Jedina istina nazalost. Prosle godine se raspravljalo o cijenama clanskih jer je puno bilo 20 KM za godinu dana (1,60 KM mjesecno).Babuka31 je napisao/la: ↑15 jul 2025, 19:27Najtuznije od svega, da stave besplatno ulaz, na vecini utakmica bi bilo 500-1000 navijaca vise od uobicajenog broja. Taj nas standardni mentalitet, gledanja samo svoju korist, sta cu ja dobit, ljubav 0. Svjesni ste svi sta se desava u drzavi, svjesni ste da sestric sve odredjuje, a klub vam dovede reprezentativca kipra, reprezentativca makedonije, bivseg kapitena dinama, najboljeg strijelca lige, vrlo brzo smo se svi navikli na ovaj nivo pojacanja, ali ne daj Boze samo po vasem dzepu da se udari 2-3 marke vise po utakmici, uhhh onda cemo 20 stranica pisati o tome. Fakti su da ce i ove kao i vecinu predhodnih sezona, dolaziti par hiljada standardnih navijaca koji su uvijek tu, koliko god da kosta ta karta, jer dolaze tu iz ljubavi, tradicije, lojalnosti i navike. Mislim da broj prodanih clanskih, dovoljno govori o svemu.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
Tako je, izađi u grad i od 500 ljudi koji žive iznad prosjeka sve to primijeni na kompletan grad. Za fudbal se recimo najviše zanimaju tinejdžeri, sigurno oni voze Urusa po gradu.GianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑15 jul 2025, 20:06
Sta ima rade dva posla da prezive, taj sirotinjski narativ ostavi za sebe. Izadji sinko u grad, razgledaj malo pa onda supljiraj kako narod nema.
Jednostavno 12 IQ.
Lijepi FKSinfo, gdje sumnjivi likovi ne mogu doći do izražaja.

- feniksptica
- Kontakt:
Svakako ti s bijesnim autima dobiju karte besplatno 

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Meni je nestvarno da se plaća 200 maraka za sezonsku, kada svakako ljudi koji kupuju sezonsku dolaze ti na svaku utakmicu, red je bar da ima izađeš u susret. Neće ni takvi te više gledati svaku tekmu i mrznuti se na minusu da gledaju kako se gubiš protiv Zrinjskog na Koševu da ti raspali Mulahusejnović trpa loptu u gol a ti zaradio od igrača preko 10 miliona maraka, pa se sezonu prije toga hvališ da imaš 100 miliona maraka spremno za infrastrukturu, dobiješ sve dozvole od općine, plaćaš samo marku za stadion i cigančiš i ideš direktno protiv svojih navijača. 20 maraka za evropsku utakmicu je okej, ali neću sigurno plaćati 12-15 da gledam Rudar iz Prijedora na Koševu.
Ocigledno ne mozes da se suzdrzis, e pa ja ti skrecem paznju da to ipak ucinis...EastMadness je napisao/la: ↑15 jul 2025, 19:00Vlada nema za porodilje i trudnice a ne da daju 6mil.tuitamo je napisao/la: ↑15 jul 2025, 18:49Pocinje na 21:10 ako koga zanima
https://youtu.be/QkyGUDHuwsk
Hoćete reci da 8 mil Kosta sminkanje istoka ,i krov za 2000 ljudi, dok izgradnja juga na novo Kosta 5 mil![]()
Ljubimac navijača Sarajeva 

EastMadness je napisao/la: ↑15 jul 2025, 19:00Vlada nema za porodilje i trudnice a ne da daju 6mil.tuitamo je napisao/la: ↑15 jul 2025, 18:49Pocinje na 21:10 ako koga zanima
Hoćete reci da 8 mil Kosta sminkanje istoka ,i krov za 2000 ljudi, dok izgradnja juga na novo Kosta 5 mil![]()
Jel moguće da ovaj jos uvijek ovdje pise?
Budimo realni ljudi – sezonska karta za FK Sarajevo ove godine je najpoštenija stvar koju klub može ponuditi navijaču.
Za 200 KM na Istoku ili Zapadu, ili 80 KM na Sjeveru, gledaš SVE domaće utakmice u ligi + Kup BiH
Ako uzmemo da će ih biti 20+ utakmica kod kuće, to znači da te:
ISTOK/ZAPAD košta manje od 10 KM po utakmici
SJEVER manje od 4 KM po utakmici!
Gdje to više imaš da gledaš prvoligaški fudbal, podržiš svoj klub, budeš dio atmosfere i to sve za cijenu jedne pite i jogurta?
Gdje imaš šansu da bodriš ekipu rame uz rame s rajom, bez da se guraš u redovima i svaki put plaćaš posebno?
Ako nam je to puno, onda se trebamo zapitati koliko mi baš volimo FK Sarajevo.
Vidimo se na Koševu aBd 24.07 i da prodjemo ove kite iz Rumunije
Za 200 KM na Istoku ili Zapadu, ili 80 KM na Sjeveru, gledaš SVE domaće utakmice u ligi + Kup BiH
Gdje to više imaš da gledaš prvoligaški fudbal, podržiš svoj klub, budeš dio atmosfere i to sve za cijenu jedne pite i jogurta?
Gdje imaš šansu da bodriš ekipu rame uz rame s rajom, bez da se guraš u redovima i svaki put plaćaš posebno?
A gdje to vise imas da gledas da ti trava raste iz stolica,da ti trebaju gumene cizme na pojedinim ulazima na tribinu i gdje to vise ima da nemas jednu tribinu natkrivenu??Haksss je napisao/la: ↑15 jul 2025, 20:44Budimo realni ljudi – sezonska karta za FK Sarajevo ove godine je najpoštenija stvar koju klub može ponuditi navijaču.
-
- Kontakt:
Ima li neko neku informaciju i da li je istina to da se rade neki radovi na istoku u nadi da steknemo uslov da iduce kolo na kosevu igramo?
Naježio sam se, nema nigdje vise ovoga nazalost. Neprocjenjivo je na 10°C dok pada kiša da gledam kako Unusic i Durakovic(bivsi hvala Bogu) centriraju lopte na porodilište i betaniju. Pa onda na ulazu/izlazu panonsko jezero i nijagarini vodopadi niz stepenice. Gdje to ima za ove pare? ABd protiv rumuna 25k+, a na jesen sve isto.Haksss je napisao/la: ↑15 jul 2025, 20:44Budimo realni ljudi – sezonska karta za FK Sarajevo ove godine je najpoštenija stvar koju klub može ponuditi navijaču.
Zara nije opstina centar izdvojila 6 milki ove godine iz budzeta, zar nije ta prica bila?Vanja8 je napisao/la: ↑15 jul 2025, 20:41Ocigledno ne mozes da se suzdrzis, e pa ja ti skrecem paznju da to ipak ucinis...EastMadness je napisao/la: ↑15 jul 2025, 19:00Vlada nema za porodilje i trudnice a ne da daju 6mil.tuitamo je napisao/la: ↑15 jul 2025, 18:49
Pocinje na 21:10 ako koga zanima
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Računica jasna: manje od 10 KM (Istok/Zapad) ili 4 KM (Sjever) po meču. Za taj novac u gradu ne popiješ ni dva soka.adukor88 je napisao/la: ↑15 jul 2025, 20:54A gdje to vise imas da gledas da ti trava raste iz stolica,da ti trebaju gumene cizme na pojedinim ulazima na tribinu i gdje to vise ima da nemas jednu tribinu natkrivenu??Haksss je napisao/la: ↑15 jul 2025, 20:44Budimo realni ljudi – sezonska karta za FK Sarajevo ove godine je najpoštenija stvar koju klub može ponuditi navijaču.
Da, stolica zna izbacit travu. Krov? Još ga čekamo. Ali igramo Premijer ligu, borimo se u Kupu, i svaka kupljena sezonska karta direktno plaća igrače, trenere, troškove puta, struju reflektora.
Ako ti je 200 KM „previše“ za klub koji voliš, reci iskreno – šta onda vrijedi više od Sarajeva na Koševu?
Radije plati sezonsku pa kritiziraj – tvoj glas će tad težit više, jer si stvarno uložio. Klub se ne gradi lajkovima, nego ljudima na tribini.
Ko voli – nek’ kupi. Ko ne voli – nek’ bar ne koči.
Kome je sezonska karta “puno” – nek fino uzima svaku utakmicu posebno.
Ali da zna:
Istok će biti mozda blizu 15 KM po utakmici
Zapad blize 20 KM nego 15 KM
Sjever vjerovatno 8 KM
Pa nek ide 20 puta po kartu, nek svaki put čeka red, nosi keš, i na kraju plati više nego što bi platio sezonsku.
Sezonska karta je:
Jeftinija
Praktičnija
I – najvažnije – podrška klubu kad mu najviše treba
A realno malo ljudi je uzimalo sezonske kad su bile i jeftinije kad skontaš da smo najveći klub u BiH.
Ja razumijem da neko nije u mogućnosti da odmah da 200KM ali evo prvi sam ja spreman da učestvujem ko god nije u mogućnosti da se utalimo i kupimo sezonske za raju koja ide redovno na utakmice.
Nije imala, nema i nece imatirimljanin90 je napisao/la: ↑15 jul 2025, 19:28Mozda nekad nije imalaEastMadness je napisao/la: ↑15 jul 2025, 19:00Vlada nema za porodilje i trudnice a ne da daju 6mil.tuitamo je napisao/la: ↑15 jul 2025, 18:49
Pocinje na 21:10 ako koga zanima
![]()
Prijavio si se na forum da pravdas poteze ovih ped.era na vlasti
Je.bo ti nihad uk mrtve
Do smrti odani!
-
- Kontakt:
Bas si zajeban na forumu, mogu mislit kakav si tek uzivoMaroon99 je napisao/la: ↑15 jul 2025, 21:35Nije imala, nema i nece imatirimljanin90 je napisao/la: ↑15 jul 2025, 19:28Mozda nekad nije imalaEastMadness je napisao/la: ↑15 jul 2025, 19:00
Vlada nema za porodilje i trudnice a ne da daju 6mil.
![]()
Je.bo ti nihad uk mrtve
Koliko se sjećam prije 4-5 mjeseci je izjavio da će već na jesen biti završena ta priča oko glavnog projekta i još nekih dozvola. Možda griješim, ne sjećam se tačno, baš ću kasnije pogledati ponovo, al sve više i više vuče na onaj standardni politički igrokaz.tuitamo je napisao/la: ↑15 jul 2025, 18:49Pocinje na 21:10 ako koga zanima
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Hajde ba zavrsite tu pricu o skupim sezonskim.. lafo nema neko cenera po utakmici da izdvoji, 200 godisnje, a kad dodjem na zapad svako drugi nosi dres od 150-200KM
Maroon, opomena, bez vrijedjanja i psovanjaMaroon99 je napisao/la: ↑15 jul 2025, 21:35Nije imala, nema i nece imatirimljanin90 je napisao/la: ↑15 jul 2025, 19:28Mozda nekad nije imalaEastMadness je napisao/la: ↑15 jul 2025, 19:00
Vlada nema za porodilje i trudnice a ne da daju 6mil.
![]()
Je.bo ti nihad uk mrtve
A šta može drugo biti nego politička igra. Onog dana kad i ako odustanemo od Koševa, tad će nas moliti i uraditi sve da se vratimo. Ja se nadam da će taj dan kad tad doći. Koliko god me vežu uspomene na Koševo jednom se treba presjeći i krenuti od nule u realizaciju.Zutti je napisao/la: ↑15 jul 2025, 21:42Koliko se sjećam prije 4-5 mjeseci je izjavio da će već na jesen biti završena ta priča oko glavnog projekta i još nekih dozvola. Možda griješim, ne sjećam se tačno, baš ću kasnije pogledati ponovo, al sve više i više vuče na onaj standardni politički igrokaz.tuitamo je napisao/la: ↑15 jul 2025, 18:49Pocinje na 21:10 ako koga zanima
Koševo je rupa bez dna i ne isplati se ulagati i ušminkavati ga kad svake godine nešto novo treba da bi bio uslovan. Nostalgičari koji Koševo vide kao dom fudbalskog kluba Sarajevo (što i jeste da je uslovan) bi bili prvi u redu da se pokrene inicijativa za novim, natkrivenim stadionom od nekih 20k jer nama više i ne treba.
Nemojte mi sad s pričom kako nama dođe 27k jer je to jedna utakmica, eventualno dvije i to je to. Pitao bih te ja da li bi došlo 27k u novembru/decembru protiv neke šklj ekipe u Konferenciji. Znamo naš mentalitet. Plafon 20k kapacitet i onda i ove sezonske i članstvo mogu dobiti na značaju i samo tako možemo podići broj sezonskih i članstvo na veći nivo.