Riquelme1921 je napisao/la: ↑17 jul 2025, 15:30Taj.![]()
Ne znam o cemu pricate

Nema potrebe da vam je vokri, invazija je samo takva

Riquelme1921 je napisao/la: ↑17 jul 2025, 15:30Taj.![]()
Što da meni bude krivo, meni puno srce kad vidim svoju braću.Hrammm1921 je napisao/la: ↑17 jul 2025, 15:35
Ne znam o cemu pricate![]()
Nema potrebe da vam je vokri, invazija je samo takva![]()
Imal gdje link da se doniraHordas1990 je napisao/la: ↑17 jul 2025, 16:12Nisam znao da je bolesna sestra od Adzema i da joj se skuplja za operaciju. Stvarno tog covjeka svakakve nesrece pogadjaju. Brz oporavak!
Sto se utakmice tice, i meni mirise na Trnavu, ali o tom po tom. Opet ako odigrate kao kuci prolazite, po meni.
Postavi link ovdje. Svi koji prate i čitaju forum mogu bar jednom okrenuti broj.Hordas1990 je napisao/la: ↑17 jul 2025, 16:12Nisam znao da je bolesna sestra od Adzema i da joj se skuplja za operaciju. Stvarno tog covjeka svakakve nesrece pogadjaju. Brz oporavak!
Sto se utakmice tice, i meni mirise na Trnavu, ali o tom po tom. Opet ako odigrate kao kuci prolazite, po meni.
Nemoj se smijati do sad je stigao...
https://pomoziba.org/bs/za-sanelinu-operacijuHerson je napisao/la: ↑17 jul 2025, 16:28Postavi link ovdje. Svi koji prate i čitaju forum mogu bar jednom okrenuti broj.Hordas1990 je napisao/la: ↑17 jul 2025, 16:12Nisam znao da je bolesna sestra od Adzema i da joj se skuplja za operaciju. Stvarno tog covjeka svakakve nesrece pogadjaju. Brz oporavak!
Ja kao uzepeovac, vastaša, lentaš itd... ne mogu da ne primjetimi da su rodjeni iskoristili podlogu nazi slogana u svojoj kampanji za članske i sezonske...
Izdrži kralju, placipicke nek sjede ispred malih ekrana.Hrammm1921 je napisao/la: ↑17 jul 2025, 15:35
Kakvu suplju lik prosipa, na derbi krene stavi sliku sad fol otiso u Sloveniju a nema nistaAVNOJ je napisao/la: ↑17 jul 2025, 17:01Izdrži kralju, placipicke nek sjede ispred malih ekrana.Hrammm1921 je napisao/la: ↑17 jul 2025, 15:35
![]()
Ti si najgluplji insan na forumu.
Propustio si mitoman.PiazzaGrande je napisao/la: ↑17 jul 2025, 16:38Ja kao uzepeovac, vastaša, lentaš itd... ne mogu da ne primjetimi da su rodjeni iskoristili podlogu nazi slogana u svojoj kampanji za članske i sezonske...
Trenutno korisnika/ca: DobriBosnjanin, Paromlinac, Varijantas8 i 36 gostiju.