FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma ovo je skolski odradjen prelazni rok realno. Otisao skart, prodajes za dobre pare neke igrace koji su prerasli klub i ligu, dovode se odlicne zamjene. Za Guliashvilija mi nije krivo, zadrzavanjem se nista ne postize, on tesko da moze ponovit ovakvu sezonu. Mogli bismo se zayebat kao sa Duljom u vakat, kad je pokojni Jesic pricao o 4 miliona, a on ode dzaba. Za Bubanju mi je vise zao al smo dobro popunjeni tu. Sve u svemu meni je ovo predobar rok.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Realno dobar prelazni rok , Guli je prekucao ligu realno sad vec pocinje malo i sebican bit ( bio je i ranije ali ne u tolikoj mjeri ) .
Bubanje mi je zao izuzetan igrac kompletan sto je jako tesko naci u nasoj ligi ali okej doveo si tu mamasa imas i Jattu na njegovoj poziciji tu si okej pokriven.
Sto se tice ofanzivnog potencijala i tu je okej u vezi : Elezi , Sale , Anes pa ko je najbolji nek igra nema tu puno pametovanja .
U slucaju dolaska ovog iz Coma cini mi se da je i on dobar igrac makar statisticki pa eto .
Idemo u novu sezonu , pa kako bude !
Bubanje mi je zao izuzetan igrac kompletan sto je jako tesko naci u nasoj ligi ali okej doveo si tu mamasa imas i Jattu na njegovoj poziciji tu si okej pokriven.
Sto se tice ofanzivnog potencijala i tu je okej u vezi : Elezi , Sale , Anes pa ko je najbolji nek igra nema tu puno pametovanja .
U slucaju dolaska ovog iz Coma cini mi se da je i on dobar igrac makar statisticki pa eto .
Idemo u novu sezonu , pa kako bude !
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu.“
Pa prodajes najbolj3 sto imas. Bubanja evo godina otkako je dosao, prodajes, Guli nakon povratka iz Veleza odigrao sezonu u kojoj je prekucao ev navodno prodajes. Dosta novih igraca, dok se oni naviknu na grad, ligu propade sezona i tako iz godine u godinu.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- Shategabri
- Kontakt:
Meni se čini da Zekić hoće napraviti tim, a ne da ekipa zavisi od jednog igrača ili da bude podređena jednom igraču kao što je to Guliashvili.
A izlazni transferi su svakako dio strategije kluba. Onaj ko je ŠSŠ, mora biti svjestan toga i prema tome organizovati ekipu.
Zekić je bio jasan, cilj je titula. Svjestan je i da idu neki ključni igrači, ali i da će dobiti tražena pojačanja.
Sumnjam da bi rekao da je cilj titula da nema materijal da napravi ekipu za to.
A izlazni transferi su svakako dio strategije kluba. Onaj ko je ŠSŠ, mora biti svjestan toga i prema tome organizovati ekipu.
Zekić je bio jasan, cilj je titula. Svjestan je i da idu neki ključni igrači, ali i da će dobiti tražena pojačanja.
Sumnjam da bi rekao da je cilj titula da nema materijal da napravi ekipu za to.
Koševo Zapad
Titule nismo osvajali jer smo dobre igrace mijenjali losim. Mi imamo bolju ekipu nego prosle sezone, bolje selektovanu, siru klupu. Da samo radili ovako svake godine imali bi duplo vise trofeja.Aduka87 je napisao/la: ↑17 jul 2025, 12:08Pa prodajes najbolj3 sto imas. Bubanja evo godina otkako je dosao, prodajes, Guli nakon povratka iz Veleza odigrao sezonu u kojoj je prekucao ev navodno prodajes. Dosta novih igraca, dok se oni naviknu na grad, ligu propade sezona i tako iz godine u godinu.
Mi i bez Gulija imamo nevjerovatnu sirinu u napadu, da kombinujemo sta hocemo. Isto tako u odbrani pogotovo kad se Gojkovic vrati.
Cak i u sredini sada imamo dovoljno kreativnih igraca da igramo protiv bunkera. A imamo i defanzivaca kada budemo htjeli ici na zatvoreniju varijantu i na kontre. Kad je lose treba srati, ali ovo je dobra ekipa po svim mogucim parametrima. Jedino bi volio malo bolje zamjene za Djordjevica i Kupresaka ali i to se moze kombinovati.
Moraš prodavati, to je prirodan i normalan proces. Reputacija lige i same države je katastrofalna. Svaki igrač koji dođe ovdje, ako posjeduje imalo kvalitete, otići će prvom prilikom. Za razliku od nekih drugih vremena, sada se zarađuje ozbiljan novac i to je plus. Rijeka je najbolje igrače prodala na polusezoni i opet osvojila titulu. Prodaje Zvezda, prodaje Dinamo, svi prodaju. Ne možeš kvalitetnog igrača zadržati ovdje, kako to ne možete da shvatite, jbt? Neće ostati ako mu ponudiš 20.000, kao što neki poznavalac fudbala napisa ovdje. Neće, jer će negdje drugo dobiti trostruko veću cifru.Aduka87 je napisao/la: ↑17 jul 2025, 12:08Pa prodajes najbolj3 sto imas. Bubanja evo godina otkako je dosao, prodajes, Guli nakon povratka iz Veleza odigrao sezonu u kojoj je prekucao ev navodno prodajes. Dosta novih igraca, dok se oni naviknu na grad, ligu propade sezona i tako iz godine u godinu.
Doveo si zamjene za obojicu na vrijeme i apsolutno nikakav problem nećeš imati eventualnim transferima Gulija i Bubanje. Odrađen je možda i ponajbolji prelazni rok u zadnjih nekoliko godina.
Ma znam nego eto izdvojio sam ih dole znaci igrac u svakoj liniji koji je vise nego solidan za nase lige.belosevic23 je napisao/la: ↑17 jul 2025, 09:53Na Julardžiju se ne računa, a bgm tesko ce Ristic do minuta ove godine, Kapetanovic također mislim da nije u ozbiljnim planovima ali smo dobro pokriveni na tim pozicijama. Meni ce bit zao ako ovaj neki novi stranac istisne francisa iz ekipe, jer je on najveca radilicabvsic je napisao/la: ↑16 jul 2025, 23:28Nikog ja ne bi dovodio vise, Kovacik i tjt.
Banic/Musija
Kovacik/Beganovic - Ristovski/Paskalev- Gojkovic/Turda - Jovic/Mujkic - Kupresak/Kapetanovic
Djordjevic/Krdzalic - Mamas/Jatta - Elezi
Butic/Turkes/Renan - Mlinaric/Keremeh
Ristic - Julardzija - Pejovic - Mehic
Pa gdje se pojacanje moze dovesti ovde eto. U veznom redu koga god da stavis moze igrat.
Odbrana mozes ih kombinacija milion. Najtanja ti opcija Kapetanovic koji nikad ne mora da zaigra ako Kupresak ne bude spreman Jovic Mujkic mogu obojica to odigrat
Napad mozes polusezonu svaku utakmicu drugu kombinaciju izvest
Lici mi na tim 2014/2015 kad smo na svim pozicijama imali po 2 dobra igrača...i osvojili titulu![]()
-
- Kontakt:
Vidi drug,da nisu doveli zamjenu ni za koga ili da su ssd poceli ja bi prvi ovdje skako ali realno nije steta prodati Bubanju kada si na vrijeme doveo Mamasa i imas Jattu koji ce jos vise doci do izrazaja.Ne trebaju nam 3 DM top klase.Pogotovo ako i Vladan hoce da ide a vjerujem da je tamo dobio nerealno dobre uslove.Navodno i taj dogovor postojao da ga ne kocimo ako dodje dobra ponuda.Aduka87 je napisao/la: ↑17 jul 2025, 12:08Pa prodajes najbolj3 sto imas. Bubanja evo godina otkako je dosao, prodajes, Guli nakon povratka iz Veleza odigrao sezonu u kojoj je prekucao ev navodno prodajes. Dosta novih igraca, dok se oni naviknu na grad, ligu propade sezona i tako iz godine u godinu.
Guli je odigrao 2 odlicne sezone,on je sa ovom ligom zavrsio i vrijeme je da ide,nema se sta vise cekati.Zbog zasicenosti tesko da bi ponovio proslu sezonu.Doveo si ga za sicu,dobio 20 i nesto bitni golova i sad ces unovciti rekordnim transferom.To je odlican posao.Sta treba cekati da mu Kvrzic uleti i namjerno polomi nogu onda nas nema nigdje.Ni nas ni njega.Imamo 6 napadaca nema sanse da barem 2 nisu raspolozena uvijek,ako zaskripi slucajno dovest ce se na zimu i to je to.
Bio sam skeptican oko ovog roka ali su izvukli pred kraj pogotovo ako i Kovacika dogovore.Jedino mislim da je Pejovic menadjerski igrac ali sve cemo vidjeti.Nase najvece pojacanje je povratak Djordjevica i aBd Renata pred kraj polusezone.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Jel mogao Dinamo zadrzat Baturinu i Sucica,naravno da nije kao sto ni Rijeka nemoze da zadrzi najbolje tj Fruka i prosle sezone pred revans u evropu sve prodaju,nas narod malo nije realan,mi smo kao i HR razvojna liga tj barem pokusavamo biti.Herson je napisao/la: ↑17 jul 2025, 12:25Moraš prodavati, to je prirodan i normalan proces. Reputacija lige i same države je katastrofalna. Svaki igrač koji dođe ovdje, ako posjeduje imalo kvalitete, otići će prvom prilikom. Za razliku od nekih drugih vremena, sada se zarađuje ozbiljan novac i to je plus. Rijeka je najbolje igrače prodala na polusezoni i opet osvojila titulu. Prodaje Zvezda, prodaje Dinamo, svi prodaju. Ne možeš kvalitetnog igrača zadržati ovdje, kako to ne možete da shvatite, jbt? Neće ostati ako mu ponudiš 20.000, kao što neki poznavalac fudbala napisa ovdje. Neće, jer će negdje drugo dobiti trostruko veću cifru.Aduka87 je napisao/la: ↑17 jul 2025, 12:08Pa prodajes najbolj3 sto imas. Bubanja evo godina otkako je dosao, prodajes, Guli nakon povratka iz Veleza odigrao sezonu u kojoj je prekucao ev navodno prodajes. Dosta novih igraca, dok se oni naviknu na grad, ligu propade sezona i tako iz godine u godinu.
Doveo si zamjene za obojicu na vrijeme i apsolutno nikakav problem nećeš imati eventualnim transferima Gulija i Bubanje. Odrađen je možda i ponajbolji prelazni rok u zadnjih nekoliko godina.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
nekad djeluje kao da mislimo da smo neki nivo Reala M, Barselone, Bajerna pa da dovodis Neymara sa 19 iz Santosa za 20 miliona.
Kada nekad budemo redovni ucesnik euro takmicenja onda cemo imati sansu dovesti i bolje igrace. Nekad u ovom sportu ni para nije presudna.
Kada nekad budemo redovni ucesnik euro takmicenja onda cemo imati sansu dovesti i bolje igrace. Nekad u ovom sportu ni para nije presudna.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Samo neka negativa ccc
Vidite da modern club of balkans plan ide po protokolu, ne mjesajte se u rad kluba. Aylahs on fire!
Vidite da modern club of balkans plan ide po protokolu, ne mjesajte se u rad kluba. Aylahs on fire!
Ma Guli je nama win win situacija. Ako ga prodas dobit ces find pare, ako ostane i dalje imas igraca koji moze pravit prevagu(ma da mi je ruku na srce bio potanak na pripremama). Normalna stvar je da igraci gledaju Sarajevo ko odskocnu dasku da idu negdje gdje je placenije i bolje. Sasvim normalno i da Bog da svako nase pojacanje tako razmisljalo da ovdje odigra najbolje sto moze da ide dalje. Svi mi da radimo za 2 milje mjesecno otisli bi glavom bez obzira na drugi posao gdje je plata 4 milje da nam se da prilika tako da necemo lazno moralisati.
-
- Kontakt:
.Aduka87 je napisao/la: ↑17 jul 2025, 12:08Pa prodajes najbolj3 sto imas. Bubanja evo godina otkako je dosao, prodajes, Guli nakon povratka iz Veleza odigrao sezonu u kojoj je prekucao ev navodno prodajes. Dosta novih igraca, dok se oni naviknu na grad, ligu propade sezona i tako iz godine u godinu.
Nisi u pravu
Npr Porto Benfica svake godine oroda najbolje što ima pa opet iznova
Moraš prodavati bolan da bi bio samoodrživ kolektiv, kako ne kontate, odakle klub da puni budžet?
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:

-
- Kontakt:
Bar mogu da ih zadrze jos sedmicu i da bar tu tekmu odigraju. pa neka onda idu.
Zna li iko kako idu karte , hocemo li dogurati do 20k
Zna li iko kako idu karte , hocemo li dogurati do 20k
gledao sam Sarajevo protiv Zorye, i djeluje premocno, jos sa tim Elezijem i ako dodje vam Kovacik ne znam ko tu moze parirati, nek odmah predaju titulu....a sad je pod moranjem prolazak protiv rumuna.
Gdje se mogu kupiti karte protiv Rumuna?
Gdje se mogu kupiti karte protiv Rumuna?
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
A nešto mi nema logike ako se znalo da će se prodati, da ga se stavi u posljednjoj pripremnoj ali eto, očito imate sto posto info čim tako tvrdite, nažalost jbg. .NajvecaRadosti je napisao/la: ↑17 jul 2025, 11:38Ma Bubanja je vec otisao nemas se sta nadati.Guli ide vjerovatno poslije rumuna za rekordnu cifru.Njemu je vrijeme realno da se pravi transfer nema potrebe vise odugovlaciti.Imamo jos igraca u izlogu,ako ne u augustu onda na zimu.
Bubanja je najbolji DM lige godina i godina unazad ali ne vjerujem da ce nam previse faliti jer imamo Jattu koji je tu negdje i Mamasa.Guli ne smije faliti jer imamo jos 6 napadaca,ne smije ti jedan igrac toliko odskakati od drugih
MNON
Slazem je sa svim time, vidjet cemo sta vrijeme nosi.Herson je napisao/la: ↑17 jul 2025, 12:25Moraš prodavati, to je prirodan i normalan proces. Reputacija lige i same države je katastrofalna. Svaki igrač koji dođe ovdje, ako posjeduje imalo kvalitete, otići će prvom prilikom. Za razliku od nekih drugih vremena, sada se zarađuje ozbiljan novac i to je plus. Rijeka je najbolje igrače prodala na polusezoni i opet osvojila titulu. Prodaje Zvezda, prodaje Dinamo, svi prodaju. Ne možeš kvalitetnog igrača zadržati ovdje, kako to ne možete da shvatite, jbt? Neće ostati ako mu ponudiš 20.000, kao što neki poznavalac fudbala napisa ovdje. Neće, jer će negdje drugo dobiti trostruko veću cifru.Aduka87 je napisao/la: ↑17 jul 2025, 12:08Pa prodajes najbolj3 sto imas. Bubanja evo godina otkako je dosao, prodajes, Guli nakon povratka iz Veleza odigrao sezonu u kojoj je prekucao ev navodno prodajes. Dosta novih igraca, dok se oni naviknu na grad, ligu propade sezona i tako iz godine u godinu.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Imaš online a i možeš u svakom Fan Shopu (Ferhadija, Titova - samo nisam siguran za Aerodrom doduše).
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Trenutno korisnika/ca: Chony533, EastMadness, NazorUso, nedimmmm1337, samoFKS, Tarapi, UltraNorth i 32 gosta.