Bihac i TravnikQuartararo je napisao/la: ↑17 jul 2025, 18:14Ma samo Sarajevo. Šteta što je Bihać premal i što nema ništa specijalno ponuditi osim prirodnih ljepota, što ovog youtubera ni ne zanima, moglo bi se diskutovati.Neutral je napisao/la: ↑17 jul 2025, 16:40Speed u Mostaru ima svasta vidjeti, forticu i stari most i to je to![]()
Najzanimljivije ce mu bit pronaci parking i cekanje kilometarske guzve u saobracaju.
Most overrated city in Bosnia![]()
Treba pazit ako ce skakati, da ga ne nokautiraju.
Ulica kralja Tomislava vrh, miris fekalija 24/7.
Mostar i Zenica najružniji i najsmrdljiviji gradovi, ruglo države.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Justin je u Holandiji, a ti znaš kolika mržnja postoji prema istočnim susjedima
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
-
samoposmatram
- Kontakt:
Blatis Mostar a lik jeo u cevabdzinicama u koje ni pjan nebi krocio.kraljttbvb je napisao/la: ↑17 jul 2025, 16:50Prosvijetli nas sveti čovječe!samoposmatram je napisao/la: ↑17 jul 2025, 15:14Prije ce biti da neznas gdje je Mostar, nego da je losa hrana.kraljttbvb je napisao/la: ↑17 jul 2025, 13:45
![]()
![]()
Sreca pa je hrana u Mostaru katastrofa, pa im nece ni pasti na pamet da ga vode na cevape![]()
- JayCatwright
- Kontakt:
vi pametujete kralju nešto, a frajer jedini na forumu koji se kupao u Atini
Aha.coelho41 je napisao/la: ↑17 jul 2025, 16:04ima nas par ovdje iz Bosne, pa mi to svakodnevno dozivljavamo, a gdje si to ti Asteriksu? Deutshcland?Asteriks je napisao/la: ↑17 jul 2025, 08:58
Vrhunski primjer vizuelnog doživljaja kroz pažljivo istražen i upakovan prikaz prirodnih ljepota. Prikazane su divlje regije BiH, te ljudske priče u harmoniji s prirodom.
Postoje dvije epizoda serijala „Bosnien und Herzegowina“ u okviru serije Der grüne Norden i Der karstige Süden. Emiteri su Arte i ZDF produkcija.![]()
![]()
Listam jutros Magentu TV, kad na Arte doku o BiH.
Radi se o kanalu koji je dio osnovnog paketa gotovo svih kablovskih i digitalnih platformi u Njemačkoj.
Bude tu itekako kvalitetnih i odlično upakovanih dokumentaraca o prirodi, zatim historijskih, onda putopisnih emisija itd. Msm nije ono Tatabrada TV.
Informativan video za Švabe.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Da, iznenade se svi, samo ko hoće dat priliku.Asteriks je napisao/la: ↑17 jul 2025, 18:51Informativan video za Švabe.coelho41 je napisao/la: ↑17 jul 2025, 16:04ima nas par ovdje iz Bosne, pa mi to svakodnevno dozivljavamo, a gdje si to ti Asteriksu? Deutshcland?Asteriks je napisao/la: ↑17 jul 2025, 08:58
Vrhunski primjer vizuelnog doživljaja kroz pažljivo istražen i upakovan prikaz prirodnih ljepota. Prikazane su divlje regije BiH, te ljudske priče u harmoniji s prirodom.
Postoje dvije epizoda serijala „Bosnien und Herzegowina“ u okviru serije Der grüne Norden i Der karstige Süden. Emiteri su Arte i ZDF produkcija.![]()
![]()
Jednom ja nešto pokazivao neke snimke sa svadbe i nekih izlazaka kolegi iz Italije, kaže on meni, pa čovječe ne bih nikada rekao da se ovako zabavlja u jednoj muslimanskoj državi...loš nam PR
Treba Speeda natjerat po mevludima.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ne znaju oni kakvih plaža ima u Atini.JayCatwright je napisao/la: ↑17 jul 2025, 18:33vi pametujete kralju nešto, a frajer jedini na forumu koji se kupao u Atini
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Napiši nam par mjesta gdje je hrana top i šta ima dobro za pojesti.samoposmatram je napisao/la: ↑17 jul 2025, 18:27Blatis Mostar a lik jeo u cevabdzinicama u koje ni pjan nebi krocio.kraljttbvb je napisao/la: ↑17 jul 2025, 16:50Prosvijetli nas sveti čovječe!samoposmatram je napisao/la: ↑17 jul 2025, 15:14
Prije ce biti da neznas gdje je Mostar, nego da je losa hrana.
Pa da idući put odem da probam te specijalitete.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Probaj cevape, pljeskavicu i ostala mesa sa grilla. Sve je u pet deca sa sarajevskom ponudom.kraljttbvb je napisao/la: ↑17 jul 2025, 20:13Napiši nam par mjesta gdje je hrana top i šta ima dobro za pojesti.samoposmatram je napisao/la: ↑17 jul 2025, 18:27Blatis Mostar a lik jeo u cevabdzinicama u koje ni pjan nebi krocio.
Iskren da budem nemam pojma kakva je hrana u Mostaru, hvala Jablanici na tome.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
- kraljttbvb
- Kontakt:
Jeo sam rostilj par puta onde oko Starog mosta, ništa posebno. Nekako očekujes na mjestu gdje ima puno turista, da ima i neka top hrana. Gdje sam god jeo, nisam se više nikad vratio.samoposmatram je napisao/la: ↑17 jul 2025, 20:34Probaj cevape, pljeskavicu i ostala mesa sa grilla. Sve je u pet deca sa sarajevskom ponudom.kraljttbvb je napisao/la: ↑17 jul 2025, 20:13Napiši nam par mjesta gdje je hrana top i šta ima dobro za pojesti.samoposmatram je napisao/la: ↑17 jul 2025, 18:27
Blatis Mostar a lik jeo u cevabdzinicama u koje ni pjan nebi krocio.
Pite im onako prosjek neki, isto kao i rostilj, nista posebno.
Nisam nikad jeo u nekoj cevabdzinici Rota (ima li ovako neka), nju hvale.
Kad se vracam sa mora, najbolje mi nekako legne gulaš u Hercegovina prometu dole na magistrali, kod njih je dobar restoran.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Jeo sam zapravo u jednom restoranu ono uz obalu, pogled na Stari ovo ono, hrana okej nije bila losa a ni da padnes na guzicu, al se sjecam da je usluga bila odron. Dal su sezonci bili ili sta nemam pojma, al je bilo lose.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Labirint je dobar restoran ondje kod mosta.
Gdje god ima turista tu je vecinom hrana losa i losa usluga.
To je nekako poznato
Kuhaju li neki janjadi u Jablanici prije nego ga stave na ražanj? Ono, da se brže ispeče
Roštilj u Mostaru porazan, ali tako je to gdje god je veliki promet.
Na Buni sam pojeo najlošije ćevape ikad. Bolji su oni iz tave
Korektno ako je tako.
Tvoja preporuka za koji restoran uz magistralu?
Sve sam ih obišao, negdje odmah jedem, ali većinom ponesem. I onda prođe pola godine ili godina i opet zaboravim gdje je bolje pečenje. Igra i parking i ulaz veliku ulogu.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Gdje je manje lokalnog stanovnistva to je gora ponuda. Ostaju sezonski restorani, koji vise Peru kes nego sto prodaju dobru hranu. Jednom sam u hrvatskoj na moru nasao dobar restoran. Hrana boli glava. Za jednu sezonu propao. Sljedece godine opet ista pinuda kao u svim restoranima. Sve najbolje iz konzuma.kraljttbvb je napisao/la: ↑17 jul 2025, 20:54Jeo sam rostilj par puta onde oko Starog mosta, ništa posebno. Nekako očekujes na mjestu gdje ima puno turista, da ima i neka top hrana. Gdje sam god jeo, nisam se više nikad vratio.samoposmatram je napisao/la: ↑17 jul 2025, 20:34Probaj cevape, pljeskavicu i ostala mesa sa grilla. Sve je u pet deca sa sarajevskom ponudom.kraljttbvb je napisao/la: ↑17 jul 2025, 20:13
Napiši nam par mjesta gdje je hrana top i šta ima dobro za pojesti.
Pite im onako prosjek neki, isto kao i rostilj, nista posebno.
Nisam nikad jeo u nekoj cevabdzinici Rota (ima li ovako neka), nju hvale.
Kad se vracam sa mora, najbolje mi nekako legne gulaš u Hercegovina prometu dole na magistrali, kod njih je dobar restoran.
Zadnjih deset godina trazim lokalne familije po selima i kod njih gurmansku hranu jedem. Najbolju pitu ispod saca nasao u po sume nedaleko od Ostrozca. Nazalost domacica preselila a niko nije naucio od nje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.