Pocinje na 21:10 ako koga zanima
https://youtu.be/QkyGUDHuwsk
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Vlada nema za porodilje i trudnice a ne da daju 6mil.tuitamo je napisao/la: ↑15 jul 2025, 18:49Pocinje na 21:10 ako koga zanima
Sta znaci ova sezonska 80 km SeniorTatamata1946 je napisao/la: ↑15 jul 2025, 19:04Ma greska je sto se djeci naplacuju karte. Trebale su biti besplatne da ljudi sto vise dovode djecu na utakmice.
I nije problem nama koji smo svaku tu platiti koliko god ali ostali koji nisu toliko zagrizeni ce prestati dolaziti
Ti si mi prvi naumpao danas kad sam pisao kako je trebalo nagradit vjernost nekako. Nek je sezonska 200 al nemoj da bude 200 nekom ko zadnjih 10 sezona kupuje sezonske. Znaci tu je 95% utakmica svake sezone, i sad ga zavali 200 maraka. Isto kad su protiv Celtica stavili onu nagradnu igru pa put u Bjelorusiju (ako se ne varam) osvoji momak koji je poceo Sarajevo gledat 2015. godine kad se igralo s Gladbahom. Padobranac dolazi na velike tekme i dobije nagradu za koju su momci ves masine prodavali da mogu otic.Osttribine je napisao/la: ↑15 jul 2025, 18:45Ocekivao sam neko poskupljenje sezonskih ulaznica ali ni u ludilu ovoliko drasticno obzirom da se na stadionu nista nije unaprijedilo sto se uslova tice. Nakon kolekcije clanskih kartica i sezonskih ulaznica, doslo je vrijeme kupovati pojedinacne ulaznice po potrebi. Razumijem da cijene svega u drzavi rastu iz dana u dan ali nista nije ovako drasticno skocilo kao kod nas ulaznice sa 115 KM na 200 KM, ali naravno tu je par ovih botova Uprave da brane ove idiotske poteze koji cini mi se nastoje i nas one okorjele zaludjenike u bordo boju rastjerati sa Koseva. A da ne pricamo o prodaji bitnih igraca pred evropski nastup, na hajr.
Sta je ovo dan te hebo on i ona joss jedna spodoba,ko ovo vise ovdje drzi da izludi covjek,lik jedan pozitivan komentar o bilo cemu nije imo.EastMadness je napisao/la: ↑15 jul 2025, 19:00Vlada nema za porodilje i trudnice a ne da daju 6mil.tuitamo je napisao/la: ↑15 jul 2025, 18:49Pocinje na 21:10 ako koga zanima
Hoćete reci da 8 mil Kosta sminkanje istoka ,i krov za 2000 ljudi, dok izgradnja juga na novo Kosta 5 mil![]()
Ako sam ikad bio optimisticniji oko stadiona, to je sad, vjerujem da ce se ovo desiti i da ce napokon prica o ovom biti gotovamosarajvosa83 je napisao/la: ↑15 jul 2025, 19:14Sta je ovo dan te hebo on i ona joss jedna spodoba,ko ovo vise ovdje drzi da izludi covjek,lik jedan pozitivan komentar o bilo cemu nije imo.EastMadness je napisao/la: ↑15 jul 2025, 19:00Vlada nema za porodilje i trudnice a ne da daju 6mil.tuitamo je napisao/la: ↑15 jul 2025, 18:49
Hoćete reci da 8 mil Kosta sminkanje istoka ,i krov za 2000 ljudi, dok izgradnja juga na novo Kosta 5 mil![]()
Mozda nekad nije imalaEastMadness je napisao/la: ↑15 jul 2025, 19:00Vlada nema za porodilje i trudnice a ne da daju 6mil.tuitamo je napisao/la: ↑15 jul 2025, 18:49Pocinje na 21:10 ako koga zanima
Ne odgovaraj mu ziv bio, stavi ga na gnjavatore i rahatmosarajvosa83 je napisao/la: ↑15 jul 2025, 19:14Sta je ovo dan te hebo on i ona joss jedna spodoba,ko ovo vise ovdje drzi da izludi covjek,lik jedan pozitivan komentar o bilo cemu nije imo.EastMadness je napisao/la: ↑15 jul 2025, 19:00Vlada nema za porodilje i trudnice a ne da daju 6mil.tuitamo je napisao/la: ↑15 jul 2025, 18:49
Tacno tako.Babuka31 je napisao/la: ↑15 jul 2025, 19:27Najtuznije od svega, da stave besplatno ulaz, na vecini utakmica bi bilo 500-1000 navijaca vise od uobicajenog broja. Taj nas standardni mentalitet, gledanja samo svoju korist, sta cu ja dobit, ljubav 0. Svjesni ste svi sta se desava u drzavi, svjesni ste da sestric sve odredjuje, a klub vam dovede reprezentativca kipra, reprezentativca makedonije, bivseg kapitena dinama, najboljeg strijelca lige, vrlo brzo smo se svi navikli na ovaj nivo pojacanja, ali ne daj Boze samo po vasem dzepu da se udari 2-3 marke vise po utakmici, uhhh onda cemo 20 stranica pisati o tome. Fakti su da ce i ove kao i vecinu predhodnih sezona, dolaziti par hiljada standardnih navijaca koji su uvijek tu, koliko god da kosta ta karta, jer dolaze tu iz ljubavi, tradicije, lojalnosti i navike. Mislim da broj prodanih clanskih, dovoljno govori o svemu.
Pa zar nije vec izasao projekat.Ovo su isto pricali zimus i rekli da na ljeto pocinju radovi.Bezveze yebu raju,nikad se 2 eksera u onaj stadion nece zakucati iz njihovog dzepa
Ima li neko informaciju koga su izabrali za projekat, to ce nam mnogo reci o buducnosti stadiona.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑15 jul 2025, 19:50Pa zar nije vec izasao projekat.Ovo su isto pricali zimus i rekli da na ljeto pocinju radovi.Bezveze yebu raju,nikad se 2 eksera u onaj stadion nece zakucati iz njihovog dzepa
Sta ima rade dva posla da prezive, taj sirotinjski narativ ostavi za sebe. Izadji sinko u grad, razgledaj malo pa onda supljiraj kako narod nema.Oikamid je napisao/la: ↑15 jul 2025, 15:24Jeste, mojih pet komšija vozi Porschea, to znači i da još 350 hiljada ljudi vozi isto.
Ne zaboravite da kupite gaće i onaj **** za roštilj kad krenete sa još 200 istomišljenika na peto kolo WWin lige. A s obzirom na to da znam modus operandi A.A. onda ne sumnjam da je 'skontala' ideju da se i ovdje napravi par nickova i pokuša kreirati narativ jer na drugim mjestima ne može ni pod razno.
Ma jednostavno nemaju sluha za te stvari, sto kazes imaju evidenciju ko kupuje deceniju i jace unazad a ko sezonu dvije eventualno ili nikako do sada, red bi neki bio sto kazes nagraditi vjernost nekim popustom. Ali hajde ne treba ni to pa i ne sporim im ni da su poskupili ulaznice ali nekim razumnim procentom, ali ovoliki skok je stvarno bas katastrofa, sto napisa Sema cini mi se, nisu ni cevapi sa 5 na 15 KM skocili odmah, nego postepeno. Mislim Bogu hvala imam da je platim i 2 glave ali necu iz principa. Forum je i imamo pravo da iskazemo nezadovoljstvo ili misljenje ali dzaba uvijek imas ovih koji ce svaki potez Uprave opravdati.napoleon72 je napisao/la: ↑15 jul 2025, 19:13Ti si mi prvi naumpao danas kad sam pisao kako je trebalo nagradit vjernost nekako. Nek je sezonska 200 al nemoj da bude 200 nekom ko zadnjih 10 sezona kupuje sezonske. Znaci tu je 95% utakmica svake sezone, i sad ga zavali 200 maraka. Isto kad su protiv Celtica stavili onu nagradnu igru pa put u Bjelorusiju (ako se ne varam) osvoji momak koji je poceo Sarajevo gledat 2015. godine kad se igralo s Gladbahom. Padobranac dolazi na velike tekme i dobije nagradu za koju su momci ves masine prodavali da mogu otic.Osttribine je napisao/la: ↑15 jul 2025, 18:45Ocekivao sam neko poskupljenje sezonskih ulaznica ali ni u ludilu ovoliko drasticno obzirom da se na stadionu nista nije unaprijedilo sto se uslova tice. Nakon kolekcije clanskih kartica i sezonskih ulaznica, doslo je vrijeme kupovati pojedinacne ulaznice po potrebi. Razumijem da cijene svega u drzavi rastu iz dana u dan ali nista nije ovako drasticno skocilo kao kod nas ulaznice sa 115 KM na 200 KM, ali naravno tu je par ovih botova Uprave da brane ove idiotske poteze koji cini mi se nastoje i nas one okorjele zaludjenike u bordo boju rastjerati sa Koseva. A da ne pricamo o prodaji bitnih igraca pred evropski nastup, na hajr.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.