FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
De vratite Filipa ili Lauševića
Kardinalna greška uprave, odličan prelazni upropastiš
Kardinalna greška uprave, odličan prelazni upropastiš
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
Evo rece Adzem dovodimo napadača u ponedjeljak. Ahahahaha.
Divno. Right on time.
2 milje navijača ode u Koper. Potroše se mnogi dotle da ne odu na more sa porodicom već da bi bodrili klub. Ali, zalibo ovih u klubu racku…
Neće mi biti problem otići protiv Radnika, ali kad znam da nas na terenima čeka Njegomirovic, Halkic i sva ona bruka i sramota narednih 9 mjeseci život ti se zgadi.
Divno. Right on time.
2 milje navijača ode u Koper. Potroše se mnogi dotle da ne odu na more sa porodicom već da bi bodrili klub. Ali, zalibo ovih u klubu racku…
Neće mi biti problem otići protiv Radnika, ali kad znam da nas na terenima čeka Njegomirovic, Halkic i sva ona bruka i sramota narednih 9 mjeseci život ti se zgadi.
Slazem se za Basica i da se Coricu trebala dati europa.koju je i izborio i ako su bas tjeli da ga mijenjaju, da ga mijenjaju poslije europe. Iskreno sam bio pozitivno iznenadjen poslije tekmi protiv Zrinjskog i Kopera na Grbavici, ali ovo je uzasno sto sam danas gledao.Argentina je napisao/la: ↑17 jul 2025, 21:44Steta. Ovo je pokazatelj kvalitete, odnosno nekvalitete. Ljudi nam za 5 minuta spakovase tri gola, sve na nase greske.
Nije mi jasan Adzem, sta je poenta kapitenske Sosicu (autoritet kod audaca, saigraca, druge ekipe - nema nista od toga), ako je podizanje cijene za prodaju, onda ok. One izjave razgovor i ostalo, kurcenje po meni, dobijes da ti je Sosic igrac manjka u ovoj tekmi, a poslije Cvetanovakog na Grbavici je bio najbolji prvo poluvrijeme. Malo vise ukljucivanja mozga bi dobro doslo. Npr da pocne od toga da ne ostri **** na Radovcu jer nije izmjene napravio u veznom, a itekako ce nam trebati.
Neko spomenu Nermina Basica, steta potrosenog trenera jer je imao uzasnu ekipu i top 4 tekme u Evropu. Isto smo napravili sa Coricem, potrosili ga, nismo mu dali u Evropi da odigra. Podrska Adzemu i ekipi, jer realno treba nama puno jos pure za nesto vise, ponese nas i budemo neobjektivni.
P.S. Adzem voli primiti 3 gola za 5 minuta. To je do njega, titule nas je kosta, sad prolaza. Dva kiksa jos i sto se mene tice noga, ali ajde da vidimo kako ce u prvenstvu ici.
Realno mozda smo se i prefurali nakon tih tekmi, a nismo trebali. Sirina rostera nam.js potrebna i ako ce se igraci koji su prebitni i koje smo ganjali da.potpisu ugovor, sad sklanjati onda ne vidim poentu gradjenja ekipe. Nek nam je sa srecom, al yebena ce liga biti sa ovako kratkim rosterom, a puno teze tekme nas cekaju u ligi.
-
- Kontakt:
Ne bi mi palo ovako tesko da su bili bolji, ali u 180+ minuta realno nisu.
Vidjeli smo sta nam fali da budemo odlicni, najrealnije spic u rangu najboljih igrava ekipe, ostalo kako ko gleda, po meni i jedan takav veznjak.
Volim te Željo, naredne godine grupna faza.
Vidjeli smo sta nam fali da budemo odlicni, najrealnije spic u rangu najboljih igrava ekipe, ostalo kako ko gleda, po meni i jedan takav veznjak.
-
- Kontakt:
Ovo je samo do adzema i ni do kog drugog, pa mi obicni smrtnici vidimo nakon pripremnih utakmica i prve na grbavici da pejic ne moze prvu federacije igrat i on ga OPET stavi da igra, lik hladno pusti igraca kod drugog gola. Kod amara ne bi platu dobio do proljeca. Za krpica isto i slijep vidi da lik NE MOZE i da je BESKORISTAN na ovom nivou fudbala i on ga opet stavi da mu igra. Pokusao se ispraviti na poluvremenu tako sto je izbacio obojicu, al opet kasno. Po meni vini mora igrat, vidi se da momak ima 'nesto' i da gine ko lud na svaku loptu, toliko me nervira sto mu ne daju da igra da je to jezivo. Podsjeca me na situaciju sa al jaberom i kad su njemu davali minute na kasicicu.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Evo dvije sedmice govore kako ide napadac i kako je dogovorenCwirek je napisao/la: ↑17 jul 2025, 21:49Evo rece Adzem dovodimo napadača u ponedjeljak. Ahahahaha.
Divno. Right on time.

-
- Kontakt:
Ma kakav Adzem ljudi, pa on bi prvi volio da ima prvoklasnog spica i da se ne desavaju ovakvi maleri, pa ne igra on
Sa samo dva veznjaka i bez normalnog napadaca nemamo sta traziti u ovakvim utakmicama.
Zao mi Erika, momak se bas borio veceras, nervirao se, al on i Lagumdzija jednostavno nisu dovoljni u sredini. Falio je jos jedan.
Sto se tice odbrane - Seedorf i Troupe dobri, Karamarko prosjecno, Alic los, bar los. Preko njega su napravili najvise problema.
Ovi slovneci su maksimalno iskoristili nas pad u produzetku prvog poluvremena i tu rijesili utakmicu. Amaterizam je primiti 3 gola u 7 minuta
Zao mi Erika, momak se bas borio veceras, nervirao se, al on i Lagumdzija jednostavno nisu dovoljni u sredini. Falio je jos jedan.
Sto se tice odbrane - Seedorf i Troupe dobri, Karamarko prosjecno, Alic los, bar los. Preko njega su napravili najvise problema.
Ovi slovneci su maksimalno iskoristili nas pad u produzetku prvog poluvremena i tu rijesili utakmicu. Amaterizam je primiti 3 gola u 7 minuta

Zadnja izmjena: let3, dana/u 17 jul 2025, 21:54, ukupno mijenjano 1 put.
Kopar ekipa koja ima glavu i rep, 5-6 sasvim ok pojedinaca, fino i pametno vođena, stameni i fizički jači, debeli Ilicic nas karao u papučama, iz mjesta.
Jedva smo dolazili u prilike, brane se ljudi extra.
Ostalo je neiskustvo i neznanje
Jedva smo dolazili u prilike, brane se ljudi extra.
Ostalo je neiskustvo i neznanje
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Vidio si utakmicu isto ko i ja.let3 je napisao/la: ↑17 jul 2025, 21:53Sa samo dva veznjaka i bez normalnog napadaca nemamo sta traziti u ovakvim utakmicama.
Ovi slovneci su maksimalno iskoristili nas pad u produzetku prvom poluvremena i tu rijesili utakmicu. Amaterizam je primiti 3 gola u 7 minuta![]()
Za nadati se da je neka opasna devetka, inace smo pusiona.
Šteta.
Željo jako dobar,opet. Malo dekocentracije i nesreće da u par minuta primiš 3 gola i to je to.
Ostalo je bilo jako dobro, za ligu bi moglo biti jako dobro, fali taj kvalitetan napadač...
Forzza Željo.
Željo jako dobar,opet. Malo dekocentracije i nesreće da u par minuta primiš 3 gola i to je to.
Ostalo je bilo jako dobro, za ligu bi moglo biti jako dobro, fali taj kvalitetan napadač...
Forzza Željo.
- Hrammm1921
- Kontakt:
Na iskustvo su uzeli, iskoristili pad koncetracije i iskarali nas za 7min. Nista bolji nisu, iskoristili su svoje, to je to
Ciganska ekipa sa ciganski vodjenom taktikom izlezavanja i zadrzavanja vremena. Zelim im da sto prije ispadnu od vikinga i da im se klub ugasi.
A to sto mi ne znamo ovakve ekipe dobiti, to je nasa stvar.
-
- Kontakt:
Treba ovdje još dosta pure jesti, nije u pitanju samo napadač. Još uvijek su želje i maštanja mnogo veće od mogućnosti, Zrinjski i Sarajevo bi ovo prošlo
Ma brate, nas Zeljo ne zeli sebi dobro ! jer da zeli, doveo bi konacno nekog normalnog napadaca ! Vec tri godine ponavljam ovdje ko papagaj oko tog napadacaavalPacidoroP je napisao/la: ↑17 jul 2025, 21:55Vidio si utakmicu isto ko i ja.let3 je napisao/la: ↑17 jul 2025, 21:53Sa samo dva veznjaka i bez normalnog napadaca nemamo sta traziti u ovakvim utakmicama.
Ovi slovneci su maksimalno iskoristili nas pad u produzetku prvom poluvremena i tu rijesili utakmicu. Amaterizam je primiti 3 gola u 7 minuta![]()
Za nadati se da je neka opasna devetka, inace smo pusiona.

Ne treba neka zvijer koja ce zabijati het trikove, samo normalan napadac koji se zna kretati, koji se zna otvoriti, koji zna uci u sansu. Mi to godinama nemamo, nevjerovatno za ovakav klub

-
- Kontakt:
Ne moze biti nesereca kad primia 3 gola u 5-6min ali bas nikako...to je luzerski mentalitet koji mi imamo u zadnje vrijeme.
Ja se nadam da ce taj napad bas biti pogodak inace nam slijedi belaj. Sa kapitenom treba popricati ozbiljno, sta je s njim?
Slazem se brate sa svim od A do Ztiagofaria25 je napisao/la: ↑17 jul 2025, 21:50Ne bi mi palo ovako tesko da su bili bolji, ali u 180+ minuta realno nisu.
Nije bas brate tako crno
Razocaran sam i ja, ali za nase uslove jaki smo
Ilicic je igrac kakav ne postoji u nasoj ligi i sumnjam ja da bi i Zrinjski i Sarajevo mogli zaustaviti Ilicica
Mi da smo igrali sa onim Virtusom 6:0 bi ih pobjedili
To je sta znaci kontinuitet i dobar zrijeb
Hipoteticki za Europe i ozbiljnijeg protivnika treba tu jos dva, tri igraca
Bitno je sad da zadrzimo nastavimo i da se ne raspadnemo
Moramo odrzati ekipu i raditi, jer za nase uslove ok izgledamo
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Ja mislim da je bas to nesreca, oscilacija u igri na samo par min, a njih sve krene u tih par min. Mozda nisam upravu, ali kao sto sam rekao mislim da smo sve zajedno bili puno bolji.ELDIABLO20 je napisao/la: ↑17 jul 2025, 21:59Ne moze biti nesereca kad primia 3 gola u 5-6min ali bas nikako...to je luzerski mentalitet koji mi imamo u zadnje vrijeme.
Ja se nadam da ce taj napad bas biti pogodak inace nam slijedi belaj. Sa kapitenom treba popricati ozbiljno, sta je s njim?
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Vjeruj da nam je bio neko ko Renan kod kona,mi bi ovo prosli.. nama bas takav napadac treba. Sve ostalo nije dovoljno za ono sto zelimo igrat.let3 je napisao/la: ↑17 jul 2025, 21:59Ma brate, nas Zeljo ne zeli sebi dobro ! jer da zeli, doveo bi konacno nekog normalnog napadaca ! Vec tri godine ponavljam ovdje ko papagaj oko tog napadacaavalPacidoroP je napisao/la: ↑17 jul 2025, 21:55Vidio si utakmicu isto ko i ja.let3 je napisao/la: ↑17 jul 2025, 21:53Sa samo dva veznjaka i bez normalnog napadaca nemamo sta traziti u ovakvim utakmicama.
Za nadati se da je neka opasna devetka, inace smo pusiona.stid me vise se ponavljati.
Ne treba neka zvijer koja ce zabijati het trikove, samo normalan napadac koji se zna kretati, koji se zna otvoriti, koji zna uci u sansu. Mi to godinama nemamo, nevjerovatno za ovakav klub![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.