FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dobro je sto se dovode pojacanja al uvijek isto puno promjena i kasnimo s pojacanjima . Nece obo biti lahko sve uklopti da funkcionise.
Baš bi bio luksuz imati Kovačika da počne i naštima 2 gola pa onda od neka doba uvedeš Begana da ih sačuva. Nerealno djeluje.
Treba se nastaviti rjesavati skarta, ima ih jos podosta. Sto se tice dovodjenja osim Kovacika, mozda jos pojacati konkurenciju na lijevom beku, a ako ode Guli dovesti neko opasno, brzo krilo, ljevaka koji ulazi unutra i zavrsava kako to Bog zapovijeda.
Are you not entertained ?!
-
- Kontakt:
Jel zvanicno za bubanju? I kad ide zna li se sta?amypitar je napisao/la: ↑16 jul 2025, 23:18Od igraca za kojim mozemo zaliti trenutno otisla dvojica Bubanja I Pavicic.relativizam je napisao/la: ↑16 jul 2025, 23:10Treba nam još jedan vezni,jedan bek,jedan napadac i jedna kvalitetna desetka
I do 20og kola ce se uigrati
Ostalo je samo ciscenje skarta.
-
- Kontakt:
Otisao vec.rimljanin90 je napisao/la: ↑16 jul 2025, 23:22Jel zvanicno za bubanju? I kad ide zna li se sta?amypitar je napisao/la: ↑16 jul 2025, 23:18Od igraca za kojim mozemo zaliti trenutno otisla dvojica Bubanja I Pavicic.relativizam je napisao/la: ↑16 jul 2025, 23:10Treba nam još jedan vezni,jedan bek,jedan napadac i jedna kvalitetna desetka
I do 20og kola ce se uigrati
Ostalo je samo ciscenje skarta.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Kontinuitet mozes imati ako dovodis lokalne igrace koji se ne mogu prodati.
I nemoj da se opet zalijecemo oko Elezija, Kovacika, Ristovskog, i ostalih kapitalaca. Teren je mjerilo. Ne mozes reci da je Kovacik svemirski brod za Beganovica, a prvi put za njega culi danas.
I nemoj da se opet zalijecemo oko Elezija, Kovacika, Ristovskog, i ostalih kapitalaca. Teren je mjerilo. Ne mozes reci da je Kovacik svemirski brod za Beganovica, a prvi put za njega culi danas.
Nikog ja ne bi dovodio vise, Kovacik i tjt.
Banic/Musija
Kovacik/Beganovic - Ristovski/Paskalev- Gojkovic/Turda - Jovic/Mujkic - Kupresak/Kapetanovic
Djordjevic/Krdzalic - Mamas/Jatta - Elezi
Butic/Turkes/Renan - Mlinaric/Keremeh
Ristic - Julardzija - Pejovic - Mehic
Pa gdje se pojacanje moze dovesti ovde eto. U veznom redu koga god da stavis moze igrat.
Odbrana mozes ih kombinacija milion. Najtanja ti opcija Kapetanovic koji nikad ne mora da zaigra ako Kupresak ne bude spreman Jovic Mujkic mogu obojica to odigrat
Napad mozes polusezonu svaku utakmicu drugu kombinaciju izvest
Banic/Musija
Kovacik/Beganovic - Ristovski/Paskalev- Gojkovic/Turda - Jovic/Mujkic - Kupresak/Kapetanovic
Djordjevic/Krdzalic - Mamas/Jatta - Elezi
Butic/Turkes/Renan - Mlinaric/Keremeh
Ristic - Julardzija - Pejovic - Mehic
Pa gdje se pojacanje moze dovesti ovde eto. U veznom redu koga god da stavis moze igrat.
Odbrana mozes ih kombinacija milion. Najtanja ti opcija Kapetanovic koji nikad ne mora da zaigra ako Kupresak ne bude spreman Jovic Mujkic mogu obojica to odigrat
Napad mozes polusezonu svaku utakmicu drugu kombinaciju izvest
-
- Kontakt:
Steta Bgm, najdrazi mi je bio igrac ove sezoneHordas1990 je napisao/la: ↑16 jul 2025, 23:26Otisao vec.
Naravno da je teren pokazatelj i ne govorim o tome da ce on biti svemirski brod, ali sa 20 godina prepisati Cesku ligu i zavrsiti u Comu, pokazuje kvalitet koji bi se mogao potvrditi u nasoj ligi...OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑16 jul 2025, 23:28Kontinuitet mozes imati ako dovodis lokalne igrace koji se ne mogu prodati.
Svakako ga treba vidjeti, ali je ofanzivno dosta opasniji sto govori njegova statistika.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑16 jul 2025, 23:28Kontinuitet mozes imati ako dovodis lokalne igrace koji se ne mogu prodati.
Pitanje je koliko je tacna informacija za njega. Prvi bi lorenzo objavio vezano za njega jos iz njegove zemlje dolazi. Nadat se da je istina.sve karakterne i jake momke smo doveli.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
I penja je zabio Hattrick, kao najmladji u historiji La Lige. Ako Kovacik potpise i pokaze na terenu ono sto mu pise u CV-u, taj covjek koji ga je uspio nagovoriti da dodje kod nas je carobnjak.Vanja8 je napisao/la: ↑16 jul 2025, 23:33Naravno da je teren pokazatelj i ne govorim o tome da ce on biti svemirski brod, ali sa 20 godina prepisati Cesku ligu i zavrsiti u Comu, pokazuje kvalitet koji bi se mogao potvrditi u nasoj ligi...OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑16 jul 2025, 23:28Kontinuitet mozes imati ako dovodis lokalne igrace koji se ne mogu prodati.
Ljudi uporedjuju Dinamo i nas, budzet Dinama 77 mil eura a nas 8mil. 
Eto pise se da je Bubanja vec otisao, ako se nakon Evrope proda Guli ja ne pamtim da je neka ekipa prodala kapitena i zamjenika kapitena u jednom prelaznom roku.
Dobro Dinamo je sad sve rastjetao al ovo rade prvi put nakon mnogo godina, a mi to radimo bas cesto.
Dobro Dinamo je sad sve rastjetao al ovo rade prvi put nakon mnogo godina, a mi to radimo bas cesto.
kazu 4 M 

Kod nas su Ismir Pintol i kapitenska traka veliki predznaci prodaje.
Treba to sasjeći i Ristovskom traku dati eventualno Renatu kad se oporavi.

Treba to sasjeći i Ristovskom traku dati eventualno Renatu kad se oporavi.