti pripremne da ekipa vidi da mora prebaciti u brzinu vise. Ova nasa posljednja je pokazala dobrih stvari, samo moramo zavrsnicu popravit.
Ma vjeruj mi tebra, Kairat je za Aktobe svemirski brod, sve ti je jasno, kad je Zvezdan Terzic prije izvlačenja neki dan izjavio, samo da ne dobijemo Kairat, sve ostalo je prolazno.broj6 je napisao/la: ↑15 jul 2025, 18:26Necemo pretjerivati.. pa onda mi nismo imali sta traziti protiv AktobeaLucas je napisao/la: ↑15 jul 2025, 18:09Stvar je u tome, što je Kairat za njih Chelsea po kvalitetu, em im prvenstvo u punom jeku. To je tim, koji svako želi izbjeci u ovim kvalifikacijama.broj6 je napisao/la: ↑15 jul 2025, 18:01Koliko su prijateljske utakmice nebitne pokazuje nam Olimpija upravo. Ljudi lagano zabijali po 3-4, evo ih ne mogu osutat protiv Kazahstanaca. Nekada je cak bolje gubiti pripremne da ekipa vidi da mora prebaciti u brzinu vise. Ova nasa posljednja je pokazala dobrih stvari, samo moramo zavrsnicu popravit.
Al ovaj objektivni.pitar87 na instagramu, bas me zanima koji je od ovih ovde slucajeva to
- Osttribine
- Kontakt:
Ocekivao sam neko poskupljenje sezonskih ulaznica ali ni u ludilu ovoliko drasticno obzirom da se na stadionu nista nije unaprijedilo sto se uslova tice. Nakon kolekcije clanskih kartica i sezonskih ulaznica, doslo je vrijeme kupovati pojedinacne ulaznice po potrebi. Razumijem da cijene svega u drzavi rastu iz dana u dan ali nista nije ovako drasticno skocilo kao kod nas ulaznice sa 115 KM na 200 KM, ali naravno tu je par ovih botova Uprave da brane ove idiotske poteze koji cini mi se nastoje i nas one okorjele zaludjenike u bordo boju rastjerati sa Koseva. A da ne pricamo o prodaji bitnih igraca pred evropski nastup, na hajr.
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Kupit cu ja i ovu sezonsku nije problem, hvala Bogu.fks74 je napisao/la: ↑15 jul 2025, 15:57Plaćaj samo kad odeš i tjt, ne moraš ni uzeti sezonsku.Mourinhokilledbarca je napisao/la: ↑15 jul 2025, 15:45Za srednju i nizu klasu, ove cijene su previse sto jest jest. Da cu ja za tih 200KM imati bar dio krova, udobnu stolicu, svoje mjesto na stadionu, te normalan pristup za grickalice/sokove pa hajd.
Na stadionu Rijeke, Dinama i Hajduka sve to imas (pretpostavljam) pa i nekako opravdas tu cijenu.
Ovo je 200KM da odem na stadion koji se nije dotakao od 96’ (30 godina).
Ogroman minus, bruka i sramota.
Ali omjer cijene i onoga sto dobijes na stadionu i to kakvom stadionu je mizerno. Znaju ovdje neki forumasi da uvijek pokusavam biti racionalan i objektivan.
Ova cijena je fuj i to treba istaci.
1946
Vama rodjenim Sarajlijama je veliki problem cijena karte,a nama 100 km i vise od Sarajeva to nazalost dodje kao najmanji problem,gorivo,hrana,karta,npr ovako radnim danom,krnes poslije posla slomljen da bih stigao na utakmicu,onda poslije utakmice,dodjes u 4,pa opet ustani u 5 pa na posao.
Samo Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, Aduka87, Jadnimi, perodeformero, stokastoka23 i 34 gosta.