Što se tiče golmana, u zadnjih, pa sigurno 8-9 godina gotovo pa svaki golman koji brani protiv nas je spoj Casillasa, Kahna, Canizaresa, Cech i Neuera, i to u najboljim godinama. Nekad se stvarno s***** kad vidim kako brane pojedini golmani i šta izvlače, naročito na Grbavici. Bilo bi zanimljivo izvuči najbolje odbrane golmana u zadnjih X godina, kompilacija bi bila čudesna...
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- mamonelafo
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jbg to im je pos'omamonelafo je napisao/la: ↑16 jul 2025, 09:23Što se tiče golmana, u zadnjih, pa sigurno 8-9 godina gotovo pa svaki golman koji brani protiv nas je spoj Casillasa, Kahna, Canizaresa, Cech i Neuera, i to u najboljim godinama. Nekad se stvarno s***** kad vidim kako brane pojedini golmani i šta izvlače, naročito na Grbavici. Bilo bi zanimljivo izvuči najbolje odbrane golmana u zadnjih X godina, kompilacija bi bila čudesna...
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
godrina je napisao/la: ↑16 jul 2025, 10:18Jbg to im je pos'omamonelafo je napisao/la: ↑16 jul 2025, 09:23
Što se tiče golmana, u zadnjih, pa sigurno 8-9 godina gotovo pa svaki golman koji brani protiv nas je spoj Casillasa, Kahna, Canizaresa, Cech i Neuera, i to u najboljim godinama. Nekad se stvarno s***** kad vidim kako brane pojedini golmani i šta izvlače, naročito na Grbavici. Bilo bi zanimljivo izvuči najbolje odbrane golmana u zadnjih X godina, kompilacija bi bila čudesna...
S tim da trebate uračunati i to da mi već par godina imamo takvog golmana koji čini čuda i donosi nam bodove.
Samo uzmite tri derbija kao primjer gdje smo, bez pretjerivanja, trebali primiti 10 komada.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Ne pretvaraju se golmani protiv nas u neke zaman golmane, vec nasi napadi 80% zavrsavaju sutem u golmana. To je do lose realizacije i nekvaliteta igraca, nista drugo.
joj sjećam se ko da je juče bilo, veče prije padala grozna kiša, mi upoznali trojicu iraca u gradu i odveli ih u steleks, dj im puštao dublinerse i pogueseNoDi80 je napisao/la: ↑15 jul 2025, 22:03Najljepsa uvijek bila, a bice jos ljepsasvrakino1921 je napisao/la: ↑15 jul 2025, 17:57
@NoDi bruda moj evo kako je nekad Grbavica izgledala
bio je vokri show
- Hrammm1921
- Kontakt:
Bracoooo ko ide za Sloveniju?? Auu puca adrenalinnnnn
- mamonelafo
- Kontakt:
Istna, istina. Nema šta. Upravu je i čovjek što reče, napad nam je šut u njega ili daleko od njega i gola...Virtu4l je napisao/la: ↑16 jul 2025, 10:49godrina je napisao/la: ↑16 jul 2025, 10:18Jbg to im je pos'omamonelafo je napisao/la: ↑16 jul 2025, 09:23
S tim da trebate uračunati i to da mi već par godina imamo takvog golmana koji čini čuda i donosi nam bodove.
Samo uzmite tri derbija kao primjer gdje smo, bez pretjerivanja, trebali primiti 10 komada.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
-
ZeljeznicarUberAlles
- Kontakt:
Pustite karte za Viking, Željo ovo uzima, nikad nisam bio optimističniji i bez straha isčekivao neku utakmicu.
Naravno da se svašta može desiti, ali vjerujem ovim momcima, vjerujem Adžemu, a nadglasat ćemo ih 100%, napravićemo od ove utakmice domaću.
Volim te Željo.

Naravno da se svašta može desiti, ali vjerujem ovim momcima, vjerujem Adžemu, a nadglasat ćemo ih 100%, napravićemo od ove utakmice domaću.
Volim te Željo.
Ja davno sam zakletvu dao, da voljeću vječno taj klub.
-
ZeljeznicarUberAlles
- Kontakt:
Ima i toga(Krpićev odbitak, Šošićev šut direktno u njega), ali nevjerovatno kakve je sve šuteve vadio, Danov pokušaj glavom u rašlje, Alićev slobodnjak u bližu stativu…mamonelafo je napisao/la: ↑16 jul 2025, 12:51Istna, istina. Nema šta. Upravu je i čovjek što reče, napad nam je šut u njega ili daleko od njega i gola...
Sjetio sam se onog Muhe protiv Slovačke kad smo za SP kvalifikacije igrali..
Ja davno sam zakletvu dao, da voljeću vječno taj klub.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Što se tiče golmana i tih bodova Virto je u pravu, i nas je Vedo spašavao bruku puta.
Što se tiče golmana Kopera nisu to bile neke spektakularne intervencije, Šošić je 2 puta morao bolje šutirati, bio je onaj 1 šut iz daljine kad je njihov golman loše odreagovao odbio je Krpiću a ovaj sa 5 metara nije uspio pogodit neku stranu nego pogodio golmana...
Raja sretno svima koji idu u Sloveniju.
Što se tiče golmana Kopera nisu to bile neke spektakularne intervencije, Šošić je 2 puta morao bolje šutirati, bio je onaj 1 šut iz daljine kad je njihov golman loše odreagovao odbio je Krpiću a ovaj sa 5 metara nije uspio pogodit neku stranu nego pogodio golmana...
Raja sretno svima koji idu u Sloveniju.
Grupa iznad svakog pojedinca.
50ak ulaznica je ostalo na sajtu Kopera, sektor iza gola.
Invazija.
Invazija.
-
CrazySouth1987
- Kontakt:
Jesu li sektor iza gola njihovi? Gdje im bude taj kop šatro?
Na tvoje uspjehe strpljivo čekamo!
Vjerovatno. Naši su na suprotnoj strani.CrazySouth1987 je napisao/la: ↑16 jul 2025, 14:29Jesu li sektor iza gola njihovi? Gdje im bude taj kop šatro?
- Hrammm1921
- Kontakt:
ŽustrenaHrammm1921 je napisao/la: ↑16 jul 2025, 14:51
Gdje se nalazi plaza?
- Hrammm1921
- Kontakt:
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Gdje početi, a gdje završiti...
Jug, sa razlogom naša sveta strana, mjesto gdje smo svi mi počeli bolovati bolest zvanu Željo, i gdje smo mi svi postali dio plave lokomotive koja traje evo već jedno stoljeće. Mjesto gdje su mnogi od nas doživjeli najveće radosti, i one ne toliko sretne momente. Mjesto gdje sam ja lično, kod jugozapadnog reflektora, proveo godine i godine, skoro pa dvije i po decenije, od svojih osnovnoškolskih dana dolazeći sa starim, preko srednjoškolskih dolazeći ili sa rajom ili sa djevojkom, pa ovih "adolescentnijih" dolazeći opet sa zrelijom i zelenijom rajom
Svako ima svoja iskustva, svako ima svoj žig koji mu je jug ostavio, ali ono što je zajedničko za sve nas, taj jug nas je ako ništa barem malo izoblikovao kao osobe.
Svega i svačega je iznjedrio taj jug, kojeg ćemo kroz neki period zvati starim, ali nadam se da će i taj neki "novi" jug, nastaviti stvarati neku novu raju, sa nadom da budu barem malo od nas starih dalabu.
Što se Europe tiče, manje više sve rečeno, ali nada zadnja umire, samim tim i nadanja za prolaz ostaju. Vidim na nas kvota 5.3, znači nekim čudom smo opet totalni autsajderi, ali hajde, nek im bude. Kad se lokomotiva zahukta u Sloveniji, nema te sile koja će nas zaustaviti.
Raji koja je tamo želim lijep provod, bez problema i incidenata, i da naše poguraju do prolaza dalje. A mi koji smo ovdje, lagana kafanica, lagano pive jedna za drugom i udri!
Naprijed Željo sve do pobjede, u boj kad krenemo, sve pred sobom rušimo!
Jug, sa razlogom naša sveta strana, mjesto gdje smo svi mi počeli bolovati bolest zvanu Željo, i gdje smo mi svi postali dio plave lokomotive koja traje evo već jedno stoljeće. Mjesto gdje su mnogi od nas doživjeli najveće radosti, i one ne toliko sretne momente. Mjesto gdje sam ja lično, kod jugozapadnog reflektora, proveo godine i godine, skoro pa dvije i po decenije, od svojih osnovnoškolskih dana dolazeći sa starim, preko srednjoškolskih dolazeći ili sa rajom ili sa djevojkom, pa ovih "adolescentnijih" dolazeći opet sa zrelijom i zelenijom rajom
Svako ima svoja iskustva, svako ima svoj žig koji mu je jug ostavio, ali ono što je zajedničko za sve nas, taj jug nas je ako ništa barem malo izoblikovao kao osobe.
Svega i svačega je iznjedrio taj jug, kojeg ćemo kroz neki period zvati starim, ali nadam se da će i taj neki "novi" jug, nastaviti stvarati neku novu raju, sa nadom da budu barem malo od nas starih dalabu.
Što se Europe tiče, manje više sve rečeno, ali nada zadnja umire, samim tim i nadanja za prolaz ostaju. Vidim na nas kvota 5.3, znači nekim čudom smo opet totalni autsajderi, ali hajde, nek im bude. Kad se lokomotiva zahukta u Sloveniji, nema te sile koja će nas zaustaviti.
Raji koja je tamo želim lijep provod, bez problema i incidenata, i da naše poguraju do prolaza dalje. A mi koji smo ovdje, lagana kafanica, lagano pive jedna za drugom i udri!
Naprijed Željo sve do pobjede, u boj kad krenemo, sve pred sobom rušimo!
Zadnja izmjena: MrAmarOsim, dana/u 16 jul 2025, 16:52, ukupno mijenjano 1 put.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Trenutno korisnika/ca: NazorUso, prisonbreak, ristagrad i 38 gostiju.