Kada dođemo u Sarajevo, mi se osjećamo kao svoji na svome - kazao je koordinator bošnjačke zajednice na Kosovu Anel Avdija.
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Kada dođemo u Sarajevo, mi se osjećamo kao svoji na svome - kazao je koordinator bošnjačke zajednice na Kosovu Anel Avdija.
Ne možemo. Zufer nikad nikakvih bosanskih veza nije ni spomenuo, kamoli šta više.
Goranci se i ne smatraju Albancima ,ima ih dosta koji vole Bosnu ..TripleThreat je napisao/la: ↑06 jul 2025, 18:07Ne možemo. Zufer nikad nikakvih bosanskih veza nije ni spomenuo, kamoli šta više.
U generalnom smislu. A konkretno Zufer (koji je najbitniji u ovom kontekstu) koliko znam nikada nije nikakvih relacija ka BiH iskazivao.lumani je napisao/la: ↑06 jul 2025, 20:53Goranci se i ne smatraju Albancima ,ima ih dosta koji vole Bosnu ..TripleThreat je napisao/la: ↑06 jul 2025, 18:07Ne možemo. Zufer nikad nikakvih bosanskih veza nije ni spomenuo, kamoli šta više.
on je tamo domaciTripleThreat je napisao/la: ↑06 jul 2025, 21:40U generalnom smislu. A konkretno Zufer (koji je najbitniji u ovom kontekstu) koliko znam nikada nije nikakvih relacija ka BiH iskazivao.lumani je napisao/la: ↑06 jul 2025, 20:53Goranci se i ne smatraju Albancima ,ima ih dosta koji vole Bosnu ..TripleThreat je napisao/la: ↑06 jul 2025, 18:07
Ne možemo. Zufer nikad nikakvih bosanskih veza nije ni spomenuo, kamoli šta više.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.