Ne važi u gostima sezonska. Sve jedno nije skupo.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
20 je utakmica domacih otprilike Lave
Ali opet ne vidim problem. Isti je standard navijaca u Sarajevu, a na Grbavici cijene manje vise, iste
Zadnja izmjena: djokica, dana/u 16 jul 2025, 20:20, ukupno mijenjano 1 put.
FKS❤️1946
- Objektivac1946
- Kontakt:
40?

18 domaćih utakmica u prvenstvu i eventualno 2 u kupu, za finale kupa ne važe i za evropske ne važe. To je 20-21 utakmica u vrh glave
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
Ybg realno ulaznice nisu skupe gledajuci opcenito. Vec su ulaznice digli za duplo, to je problem. Da su digli svaku 2-3 marke, pa sljedece god opet 2-3 to ne bi se ni primijetilo i komentarisalo.
Junior i senior spustit na jedno 7 i ok
Sad nek stave ovi sa sezonskim da imaju npr djaba pice na stadionu i ni ne primijeti se poskupljenje skoro. Moras neke pogodnosti stavit da kupis ljude
Sad nek stave ovi sa sezonskim da imaju npr djaba pice na stadionu i ni ne primijeti se poskupljenje skoro. Moras neke pogodnosti stavit da kupis ljude
- napoleon72
- Kontakt:
Ja eto hiljadu sve. Tresnje nekad neko uslikao da su 25 KM, moguce i iz zayebancije, i sad to kao norma. Ja gdje god sam gledao bila je kila do 8 KM. A jeo sam ih dzaba hvala Bogu, nije nikakva nestasica bila, samo levat je mogao platit i tih 8 maraka da ih jede. Nije avokado kralju, imas ih pored puta u svakom selu nabrat. Kafa isto, u zivotu je u Bosni nisam platio 7 maraka. Mozda neki latte macchiato, neki stranjski qrac, mala kafa je svugdje do 3 marke. Hamburgeri takodje, na street foodu je cener, u svakom manjem fast foodu 5-6 KM, udji na Glovo i provjeri. I ovdje pricamo o cijenama normalne NEUSLOVNE tribine, koja je znala radi neuslovnosti bit i zatvorena.Hamagara je napisao/la: ↑16 jul 2025, 20:09Svake godine ista prica, cijene…stadion… bla, bla
Ne znam samo sta ste ocekivali….
Cijene tresanja 25 KM
Kafa u gradu 5-7 KM
Hambaš 10 KM
Kurve 150-200 po satu
Dajte vise prestanite sa tim budalastinama, stadion neuslovan vjetar puse u pogresnom pravcu, sagan dolma nije slana itd….
Ko hoce da ide na utakmice ici ce i tacka. Mnogo sebi dajemo za pravo a 7000 clanova![]()
Uvijek nam isti izgovor na kraju - puno pametujemo a 7k clanova. Pa tih 7k i pametuje, boli mog babu qrac za cijenama iceg kad nit ide na stadion nit je clan. Mene dotice jer za odlazak na tekmu s porodicom moram dnevnicu dat, plus troskovi lijekova kad fasujemo upalu pluca od oktobra pa nadalje.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Ma djeci treba staviti 2km a ne da tjeras djecu od kluba. Nece niko dati cenera vise.
Koja gamad je u ovom klubu pa dragi Krle ti si od raje kako mozes dopustiti ovo
Koja gamad je u ovom klubu pa dragi Krle ti si od raje kako mozes dopustiti ovo
Sramotna odluka je dječiju ulaznicu staviti 10 KM. 

-
- Kontakt:
Hajmo otvorit posebnu temu za ovo , admini ?
Depresija me hvata samo se punimo negativom
Depresija me hvata samo se punimo negativom
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Vala ove dječije su preskupe a I sto ga dodje raja za 15 KM gledat Radnika iz Bijeljine ili Rudar Prijedor ejvala mu.
-
- Kontakt:
To je to.bvsic je napisao/la: ↑16 jul 2025, 20:19Ybg realno ulaznice nisu skupe gledajuci opcenito. Vec su ulaznice digli za duplo, to je problem. Da su digli svaku 2-3 marke, pa sljedece god opet 2-3 to ne bi se ni primijetilo i komentarisalo.
Ovako je jedan moj haver kafic otvorio pa se poceli skupljati klosari i djecurlija. On malo nesto usminkao interijer, pa podebljao cijene i to haman duplo, ko biva tako je najlakse da se musterije malo prociste, na kraju kafic prazan zjapi. Ne prolazi kod nas ovo kurcenje, zivi bili pa vidjeli. Digni ok, ali polako i ponudi raji nesto.
I bezveze ljudi lupaju o troskovima organizacije, a niti znaju kako se organizuje, ni ko finansira, ni ko ima udio u firmi koja radi obezbjedjenje itd. Ali bitno je braniti svaku mogucu odluku kluba.
Ma mi smo tu i da je 30 KM al' je problem što sada nema šanse da nekog' od raje kojoj inače treba malo nagovora da dođu na utakmicu premuntam. Radije će ostat' u kafani utalit se za oval meze i točeno.
- Objektivac1946
- Kontakt:
Zar nisu prije 2-3 godine podijelili ulaznice u 2 kategorije i da su cijene bile različite? Kao kategorija 1 bile su ulaznice za tekme protiv Borca, Zrinjskog, lištice, želje i Veleža a druga kategorija protiv ovih ekipa ala Radnik, Posušje i slično? Mogli su to i sad, ako išta da privuku malo raje na ove manje atraktivne protivnike
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
Eno vam tema i za stadion i za cijenu karata, da ovu malo rasteretimo
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Kad krenu pričati o prehladama zbog stadiona, ranio bih se. Kad se obućeš kako treba, neće ti ništa biti. Jok, dođe lola u decembru u tenama i kaže hladno mi. 
Cijena za sjever je realna, cener je ništa.

Cijena za sjever je realna, cener je ništa.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:

Dobro došao.

Dobro nam došao Erdelezi

Najbolje bi bilo da se pocne naplacivati kucanje na forumu.
Taman se smirilo ludilo oko ulaznica i stadiona i sad opet ponovo

Taman se smirilo ludilo oko ulaznica i stadiona i sad opet ponovo
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, bvsic, ronaldo99, SamoDaKazeem i 58 gostiju.