.Mozda se razumijes u mediokritete, ali, ocigledno o fudbalu pojma nemas, od kada ga pratis ?TylerBurey je napisao/la: ↑15 jul 2025, 18:14Kakvi mediokriteti su sve mogli nastupati za bivšu državu nije ni čudo što nikada nisu zabilježili neki rezultat.
Najveću karijeru od startera sudeći po googlu je imao ovaj Katanec, igrao sa Sampdoriom finale LP.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
Paromlinac
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- feniksptica
- Kontakt:
Samo me zanima sta bi to Zeljo dobio vise nego kad je protiv rezima da je za taj isti rezim.
CZ bi bila p dim za njih.
Selam
Selam
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
19vendetta87
- Kontakt:
Novine pisu da opcina sprema 8 miliona za sminkanje Kosevafeniksptica je napisao/la: ↑15 jul 2025, 20:11Samo me zanima sta bi to Zeljo dobio vise nego kad je protiv rezima da je za taj isti rezim.
Selam
Nadam se da ce vam povecati rentu za jedno 100.000 mjesecn
Nije posteno da se kurcite sa parama, a da imate cijeli stadion za nekih 8000 maraka
Savez vam uradio teren, opcina ce tribine srediti
Sta hocete da vam i Zeljini navijaci organizuju akciju da vam krov urade?
Imate pare i ne treba vas zaliti, vise ste para ulozili u Marriot nego u Kosevo
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- jurisicduska
- Kontakt:
Izvini nodi ali do sad je samo fk Sarajevo dao pare.NoDi80 je napisao/la: ↑15 jul 2025, 20:28Novine pisu da opcina sprema 8 miliona za sminkanje Kosevafeniksptica je napisao/la: ↑15 jul 2025, 20:11Samo me zanima sta bi to Zeljo dobio vise nego kad je protiv rezima da je za taj isti rezim.
Selam
Nadam se da ce vam povecati rentu za jedno 100.000 mjesecn
Nije posteno da se kurcite sa parama, a da imate cijeli stadion za nekih 8000 maraka
Savez vam uradio teren, opcina ce tribine srediti
Sta hocete da vam i Zeljini navijaci organizuju akciju da vam krov urade?
Imate pare i ne treba vas zaliti, vise ste para ulozili u Marriot nego u Kosevo
Sve drugo je na dugom štapu.
Idejni projekat je placen klupskim parama.
Također ako dođe do realizacije projekta u sta cisto sumnjam fk Sarajevo ce ucestvovati finansijski kao sto je bio slucaj i na zapadu i trenutno finansira određene radove. Sve to skupa ce biti milionski iznos mada sumnjam da ce se sve realizovati sumnjam na tvoju zalost da ce Sarajevo placati ikakvu rentu.
Hvali im se vođa po Facebook komentarima kako je zgazio momka
Mada neka su, došao neko da provocira, znao je šta rizikuje i nek su mu pokazali da tako ne ide.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Ne cudi me uopste.
Neki dan povezao nekog djeda i nanu sto su cekali na stanici, brat ih uslikao kako cekaju autobus, selfie s njima u autu i jos ih uslikao kako ulaze u avliju.
Jos to sve poslao crnoj hronici na instagram da objave
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- BiHSportman
- Kontakt:
Možda se mi i Pitari podbadamo međusobno, ali realno je da će ove godine Željo i Sarajevo biti glavni konkurenti za titulu.
To bi bilo kad bi imali posteno sudjenje, ali aliBiHSportman je napisao/la: ↑15 jul 2025, 23:40Možda se mi i Pitari podbadamo međusobno, ali realno je da će ove godine Željo i Sarajevo biti glavni konkurenti za titulu.
- TylerBurey
- Kontakt:
Dovoljno da zaključim da je bivša država bila u rangu današnje Andore.Paromlinac je napisao/la: ↑15 jul 2025, 19:27.Mozda se razumijes u mediokritete, ali, ocigledno o fudbalu pojma nemas, od kada ga pratis ?TylerBurey je napisao/la: ↑15 jul 2025, 18:14Kakvi mediokriteti su sve mogli nastupati za bivšu državu nije ni čudo što nikada nisu zabilježili neki rezultat.
Najveću karijeru od startera sudeći po googlu je imao ovaj Katanec, igrao sa Sampdoriom finale LP.
Halo, Vokri, Radončić, Šabanbabić i Baljić. Te ne pamte ni u krugu obitelji.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Jeste ali u normalnoj ligi.I sada i uvijek i zivim za toBiHSportman je napisao/la: ↑15 jul 2025, 23:40Možda se mi i Pitari podbadamo međusobno, ali realno je da će ove godine Željo i Sarajevo biti glavni konkurenti za titulu.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
Paromlinac
Ne mogu da vjerujem da nici cuo za Sabana Babica, a i Radoncic je jos uvijek medijski poprilicno atraktivno ime. U svakom slucaju, vjerujem da cemo se sloziti u jednom - takvog fudbalskog znalca i vrsnog napadaca kao sto je ovaj cije si ime uzeo za svoj nick pamtice genercije i generacije ljubitelja fudbala, kako iz Engleske, tako i kod nas. Nije mala stvar u 114 zvanicnih nastupa zabiti 10 golova i tome dodati i jos 3 asistencije. Saban Babic i Radoncic bi mogli mnogo da nauce od njega, mada nisu igrali na toj poziciji.TylerBurey je napisao/la: ↑16 jul 2025, 00:35Dovoljno da zaključim da je bivša država bila u rangu današnje Andore.Paromlinac je napisao/la: ↑15 jul 2025, 19:27.Mozda se razumijes u mediokritete, ali, ocigledno o fudbalu pojma nemas, od kada ga pratis ?TylerBurey je napisao/la: ↑15 jul 2025, 18:14
Kakvi mediokriteti su sve mogli nastupati za bivšu državu nije ni čudo što nikada nisu zabilježili neki rezultat.
Halo, Vokri, Radončić, Šabanbabić i Baljić. Te ne pamte ni u krugu obitelji.
-
RatoborniMrmot
- Kontakt:
I onda je vi kupite i nas naguzite, tada je bilo "posteno", hint Dino Glava, Kusturica i Ibrakadabra. Onda je bilo smijesno, sada vise nijeNajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 jul 2025, 00:56Jeste ali u normalnoj ligi.I sada i uvijek i zivim za toBiHSportman je napisao/la: ↑15 jul 2025, 23:40Možda se mi i Pitari podbadamo međusobno, ali realno je da će ove godine Željo i Sarajevo biti glavni konkurenti za titulu.
Ti si vjerovatno bio previše mlad i tek si krenuo u prvi razred osnovne kad je Željezničar "osvojio" zadnju titulu pa zato i ne znaš na koji način su se osvajale i ta i one prije nje, kad si bio u vrtiću. Da znaš ne bi mlatio tako smiješne gluposti. Ne zamjerimo ti.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑16 jul 2025, 04:37I onda je vi kupite i nas naguzite, tada je bilo "posteno", hint Dino Glava, Kusturica i Ibrakadabra. Onda je bilo smijesno, sada vise nijeNajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 jul 2025, 00:56Jeste ali u normalnoj ligi.I sada i uvijek i zivim za toBiHSportman je napisao/la: ↑15 jul 2025, 23:40Možda se mi i Pitari podbadamo međusobno, ali realno je da će ove godine Željo i Sarajevo biti glavni konkurenti za titulu.![]()
Dobro jutro svima osim prosjacima!
Moj drug je igrač šampionske generacije Želje, hoćeš da popiješ kafu sa njim da ti ispriča kako je Amar završavao bodove? Nemojte samo vi o poštenju. Vi jedini ste u našoj ligi presuđeni za namještanje utakmica tako da vi o tome ne smijete pisati.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑16 jul 2025, 04:37I onda je vi kupite i nas naguzite, tada je bilo "posteno", hint Dino Glava, Kusturica i Ibrakadabra. Onda je bilo smijesno, sada vise nijeNajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 jul 2025, 00:56Jeste ali u normalnoj ligi.I sada i uvijek i zivim za toBiHSportman je napisao/la: ↑15 jul 2025, 23:40Možda se mi i Pitari podbadamo međusobno, ali realno je da će ove godine Željo i Sarajevo biti glavni konkurenti za titulu.![]()
Mi nikada odustati necemo...
Kao da je ovo problem bio uraditi. I ti momci sto su nosili majice mi nisu jasni uopste. Sta to bese mozak…
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Nemoj zayebavati niste imali za kifle te godine a Sarajevo ubjedljivo najjaci tim.Po imenima mozda najjaci nakon rata u nasoj ligi.Radi par kikseva na proljece ukljucili smo vas u borbu za titulu a realnost trebali smo vam 10 bodova pobjeci jer smo jednostavno prejaki bili.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑16 jul 2025, 04:37I onda je vi kupite i nas naguzite, tada je bilo "posteno", hint Dino Glava, Kusturica i Ibrakadabra. Onda je bilo smijesno, sada vise nijeNajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 jul 2025, 00:56Jeste ali u normalnoj ligi.I sada i uvijek i zivim za toBiHSportman je napisao/la: ↑15 jul 2025, 23:40Možda se mi i Pitari podbadamo međusobno, ali realno je da će ove godine Željo i Sarajevo biti glavni konkurenti za titulu.![]()
Trebam li ja poceti spominjati osimovanje i one lakrdije silne.Pa lakrdije 2016,17,18 kad namjestene titule niste mogli uzeti.
Saberite se malo kompleksasi
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 16 jul 2025, 09:59, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- svrakino1921
- Kontakt:
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.