Treba ga pokušati ostaviti, ali u ovakvim slucajevima, klub koji kupuje, ne želi da igrac igra, bilo kakvu utakmicu uoci dolaska, zbog straha od povrede. Doduše, Zvezdi uvijek uspije, da igraca zadrži do kraja evropskih kvalifikacija.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pretjeruješ brate i praviš žrtvu od sebe i na to i dalje indirektno prozivaš i provociraš njega. Nije to ok a ti kako hoćeš.rimljanin90 je napisao/la: ↑15 jul 2025, 23:02Izvinjavam se cisto zbog drugih sto su morali to citati, ocito ovom momku je cilj da druge ukopava i vuce sa sobom.H8Z7 je napisao/la: ↑15 jul 2025, 22:43Utjecaj moderatora kao utjecaj OHR-a i međunarodne zajednice na dešavanja u BiH. Nadam se da shvaćate da nije vrijeđanje nego istina, ništa protiv vas lično momci.Vanja8 je napisao/la: ↑15 jul 2025, 22:35
Maroon, banovanje nije rijesenje, u krajnjem slucaju je to nuzda, ali razlika u misljenju je i osnova postojanja foruma...
Diskusija na forumu, ne podrazumijeva vrijedjanje i psovanje nekoga ko to vidi drugim ocima, to je mnogo nizi nivo od forumskog...
Niko nista nece ni dobiti ni promjeniti takvom retorikom...
Jos jednom cu vas zamoliti da to dovedete na kulturan i korektan nivo bez obzira koliko se ili koliko se ne slagali medjusobno...
Ako cete samo njega banovati banujte i mene. Zao mi ga je mozda ga ne ide u zivotu pa huju ovdje prosipa.
-
- Kontakt:
Jes jes Vanja poceo ko visoki predstavnik. Upozorava i razumije probleme Federacije i rsaH8Z7 je napisao/la: ↑15 jul 2025, 22:43Utjecaj moderatora kao utjecaj OHR-a i međunarodne zajednice na dešavanja u BiH. Nadam se da shvaćate da nije vrijeđanje nego istina, ništa protiv vas lično momci.Vanja8 je napisao/la: ↑15 jul 2025, 22:35Maroon, banovanje nije rijesenje, u krajnjem slucaju je to nuzda, ali razlika u misljenju je i osnova postojanja foruma...
Diskusija na forumu, ne podrazumijeva vrijedjanje i psovanje nekoga ko to vidi drugim ocima, to je mnogo nizi nivo od forumskog...
Niko nista nece ni dobiti ni promjeniti takvom retorikom...
Jos jednom cu vas zamoliti da to dovedete na kulturan i korektan nivo bez obzira koliko se ili koliko se ne slagali medjusobno...

Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
-
- Kontakt:
Ovdje sam brate da citam vasa misljenja i informacije koje imate i da se ukljucim ako mogu. Ako se neko ne slaze sa mnom nek radi sta hoce. Ali necu presutiti, kad sam vec na istom s njim sto se ne bi zabavio sad?tabba77 je napisao/la: ↑15 jul 2025, 23:14Pretjeruješ brate i praviš žrtvu od sebe i na to i dalje indirektno prozivaš i provociraš njega. Nije to ok a ti kako hoćeš.rimljanin90 je napisao/la: ↑15 jul 2025, 23:02Izvinjavam se cisto zbog drugih sto su morali to citati, ocito ovom momku je cilj da druge ukopava i vuce sa sobom.
Ako cete samo njega banovati banujte i mene. Zao mi ga je mozda ga ne ide u zivotu pa huju ovdje prosipa.
Mene brine sto su svi cmovi roviti, Mamas, Djordjevic upitno je koliko je Elezi spreman. Nadam se da nece bit sredina sa priprema Kyeremeh Mlinaric Jatta.
Hajmo djeco pogledat ovo pišat i na spavanje

-
- Kontakt:
Kako bih volio da zaigramo u sastavu
Banic
Jovic gojkovic rile
Kupresak bubanja elezi djordjevic beganovic
Mlinaric guli
Al necemo to docekati
Banic
Jovic gojkovic rile
Mlinaric guli
Al necemo to docekati
To bi moglo biti problem. Po meni, u slučaju odlaska Bubanje, jedini ko je siguran u veznom redu je Jatta. Mamasa i Đorđevića ne očekujem u prvih 11, eventualno neke minute da dobiju s klupe ali nista vise od tog. Na poziciji desetke mi je najlogičnije da Mlinarić započne, a što se tiče trećeg u veznom redu tu očekujem Elezija da uskoči ili eventualno Krdžalić.Pena je napisao/la: ↑15 jul 2025, 23:18Mene brine sto su svi cmovi roviti, Mamas, Djordjevic upitno je koliko je Elezi spreman. Nadam se da nece bit sredina sa priprema Kyeremeh Mlinaric Jatta.
vala brate musija se pokazao na ovim tekmama, sto njemu ne bi sansu dali od orve, mozda je otkrovljenje sezoneUltraNorth je napisao/la: ↑15 jul 2025, 23:28Kako bih volio da zaigramo u sastavu
Banic
Jovic gojkovic rile
Mlinaric guli
Al necemo to docekati
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
-
- Kontakt:
Zato sto sam mislio na evropske utakmice . U ligi bih forsirao sto je vise moguce nasu djecu . Uvijek sam za dijete iz akademije .plisek je napisao/la: ↑15 jul 2025, 23:47vala brate musija se pokazao na ovim tekmama, sto njemu ne bi sansu dali od orve, mozda je otkrovljenje sezoneUltraNorth je napisao/la: ↑15 jul 2025, 23:28Kako bih volio da zaigramo u sastavu
Banic
Jovic gojkovic rile
Mlinaric guli
Al necemo to docekati
Znaci jos jedno 2-3 godine i mozda bude istok natkriven
Pokrenuti akciju vlastitog stadiona, sve ostalo je iz šupljeg u prazno. Koševu nikad neće biti naše, vlast očito ne želi da se ozbiljno pozabavi stadionom, mi čekamo i gledamo vremensku prognozu. Skupiti investitore, prodati prava na ime stadiona, svašta nešto dodatno uraditi.
Samo mi nemojte one priče gradi ga ti znaš da je skupo, eto Velež skoro pa završio svoj. Dok mi imamo maketa na izvoz.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Do ovog videa sam bio "protiv" (polagao sam nade da ce drzava jednom uradit i zaletit se ovo ljeto) pravljenja, ali sad bi sutra otisao i poceo skupljat ljude. Za 2-3 godine mozes imat upotrebljiv svoj stadion u Butmiru i btk.H8Z7 je napisao/la: ↑16 jul 2025, 00:40Pokrenuti akciju vlastitog stadiona, sve ostalo je iz šupljeg u prazno. Koševu nikad neće biti naše, vlast očito ne želi da se ozbiljno pozabavi stadionom, mi čekamo i gledamo vremensku prognozu. Skupiti investitore, prodati prava na ime stadiona, svašta nešto dodatno uraditi.
Samo mi nemojte one priče gradi ga ti znaš da je skupo, eto Velež skoro pa završio svoj. Dok mi imamo maketa na izvoz.
Mirvic i Tan imaju ljude s parama sigurno koji bi bili spremni ulozit. Drzava ce te pogurat, savez, lobirat sve redom ko god moze pomoc.
Fakat nema smisla vise, cuj pola godine treba da projektu koji najavljujes 10 godina napravi projekat
-
- Kontakt:
Samo novi stadion,sve ostalo price za budale
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- ErosViverosViv
- Kontakt:
nakon Veleža niko me ne može ubijediti da je nemoguće. Pun nam je qratz 3d modela i prezentacija.
Mirviću:
Digni sezonsku na 200 kao što si sad ali reci da 40% ide u novi stadion. Digni člansku na 50KM i za svaku kupovinu se zahvali članu na donaciji za stadion.
Oko tebe sve jaki ljudi, milioneri, jake veze, pa ubaci ih u priču sa tanom, nek uzima po tenderima ko koliko hoće ali nek se nešto krene. Otvori račun za dijasporu, stizat će ti donacije sa svih kontinenata. Za 2 godine smijem ruku dati da bismo imali odličnu lokaciju završenu, dokumentaciju svu a sigurno i prve temelje.
Koji god kapacitet da planiraš, donirat će ti se stolice i milion drugih stvari čim ljudi vide da je krenulo, uključili bi se svi bivši igrači, sportski prijatelji, simpatizeri, navijači. Neka ti 5 likova story objavi za doniranu stolicu, odmah je višemilionski reach (Musa, Vladan, Jala itd). Pa evo glava ako ti i ovi pazarci ne bi uzeli 500 stolica naprimjer.
Odvoji 250k što bi dao nekom crnogorskom drugoligaškom tiktokeru i ubaci ih u vijećnike, uđi u politiku, neka neko i jedan papir ubrza dobro će ti doći.
U ligi si svakako treći, sa stadionom ili bez, fokusiraj se na prave vrijednosti.
Ovdje više nije ni dilema čiji je stadion, problem je postao opasan i neizdrživ, nakon svih godina kiše, sunca, hladnog vjetra pod otvorenim nebom, borbe za privremeno vlasništvo, šlag na tortu dolazi informacija da je stadion neuslovan i da bi se tribine mogle urušiti. Da postoji i 0,01% šansi za to je jako opasno po život!
Sve je bolje od trenutnog i mrtve tačke.
-
- Kontakt:
Nikad necemo napraviti stadion bez pomoći politike i vlasti . Velez je većinu novca dobio od države,željezničar takodje . To da Mirvic I Tan daju pare i mi navijači nešto uložimo od tog nema nista bar naredni 10 godina .ErosViverosViv je napisao/la: ↑16 jul 2025, 01:53nakon Veleža niko me ne može ubijediti da je nemoguće. Pun nam je qratz 3d modela i prezentacija.
Mirviću:
Digni sezonsku na 200 kao što si sad ali reci da 40% ide u novi stadion. Digni člansku na 50KM i za svaku kupovinu se zahvali članu na donaciji za stadion.
Oko tebe sve jaki ljudi, milioneri, jake veze, pa ubaci ih u priču sa tanom, nek uzima po tenderima ko koliko hoće ali nek se nešto krene. Otvori račun za dijasporu, stizat će ti donacije sa svih kontinenata. Za 2 godine smijem ruku dati da bismo imali odličnu lokaciju završenu, dokumentaciju svu a sigurno i prve temelje.
Koji god kapacitet da planiraš, donirat će ti se stolice i milion drugih stvari čim ljudi vide da je krenulo, uključili bi se svi bivši igrači, sportski prijatelji, simpatizeri, navijači. Neka ti 5 likova story objavi za doniranu stolicu, odmah je višemilionski reach (Musa, Vladan, Jala itd). Pa evo glava ako ti i ovi pazarci ne bi uzeli 500 stolica naprimjer.
Odvoji 250k što bi dao nekom crnogorskom drugoligaškom tiktokeru i ubaci ih u vijećnike, uđi u politiku, neka neko i jedan papir ubrza dobro će ti doći.
U ligi si svakako treći, sa stadionom ili bez, fokusiraj se na prave vrijednosti.
Ovdje više nije ni dilema čiji je stadion, problem je postao opasan i neizdrživ, nakon svih godina kiše, sunca, hladnog vjetra pod otvorenim nebom, borbe za privremeno vlasništvo, šlag na tortu dolazi informacija da je stadion neuslovan i da bi se tribine mogle urušiti. Da postoji i 0,01% šansi za to je jako opasno po život!
- ErosViverosViv
- Kontakt:
To se podrazumijeva, bez drzave ni plac ne mozes dobiti. Ali trebas nesto krenuti, barem jednom u zivotu s nekim planom pa da te vlast pogura, a ovako svakako nece. Za sta da ti daju pare? 3d model jelbordobijeli je napisao/la: ↑16 jul 2025, 07:36Nikad necemo napraviti stadion bez pomoći politike i vlasti . Velez je većinu novca dobio od države,željezničar takodje . To da Mirvic I Tan daju pare i mi navijači nešto uložimo od tog nema nista bar naredni 10 godina .ErosViverosViv je napisao/la: ↑16 jul 2025, 01:53nakon Veleža niko me ne može ubijediti da je nemoguće. Pun nam je qratz 3d modela i prezentacija.
Mirviću:
Hajmo realno, kakva bi reakcija bila da se stadion počne praviti na Ilidži? Ja ne vidim neku drugu lokaciju gdje ima dovoljno prostora da se stadion izgradi.ErosViverosViv je napisao/la: ↑16 jul 2025, 08:07To se podrazumijeva, bez drzave ni plac ne mozes dobiti. Ali trebas nesto krenuti, barem jednom u zivotu s nekim planom pa da te vlast pogura, a ovako svakako nece. Za sta da ti daju pare? 3d model jelbordobijeli je napisao/la: ↑16 jul 2025, 07:36Nikad necemo napraviti stadion bez pomoći politike i vlasti . Velez je većinu novca dobio od države,željezničar takodje . To da Mirvic I Tan daju pare i mi navijači nešto uložimo od tog nema nista bar naredni 10 godina .ErosViverosViv je napisao/la: ↑16 jul 2025, 01:53
nakon Veleža niko me ne može ubijediti da je nemoguće. Pun nam je qratz 3d modela i prezentacija.
Mirviću:
Zadnja izmjena: tabba77, dana/u 16 jul 2025, 08:16, ukupno mijenjano 1 put.
- napoleon72
- Kontakt:
ErosViverosViv je napisao/la: ↑16 jul 2025, 01:53nakon Veleža niko me ne može ubijediti da je nemoguće. Pun nam je qratz 3d modela i prezentacija.
Mirviću:

Za ove sto kazu trajat ce. Nek traje i 100 godina, samo nek se pokrene. Ni kamp nismo imali prije 20 godina, trenirali u Ilijasu, nizeligasi te mogli otjerat s treninga kad im je qrcu cejf. Kamen po kamen - palaca. I da ne ser.ete sa pricom "zao vam dat za sezonsku a davali bi za stadion", kad se projekat pokrene ide to, nikom nije zao u konkretno nesta da da. Zao je ljudima da sjede na mokrim stolicama i gledaju vremensku prognozu, a ja garantujem da bi svako ko se necka sad za sezonsku dao milju hladno za projekat stadiona. Isto kad se dzamija pravi pa dodju odnekle vakfi koji po 10 milja daju, a na pojedinacne sergije za ovo ili ono ni 5 maraka ne bace. Imamo bivse igrace, sportske radnike, legende, bogate navijace, navijace koji bi sigurno iz srca dali za nesta svoje. Et prije 20 godina nas sa treninga tjerao NK Ilijas ili Unis, danas te UEFA salje u Zenicu da igras Evropu a iz domaceg prvenstva te sutne Marija Serifovic ili Dino Merlin.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Pa pokrenula se priča prije 2 godine da bi mogli nešto graditi u Butmiru, pa se navijači digoše samo Koševo ovo ono, fgr itd..
Autor knjige bordo vremeplov pozamašan tekst tome posvetio ubjeđujući ljude da to nije ispravno i kako Sarajevo treba ostati u centru.
Svi veliki klubovi su pobjegli iz grada, al' eto mi kao ne možemo, gubimo dušu šta li.
Što se tiče sezonskih, bezobrazno skupo, žao mi je samo Velkoskog jer ovo nije njegova odluka i ovako će mu biti u budućnosti uvijek, ako pristaje na ovo da on bude tampon između navijača i "uprave" onda je budala.
Autor knjige bordo vremeplov pozamašan tekst tome posvetio ubjeđujući ljude da to nije ispravno i kako Sarajevo treba ostati u centru.
Svi veliki klubovi su pobjegli iz grada, al' eto mi kao ne možemo, gubimo dušu šta li.
Što se tiče sezonskih, bezobrazno skupo, žao mi je samo Velkoskog jer ovo nije njegova odluka i ovako će mu biti u budućnosti uvijek, ako pristaje na ovo da on bude tampon između navijača i "uprave" onda je budala.
MNON
Trenutno korisnika/ca: Lecler, mosarajvosa83, OzmoodPinglewood, sekac i 50 gostiju.